26 Φεβρουαρίου 2012



23 Έλεος ρεεεεεεεεεεεεε

"Αγαπητοί φίλοι ακροατές και φίλες ακροάτριες, ακούτε το CHTO1690. Συνεχίζουμε την εκπομπή μας, όπου μπορείτε να κάνετε τις αφιερώσεις σας και να ζητάτε τραγούδια της αρεσκείας σας.
Θα ξεκινήσουμε με το πρώτο τραγούδι, με τον Σω-ΤΥΡΙ, που το ζήτησε ο τάδε, και που το αφιερώνει.. "

Θα σου έλεγα ποιος το ζήτησε και πού το αφιερώνει.. αλλά έχε χάρη που 'ναι κόσμος.

Για το συγκεκριμένο γελοίο κατασκεύασμα του Σω-ΤΥΡΙ είχα γράψει τον Σεπτέμβρη του 2011.

Δεν άντεξα, πήρα τηλέφωνο αμέσως.

"CHTO1690 παρακαλώ;"
"Καλησπέρα, είμαι ο Νίκος Ράμμος. Πες μου σε παρακαλώ, δεν ντραπήκατε να βάλετε αυτήν την χοντροπαπαριά;"
"Γιατί κύριε Ράμμο.."
"Γιατί φίλε μου, με υποτιμάει σαν ακροατή. Πιστεύεις ότι εσένα σε τιμά σαν υπεύθυνο εκπομπής η σαν ραδιοσταθμό; Το ξέρεις ότι στο Blog μου, έχω γράψει επανειλημμένα για τα χάλια σας εκεί μέσα, και ότι κάνετε εκπομπές για την πάρτη σας, κι όχι για τον κόσμο που σας ακούει, αλλά το αγνοείτε επιδεικτικά, και ότι ως τώρα δεν βρήκα τίποτε καλό να γράψω, έστω και για μια φορά;"
"Το γνωρίζουμε ότι μας κρίνατε κάποιες φορές, και δεν το αγνοούμε. Μα, το συγκεκριμένο τραγούδι το ζήτησε κάποιος ακροατής"
"Και; Δεν μπορούσες εσύ να του πεις, λυπάμαι, δεν το έχουμε; Προτίμησες να το βάλεις; Δηλαδή, λίγη αξιοπρέπεια στον έναν και μοναδικό ραδιοσταθμό του ελληνισμού του Τορόντο, δεν υπάρχει; Αλλά, πώς να του πεις δεν το έχουμε, που το βάζετε ξανά και ξανά τόσο καιρό τώρα καμαρώνοντας κι απο πάνω;"
"Ε, τώρα γίνεστε λιγάκι υπερβολικός κύριε Ράμμο.."
"Λεβέντη, μου βάζεις το γελοίο αμερικλανάκι να μου τραγουδάει "έκλασε ο Γιάννης, είχε ευκοιλιότητα, ήπιε τσάι, ένοιωσε καλύτερα" και λες εμένα υπερβολικό;"
"Μα το ζήτησε ακροατής.."
"Εκείνος καλά έκανε.. εσύ όμως έχεις υποχρέωση φίλε να προστατεύεις το σύνολο των ακροατών σου, και να χειρίζεσαι έξυπνα τον κάθε άσχετο που σου ζητάει τέτοιες μαλακίες, δεν γλύφεις όποιον σου τηλεφωνεί απλά και μόνο για να δικαιολογείς δήθεν ακροαματικότητα".
"Πρέπει να κλείσω γιατί θα βγω κύριε Ράμμο στο αέρα, είναι πλαφόν και.."
"Να βγεις στον αέρα, αλλά εγώ δεν ξέρω που να πάω να κρυφτώ, μολύνατε και τον αέρα.. Άμε στο πλαφόν σου. Να ξέρετε εκεί μέσα όμως ένα πράγμα. Πληρώνεστε απο τον κόσμο και τις διαφημίσεις του κόσμου. Αν μια μέρα ξυπνήσουν οι Έλληνες του Τορόντο, και καταλάβουν πως τους δουλεύετε ψιλό γαζί, και πως γελάτε με την άγνοιά τους, σας βλέπω να πληρώνετε τον κάτοχο του σταθμού απο την τσέπη σας, για να κάνετε εκπομπές τέτοιου είδους. Και δεν είναι μακρυά η ημέρα που κάποιος θα σπάσει το μονοπώλιό σας ανοίγοντας νέο και καλύτερο σταθμό, με κάποια ποιότητα επιτέλους. Θυμηθείτε τα λόγια μου".

