Το μεγαλύτερο κοπλιμέντο είναι...

...να σε παινεύουν οι φίλοι κι οι συνάδελφοί σου... Ευχαριστώ θερμά το Blogg! ΘΕΜΑ και τον αρθρογράφο του hackaday (JIM) για την μεγάλη...

...να σε παινεύουν οι φίλοι κι οι συνάδελφοί σου... Ευχαριστώ θερμά το Blogg! ΘΕΜΑ και τον αρθρογράφο του hackaday (JIM) για την μεγάλη τιμή!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Aααααααααα....Καλησπέρα!!! Το ξέρετε ότι έχουμε το ίδιο όνομα στα μπλογκ μας;;;; Κι έχουμε κι έναν κοινό φίλο!! Τον hackaday!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A! Όχι! Τώρα που το ξαναβλέπω, το δικό σας λέγεται "Α μπεμπα Blog ! To Μπινελικοδρόμιο"!! χα χα χα ! Ενώ το δικό μου λέγεται σκέτο "Α μπε μπα μπλογκ...!!!"

    Μάλλον είναι πιο παιδικό το δικό μου! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aς το τριτώσω το σχόλιο....!!

    Πολύ ωραίο το μπλογκ σας! Πολύ πλάκα! :D :D Θα ξανάρθω! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έκανες ένα σχόλιο σ' ένα post μου σχετικά με την διπλωματία και τις περιπέτειες των δικών μας νταλικιέρηδων στα Σκόπια. Αν συνεχίζουμε να κρατάμε στην επικαιρότητα το θέμα (όχι τον hackaday)εεεπ αστειεύομαι! όλο και περισσότεροι θα έχουν το νου τους γιατί από τους δικούς μας όλα να τα περιμένεις...Καλές αναρτήσεις με το δικό σου στύλ, το να είσαι γνήσιος σπανίζει σήμερα...
    Υ.Γ. σε πρόσθεσα στα link μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nellinezi, όντως ίδιο όνομα, μα όχι πως το δικό σου είναι παιδικό..
    Blogg-αρα έχεις.
    Συμφωνώ και για τον κοινό φίλο, και θεωρώ τιμή που τον γνώρισα. Οπως βλέπεις, μέσω αυτού γνώρισα κι εσένα, τον "ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ" και θα γνωρίσω ελπίζω ακόμη περισσότερους..το τονίζω, "ελπίζω".

    Υ.Γ. Και φυσικά έχετε προστεθεί στα Link μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ! Για το blog-άρα!! χα χα !! Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνησα παιδικό, και στη συνεχεια μου βγηκε αλαλουμ! Απ όλα έχει ο μπαξές που λένε!

    Κι εμείς εννοείται ότι χαρήκαμε που σε βρήκαμε και σε προσθέτουμε , α-με-σως!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ σε πάω, μα πάρα πολύ. Με κάνεις και σκέφτομαι, με κανεις και γελάω, κριμα που δεν ειμαστε κοντά να κανουμε παρέα. Το πιο ωραίο είναι που ειμαι και Πόντια και Σερραία εξ αγχυστίας, και μου αρεσουν και τα δύο. Η πεθερά μου έλεγε, εγώ εχω εφτα παιδια και μονο το ενα ειναι πραγματικά Πόντιο, η νύφη μου. Κι εγώ καμάρωνα.... Συνέχισε και πες μου και την γνώμη σου οπως σιγα σιγα διαμορφώνω το δικό μου. Αρχίζω και μαθαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nostos, καλή μου φίλη, πάρα πολύ όμορφες οι αλλαγές που έκανες, και με χαρά μου βλέπω πως άρχισες και γράφεις όλο και πιο πολύ (επιτέλους)..
    Τα σχόλια που σου γράφουμε τα βλέπεις;
    Μακάρι να είμασταν πιο κοντά, πολύ θα το ήθελα, μα ποτέ δεν ξέρεις, μικρός ο κόσμος, πίστεψέ με.
    Την αγάπη μου και εκτίμησή μου σε όλους σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

Αναγνώστες

item