24 Ιουλίου 201214 Απαγορεύεται

Η Ελλάδα βρίσκεται πιασμένη στην μεγαλύτερη και επικινδυνότερη παγίδα όλων των εποχών.
Στην παγίδα της Ε.Ε. και του Ευρώ της.
Στην παγίδα αυτή, απαγορεύονται όλα όσα επιτρέπονται. Επιτρέπονται μόνον οι απαγορεύσεις.

Απαγορεύεται η δημοκρατία.
Απαγορεύονται τα ατομικά δικαιώματα του πολίτη.
Απαγορεύεται να έχεις γνώμη και να την εκφράζεις δυνατά.
Απαγορεύεται να είσαι ελεύθερος.
Απαγορεύεται να ΄διαφωνείς με το σύστημα.
Απαγορεύεται να καλλιεργείς τη γη σου με ότι εσύ αποφασίζεις.
Απαγορεύεται να σπέρνεις η να φυτεύεις κάποια προϊόντα.
Απαγορεύεται να καπνίζεις τσιγάρο, μόνο μαριχουάνα επιτρέπεται.
Απαγορεύεται να έχεις οικογένεια και να κάνεις παιδιά. Θα στη διαλύσουν.
Απαγορεύεται να έχεις χρήματα για να ζείς σαν άνθρωπος.
Απαγορεύεται να έχεις ανέσεις που έχουν σε άλλα κράτη.
Απαγορεύεται να έχεις σπίτι δικό σου ξεχρεωμένο.
Απαγορεύεται να μην έχεις χρέη.
Απαγορεύεται... Απαγορεύεται... Απαγορεύεται...

Και συ Έλληνα, επέτρεψες να σε παρασύρουν κάτι πουλημένα τομάρια, που δηλώνουν δημοσιογράφοι. Επέτρεψες να σε παραπλανήσουν, παρακολουθώντας τους αποχαυνωμένος, πως έξω απο την Ε.Ε. και το ευρώ, ήσουν χαμένος. Και τους πίστεψες.
Άφησες να σου λιώσουν τα μυαλά, πουλημένοι πολιτικοί, και εξαγορασμένοι δημοσιογράφοι, και στο τέλος τους ψήφισες.

Ποιόν να ελευθερώσω, είχε πει ο Πιλάτος, τον Ιησού ή τον Βαραββά;
Τον Βαραββά αποκρίθηκε το ιερατείο.. Και ο λαός ψήφισε υπέρ του ιερατείου.
Και εσταύρωσαν τον Ιησού. Και έγινε σεισμός μέγας. Και το καταπέτασμα του ναού εσχίσθη.
Και οι νεκροί ηγέρθησαν εκ των μνημείων.

Τι να ψηφίσω, μέσα η έξω απο την Ε.Ε. και το ευρώ; Αναρωτιόταν ο λαός.
Μέσα, αποκρίθηκε το "ιερατείο". Και ο λαός ψήφισε και πάλι υπέρ του ιερατείου.
Και εσταύρωσαν την δημοκρατία. Και έπεσε λιμός μέγας. Και το κράτος διαμελήθηκε.
Και οι ζωντανοί άνοιξαν τα μνημεία των νεκρών, μπαίνοντας αυτοί μέσα.. αυτοκτονώντας.
Ελλάδα μου.. τι σου κάναμε..!!
Print this postRelated Posts :14 σχόλια:

andreas είπε... Best Blogger Tips

Φίλε μου καλησπέρα δεν λέω καλά τα λες και εγώ της ίδιας γνώμης είμαι όμως με άτομα που έχω συζητήσει ένα πράγμα φοβήθηκαν την λέξη ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΑ ασχέτως αν αυτή θα έρθει αργά η γρήγορα ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΕΛΠΙΖΕΙΣ και σε αυτό ψήφησαν στην ελπίδα!!!


AATON είπε... Best Blogger Tips

@andreas, την λέξη "χρεωκοπία" την χρησιμοποίησαν όπως θα έχεις πλέον καταλάβει επίσης έντεχνα, γιατί είναι μια λέξη που προξενεί φόβο και δέος.
Η αληθινή χρεωκοπία, τώρα θα συμβεί.


