15 Μαρτίου 20135 Η λατρεία του χαβαλέ

1234Λυπάμαι που το λέω, μα όπου κι αν κοιτάξω, χαβαλέ βλέπω.
Οι Έλληνες το έριξαν στον χαβαλέ.

Ίσως είναι μια ασυνείδητη προσπάθεια του μυαλού να ξεπεράσει τα όποια άλυτα προβλήματα και τις όποιες δυσάρεστες, καθημερινές καταστάσεις.

Είχαμε τα παρατράγουδα, με τρομερή ακροαματικότητα. Μετά μας ήρθε η Τζούλια, μετά ο ΓΑΠ, τώρα μέχρι πριν μια βδομάδα “ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΣΙΟΥ” και τελευταία, τα ανέκδοτα με τον “γαμιά της μισής Αθήνας”.
Τύφλα να ‘χει ο Τσάκ Νόρρις.
Σε μια χώρα που καταρρέει εκ των έσσω, οι μόνοι που δεν μπορούν ποτέ να δούν το ακριβές μέγεθος της καταστροφής που ήδη έγινε, και συνεχίζει να συντελείται, είναι όσοι ζουν σ’ αυτή.
Μερικά πράγματα τα βλέπεις “μόνο” εξ αποστάσεως. Λυπηρό έως και εκφοβιστικό, μα αυτή είναι η αλήθεια.

Αναγκαστική εκμάθηση της Τουρκικής γλώσσας στα παιδιά, και βομβαρδισμός του κοινού, από τα πουλημένα - προδοτικά κανάλια, με τουρκικές σειρές, με τελευταία, του σφαγέα δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων, του Σουλεϊμάν. Ναι, εκεί φτάσαμε. Απορώ γιατί δεν κάνουμε παρελάσεις προς τιμήν του, την επομένη της 25ης Μαρτίου. Πολύ φοβάμαι, πως, θα το δουν κι αυτό τα μάτια μου μια μέρα, έτσι όπως πάμε. Ο ραγιαδισμός ξαναζεί. Τον ανασταίνουν με το στανιό.

“Ραγιάς, σκυφτός θα είσαι, όχι ελεύθερος. Πάντοτε δεύτερος.
Και δεν σου πρέπει λευτεριά, βρωμο-ραγιά, βρωμο-ραγιά”.
Αυτό είναι το μήνυμα, κοιτάξτε καλύτερα γύρω σας, αφουγκραστείτε, θα το ακούσετε, και θα το δείτε.. Είμαι τόσο σίγουρος, όσο και ότι υπάρχετε.

Σε μια χώρα που έβριζαν τον βασιλιά, επειδή ήταν ξένος λέει, καθιέρωσαν ένα πολίτευμα, που όμοιό του δεν υπάρχει. Τώρα κυβερνάνε Έλληνες, εντόπιοι βασιλίσκοι, οι οποίοι κατάκλεψαν και κατακρεούργησαν το λαό και την πατρίδα. Ο βασιλιάς όταν του είπαν φύγε, έφυγε. Αυτοί δεν φεύγουν με καμία δύναμη. Έχουν γαντζωθεί στους θρόνους τους, που τους άλλαξαν με δερμάτινες πολυθρόνες, τόσο γερά, που μέχρι και νόμους ειδικούς εφηύραν για να μένουν στο απυρόβλητο.

Άπειρα τα παραδείγματα βασιλιάδων που πολέμησαν για την πατρίδα, αν και ξένοι. Ποιος από τους σημερινούς “Έλληνες” θυσίασε το παραμικρό για αυτήν την πατρίδα; Πιστέψτε με, οι ξένοι την αγάπησαν πιο πολύ από όσο εμείς οι ίδιοι.
Και σάμπως σήμερα ποιος κυβερνάει πάλι; Τα φερέφωνα της βουλής; Η οι ξένοι της τρόικας; Ανοίξτε επί τέλους τα μάτια σας.

