Η ζήλια..

Λένε πως, σε ένα ζευγάρι, θεμιτό και καλό είναι, να υπάρχει μια δόση ζήλιας. Να συμφωνήσω ως εδώ. Αμ έλα που σχεδόν ποτέ η δοσολογία δεν είν...

Λένε πως, σε ένα ζευγάρι, θεμιτό και καλό είναι, να υπάρχει μια δόση ζήλιας. Να συμφωνήσω ως εδώ. Αμ έλα που σχεδόν ποτέ η δοσολογία δεν είναι σωστή.. και οι αρχαίοι μας έλεγαν, "πάν μέτρον άριστον", τα πάντα με μέτρο, πάντα την σωστή δόση! Ή θα έχουμε να κάνουμε με αναίσθητο πλάι μας, που δεν τον νοιάζει που πάμε και τι κάνουμε, ή θα έχουμε την απόλυτη ζήλια. Το πρώτο αντέχεται για πολλά χρόνια, αφού στο τέλος γράφεις τον σύντροφό σου στα παπάρια σου και κάνεις ότι θέλεις. Το δεύτερο...αντέχεται, αλλά για πόσο; και συνήθως, είναι η γυναίκα αυτή που ζηλεύει.. Δεν υπάρχει πιο σπαστικό και κουραστικό πράγμα για έναν άντρα από το,
  • να έχει μουρμούρα καθημερινή,
  • καυγάδες καθημερινούς,
  • ζήλιες άσκοπες και κουραστικές,
  • σκηνές είτε μπροστά σε άλλους είτε όχι,
  • κρεβατομουρμούρες,
  • χειροδικίες,
  • μούτρα για ώρες ή για μέρες...
  • αποχή σεξουαλική λόγω θυμού ή εγωισμού,
  • απειλές για "αντίποινα"
  • πραγματοποίηση των απειλών..
Ξέρετε, για να πω εγώ σαν άντρας χωρισμένος, "θέλω να είμαι πλέον με αυτή τη γυναίκα", σημαίνει πως νοιώθω γι αυτήν κάτι πολύ δυνατό, για να θέλω να θυσιάσω την ελευθερία που μου χάρισε ο χωρισμός μου, και μιλάμε για πολύ μεγάλη ελευθερία στο φινάλε, τέτοια που καμιά χωρισμένη γυναίκα δεν μπορεί ούτε να έχει, ούτε να αισθανθεί ποτέ. Θα μου πεις, ποια η διαφορά άντρα και γυναίκας εσύ που με διαβάζεις...σοβαρά έ; Αν δεν την είδες τη διαφορά τόσα χρόνια, σίγουρα δεν θα καταφέρω εγώ να σου την δείξω. Άνθρωποι, η ζωή είναι πολύ σύντομη για να την σκοτώνουμε με χαζές ζήλιες πολύ γλυκιά, για να την γεμίζουμε πικρές στιγμές πολύ σύντομη, για να τη σπαταλάμε κόφτε τις μαλακίες.. γιατί περί μαλακιών πρόκειται..ηρεμήστε, έλεος.. Τι πιστεύετε εσείς οι γυναίκες, επειδή δέχεται ένας άντρας να ζήσει μαζί σας, τον δέσατε φιόγκο; τον έχετε σήκω πάνω, κάτσε όρθιος; πλένει, σιδερώνει, τινάζει χαλιά, μαγειρεύει, προσέχει τα μωρά, δεν πίνει, δεν καπνίζει, δεν πάει στα καφενεία, δεν πάει σε καφετερίες, δεν πάει σε κανένα μπαράκι, δεν έχει γυναίκες γνωστές παρά εσάς την μαμά σας και την αδερφή σας; μα δεν έχετε άντρα τότε, ας αγοράζατε φουσκωτό κούκλο... ξέρετε πόσο πολύ πιο φτηνός είναι; γιατί ο άντρας έχει απαιτήσεις, και πολλές μάλιστα.. σαν παιδάκι γίνεται ώρες ώρες, ...και; ..so what!!..

Related

Serious 1918877366738973146

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Κυριε Νικο...

    Απο οτι διαβαζω δεν εχετε και απολυτο δικιο... για να κανει την γρινια τις μια γυναικα αραγες εχει κι’ αυτη τον λογο της. Σας χαρακτηριζω ως χορισμενο και περπατιμενο, αραγες αυτο συμαινει οτι ξερετε να φερθητε σε μια γυναικα. Αν και πηγενει μαζι με τον αντρα τις παντου μαλον αυτο ειναι ωραιο για τι σπανια βλεπεις ζευγαρια εξω μαζι, ολοι εχουν τους φιλους τους και μαζευωνται στο σπιτι το βραδυ για φαει και για υπνο. Τοτες τη την θες τον δεσμο η την παντρεια τη στιγμη που εισαι επισκεπτης και κανεις μερικες δουλειες ταχα για τα ματια. Η μαλον για να γλυτοσεις την μουρμουρα? To ιδιο μπορει να ισχη και για εμας τις γυναικες πανο στο θεμα ελευθεριας. Σε ολες της γυναικες μας αρεσει ο αντρας να μας προσεχει και καπου καπου να ειναι και λιγος ρομαντικος με την θεληση του και οχι απο μουρμουρα. Οτι οι αντρες ειναι μωρα ...σε αυτό εισαστε Σωστος! Λοιπον η γυναικα διπλα στον αντρα πρεπει να αισθανετε γυναικα του και οχι μητερα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θα συμφωνήσω μαζί με τον Νικόλα σε πάρα πολλά. Δεν είναι το ίδιο να παίρνει ο άντρας την σύντροφό του μαζί, απο το να του φορτώνεται εκείνη όπου κι αν θέλει να πάει.
    Αν μάλιστα γίνεται απο ζήλεια, ακόμη χειρότερο, τότε η σύντροφος έχει πραγματικό ψυχολογικό πρόβλημα και έντονη ανασφάλεια.
    Σίγουρα έχει και άντρες τέτοιους, μα εμείς οι γυναίκες το παρακάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

Αναγνώστες

item