Οι ..Φλωρινιώτες..

Αρχίζουν και με αρρωσταίνουν κάτι κογκολότσια που παριστάνουν τους Έλληνες, και αυτοαποκαλούνται "μακεδόνες" εννοώντας τους γυφτοσ...

Αρχίζουν και με αρρωσταίνουν κάτι κογκολότσια που παριστάνουν τους Έλληνες, και αυτοαποκαλούνται "μακεδόνες" εννοώντας τους γυφτοσκοπιανούς. Μιλάνε άπταιστα τα "μακεδόνικα", μια διάλεκτος ανακατεμένη απο αλβανικά, βουλγάρικα και γιουγκοσλάβικα, την οποία βαφτίσανε Μακεδονική γλώσσα. Είμαι μακεδόνας.. Σώπα ρε κόπανε; κι εγώ δηλαδή τι είμαι που κατάγομαι απο Σέρρες, Μογγόλος; Θα ήθελα να πω, με όλη μου την αγάπη, και με όλα τα χριστιανοαδερφικά μου, και τα αισθήματα φιλίας που διακατέχω για τον "υπέροχο" αυτό λαό, τα εξής: "Γυφτοτσούκαλα του κερατά, το χώμα που πατάτε ρε γαμημένοι, ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ απο τα αρχαία χρόνια, τότε που εσείς δεν υπήρχατε ακόμα στη γή, μα όσο κι αν το πατάτε, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ! Είστε τιμωρημένοι να ζείτε σε έδαφος Μακεδονικό, μα να μην μπορείτε ποτέ να γίνετε Μακεδόνες. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, όσο και να σας πιστέψουν οι χαιρέκακοι ή οι αμμαθείς της γής, δεν θα γίνετε ποτε μέρος αυτής της ιστορίας, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ. Όσο και να φωνάζετε, όσο και να μας προκαλείτε, όσο ντόρο και να κάνετε, γύφτοι είστε, γύφτοι θα παραμείνετε. Εμείς σας ταϊζουμε, εμείς οι μαλάκες που δεν σας κλείνουμε τα σύνορα να δείτε τι θα πεί πείνα και αποκλεισμός. Πήρατε θάρρος ρουφιάνοι γιατί σας κάνανε κάποιοι πλάτες για λίγο, μα τα πάντα είναι ρόδα που κυλάει, θα έρθει όμως κι η στιγμή που θα σας δείξουν και τις πλάτες τους...τότε θέλω να σας δώ, τότε θέλω να δω την δική σας μαγκιά, μόνοι σας, δίχως προστάτες και νταβατζήδες πόσο αξίζετε.. Ελληνικέ λαέ, επειδή εκείνοι που σε κυβερνάνε δεκαετίες τώρα, δεν έχουν πυγμή να κάνουν τίποτε αντρίκιο, και το μόνο που μπορούνε είναι να κάνουν κουμπαριές.. ΕΣΥ!! ..ξύπνα και αρχίνα σιγά σιγά να διώχνεις τα φίδια που 'χεις στον κόρφο σου κρυμένα τόσα χρόνια, αρχίνα να χαλάς τις φιδοφωλιές τους, όπου πίνουν τόσα χρόνια το αίμα της χώρας και απο πίσω την δηλητηριάζουν αντί ευχαριστώ. Δεν δέχομαι σαν Έλληνας και σαν πραγματικός Μακεδόνας, να υπάρχουν άτομα που παριστάνουν τους Έλληνες και η χώρα μου να το ανέχεται, σηκώνοντας σημαίες απο σκόπια ή τα τίρανα.. Αρκετά τους ανεχτήκαμε, καιρός να γυρίσουν σπίτια τους, στις χώρες που αγαπάνε, να πάνε να σηκώσουν εκεί τις σημαίες τους, να κάνουν εκεί τα συλαλητήριά τους για μεγάλες Μακεδονίες και μεγάλες Αλβανίες.. Αρκετά τους ταϊσαμε, αρκετά τους ανεχτήκαμε, αρκετά τους χαϊδέψαμε..