Θυμάμαι, ακούγαμε παρέα με κάποια άλλα παιδιά τη ροή του προγράμματος πριν 5 μέρες, και μετρούσαμε τις κοτσάνες που έλεγε απτόητη η παρουσιάστρια, σπάζοντας πλάκα.
Τα κόψω το φλέβες μου κι τα πέσου καταή σε λέω!

Είναι τόσο αφελή και άσχετα τα παιδιά εκεί μέσα τελικά. Ρε σεις, αν θέλω να σας κατεβάσω σε μια νύχτα μέσα το επίπεδο του σταθμού σας, με τα μυαλά που κουβαλάτε, είναι το μόνο εύκολο. Μαζευόμαστε 5-6 άτομα, κάνουμε μια λίστα με ότι αηδία τραγούδι σκαρφιστούμε, και αρχινάμε τις αφιερώσεις.
Με το δικό σας σκεπτικό, αφού το ζήτησε κάποιος ακροατής, θα πρέπει λογικά να τα βάλετε. Θα σας ζητήσουμε λοιπόν για ξεκίνημα, όλη την γκάμα ζαρζαβατικών του Αμερικλανακίου, συνεχίζοντας μετά με Τζίμη Πανούση, Μπουγά, "όταν πεθάνω ρε κουφάλες" ..και πάει λέγοντας.
Την άλλη μέρα θα σας γράφουν οι εφημερίδες. Μπορώ η δεν μπορώ να σας το κάνω πιστεύετε;
Άρα, εγώ είμαι ο υπερβολικός; η εσείς οι μην πω τι;

"Ακούτε το CHTO1690.." Ακούμε, και βέβαια ακούμε..Αφερίμ.. Αφερίμ !!




Print this post



Related Posts :



23 σχόλια:

VAD είπε... Best Blogger Tips

Καπετάνιε,το ζητάς απ'τα παιδιά παραγγελιά για χάρη μου,σε παρακαλώ;:))
Γιατί να μην το παιξουνε,μωρε;Πχιότητα!!!:)))
http://www.youtube.com/watch?v=HeMtN3NRIMo


palalos είπε... Best Blogger Tips

Νικόλα είσαι δύναμη , είσαι ψυχή! Πάντα να λές αυτό που νιώθεις και πάντα να φέρνεις τους άσχετους προ των ευθυνών τους...αν νιώθουν βέβαια!

Καλή σαρακοστή αδερφέ μου!


alik είπε... Best Blogger Tips

Εισαι αδερφακι μου γκρινιαρης, (μερικες φορες) αλλα και μερικες αλλες να' γιασει το στομα σου!


Σαββέλης είπε... Best Blogger Tips

εεε εντάξει... Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες. Το ραδιόφωνο και εδώ στην Ελλάδα το έχουν βιάσει από τα μάτια, είτε λόγω του κέρδους είτε λόγω της άγνοιας τους στο αντικείμενο.

Αλλά όχι να μου βάζεις τον Πανούση στην ίδια κατηγορία με τον Μπουγά, έτσι;


Σάββας είπε... Best Blogger Tips

Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω Νίκο μου είναι ποιος ακολουθεί ποιον. Οι μουσικοί ακολουθούν το ρεύμα της νεολαίας και αναλόγως βγάζουν και αυτές τις αηδίες ή οι νέοι ακολουθούν το ρεύμα των μουσικών και ντύνονται και συμπεριφέρονται σαν τους "καλλιτέχνες";

Όσο για την λίστα με τα τραγούδια σε πληροφορώ πως υπάρχουν άπειρα για να κάνουμε χαλάστρα στον σταθμό.

"Είσαι σαν κουνέλι", "Είναι γάτα, είναι γάτα ο κοντός με την γραβάτα", "Το' πε, το΄πε ο παπαγάλος", "Ο σκύλος μου είναι γκεϊ", "Είναι μια καμήλα", και πολλά άλλα. Α! και επειδή ο τρισμέγιστος Σω-τύρι στα τραγούδια του αναφέρει κάτι για τυριά και λαχανοντολμάδες, μπορούμε να ζητήσουμε και του Σάκη το "θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά για να φας".


astazzia είπε... Best Blogger Tips

Eγώ παλι,εχω χάσει επεισόδια,συμπαθάτε με, και μετά απο τόσο καιρό πέφτω πάλι πάνω στο τυρόγαλο,θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω άνευ σχολίου...
Την καλησπέρα μου και καλή Σαρακοστή..!


