Η ...φαντασίωση

Δεν ξέρω τι μ' έπιασε και φουντωσιώθηκα ότι ήμουνα Ινδιάνος. Ημανε λέει στάς Αθήνας, είχα και μια γαμάτη μηχανή, και ήρθε να με βρει μ...

Δεν ξέρω τι μ' έπιασε και φουντωσιώθηκα ότι ήμουνα Ινδιάνος.
Ημανε λέει στάς Αθήνας, είχα και μια γαμάτη μηχανή, και ήρθε να με βρει μια παντρεμένη απο το εξωτερικό, καλά, μιλάμε ...άπαιχτα πράγματα. Φόραγα και το καπέλο του αρχηγού, με τα φτερά στο κεφάλι, και ήμανε σαν ..φτερωτός αρχιμαλάκας!

Και ήρθε η λεγάμενη πετώντας, και την περίμενα στο χωράφι που κατεβαίνουνε τα μεγάλα πουλιά, κρατώντας στα χέρια μου σπόρους για να κατέβη το μεγάλο όρνεο, και μια μπάλα τριφύλλι να της προσφέρω σε ανθοδέσμη, μα κοψομεσιάστηκα, ασήκωτη η γαμημένη (βλέπεις, έβρεξε απο βραδύς και το τριφύλλι βάραινε..)

Λές να με γνωρίσει; Κι αν δεν; Αμ εγώ; Αλά πάλι, τι διάολο, τόσα Cyber κάναμε με τις κάμερες τόσο καιρό, λές να μου έβαζε να βλέπω καμιά ξαδέρφη της; μπάααααα...λές ρε; ...Μπαααα, Τσούκ, αποκλείεται!

Έκανα βρούμμμμ το γκάζι μόλις την είδα, και η ρουφιάνα με αναγνώρισε κι αυτή αμέσως, κούνησε την ουρά της...τα μαλλιά της εννοώ, που είχε δεμένα ουρά.. (αμέσως να πάει ο νούς σας στο κακό).. και έτρεξε πρός το μέρος μου μές την τρελή χαρά, κουνώντας τα μαστάρια της περαδώθε περακείθε, ερχόμενη με κατεύθυνση, όπως σας είπα ..καταδώθε.

Την έπιασα με κτηνωδία απο τα μπατζάκια, κοιτώντας τα μαστάρια που είχε προτεταμένα στη μούρη μου και με ατένιζαν ξεδιάντροπα και ξελιγωμένα στα μάτια, λέγοντάς της σε στύλ Άλαντ' Άλλων, "μάστα κατακείθε μωρή μη βγάλουμε κανένα μάτι, δεν βυζαίνω όπου να 'ναι, μην και με πέρασες για μπούλη;"
Ανατρίχιασε ολόκληρη η μουσκαρούδαμ, "mmmm, μι ανάβς, μι φτιάχνς"... μουγκρίζοντας με νόημα και κάνοντας πρόστυχα "Mmmmmmmmmmmm" ασταμάτητα.
"Μούξης και ξερός ρέ χαπακωμένο".

Ανέβα μωρή στην μηχανή να σε πάω εις στας Αθήνας, είπα στην μαSTAR Ελλάς, γλείφοντας πρόστυχα τα χείλια μου που ήταν ακόμα πασαλειμμένα με τη μερέντα που μου έδωσε με το ζόρι να φάω η μαμά, πριν φύγω απο την έπαυλή μας, αφού μου έκοψε πρώτα τα νύχια ..η μαμά λέμε.. κι όπως πάντα, απο τους αγκώνες!

Ανέβηκε η δαμάλα αφού έκανε στην άκρη την ουρά ..των μαλλιών της, έκανε και παρακείθε τα μαστάρια της βάζοντάς με στη μέση, κάνει και καταπίσω τα κερατ...τα κοκαλένια της γυαλιά, για να μην με καρφώσει πισώπλατα ..κατά λάθος.. ανοίγοντας τα πόδια της με περίσσια μαστοριά και χάρη, κρατώντας με απο τη μέση σφιχτά σαν παλαιστής, μην της φύγω.

Πατάω μια σούζα κι εγώ ο μαλάκας να εντυπωσιάσω το εισαγόμενον χάπατον, μέχρι την επόμενη στροφή βασικά, όπου τρώμε ένα καπάκι όλο δικό μας. Τότε άρχισα εγώ τα "μμμμμμμ.." σα μοσχάρι που το σφάζουν. Σβαρνιστήκαμε στο πλαϊνό χωράφι με τις κολοκύθες και τα καρπούζια.. Δεν θυμάμαι άλλο τίποτα ρε σείς.. Μέχρι και το καρπουζοκέφαλό μου, έγινε σαν κολοκύθα.

Τώρα αυτά σας τα γράφω απο το δωμάτιο 14 του Κ.Α.Τ., όπου κείτομαι Κ.Α.Τατσαλακωμένος!
Προτιμώ τα σάϊμπερ..
μπάϊ μπάϊ φουντωσίωση..
πονάω...Sniff !!!

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. KALA RE MPAGASA TI PINIS EKEI STON KANADA KAI DE MAS LES XI XI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΤΟΝ, Φίλε μου, δεν παίζεσαι...
    Αλήθεια στο λέω, σε έχω παραδεχτεί πολλές φορές στον τρόπο που περνάς, θέματα πέραν από το προφανές...γιαυτό σε γουστάρω άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!ΝΙΚΟΜ.. ΙΝΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

Αναγνώστες

item