Related

new post 2076629276542249848

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Ξέρεις, εδώ στην Ελλάδα η πρόοδος που συντελειται είναι τεράστια. Οι προοδευτικοί λοιπόν σίγουρα θα σε πουν "εθνικιστή, ρατσιστή, μπεριαλιστή" και βάλε...
    λίγοι θα σε πουν ψιθυριστά (μη τους ακούσουν οι προοδευτικοί) "πατριώτη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα σ' αυτούς τους λίγους απευθύνομαι καλέ μου φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πιο πολλοί απ' ό,τι νομίζεις, αλλά φοβούνται να μιλήσουν γιατί, όπως λέει και ο "άθλιος", σίγουρα θα τους κολλήσουν την ταμπέλα του "εθνικιστή-ρατσιστή-φασίστα"... Βλέπεις η υπέρτατη αρετή για τον σύγχρονο Έλληνα είναι να παραχωρήσει οικειοθελώς την πατρίδα του στους γείτονες, στα πλαίσια πάντα της παγκοσμιοποίησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι που μπήκε αυτή η συζήτηση γιατί θά 'θελα να μάθαινα που βρίσκεται η διαχωριστική γραμμή μεταξύ εθνικιστή και πατριώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @spyros vlahos

    η διαφορά φίλε μου έγκειται στο ότι ο πρώτος είναι ο εγωπαθής άνθρωπος ενώ ο δεύτερος ο φιλότιμος άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NIKOLA 8A SOU GRAPSO KATI POU DIABASA STO BIBLEIO.........ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νίκο τι εννοείς λέγοντας οι Φλωρινιώτες;

    Τι σχέση έχει η ηρωική Φλώρινα και οι κάτοικοί της με τους Σκοπιανούς που αραδιάζεις από κάτω στην ανάρτησή σου;

    Τι εννοείς; ότι όποιος κατάγεται από την Φλώρινα δεν είναι Έλληνας, δεν είναι Μακεδόνας;

    Αν αυτό εννοείς πάρτο πίσω, γιατί εγώ έτσι το πήρα με τον τίτλο σου. Δεν σου δίνει κανείς το δικαίωμα να στιγματίζεις ανθρώπους και να κολλάς ρετσινιές σε όλους, αν υπάρχουν μεμονωμένα άτομα, που φτύνουν την πατρίδα τους και είναι προδότες. Αν ήξερες λίγη ιστορία θα ήξερες πόσους ήρωες έχει βγάλει η Φλώρινα, πόσους μακεδονομάχους και πόσα παλικάρια της έχυσαν το αίμα τους για να είναι Ελληνικά τα χώματά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κακέ λύκε, ηρέμησε, και όχι μόνο ξέρω καλή ιστορία, μα δεν έχω απολύτως τίποτε ενάντια στην Φλώρινα την ίδια και τους Φλωρινιώτες :)
    Το ίδιο πράγμα λέμε, απλά το κατάλαβες λάθος. Μιλάω για εκείνους που "σφετερίζονται" την καταγωγή απο Φλώρινα, και είναι αυτό που γράφεις, "προδότες". Τους έχω μπροστά μου εδω στον Καναδά καθημερινά και ανεβαίνει το αίομα στο κεφάλι μου. Φλωρινιώτες δηλώνουν και Μακεδόνες αυτοαποκαλούνται.
    ο Φλωρινιώτης είναι αδερφός μου, όχι όμως ο φλωρινιώτης απο δίπλα που μιλάει σκοπιανά και σηκώνει περίεργες σημαίες στο μπαλκόνι του.. και σε αυτούς αναφέρομαι λοιπόν, ελπίζω τώρα να με κατάλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκο δεν θα έπρεπε αυτήν την διευκρίνηση να την έχεις στην ανάρτησή σου μέσα;
    Ο τίτλος έτσι όπως είναι, δεν δείχνει τίποτα από αυτό που λες και οποιοσδήποτε το διαβάσει, θα καταλάβει ότι κατάλαβα και γω.Ούτε μέσα στην ανάρτηση είναι ξεκάθαρο ποιους και πόσους εννοείς.