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΠΟΙΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ PSI; Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
Με 3 εκατομμύρια τουλάχιστον λαθραίες κατσαρίδες από την Αραβία και τις λοιπές πρωτόγονες χώρες της Ασίας σε μια χώρα 11 εκατομμυρίων, προκοπή δεν γίνεται, ακόμα κι αν ξεπληρωθεί το χρέος μας κι αυξηθούν ξανά οι μισθοί και οι συντάξεις.
Η σημερινή οικονομική καταστροφή μας έχει αποπροσανατολίσει από έναν μεγαλύτερο κίνδυνο: την ταχύτατη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, και τελικά τη μουσουλμανοποίησή της.
Σύμφωνα με τη ρεαλιστική όσο και εφιαλτική αυτή πρόβλεψη, σε 10-20 χρόνια, η Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα, δε θα υπάρχει πια. Σε δέκα χρόνια, εδώ στο καλύτερο οικόπεδο της γης που έχει μπει στο μάτι πολλών, θα κατοικούν 4-5 εκατ. μουσουλμάνοι νεαροί σε ηλικία, έναντι 8-9 εκατ. γερασμένων ελληνογενών.

Τότε, θα είναι αδύνατο να σταματήσει η συνέχιση της μαζικής εισβολής και του πολλαπλασιασμού της, με δεδομένο ότι οι γυναίκες-μουσουλμάνες γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι λιγότερο από ένα των Ελληνίδων.
Σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμένες πληροφορίες μας, σήμερα εισβάλλουν στη χώρα, κατά κύριο λόγο από τον Έβρο, 200.000-250.000 κυρίως κατσαρίδες από την Αφρική και την Ασία. Σε δέκα χρόνια, θα ανέρχονται σε
2-2,5 εκατ. και μαζί με τους εδώ εγκατεστημένους που υπολογίζονται σε 1,8 εκατ., θα ανέρχονται σε πάνω 4 εκατ.
Το δόγμα Οζάλ «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια από εδώ μεριά», βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όπως αποδείχτηκε και από τις μυστικές εκθέσεις που βγήκαν στη δημοσιότητα, ύστερα από τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού Γιλμάζ για δολιοφθορές σε βάρος της χώρας μας.
Το τραγικό είναι ότι, με την έλευση του άτεγκτου Μνημονίου και την ερημοποίηση της αγοράς εργασίας, πολλά νέα παιδιά, αλλά και νοικοκύρηδες νόμιμοι μετανάστες (Ευρωπαϊκής καταγωγής), φεύγουν από τη χώρα σε αναζήτηση μιας καλύτερης μοίρας στον ήλιο. Και έτσι, η χώρα μουσουλμανοποιείται με μαθηματική βεβαιότητα.

Δείτε το παρακάτω video:
www.youtube.com/watch?v=YcsCqxD__Zk


palalos είπε... Best Blogger Tips

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ..."Με 3 εκατομμύρια τουλάχιστον λαθραίες κατσαρίδες από την Αραβία και τις λοιπές πρωτόγονες χώρες της Ασίας σε μια χώρα 11 εκατομμυρίων"

Ρε ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ, πόσους λαθρομετανάστες έχεις ή είχες στην δούλεψή σου?
Άκου εκεί, κατσαρίδες...ΦΑΣΙΣΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΑΣΧΕΤΕ..

ΣΟΡΡΥ ΝΙΚΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ.ΑΝ ΘΕΣ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ


AATON είπε... Best Blogger Tips

@palalosμ δες το βίντεο. Θα καταλάβεις πως, αν δεν καταστράφηκε ακόμη, θα καταστραφεί πολύ πιο σύντομα απο ότι πιστεύεις. Δεν θα σβήσω το σχόλιό σου, γιατί εκτός απο του ότι είσαι φίλος μου, θέλω να έχει δικαίωμα γνώμης κάθε ένας στον δικό μου χώρο :)


palalos είπε... Best Blogger Tips

δεν αμφιβάλω για το ότι πάμε για καταστροφή...ίσα ίσα, ποτέ δεν υποστήριξα ότι γίνεται κάτι σωστό στην Ελλάδα..αλλά δεν θα υποστηρίξω ποτέ ρατσιστικά και φασιστικά σχόλια-ιδέες-απόψεις που αναπαράγουν ως αιτία της καταστροφής της χώρας τους μετανάστες που ζούν στην Ελλάδα...άνθρωπος που χαρακτηρίζει άλλον άνθρωπο...κατσαρίδα, είναι έγκλημα...και κρίμα που δεν τιμωρείται...αλλά τί να πείς...μιλάει και ο Έλληνας για τους μετανάστες που η μισή Ελλάδα το 50 και το 60 είχε φύγει μετανάστες σε όλη τη γή...και αντί τώρα να τα βάλει με τους πολιτικούς της εξουσίας που δημιούργησαν το θέμα της λαθρομετανάστευσης , τα βάζει με τους ίδιους τους λαθρομετανάστες...ένα παιδί 4 χρονών θα μπορούσε πολύ πιο εύκολα να συνειδητοποιήσει την φαυλότητα και την υποκρισία...