Και ο λαός.. ο δόλιος λαός, προσπαθεί να ξεχάσει την πίκρα του, την φτώχεια του, την απελπισία του, την προδοσία και την ταπείνωση που του υπέβαλαν προδότες και πουλημένοι “Έλληνες”, άτομα δικά του, που τα εμπιστεύτηκε και τον εξαπάτησαν κατ’ εξακολούθηση, ..με ..χαβαλέ!
Τι άλλο άραγε του απέμεινε; Επαναστάτης, στο φινάλε, ποτέ δεν θα ξαναγίνει.
Τον ευνούχισαν.. ΤΕΛΟΣ!!
Print this postRelated Posts :5 σχόλια:

NIKOS είπε... Best Blogger Tips

Ρε Νίκολά, τα λόγια σου είναι μαχαίρια. Οχί, πάντα ελεύθεροι θα είναι οι Έλληνες. Και όλους να μας κλείσουν σε υπόγεια, φυλακισμένους, πάλι ελεύθεροι θα είμαστε. Δεν είναι όλη η αλήθεια αυτά που δείχνουν τα κανάλια... Δεν είναι όλη η αλήθεια το πουλάκι... Υπάρχει και η αλήθεια έξω, στους δρόμους, στον καθημερινό αγώνα για επιβίωση... Υπάρχει η αγωνία, όχι για τους επόμενους μήνες, αλλά για τα επόμενα πολλά χρόνια... για τα παιδιά μας...
Ρε, Νικόλα, κάλα κάνουν και είναι τα λόγια σου μαχαίρια!!!
Γιατί πράγματι, είναι μια ασυνείδητη, ίσως όμως και σκόπιμη προσπάθεια του μυαλού, όχι όμως για να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα, αλλά για ν' αντέξει, να πάει στην επόμενη μέρα...
Πάντα τα προβλήματα στην Ελλάδα τα δημιουργούσαν κάποιοι "Έλληνες" (...και το μοναδικό μέρος στον πλανήτη που θα ακούσεις να αποκαλούν τον Μέγα Αλέξανδρο Σφαγέα είναι εδώ, πάλι κάποιοι "Έλληνες")
Νικόλα, αυτός ο τόπος δεν σταμάτησε ποτέ να βγάζει ήρωες... ούτε θα σταματήσει... γι αυτό θέλουν πρώτα να ξεκάνουν εμάς, μέτα οι υπόλοιποι θα είναι "ευκολη δουλειά"
Το παλικάρι που ανέβηκε στο κονταρι να κατεβάσει την σημαία και το δολοφόνησαν, δεν ήταν ούτε ήρωας του 1821, ούτε του 1940, είναι σημερινός ηρωάς...


AATON είπε... Best Blogger Tips

Ναι Νικόλα, υπάρχει και η αλήθεια έξω στους δρόμους, ποτέ δεν διαφώνησα. Μα ο χαβαλές γίνεται απο τους πολλούς, και ειδικά την νέα γενιά. Αυτό με τρομάζει.. Γιατί υπάρχουν όντως ήρωες, μα οι ήρωες, την σήμερον χάνονται άδικα..


C.L.A.B.118 είπε... Best Blogger Tips

καταρχήν λίγα τα λόγια σου με τον τΣουλεϊμάν και τα πουτ@ν@κι@ του!!!! άντε μην έρθω εκεί και γίνει χαμός!!!! :p

Οι τούρκικες σειρές είναι σχεδόν στο σύνολό τους αισχρές, όμως ο τΣουλεϊμαν δεν είναι ιστορική σειρά, είναι μια ανιστόριτη σειρά με πρωταγωνίστριες τις γκόμενες που είχε στο χαρέμι του!!! έχω δει κανά 2 επεισόδια και έχει γέλιο!!!

:)


Greecelands είπε... Best Blogger Tips

Όλα μας τα προβλήματα θα τα ‘χαμε λυμένα
ανε γυαγέρνανε τα δισ. οπίσω τα κλεμμένα.


Μιχάλης Κ είπε... Best Blogger Tips

Η Ελλάδα πέθανε, η γλώσσα της πέθανε και οι νεοέλληνες (όχι έλληνες) ανησυχούν μήπως δεν θα μπορούν να αγοράζουν τυρί φιλαδέλφεια και ουίσκι.
Μέσα σε 50 μόλις χρόνια εξαφανίστηκαν πράγματα που κράτησαν χιλιετίες.
Προφανώς μόνο από θεία θέληση (αν υπάρχει και αυτή ακόμα) δεν θα εξαφανιστούμε σε μερικά χρόνια ακόμα.


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next