SpookStreet είπε... Best Blogger Tips

σόρυ αλλά από όλη την Ελληνική δισκογραφία αυτό σε πείραξε;;; :p

μπορεί οι στίχοι του συγκεκριμένου τραγουδιού να είναι για τα μπάζα αλλά εδώ κυκλοφορούν και άλλα τραγούδια που σε υποβιβάζουν σαν άτομο!!!


AATON είπε... Best Blogger Tips

@VAD σε πληροφορώ Βασίλη, πως αυτό το συγκεκριμένο, το χρυσοπλήρωσα σε ένα μπάρ της Θήβας το 1980..


AATON είπε... Best Blogger Tips

@palalos, δεν φέρνω κανέναν ρίζαμ μπροστά σε τίποτε, απλά, κουράστηκα να κάνω πλέον πως δεν βλέπω, δεν ακούω και δεν καταλαβαίνω.


AATON είπε... Best Blogger Tips

@alik, γκρινιάρης εγω; απαπαπαπα.. μα γιατί; ;)


AATON είπε... Best Blogger Tips

@Σαββέλης, είναι δυό άκρα αντίθετα ομολογώ, αλλά δηλώνουν αμφότεροι "καλλιτέχνες" οπότε έχουν κάτι κοινό :)


AATON είπε... Best Blogger Tips

@Σάββας, Σάββα, η λίστα σου είναι άκακη βασικά, σαν αρνάκι. Να σου πω εγώ τίτλους να τρίβεις τα μάτια και τα αφτιά σου.. :)


AATON είπε... Best Blogger Tips

@astazzia, να ήτανε χαβίτς να άξιζε κι ο κόπος. Για το τυρόγαλο να σπαταλάμε χρόνο; έλεος.. ;)


AATON είπε... Best Blogger Tips

@SpookStreet, είμαι απόλυτα σίγουρος πως είναι αμέτρητα. Αλλά, η συστηματική διαφήμιση και προώθηση αυτού του συγκεκριμένου αρρωστήματος, με ενοχλεί εξ ίσου.


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΚΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ.ΜΙΛΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...


AATON είπε... Best Blogger Tips

@Ανώνυμος, ακριβώς αυτό έκανες. Δεν είπες απολύτως τίποτε.


redpassion69 είπε... Best Blogger Tips

Οταν πρωτοάκουσα αυτό το τυρί είπα από μέσα ....
το kaşer ή Kayseri είναι τούρκικη λέξη αλλά και αυτή με τη σειρά της σημαίνει: τυρί Καισάρειας.
Αν ήθελε ο νέος ετών 28 από ότι λέει θέλει να ασχοληθεί με την ράπ μουσική μια μουσική που ξεκίνησε απο τα γκέτο των μαύρων ας έκανε μουσική ραπ με νόημα,στίχοι που θα έχουν κάτι να πούν ....
.κανείς δεν είναι από το Bronx...
ούτε αυτός βέβαια εκτός αν ήθελε να διαφημίσει την ελληνική φέτα να αυξηθούν και οι εξαγωγές μας μια και λένε όλοι ότι δεν παράγουμε τίποτα και όλα τα εισάγουμε.... και όχι να μου έρχεται και στην Ελλάδα και να μου τραγουδάει αυτή την μαλακία ...και συμφωνώ με τον αγαπητό Σάββα ποιό πάνω και με εσένα Νίκο ....Αντε στα σιχτίρια μου με όλες αυτές τις Αμερικλανιές
Ιωάννα απο Πειραιά


ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε... Best Blogger Tips

ΚΟΠΕΛΙΑ Ο ΚΑΘΑΗΣ ΟΤΙ ΧΕΙ ΔΕΙΧΝΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΘΕΣ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΓΙ ΘΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΗ ΑΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝΕ ΓΡΟΙΚΑ ΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙΟΝΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΗ ΜΟΝΟ ΚΙΑΝΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΕΝΑΙ


