Οι κυνηγοί..

Πήγαν λέει για κυνήγι, και κόντεψαν να σκοτωθούνε... Γιατί; γιατί πέρασε ο ένας τον άλλον για θήραμα. Δεν μου λέτε ρε σεις; Μήπως είστε εντε...

Πήγαν λέει για κυνήγι, και κόντεψαν να σκοτωθούνε... Γιατί; γιατί πέρασε ο ένας τον άλλον για θήραμα. Δεν μου λέτε ρε σεις; Μήπως είστε εντελώς κάφροι; Για να πας με κάποιον κυνήγι, σίγουρα δεν πας με τον πρώτο τυχόντα, έτσι δεν είναι; ...έτσι είναι! Σίγουρα γνωρίζεσαι μαζί του κάποιο διάστημα, έτσι δεν είναι; ....έτσι είναι! Σίγουρα η μούρη του δεν σου θυμίζει γουρούνι όταν τον βλέπεις, έτσι δεν είναι; ...έτσι είναι! (θέλω να πιστεύω δηλαδή) Τότε πως γίνετε ρε κόπανοι να αλληλοπερνιέστε για γουρούνια και να πυροβολάει ο ένας τον άλλονε κάθε φορά; και άγρια μάλιστα, μιας και δεν κυνηγάει κανένας ήμερα γουρούνια... Μήπως πρέπει να βγει κανένας νόμος, ώστε για να πάρει κάποιος άδεια κυνηγιού, να πρέπει να κάνει εξετάσεις για τα μάτια, ώστε να μην βλέπει πεταλούδες και αγριογούρουνα εκει που δεν υπάρχουν, να εξετάζεται άμα πίνει, τι διάολο πίνει, πόσο πίνει, ...ληγμένα πίνει; να εξετάζεται και άμα είναι ψυχάκιας... Ε ναι ρε σεις, στον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία, δεν είχανε τόσα θύματα όσα στην Ελλάδα μεταξύ κυνηγών... Αυτοί μάλλον πόλεμο απ' το '41 έχουν ακόμα στα βουνά, απλά δεν το πήρανε χαμπάρι πως τέλειωσε, σας διαβεβαιώ, δεν κυνηγάνε γουρούνια, μεταξύ τους κυνηγιούνται. Δεν πάει κανείς εκεί επάνω -λέω εγώ τώρα- με κανέναν τηλεβόα, και να τους πει, "Ανακωχή ορέ αδέρφιαααα....τελείωσε ο πόλεμος, κατεβείτε κάτω και παραδώστε τα όπλα, η κυβέρνηση υπόσχεται αμνηστία, φέρτε και τους αιχμαλώτους μαζί.." Που πάνε και δίνουνε ρε άδειες οπλοφορίας...μα καλά, χάνουνε; Εγώ πάντως, δηλώνω προσωπικά αντίθετος με το κυνήγι. Οι καιροί που έπρεπε να σκοτώσεις για να φας τελείωσαν, οπότε το κυνήγι είναι για μένα εκτός από βιασμός της φύσης, διέξοδος στα σαδιστικά ένστικτα του κάθε άρρωστου που μπορεί να το παίζει θεός για λίγο, αφαιρώντας το πολυτιμότερο πράγμα, την ίδια τη ζωή! Ο Θεός κύριοι, δεν είναι σπουδαίος επειδή μπορεί και αφαιρεί τη ζωή του κάθε ζωντανού επί γης, αλά επειδή έδωσε τη ζωή. Μην αφαιρείτε λοιπόν κάτι που δεν μπορείτε να δώσετε. Εξαφανίσατε κάθε άγριο ζωάκι από τα περισσότερα μέρη της χώρας μας, σε σημείο να τα βλέπουμε μόνο σε ζωολογικούς κήπους, ντροπή! Επαναλαμβάνω, αφοπλισμός, πάρτε τους τα όπλα απ' τα χέρια πρίν αλληλοσκοτωθούν, οπότε θα καταντήσουν και οι ίδιοι είδος υπό εξαφάνιση τα μαλακισμένα.

