Είμαστε τόσο παθητικοί

Καθόμαστε και βλέπουμε χρόνια τώρα σαν λαός και σαν κυβερνήσεις την ασυδοσία και την παραχάραξη της ιστορίας απο τους Σκοπιανούς, δίχως να έ...

Καθόμαστε και βλέπουμε χρόνια τώρα σαν λαός και σαν κυβερνήσεις την ασυδοσία και την παραχάραξη της ιστορίας απο τους Σκοπιανούς, δίχως να έχουμε αντεπιτεθεί έστω και μια φορά πολεμώντας τους με τα ίδια τους τα όπλα..να τόσο χαχόλοι είμαστε. Περιμέναμε μια ζωή τον υπόλοιπο κόσμο να μας αποδώσει το δίκιο μας, και οι μόνοι που τρέχανε ασταμάτητα και φώναζαν ήταν οι Έλληνες του εξωτερικού και πείτε τίποτε άμα λάχει. Βλέπαμε χάρτες δικούς τους (όπως ο αριστερά), που είχαν μέσα την Μακεδονία μας, απο Γρεβενά μέχρι Λάρισα σχεδόν και μέχρι καβάλα προς ανατολάς. Ποτέ δεν κάτσαμε να κάνουμε έναν χάρτη, που να έχει σαν Ελληνική επαρχία την δική τους σκατοχώρα, να δούνε πως κι εμείς ξέρουμε να ζωγραφίζουμε, πως κι εμείς ξέρουμε να ζητάμε, και μάλιστα με το δίκιο μας, μιας και τα εδάφη που σήμερα ζουν ήταν δικά μας κάποτε, και τα ονόματα όσο κι αν τα αλλάξανε δείχνουν ακόμη την ελληνογενή τους προέλευση. Τα Σκόπια, δεν είναι τίποτε άλλο απο την Σκοπιά. Η Νόβα Ντοϊράνε, δεν είναι τίποτε άλλο απο την Παλιά Δοϊράνη, που τώρα έγινε νέα (Νόβα). Μήν συνεχίσω γιατί βαριέμαι.. Την Αλβανία την κατέλαβε ο Ελληνικός στρατός 2 φορές, μα κάθε φορά κάποιες κολοδυνάμεις (Ρωσσία-Αγγλία) μας την έπαιρναν πίσω, και κάθε φορά παίρναν και δικά μας εδάφη ταυτόχρονα. Γιατί η χώρα αυτή να είναι καταραμένη να έχει τον πιο ένδοξο μα και τον πιο παθητικό μαλάκα λαό;
  • Έναν λαό που έχει την μοιρολατρία στο αίμα του
  • που το μόνο που ξέρει να λέει είναι "και τι να κάνουμε"
  • που δεν ξέρει ποιόν ψηφίζει
  • που τον ψηφίζει και μετά τον βρίζει
  • που τον ψηφίζει για ιδιοτελείς λόγους (είτε ο παππούς ανήκε στο κόμα αυτό, είτε να βάλουμε τα παιδιά ή τους εαυτούς στο δημόσιο)
  • Έναν λαό μαζόχα, που τον δέρνεις και σε αγαπάει ακόμα πιο πολύ
  • Έναν λαό που άμα τον γαμείς κι όλας, ..εκεί να δεις λατρεία που σού 'χει μετά
Έπρεπε να μας άφηναν τότε να μπούμε μέσα, δίχως όπλα, απλή παρέλαση θα κάναμε στους μαλάκες, να βλέπανε πως οι Έλληνες και στόμα έχουν, και μιλιά έχουν, και κότσια έχουν και μαλακίες δεν σηκώνουν με την ιστορία και την πατρίδα τους, και ας κάνανε κανένα μούξ. Τα χώματά μας είναι αγιασμένα, ποτισμένα με αίμα ηρώων.. δεν τα σφετερίζεται ούτε τα εξευτελίζει κανένας δίχως να το πληρώσει ακριβά.. Αρκετά με τις υποχωρήσεις, αρκετά με τα σλαβομογγολάκια αρκετά με τα υπολείμματα της τουρκιάς.. αρκετά με τον κάθε βρυκόλακα που μας έλαχε να έχουμε για γείτονα και ένοικο.. Άντε στα γαμίδια πειναλέοι στο φινάλε, ότι φάγατε, φάγατε, δεν έχει άλλο.. καιρός να πληρώσετε το φαΐ που φάγατε χαραμοφάηδες! ΝΑ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΟΥ! (Διαδώστε τον ελεύθερα)

Related

new post 4173816432187783445

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Φιλάρα είσαι 1ος. Σε διάβασα εντελώς τυχαία μα με καθήλωσες με τα περισσότερα κείμενά σου. Αν και σε μερικά διαφωνώ ως προς το περιεχόμενο ή τον τρόπο έκφρασης, οφείλω να πω ότι είσαι γερό μολύβι και έχεις και γνώμη και σωστή κρίση.
    Συνέχισε, είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσωπικά μου αρέσεις, δεν ξέρω τι λένε άλλοι. Μου αρέσει ο παρορμητικός σου χαρακτήρας και η ειλικρίνεια που διακρίνει τα γραπτά σου. Επίσης δεν προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι, ούτε κρύβεις αυτό που είσαι.
    Είμαστε μια παρέα κοριτσιών απο τη φιλοσοφική Θεσσαλονίκης και σε διαβάζουμε ανελλιπώς.
    Σήμερα αποφάσισα εγώ τελικά, να σου γράψω ένα σχόλιο. Έχεις και την δική μας συμπαράσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ ανώνυμος, να 'σαι καλά φίλε μου, ευχαριστώ για την επίσκεψη.

    @ Νούλη, ευχαριστώ εσένα και την παρέα σου που περνάτε και με διαβάζετε. Καλή σταδιοδρομία, είναι καιρός να βγάλουμε νέους (φιλό)σοφους στην Ελλάδα.

    Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράστασή σας και τα ενθαρρυντικά σας λόγια. Σε όσους δεν αρέσω, πάλι ένα ευχαριστώ που με διάβασαν ..θα προσπαθώ κάθε φορά να γίνομαι καλύτερος ώστε την επόμενη να αρέσω και σ' εκείνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Afto to xarti poy ekanes monaxo soy ine prosvoli gia tin Macedonia, na to vgalis amesos alios tha kanome myniseis malaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φάκ γιού ρε τσόγλανε που εκδηλώθηκες..ελάτε να μου τον σβήσετε άμα μπορείτε, εκεί θα μείνει που να σκάσετε κουφάλες.
    Σας πόνεσε; καιρός ήταν.
    Μογγολοτουρκοσπορόφσκυ'ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φιλε ξεχασες στον χαρτη και την Βορεια Ηπειρο.Και ασε τι σου κανανε στον στρατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λάμπη; δεν σε καταλαβαίνω; για ποιά Αλβανία λές; και στο στρατό δεν μου κάνανε τίποτε εμένα, βλέπεις, τους έπεφτα αρκετά δύσπεπτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

Αναγνώστες

item