Οι ..ντροπαλοί

Είναι πολλά αυτά που με αρρωσταίνουν. Ξέρετε όμως τι δεν αντέχω επίσης; τους δήθεν ντροπαλούς. Περιμένουν με καρτερικότητα, δίχως να εκδηλών...

Είναι πολλά αυτά που με αρρωσταίνουν. Ξέρετε όμως τι δεν αντέχω επίσης; τους δήθεν ντροπαλούς. Περιμένουν με καρτερικότητα, δίχως να εκδηλώνονται, μέχρι να κάνεις το πρώτο λάθος, να βωμολοχήσεις...ένα γαμώτο να πεις αρκεί να σε περιλάβουν μετά με τα μελιστάλαχτα σαχλοκουδουνίσματά τους. Δέχτηκα 7 eMail για την απαράδεκτη τάχα μου-τάχα μου γλώσσα που χρησιμοποιώ στο Blog! μου, μα κανένας τους δεν με σχολίασε φανερά, έστω και σαν ανώνυμος. Νομίζω το τονίζω στην αρχή, αριστερά πάνω πάνω, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.. Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, εδω μέσα δεν παριστάνω τον ευγενικό, βγάζω τα απωθημένα μου για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμη. Οι ευγένειες αλλού, ούτε είμαι τόσο ντροπαλός, ούτε και μου αρέσουν οι τοιούτοι!

Related

Serious 238441934906008653

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Νόμιζα πως τα μπλογκς είναι προσωπικά ημερολόγια...
    Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει, όπως θέλει κι αν κάποιος ενοχλείται απλά κάνει την επιλογή του και δεν ξαναμπαίνει....

    Αλλά πάλι θα μου πεις....Ηλίθια δεν είμαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Ναταλία, κατά πρώτον σε ευχαριστώ για τον κόπο να διαβάσεις το μπλόγκ μου.
    κατά 2ον, να σου πω πως, δεν έχεις άδικο, είναι ΚΑΙ προσωπικά ημερολόγια, μα είναι στην ουσία ο χώρος του καθενός μας, που νοιώθει πως έχει κάτι να πει, με όποιον τρόπο διαλέξει να μιλήσει, σε όποια γλώσσα και σε όποιο ύφος, απλά μερικοί δεν θέλουν να το καταλάβουν, και δικαίωμά τους φυσικά.
    Σε διάβασα, και δεν μου φάνηκες καθόλου, μα καθόλου για ηλίθια. Το αντίθετο μάλιστα, πανέξυπνη είσαι.
    Την καλημέρα μου στον πανέμορφο Πύργο Ηλείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

Αναγνώστες

item