Related

new post 4695480333828423428

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Στείλε μας μαιλ αν θέλεις να λάβεις πρόσκληση.
    whispering.planet.admin@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την επίσκεψη, αλα, για ποιό πράγμα να λάβω πρόσκληση φίλε μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ μαζί σου πως το κυνήγι πρέπει ν΄απαγορευτεί. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα ν' αφαιρεί μια ζωή -την όποια ζωή. Και το θλιβερό είναι ότι όλοι αυτοί οι "δολοφόνοι", το ονομάζουν ψυχαγωγία... Αρρώστεια το λέω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ..Η ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΕΥΘΗΝΕΤΑΙ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    *George Fakos *...ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ??? Η ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑς ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΨΥΧΗΣΟΥΝ?Η ΑΠΛΑ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΑ?
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΥΓΕΡΟΥΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΛΕΩ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Σκορπιός, κυνηγός, έτσι;
    Δεν σε αδικώ που υπερασπίζεσαι το χόμπι σου. Αλλά, γιατί να έρθω στη θέση κάποιου που μόλις σκότωσε τον αδερφό ή τον φίλο του; Δεν μπορώ να σε καταλάβω. Αν είναι τόσο επικίνδυνο σαν χόμπι, μην το κάνετε. Πετάτε χαρταετούς.. Αλλά πρός Θεού, μακρυά απο καλώδια. Το να σκοτώνω για να ζήσω το καταλαβαίνω. Το να σκοτώνω απο ευχαρίστηση, όχι φίλε. Και το κυνήγι το θεωρώ βαρβαρότητα πέρα ως πέρα, μην προσπαθείς να με πείσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν μου επιτρέπεις Νίκο να αφήσω ατά σχόλιά σου ένα απόσπασμα από ένα θέμα που έχω αρχησει στον δικό μου χώρο:
    Μα τι χόμπι είναι αυτό; Η μήπως δεν είναι; Δηλαδή κυνηγάς από ανάγκη τροφής; Με όλη αυτήν την βαριά βιομηχανία τροφίμων; Η δεν έχεις χρήματα να αγοράσεις λίγο κρέας από ένα κρεοπωλείο; Λεφτά όμως για όλον αυτόν τον κυνηγητικό εξοπλισμό έχεις;

    Read more: http://tsokaroblog.blogspot.com/2013/03/blog-post_12.html#ixzz2NZi3Z9RC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ολα ωραια αρε Νικ σε απολαμβάνουμε τωρα που πηρες φορα και τρενάρεις αλλα μια () θα κανω στο <>

    Μαλον εδω σε εμας ξανάρχισαν ,,,,, και απεχθάνομαι και το κυνήγι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα σου μετάφερω απάντηση που έδωσα σε κάποια σχολιάστρια του blog μου γιατι έχει καταντήσει αηδία η καραμέλα περι αντικυνηγιού: Αγαπητή Λιακάδα τώρα είδα το blog σου και το άρθρο με την ελαφίνα.Μάλλον δεν είδες καλά το δικό μου οπότε έχεις άλλη μια ευκαιρία...Επειδή σέβομαι τον χώρο του άλλου θα απαντήσω στα γραφικά πλέον σχόλια των αναγνωστών σου μέσα από εδώ.ΝΑΙ είμαι κυνηγός, πατέρας, ερασιτέχνης φωτογράφος άγριας ζωής, μοτοσυκλετιστής, ποδηλάτης, αερομοντελιστής, ψαράς και πιστεύω άνθρωπος δίκαιος με οτιδήποτε υπάρχει και ζει επάνω στη γη.Ως άνθρωπος είμαι στη κορυφή της διατροφικής αλυσίδας και σκοπεύω να μείνω εκεί μέχρι να πεθάνω.Κάποιοι ανα τους αιώνες πάλεψαν για να μην κινδυνεύουμε εμείς και οι οικογένειες μας από τους λύκους τα λιοντάρια τις ασθένειες και ότι απειλούσε τον άνθρωπο χίλια χρόνια πριν. Επειδή πλέον δεν διατρέχουμε αυτούς τους κινδύνους δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να διαγράψουμε αυτή την ασχολία, που είναι το κυνήγι για το λόγο ότι σε κάποιους που έχουν απέχει ίσως και γενεές από την ζωή στη φύση, ξεχνώντας από που ξεκίνησαν και πως έφθασαν εδώ που έφθασαν τα ανθρώπινα όντα,τους είναι αποκρουστικό το ότι άνθρωπος θηρεύει ακόμα, βάση γραπτών και άγραφων νόμων, ακολουθώντας παράδοση αρχής γενομένης της εμφάνισης του στον πλανήτη γη.Ο άνθρωπος θα υπάρχει ΜΑΖΙ με τα άγρια ζώα και με τον τίτλο που κατάφερε να κερδίσει άξια. ΘΗΡΕΥΤΗΣ. Ούτε φονιάς ούτε δολοφόνος. Όσο θα υπάρχουν κυνηγοί θα υπάρχουν και τα όλα τα είδη πουλιών και ζώων.Είμαστε κομμάτι της φύσης και σκοπεύουμε να μείνουμε έτσι σε πείσμα κάποιων που θέλουν να αλλοιώσουν τον άνθρωπο και τις αξίες του.Την υπερευαισθησία σου αν θέλεις δώστην στο είδος που την έχει μεγαλύτερη ανάγκη...Στον άνθρωπο και ειδικά τα παιδιά.-
    Εχω την εντύπωση ότι είσαι λογικός και ''ψημένος'' άνθρωπος.Δεν απαιτω απο κανέναν να κάνει ότι κάνω και δεν δέχομε απαγορεύσεις όσων αφορά τις αρχές μου.Εχω καθαρή τη συνείδηση μου όσων αφορα το κυνήγι και δεν περιμένω να μου αλλάξουν τα μυαλά άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι είναι κυνήγι . "Μη κρίνεις πράγματα που δεν μπορείς να κατανοήσεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

Αναγνώστες

item