redpassion69 είπε... Best Blogger Tips

ΚΟΠΕΛΙΑ Ο ΚΑΘΑΗΣ ΟΤΙ ΧΕΙ ΔΕΙΧΝΗ ΚΑΙ ΛΕΕΙ .....
Ναι σωστά ότι δηλώσεις είσαι ....
Και από την άλλη πρέπει να αποδεχτώ ότι μαλακία μου σερβίρει ο καθένας .....όπως και το πανηγύρι της Eurovision με τον κάθε μαιντανό που το παίζει διάσημος η θέλει να γίνει και να τραγουδάει σε αγγλικό στοίχο και να λέμε ότι εκπροσωπούμε την Ελλάδα ....
Δηλαδή θέλει να με πείσει κάποιος ότι αυτή η ριμάδα η γλώσσα που μιλάμε σήμερα με τον απίστευτο πλούτο σε λέξεις πρέπει να έχεις στοίχουν όπως το αυγολέμονο και την φέτα τα μακαρόνια με κιμά και ένα μαιντανό σαν την Eurovision να τους υπερδιαφημίζουμε ,και ενώ δεν έχουν να προσφέρουν και τίποτα η μάλλον έχουν μια αισθητική που θεωρείται ψεύτικη, επιτηδευμένη ή ευτελής, στερούμενη βαθιάς σκέψης, και με αποκλειστικό σκοπό την τέρψη του θεατή για οικονομικό όφελος...κοινός Κιτς που λένε και οι Γερμανοί και ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ που λέω εγω η Σμυρνιά .
Αντε θα γυρίσει το μάτι μου πάλι ...

Με εκτίμηση

Ιωάννα απο Πειραιά


ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε... Best Blogger Tips

ΘΩΡΩ ΚΙ ΕΠΕΙΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΟΥ ΑΝΕ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΠΟΥ ΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΚΙΟΝΕ ΑΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΟ ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ ΤΟΝΕ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΩΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΛΑΘΟΣ ΚΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕΝΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΣΕΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΑΗΣ ΜΗΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΥΖΟΥ ΑΠΟΥ ΤΗΝΕ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΤΣΑ ΝΑΙ ΚΙΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΔΙΑΦΗΜΗΣΕ ΚΙΑΝΕΝΑΝΕ ΑΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝΕ ΘΩΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝΕ ΘΩΡΕΙ ΜΕΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΤΟ Ε ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΤΟ Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΑ ΛΟΓΙΩΣ ΕΚΑΚΟΣΥΝΗΘΙΣΑ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΚΑΘΑΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΔΑ ΠΩΣ ΕΘΑΡΟΥΝΕΣ ΑΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΥ ΒΓΑΛΕ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΤΑ ΤΥΡΟΖΟΥΛΙΑ ΤΣ ΑΘΩΤΥΡΟΥΣ ΤΣΙ ΜΥΖΗΘΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙ ΜΑΛΑΚΕΣ{Η ΜΑΛΑΚΑ ΕΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΤΥΡΙΟΥ ΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΥ ΣΑΧΝΟΥΝΕ ΤΟ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΙΝΗΣ ΜΟΝΟ ΕΠΑΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ}ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΣΙ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΑΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΝΑΙ ΕΚΙΑ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΦΑΡΣΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ


redpassion69 είπε... Best Blogger Tips

ΟΧΙ σύντεκνε δεν παρεξηγήθηκα μαζί σου συμφωνώ σε αυτά που λες ....μην χολοσκάς
Η μαλάκα τύρι μαλακό το ξέρω ότι το έχετε στην Κρήτη...δύο νόμους γύρισα σε ένα μήνα το Ν.Λασιθίου και το Ν.Χανίων ..εκτός από τα χιλιόμετρα που έκανα που δεν περιγράφονται τα καλούδια σας είναι πολλά και νόστιμα ....δεν άφησα τίποτα όλα τα δοκίμασε και εγώ και όλοι στην παρέα ...
Από το τίποτα και σε γλέντια βρέθηκα και σε γάμο ...είστε φιλόξενοι αλλά και πολύ κουζουλοί ...όπως αυτό που κάνετε με τις πινακίδες ...έχετε χόμπυ να τις χρησιμοποιείται για σκοποβολή ...χαχαχα και μερικές έχουν στραβώσει και δείχνουν αλλού για αλλόυ ....

Με εκτίμηση

Ιωάννα απο Πειραιά


ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε... Best Blogger Tips

ΝΑΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΤΟ Α ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΝΑΙ ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ ΤΗΝΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝΕ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΑ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΓΕΝΗΚΑΜΕ ΜΑΣΕ ΘΩΡΩ ΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΧΩΜΕΝΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε... Best Blogger Tips

ΝΑΙ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΣΤΟ Α ΚΟΥΖΟΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΥΖΟΥΛΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΘΩΡΩ ΠΟ ΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΑΥΡΑ ΘΑΝΕΝΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next