palalos είπε... Best Blogger Tips

ευχαριστώ Νίκο για το ελεύθερο της άποψης που μου προσφέρεις και συγνώμη αν παραφέρθηκα...αλλά έχω ένα θέμα όταν ακούωή διαβάζω ρατσιστές και φασίστες....νιώθω να πέφτω στο επίπεδό τους για να "συν εννοηθώ"...


AATON είπε... Best Blogger Tips

Η έννοια του "ρατσισμού" είναι φτιαχτή αδερφέ μου. Δεν υφίσταται. Την εφηύραν, μαζί με έννοιες επίσης ανύπαρκτες, όπως "τρομοκρατία", "αντισημιτισμός" και λοιπά. Στόχος είναι ένας και ο αυτός, η κατάργηση της ελευθερίας του λόγου και της ελεύθερης έκφρασης γνώμης. Μην πέφτεις στην παγίδα τους. Δεν υπάρχει χώρα, που ο λαός της να μην είναι εχθρικός στους "ξένους". Ψάξ' την όπου θέλεις. Δεν θα βρείς καμία.
Και όταν οι ξένοι δημιουργούν μεγάλα προβλήματα απο μόνοι τους, η αντίδραση του ντόπιου πληθυσμού αυξάνεται ραγδαία. Αυτό συμβαίνει σήμερα και στην Ελλάδα, δεν είναι κάτι το νέο, ούτε κάτι το πρωτόγνωρο.


palalos είπε... Best Blogger Tips

Φυσικά και δεν είναι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα...πιο έμπειρος από εμένα και γνώστης περισσότερων πραγμάτων από εμένα είσαι, θα γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι Ελλαδίτες έκαναν πολλά χρόνια να αποδεχτούν τους πρόσφυγες Έλληνες, μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών...δεν εθελοτυφλώ, γνωρίζω δύο τρία πραγματάκια από την ιστορία, δεν είναι τωρινό φαινόμενο αυτό που συμβαίνει και πάλι έντονα στην Ελλάδα...σαφώς και είναι φτιαχτό όλο αυτό το πρόβλημα..αλλά όσο και να προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι όπως το πρωί πίνουμε καφέ, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με μίσος κατά των ξένων , όχι, αυτό δεν θα το δεχτώ ποτέ...

καλημέρα Νικόλα !


Jim είπε... Best Blogger Tips

Συμφωνώ ότι η χώρα βουλιάζει αλλά έχει αντιμετωπίσει και χειρότερες καταστάσεις στο παρελθόν χωρίς να εξαφανιστεί. Τόσα χρόνια ήταν οι Τούρκοι στη χώρα μας και δε γίναμε μουσουλμάνοι, δε νομίζω να εξισλαμιστούμε τώρα.

Ναι, είναι ρατσισμός να αποκαλείς έναν άνθρωπο διαφορετικού έθνους, κατσαρίδα δεν είναι όμως ρατσισμός να θες η χώρα σου να μην είναι ξέφραγο αμπέλι και γεμάτη λαθρομετανάστες.


