Περιζήτητο επάγγελμα

Το πιο περιζήτητο επάγγελμα στην Ελλάδα τελικά, αποδείχτηκε αυτό του Δημοσιογράφου. Κανένας δεν το περίμενε να έχει τόσο μεγάλη απήχηση, στο...

Το πιο περιζήτητο επάγγελμα στην Ελλάδα τελικά, αποδείχτηκε αυτό του Δημοσιογράφου. Κανένας δεν το περίμενε να έχει τόσο μεγάλη απήχηση, στους νέους ειδικότερα. Αυτό που μας λείπει ακόμη είναι του πολεμικού ανταποκριτή. Άντε να γίνει κανένας πόλεμος μην μένουν αργόσχολοι τόσες χιλιάδες Ελλήνων υποψηφίων, κρίμα είναι, δε λέει. Τα πάνελ τελικά των Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτου, Τριανταφυλλόπουλου, Κακαουνάκη, Παυλόπουλου, Νικολούλης και βάλε, έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους. Γεμίσαμε δημοσιογράφους στα κανάλια, τώρα γεμίσαμε δημοσιογράφους και στα Blogs. Ρε παιδιά, έλεος, πόσοι απο εσάς σπουδάσατε δημοσιογραφία; Πώς θαρρείτε είναι να είσαι δημοσιογράφος; Άντε έτσι ο καθένας δηλώνει ή παριστάνει ότι του καπνίσει επειδή τόχε παιδικό όνειρο; ή μήπως ζηλέψαν την δόξα κάποιων δημοσιογράφων; Εκείνοι ίσως αξίζαν την δόξα (κάποιοι και μετρημένοι) μα δεν γίνεται να παριστάνεις κάποιον ή κάτι που δεν είσαι, ξεκολήστε. Δεν βλέπετε ότι οι δημοσιογράφοι την σήμερον, μόνο σαν δημοσιογράφοι δεν δουλεύουν; Πάρτε παράδειγμα τον Χατζηνικολάου, την Νικολούλη, τον Τριανταφυλλόπουλο κ.λ.π. Τι είναι; Δημοσιογράφοι Τι παριστάνουν; Τους ντέτεκτιβ.. Άρα; παπαριές και του κώλου τα ενιάμερα..(δεν ξέρω απο που βγήκε αυτή η φράση με τα ενιάμερα του κώλου, ούτε μου είναι γνωστή η ημερομηνία θανάτου του, ώστε να του ανάψω κανένα κερί στα ενιάμερά του..) Η απάντηση του φίλτατου ΠΡΕΖΑ ΤV για παράδειγμα, όταν το ξαναείχα θίξει το θέμα παλιότερα, ήταν :"άμα δεν σου αρέσουμε, μη μας διαβάζεις". Ναί ρε τρισμέγιστε, αλά δεν είναι λύση αυτή, ούτε είναι διπλωματική, ή έστω δημοσιογραφική η απάντησή σου, καμάν, μη λέμε ότι θέλουμε τώρα. Να σας κάνω μια πρόταση εσάς όλους τους δημοσιογράφους του ιστοχώρου; Δεν κάνετε και κανένα Online συνδικάτο; Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.. "Ένωση Ελλήνων Αυτοαποκαλουμένων Δημοσιογράφων Ιστοχώρου" τουτέστιν Ε.Ε.Α.Δ.Ι. ..καλό έ; Εμένα άμα θέλετε κάντε με ταμία, κι έτσι βολεύομαι, δεν έχω πρόβλημα. Τώρα που βλέπω το αστείο, έ; χμ! εμ, πού γιά; Στο ύφος! Να που. Δεν διαφέρει πουθενά απο το ύφος των καναλιών..πομπώδεις τίτλοι, μαχητικό ύφος και δεν σηκώνουμε και μαγκιές...γιατί γράφουμε ανώνυμα (δήθεν), και τα χώνουμε σε όλους δίχως φόβο και πάθος (κι άλλο δήθεν), απο όποια παράταξη κι αν είναι (εκεί να δείς δήθεν). Όχι πως όλα όσα γράφετε είναι σαχλαμάρες, απλά κατεβάστε τους τόνους λιγάκι να μη καταντάτε γραφικοί και μοιάζετε με κατίνες που σκούζουνε, και μαλακώστε το ύφος..προσέχετε το ύφος ρε παιδιά.. Άλλωστε με τις φωνές, χάνεις (σχεδόν πάντα) το δίκιο σου! Έχω μήπως άδικο; Και μιας και μιλάμε για τον φίλτατο Πρέζα, είδα κάτι στο Synch που δεν τον τιμά.. Γιατί ρε μάστορα να έχεις μονάχα 1 φίλο; κοινωνικός νο? ντίπ; καθόλου; Και δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι (41 γκοτζάμ νοματαίοι) σε θεωρούν ακόμη φίλο μετά απο αυτό..δεν έμαθες πως στη ζωή τα πάντα είναι "δούναι και λαβείν;" Η πλάκα είναι πως το Synch με παροτρύνει να τον προσθέσω στους φίλους μου.. και αναρωτιέμαι, γιατί; για να είμαι ο 42ος υποτελής;

