13 Μαρτίου 20144 Blogs: Αυτόματη δημοσίευση άρθρων στο facebook

Το άρθρο αυτό, το ανέβασα πρώτα στο νέο μου Blog "TGB", αλλά επειδή είμαι σίγουρος πως δεν το διαβάζετε όλοι, και πως σίγουρα κάποιους απο σας θα τους ενδιαφέρει, αποφάσισα να το ανεβάσω και εδώ, στο αγαπημένο μου "παλιό" Αμπεμπαblog.

Όσοι έχουν Blog και τους ενδιαφέρει η αυτόματη δημοσίευσή τους στο Facebook (αλλά και σε Twitter, google+, Linkedin κ.λ.π), μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία από τη σελίδα http://dlvr.it/
Είναι εύκολο, κι έχει και δωρεάν έκδοση.


Ίσως κάποιοι, βλέποντας το "κόλλημα" που έφαγε η μεγαλύτερη μερίδα του πληθυσμού της γης με το Facebook, να παράτησαν τα Blogs τους και να "Blog-άρουν" στο FB. Δικαίωμά τους. Εμείς πάντως δεν το αλλάζουμε, προτιμάμε το παραδοσιακό Blog-άκι μας, χωρίς να λέμε όχι φυσικά στην τεχνολογία η στις όποιες καινοτομίες.

Γι αυτό σας προτείνουμε την παραπάνω υπηρεσία, που χρησιμοποιεί και το Toronto Greek Bloggers και που θα το δείτε στην πράξη στον τοίχο του Admin.

Καλή επιτυχία,
TGB
Print this postRelated Posts :4 σχόλια:

Xrisostomos Rhodos είπε... Best Blogger Tips

Δάσκαλε, για την αυτόματη καταχώρηση στο facebook, βαζουμε το pass του email ; Αυτό όμως το pass είναι το ίδιο με αυτό του blog. Δεν υπάρχει ο κίνδυνος ο οποιοσδήποτε να το γνωρίζει και να μπαίνει μέσα στις καταχωρήσεις ;


AATON είπε... Best Blogger Tips

Το Pass το αλλάζεις ανά τακτά διαστήματα Χρυσόστομε, και μην φοβάσαι τόσο, το χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα για το http://torontogreekbloggs.blogspot.com και ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα ως τώρα. :-)


Xrisostomos Rhodos είπε... Best Blogger Tips

Δάσκαλε, σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες
χρυσόστομος


AATON είπε... Best Blogger Tips

Να 'σαι πάντα καλά καλέ μου φίλε


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next