28 Φεβρουαρίου 20130 Ο διχασμένος προσωπικότητας..

Θα σας μιλήσω σήμερα για τον αστεροειδή Tan-As, προερχόμενο από υπολείμματα άγνωστου κομήτη, από τον  αστερισμό του Όφεως του κατηραμένου, κι ο οποίος έχει κάνει ήδη εκτεταμένες ζημιές σε Καναδά, Αμερική, Ελλάδα, επιστρέφοντας και πάλι Καναδά ακολουθώντας την ελλειπ(τικ)ή του πορεία, για να αποτελειώσει ότι δεν πρόλαβε εδώ και είκοσι τόσα χρόνια.

Ο τύπος είναι από άλλο πλανήτη. Απορώ μερικές φορές, πώς γίνεται να κυκλοφορούν ελεύθεροι κάποιοι, που είναι σχιζοφρενείς σε μη αναστρέψιμη κατάσταση. Αυτός νομίζει ότι μιλάει με Αρειανούς, με πράσινα ανθρωπάκια, όπως λέμε πράσινα άλογα ένα πράγμα.

Πρώτα πρώτα, δεν πιστεύει στον Superman, τουλάχιστον όχι όπως ο υπόλοιπος κόσμος. Πιστεύει ακράδαντα πως “αυτός” ο ίδιος είναι ο Superman! Ναι.. Βζίνγκ σε λέω το ατόματο!!

Ήρθε σαν κομήτης να σώσει τα απωλεσθέντα ερίφια. Βασικά όπου πάει, σαν κομήτης το κάνει. Δεν ρώτησε ποτέ κανέναν, “χρειάζεσαι διάσωση ορέ χάπατον;”.  Στα τέτοια του, κόβει και ράβει μονάχος. Αυτός ήρθε να σώσει, και ..σώζει.

Ήρθα να σας σώσω!! Από ποιόν να σώσει και ποιους; Τον κόσμο εδώ; Πρώτα πρώτα, αυτοί δεν σώζονται ούτε με τανκς, άστο.
Και δεύτερον, λέμε πάλι “άντε, ας το πάρει ο ποταμός”, να τους σώσει, αλλά απο ποιόν; Και από αυτόν.. ποιος θα τους σώσει; Γιατί, αν οι Μογγόλοι εδώ κινδυνεύουν όντως απο κάποιον, τότε κινδυνεύουν απ’ αυτόν πρώτιστα, τον αυτεπάγγελτο σωτήρα. Και τους ονομάζω Μογγόλους, διότι Μογγόλους τους θεωρεί, βρίζοντάς τους ανελλιπώς πισώπλατα.

Οι αρχαίοι μας σοφοί, έλεγαν, να φοβάσαι τον εχθρό σου μια φορά, τον κόλακα δέκα. Και ο τύπος είναι όντως η προσωποποίηση του κόλακα, (ελληνιστί= ο γλύφτης, αγγλιστί= slurp, Πακιστανιστί=Αϊ σιχτίρ).

Ήξερε και απέφυγε με απαράμιλλη μαεστρία το να γεννηθεί στον αιώνα των αρχαίων Ελλήνων. Σου λέει, “οι αρχαίοι δεν τρώνε χόρτα και φαφλατωσύνες, θα φάμε τόσο ξύλο που θα πονέσουν οι ξεχασμένοι συγγενείς μας στην “Αστραλία”, οπότε, καλύτερα στον εικοστό αιώνα. Από χορτοφάγα ζωντανά άλλο τίποτε. 

Ρε συ Ααρών, γιατί επέτρεψες κι έπεσε τότε η κυβέρνησή σου πριν αποκαταστήσεις τον.. Superman;
Όχι δηλαδή ότι με χάλασε. Απλά, να.. είναι το γαμώτο ρε συ..

(Υ.Γ.: Ο τίτλος εμπνευσμένος απο την κινηματογραφική αποτυχία, “Ο θόρυβος των αχαμνών!” )
Print this postRelated Posts :0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next