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ίσως να έχεις δίκιο, να έγραψα πάνω στο θυμό μου με τρόπο που να το καταλάβει κάποιος λάθος, μα σε διαβεβαιώ πως δεν έχω απολύτως τίποτε με τους ΈΛΛΗΝΕΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ.
    Για μένα είναι και αυτοί ακρίτες, όπως είμαι κι εγώ και τόσοι άλλοι που ζούν κοντά σε σύνορα.
    Τους σέβομαι όλους αυτούς που φυλάνε "Θερμοπύλες".
    Το κείμενό μου έχει να κάνει με εκείνους που αυτοονομάζονται Φλωρινιώτες, μα απο την άλλη μιλάνε Σλαβοσκοπιανά και αναρτούν Σκοπιανές σημαίες, βρίζοντας την Ελλάδα.

    Για να καταλάβεις καλύτερα:
    Αφορμή για την ανάρτηση στάθηκε ένα επεισόδιο κάποιο απόγευμα σε ένα καφενείο, όπου μαζεύονται αυτά τα αποβράσματα εδώ στον Καναδά.
    Έδειχνε λοιπόν στις ειδήσεις κάποια στιγμή, έναν κάτοικο κάποιου ακριτικού χωριού της Φλώρινας, ο οποίος κάποια στιγμή εν μέσω άλλων, είπε στην δημοσιογράφο:
    "...Εγώ όταν ακούω εθνικό ύμνο, κλαίω.."
    Την στιγμή εκείνη, πετάχτηκε ένα μαϊμούνι δίπλα μου, και λέει:
    "Σιγά ρε μαλάκα, κλαίς για τον εθνικό ύμνο; καραγκιόζη;"

    Γύρισα και τον ρώτησα γιατί τον αποκάλεσε μαλάκα, και μου είπε, "να ήταν για τον εθνικό ύμνο της μακεδονίας να έλεγα ναι, Φλωρινιώτης και να κλαίει για την Ελλάδα;"
    Δεν θυμάμαι πόσοι χρειάστηκαν να τον πάρουν απο τα χέρια μου εκείνη την ημέρα, ούτε πόσοι και ποιοί μεσολάβησαν κατόπιν, και που τους χρωστάω ευγνωμοσύνη, να τον πείσουν να μην μου κάνει μήνυση, και τρέχω σε φυλακές και δικαστήρια.
    Μου απαγόρευσαν όμως να ξαναπάω στο συγκεκριμένο καφενείο για πάντα.

    Τώρα με πιάνεις τι εννοούσα, έστω και με λάθος ίσως τρόπο έκφρασης;
    Την καλημέρα μου φίλε μου, και σε ευχαριστώ που βοήθησες να λυθεί κάποια παρανόηση απο δικό μου εκφραστικό λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ μένω λίγο πιο κάτω από Φλωρινα . Που λέτε στην Πτολεμαιδα τους ντόπιους τους λέμε Γάλλους .. Ένας πόντιος μαλλωσε με ένα ντόπιο και ο πόντιος τον είπε σκοπιανό,βουλγαρο κάτι τέτοιο. Ο ντόπιος τον έκανε μυνηση και όταν ρωτήθηκε ο πόντιος από τον δικαστή γιατί τον ειπατε σκοπιανό; Αφού σκοπιανα μιλάει κύριε δικαστή! Πως να τον έλεγα Γάλλο ; Έκτοτε γέμισε ο τόπος Γάλλους και γαλλιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ μένω λίγο πιο κάτω από Φλωρινα . Που λέτε στην Πτολεμαιδα τους ντόπιους τους λέμε Γάλλους .. Ένας πόντιος μαλλωσε με ένα ντόπιο και ο πόντιος τον είπε σκοπιανό,βουλγαρο κάτι τέτοιο. Ο ντόπιος τον έκανε μυνηση και όταν ρωτήθηκε ο πόντιος από τον δικαστή γιατί τον ειπατε σκοπιανό; Αφού σκοπιανα μιλάει κύριε δικαστή! Πως να τον έλεγα Γάλλο ; Έκτοτε γέμισε ο τόπος Γάλλους και γαλλιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

Αναγνώστες

item