Για να δούμε, τι θα δούμε!

Πέρασαν δύο χρόνια απο την ημέρα που χάθηκε ο Άλεξ. Έρευνες και παπαριές επι μήνες.. Πιστεύω πως δεν ψάχνουν εκεί που πρέπει, απο την αρχή. ...

Πέρασαν δύο χρόνια απο την ημέρα που χάθηκε ο Άλεξ. Έρευνες και παπαριές επι μήνες.. Πιστεύω πως δεν ψάχνουν εκεί που πρέπει, απο την αρχή. Αφήσανε πέντε τσογλανια να τους παραπλανάνε επι μήνες, βάζοντάς τους να σκάψουν την μισή πόλη, απομακρύνοντάς τους στην ουσία απο το σημείο που πραγματικά έπρεπε να σκάψουν. Γνώμη μου...κι ας βγώ ψεύτης.

Related

Serious 3297049001842764830

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Αυτό το θέμα πονάει... Ασ'τα.

    Προχθές μάλιστα διάβασα μία συνέντευξη ενός "δημοσιογράφου" που ασχολήθηκε υπερβολικά με το θέμα και μάλιστα έφαγε και μήνυση από τη μητέρα του Άλεξ. Αν διάβαζες πώς μιλούσε για το θέμα... Λες και έχει χαθεί σκυλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα εκτιμούσα αν μου έστελνες την συνέντευξη που διάβασες, ή μου υποδύκνυες που να την βρώ (άν σου ήταν εύκολο φυσικά).

    Το θέμα πονάει ναι, μα ήταν και σχολείο για όλους μας.

    Είδαμε να παρελαύνουν απο τη Βέροια δεκάδες ανθρώπων, οι οποίοι παρίσταναν τους σωτήρες και τους σπουδαίους, με μόνο μια σκέψη στο μυαλό. Την αυτοπροβολή τους.
    Όλοι έλπιζαν στο να βγεί η μούρη τους στην τηλεόραση και ίσως, αν το ήθελε η θεά τύχη, να τους έπαιρνε κανένα κανάλι και μια συνέντευξη...τότε να βλέπατε επιτυχίες μετά ο λεγάμενος και η λεγάμενη.
    Και επειδή διάβασα πολλά που εξυμνούσαν την κυρία Νικολούλη, θα πω απλά την φράση του ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ, "έτσι μπορώ κι εγώ ρε Αντρέα..."
    Γραφική ήταν σε μια εκπομπή, στην οποία προσπαθούσε να κάνει ντόρο για να κρατήσει την ακροαματικότητα. Απο τη μια στη γραμμή ένας νεαρός, να τις λέει "μα δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο, τι είναι αυτά που λέτε, αφού εγώ σας τηλεφώνησα άλλωστε.." και εκείνη να προσπαθεί να τον βγάλει τρελό, ώσπου στο τέλος βλέποντας πως χάνει το παιχνίδι, τον πέταξε κακήν κακώς απο τη γραμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ φοβάμαι ότι ο Άλεξ τώρα είναι μέσα σε πολλούς ανθρώπους.

    Από καιρού εις καιρόν, όμως, βγαίνει μια υστερία στην τηλεόραση η οποία εξανεμίζεται με την επόμενη υστερία. Άσχετα αν πήρε τέλος η υπόθεση.
    Απλώς να συντηρούμαστε κοιμισμένοι.
    Μποϋκοτάζ στην τηλεόραση πότε θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αρνούμαστε να είμαστε προιόν κατανάλωσης των τηλεοπτικών καναλιών και του κίτρινου τύπου, θέμα ψυχαγωγίας ιδίως μετά το μεσημέρι, θρίλλερ στα μεσάνυχτα. Όποιος ειλικρινά ενδιαφέρετε για τον Αλέξανδρο πρέπει να κάνει υπομονή. Εμείς οι γονείς του, πως περιμένουμε δύο ολόκληρα χρόνια;"

    Apospasma apo keimeno tou blog tis kas Natela, tin opoia thaumazw gia tin aksioprepeia pou epidyknyei
    meta apo ola auta. Egw eilikrina den tha mporousa na eixa tetoia psyxraimi antidrasi se kapoia analogi periptwsi.

    Gia opoion endiaferetai:

    http://natela-veria-gr.blogspot.com/

    Xairetw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συνέντευξη που σου λέω νομίζω (μπορεί να κάνω και λάθος) ότι είναι στο Νίτρο που κυκλοφορεί. Έχει και αναφορά στο εξώφυλλο στον συγκεκριμένο ότι δίνει απαντήσεις στους μπλόγκερ που τον κατηγορούν. Σε προειδοποιώ ότι η συγκεκριμένη συνέντευξη είναι εξοργιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό είναι θαυμάσιο!
    Επιτέλους θα γίνει κίνηση προς πλατύτερη διάδοση μερικών ιστοριών που μ' άρεσαν υπερβολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TELIKA TI EGINE ME THN UPO8ESI ;PIASANE KANENA;H ALLA LOGIA NA AGAPIOMASTE;KATI GIA KIKLOMA PAIDIKIS ::::EIXA AKOUSI STEKI AUTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

Αναγνώστες

item