18 Μαρτίου 20123 Τα Newsletter

Θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά.
Πολλοί φίλοι, χρησιμοποιούν τα Newsletter για να μεταδώσουν στους εγγεγραμμένους σ' αυτά αναγνώστες, τις εκάστοτε αναρτήσεις τους. Πολύ καλή ιδέα.
Υπάρχουν Newsletter που χαίρομαι όταν τα λαβαίνω, και ακολουθώ πιστά τη ροή τους.
Κάποια όμως πάλι, μου δημιουργούν αντίθετα συναισθήματα, και σπάνια πιάνουν τόπο.
Να σας πω ποια είναι τα αρνητικά; Θέλετε; Αν ναι, διαβάστε παρακάτω.

  Ο σκέτος τίτλος.
Μου έρχεται ένα Newsletter, που το μόνο περιεχόμενό του, είναι ο τίτλος της ανάρτησης ως σύνδεσμος (Link). Τίποτε άλλο, ούτε καν μια παράγραφος ως δείγμα..
Για να διαβάσω αυτήν την ανάρτηση, πρέπει να επισκεφτώ υποχρεωτικά το Blog.
Κι αν εκείνη τη στιγμή δεν μπορώ; Αν δεν θέλω για οποιονδήποτε λόγο; Δεν με χάνει;
Και το να με υποχρεώνει κάποιος με τον τρόπο αυτό, το θεωρώ πολύ "Μarketing-ίστικο", σαν τα σούπερ μάρκετ, που φτιάχνουν έτσι τους διαδρόμους τους, αναγκάζοντάς σε να δείς όλα τους τα προϊόντα θες δε θές, προσπαθώντας να σε δελεάσουν, μπάς και απλώσεις και πάρεις κάτι ακόμα.

  Τα περιοριστικά Blog
Με την λέξη περιοριστικά, εννοώ όλα εκείνα που δεν δίνουν στον αναγνώστη τους την δυνατότητα να σχολιάσει αν το επιθυμεί. Αφού δεν με αφήνεις να σχολιάσω αν το θελήσω, τι μου στέλνεις να διαβάσω τις αναρτήσεις σου; Διάβασέ τες μόνος σου, γιατί δεν έχεις Blog, και κακώς το θεωρείς Blog. Προσωπικό ημερολόγιο είναι, και καλύτερα να το έχεις κρυφό από τους υπόλοιπους, αφού δεν δέχεσαι τον σχολιασμό τους.

Κι άλλα με ενοχλούν, μα αυτά τα δύο τελευταία φαινόμενα γίνονται όλο και πιο συχνά. Θα σας έλεγα όσους κάνετε χρήση τους, να τα διορθώνατε.. ιδέα λέω εγώ τώρα, οκ;
Print this postRelated Posts :3 σχόλια:

VAD είπε... Best Blogger Tips

Πόσες φορές τα εχουμε πει,ρε καπετάνιε,κι εχω ξεχέσει μερικούς,αλλά πέρα βρεχει...


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Έστω και εκ των υστέρων να ζητήσουμε δημοσίως ΣΥΓΝΩΜΗ απο το Νίκο γιατί πρόσφατα του στείλαμε κι εμείς ένα τέτοιο περίπου newsletter που περιγραφει. Να πούμε όμως οτι email στέλνουμε ΜΟΝΟΝ όταν θέλουμε να αναδείξουμε ένα θέμα -εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που βάζουν και με μεγάλα γράμματα ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟ LINK!


AATON είπε... Best Blogger Tips

:)) ...κι όμως, δεν είχα ποτέ εσάς φίλοι μου υπ' όψιν όταν έγραφα αυτό το κείμενο. Το ότι όμως απαντήσατε εδω, ομολογώ σας τιμά και δείχνει ήθος.


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next