Δημοσίευση σχολίου Default Comments

  1. Καινούριος στο άθλημα του blog και ανίδεος(αν κρεμάσουν τους μπλογκερς ,τζάμπα θα πάω!)με αφορμή την αναρτηση σου μπήκα στο prezatv,μάλλον έχεις δίκιο,η πρώτη εικόνα μου φέρνει λίγο προς Αυριανή!
    Την καλημέρα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχω δηλώσει, είτε ιντερνετικά είτε ανθρώπινα, ότι οι δημοσιογράφοι φέρουν ένα τεράστιο μέρισμα ευθύνης για την κατάντια της χώρας μας σήμερα.

    Από τότε που άνοιξα κι εγώ ένα blog και άρχισα να συζητάω με άλλους μπλόγκερ για όλα τα θέματα πολιτικά, αθλητικά, κοινωνικά κτλ. έχω ανοίξει μια μεγάλη διαφωνία με τον άντρα μου.

    Πιστεύει ότι το πραγματικό θάρρος της γνώμης σου δεν πρέπει να το έχεις πίσω από την ανωνυμία που σου παρέχει ο server ή το internet γενικότερα, αλλά ενώπιων αυτών που διαφωνούν και συμφωνούν μαζί σου.

    Σε αυτό συμφωνώ μαζί του.

    Δε συμφωνώ στο να το παρατήσω αυτό το μέσο, ώς κάτι ανούσιο και ανώφελο.

    Τη γνώμη του άντρα μου την έχουν πολλοί. Και σε αυτό έχουν συμβάλλει αρκετοί μπλόγκερς τύπου "θέλω να γίνω Στάη στη θέση του Ευαγγελάτου" που έχουν στα χέρια τους μια ντουντούκα και την κάνουν αφοδευτήρα.

    (με το παρδόν για την καταστρατήγηση αλλά φόρτωσα... Ανθρώπινος παράγων είναι αυτός και ουχί αμελητέος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου VaD, δεν είναι το κακό το πρός τα που "γέρνουν" και ο Π.Τ. δηλώνει αριστερός, δικαίωμά του.
    Το πρόβλημα είναι η γλώσσα που χρησιμοποιεί.
    Το να βρίζεις με τέτοιο τρόπο δημόσια πρόσωπα,το λιγώτερο που θα καταφέρεις είναι να φιμώσουν κάποτε το μπλόγκ σου με νόμο του ποδαριού, και μαζί με σένα να συμπαρασύρεις κι όλους τους μπλόγκερ να πάθουν το ίδιο.
    Τους το φωνάζω χρόνια τώρα..
    Ήδη το πρώτο κρούσμα φάνηκε..
    θυμήσου με, έρχονται κι άλλα, και θα την πληρώσει το σύνολο τα λάθη πέντ' έξι απρόσεκτων.



    winston, θα έρθω και θα σε διαβάσω..τότε θα μπορώ και να εκφέρω γνώμη.
    Ευχαριστώ για το σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς ενημέρωση όλων.
    Αν κάποιος τον πάρει από πίσω,οι μύες του κώλου του ανοίγουν τόσο πολύ που χρειάζονται εννιά(9) ημέρες για να χαλαρώσουν και να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση.
    Εξ' ου και η φράση: "ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιωάννη, να'σαι καλά ρε μεγάλε για την ενημέρωση. Και αναρωτιόμουνα μια ζωή, καλά πότε πέθανε ο μάλαξ και δεν με ειδοποίησε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TELIKA STEKI AUTO POU GRAFI O APO PANO H O PREZAS EINAI;KAPOTE TO DIABAZAALLA OPOS LES POLI BRISIMO;TO EIPA KAI STO HACK KAI MOU EIPE OTI EINAI FITITES;TELIKA TI PEZETE ME AUTOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

emo-but-icon

Αναγνώστες

item