AATON είπε... Best Blogger Tips

@palalos καλή σου μέρα αδερφέ.
Το μίσος είναι φυσικό επόμενο της ασύδοτης πολιτικής, με το να γεμίζουν με ΛΑΘΡΟμετανάστες αμφιβόλου ηθικής και αγνώστου ποινικού μητρώου την χώρα. Μια χώρα, που όπως βλέπεις δεν έχει να ταΐσει τα ίδια της τα παιδιά.
Απο την άλλη, να κόπτονται κάποιοι σαλτιμπάγκοι της πολιτικής, και πάντοτε δήθεν, υπέρ των λαθρομεταναστών, παρουσιαζόμενοι ως προστάτες τους. Κανένας απο όλους αυτούς σε πληροφορώ, δεν θα φιλοξενούσε έναν απ' αυτούς μέσα στο σπίτι του.
Προσάπτουν συνεχώς το τετριμμένο επιχείρημα, πως και οι Έλληνες είμαστε λαός μεταναστευτικός.
Ξεχνάνε ένα βασικό όμως.
Ο Έλληνας, ακόμη και αγράμματος, δεν έκανε τα αίσχη που ακούμε, διαβάζουμε η και βλέπουμε στις χώρες που τον φιλοξένησαν, ούτε είχε τις τρελές απαιτήσεις των δικών μας ξένων. Σεβόταν την έννοια της φιλοξενίας απο αρχαιοτάτων χρόνων, και εσύ σαν απόγονος Ποντίων, όπως κι εγώ, θα το γνωρίζεις ακόμη καλύτερα το τι εννοώ μ' αυτό.
Αντίθετα, οι δικοί μας ξένοι, ΔΕΝ σεβάστηκαν τον λαό και την χώρα που τους φιλοξενεί. Το δείχνουν με κάθε τρόπο, σε κάθε ευκαιρία.
Αυτό είναι που τους κάνει ανεπιθύμητους, και προξενεί την ξενοφοβία που βλέπουμε σήμερα απο την μεγαλύτερη μερίδα του λαού.
Καταλάβετέ το όλοι.
Ο Έλληνας είναι λαός φιλόξενος.
Αρκεί να σέβονται την φιλοξενία του.
Αλλιώς, επέρχεται η γνωστή σε όλους "εκπαραθύρωσις".
Ναι, να τους φιλοξενήσουμε. Όχι όμως να μας πηδήξουν κι όλας.


AATON είπε... Best Blogger Tips

@Jim, στα δύσκολα χρόνια εκείνα, αγαπητέ μου φίλε, στα οποία αναφέρεσαι, υπήρχε κι ένας Κολοκοτρώνης, ένας Καραϊσκάκης, ένας Ανδρούτσος και δεκάδες άλλοι.
Σήμερα, όλοι αυτοί λείπουν..
Γι αυτό φοβάμαι τα χειρότερα!


Jim είπε... Best Blogger Tips

Σχετικά με τη δημοσίευση #11, ήθελα να πω ότι οι Έλληνες μετανάστες ελέγχονταν πριν μπουν σε κάποια ξένη χώρα. Στην Ελλάδα εισέρχεται κάθε καρυδιάς καρύδι, από κράτη που η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία.

Φίλε Νίκο, ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης εμφανίστηκαν 400 χρόνια μετά. Στον ελλαδικό χώρο έχουν εγκατασταθεί Ρωμαίοι, Φράγκοι, Τούρκοι, έχουν συμβεί χρεοκοπίες και εμφύλιοι αλλά το έθνος μας δεν εξαφανίστηκε. Δε νομίζω λοιπόν να συμβεί τώρα. Από προηγούμενες δημοσιεύσεις μου ξέρεις ποια είναι η άποψή μου για το σύγχρονο Έλληνα αλλά πρέπει να λαμβάνουμε υπ' όψη μας και την ιστορία.


AATON είπε... Best Blogger Tips

Για τον φίλο μου τον Παλαλό, να κάτι που βρήκα σήμερα:
"Το υπουργείο εσωτερικών της Σαουδικής Αραβίας προειδοποίησε τους ξένους υπηκόους που εργάζονται στη Σαουδική Αραβία ότι θα τιμωρηθούν αυστηρά αν παραβιάσουν τους κανόνες του Ραμαζανιού. Ακόμη και με διακοπή της άδειας εργασίας και απέλαση.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι "οι μη μουσουλμάνοι σε αυτήν τη χώρα πρέπει να σέβονται τα αισθήματα των μουσουλμάνων και να μην τρώνε, πίνουν και καπνίζουν σε δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων των δρόμων και χώρων εργασίας … Το να είναι κάποιος μη πιστός στο Ισλάμ, δεν απαλλάσσει έναν ξένο με το να μην σκέφτεται τα αισθήματα των
μουσουλμάνων και των ισλαμικών συμβόλων αυτής της χώρας"

Αυτά για να μαθαίνουν απλή αριθμητική οι ηγέτες όλων των μη μουσουλμανικών χωρών, που μόνο πίπα δεν τους παίρνουν ακόμη.


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next