08 Δεκεμβρίου 201119 Η ΑΝΤ1πίθεση των ΜΜΕ

Έχω μια απορία.
Γιατί δεν λείπει απο κανένα κανάλι, σήριαλ η εκπομπή γενικά, που να μην "πλασάρουν" τα κανάλια την ομοφυλοφιλία; Γιατί προσπαθούν να με πείσουν σώνει και καλά ότι είναι κάτι το φυσιολογικό;

Γιατί μου "στήσανε" νόμους απο το πουθενά, που να με αναγκάζουν, παρά τη θέλησή μου, να κλείνω το στόμα μου κάθε φορά που βρίσκομαι μπροστά σε άντρες η γυναίκες, που φιλιούνται με γλώσσα, στη μέση του δρόμου, και το παιδί μου να τα βλέπει ως κάτι το φυσιολογικό;

Το να δείξουν βυζί στην τηλεόραση, η γαμημένη πουριτανική σκατοκοινωνία μας το θεωρεί άσεμνο. Ποιο; Το βυζί.. που και ένα μωρό το βλέπει και το θηλάζει απο τα πρώτα κι όλας λεπτά της ζωής του δίχως να ενοχλείται, το θεωρούν άσεμνο.
Δεν τους ενοχλεί όμως να δείχνουν σκηνές, που να φιλιούνται ομόφυλα άτομα..

Γιατί προσπαθούν να το προωθήσουν με κάθε ύπουλο τρόπο και στα σχολεία με τα μικρά αθώα και απονήρευτα μικρά παιδιά, που ο χαρακτήρας τους στην ηλικία αυτή πλάθεται ακόμη;

Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος.
Δεν με ενδιαφέρει το πώς την βρίσκει καθ' ένας στο κρεββάτι του.
Δεν με ενδιαφέρει ποιος γεννήθηκε έτσι η ποιος επέλεξε στην πορεία να είναι "διαφορετικός".

Ναι, είναι διαφορετικός απο εμένα.
Ναι, έχει ίσα δικαιώματα με μένα σαν άνθρωπος.
Ναι, δεν έχω δικαίωμα να τον ειρωνεύομαι, και να του φέρομαι διαφορετικά απο τον καθ' ένα.

Όχι όμως, δεν είναι φυσιολογικό.
Δεν το θεωρώ κάτι το φυσιολογικό. Δεν το δέχομαι. Δεν θέλω να το δεχτώ, και δεν είναι φυσιολογικό, πώς να το κάνουμε. Ανωμαλία είναι. Είτε ανωμαλία ως διαστροφή, είτε ανωμαλία γενετικής φύσεως. Ομαλό πάντως, δεν είναι.

Και έρχεται το κάθε ΜΜΕ, και μου τους πλασάρει στη μούρη, κι όχι έναν και δύο, μα πέντε ξεφωνημένες μαζί. Έλα μη χέσω μέσα, κόφτε το επί τέλους.. το γαμημένο!!
Σιχτίρ απο κεί.. δεν είμαστε επιτέλους Μογγόλοι..
Print this postRelated Posts :19 σχόλια:

ria είπε... Best Blogger Tips

χίλια χρόνια να ζήσεις!
έχω κάνει ανάρτηση για το κουιντέτο της αδερφής!
αλλά το έφαγε η μαρμάγκα. έφυγε ενας, σιγά σιγά θα το κόψουν. τώρα πλασάρουν το δίδυμο αδερφής και ξανθιάς δημοσιογράφου για να χτυπήσουν το αρχικό ζευγάρι που για χρόνια στην ελληνική τβ κάνει νούμερα.


kaliteros είπε... Best Blogger Tips

Νίκο όντως είναι μεγάλο πρόβλημα να κάτσει κάποιος να εξηγεί στα παιδιά του, τί είναι αυτές οι "περίεργες" σκηνές που βλέπουν στην τηλεόραση.
Το κακό είναι ότι αυτές οι σκηνές προβάλλονται από το πρωί ως το βράδυ. Άρα δεν υπάρχει σωτηρία.
Κλασικές ερώτησεις είναι "γιατί μπαμπά αυτός ο άνδρας μιλάει, ντύνεται, συμπεριφέρεται και κουνιέται σα γυναίκα;" και
"μπαμπά, μπορούν να φιληθούν δυο άντρες στο στόμα;"
Τι να απαντήσεις για να μην υποτιμήσεις τους δύο ομοφυλόφιλους που βλέπει το παιδί;
Ναι όντως είναι "ανωμαλία", αλλά μια ανωμαλία όπως να γεννηθείς με έξι δάχτυλα, ας πούμε.
Το κακό είναι που προβάλλεται συνέχεια το "αδελφάτο", μέρα-νύχτα και δεν μπορούμε να προστατέψουμε τα παιδιά από αυτές τις "ανώμαλες" εικόνες.


Eva F. είπε... Best Blogger Tips

Πόσο δίκιο έχεις Νικόλα μου!!!!!
Δυστυχώς προσπαθουν με κάθε δυνατό τρόπο να μας πείσουν ότι είναι κάτι φυσιολογικό.....
Ε! λοιπόν ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!!!
Και δεν καταλαβαίνω γιατί να προσπαθήσουμε να πείσουμε και τα παιδιά ότι για να φτάσεις ψηλά ... για να πετύχης θα πρέπει να είσαι "τοιούτος" όπως θα έλεγε ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου!!!!!!
Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί οι πέντε...................


Windmo είπε... Best Blogger Tips

Νικόλα μου, απόλυτο δίκιο δινω σε αυτα που λες.
το κακό ειναι γενικευμένο όμως.
Η τηλεόραση προωθεί τις π@υτάνες και τους π@υστιδες δυστυχώς.
Παρατηρώ καθημερινά να ανεβαίνουν γυναίκες χωρίς καμία αξία πέραν των σωματικών προσόντων τους (φτιαχτά κατα 99%) και οι αδερφές που πιθανώς να ανεβαίνουν με τον ίδιο τρόπο.

Η τηλεόραση εχει γίνει πλέον απαγορευτικό στοιχείο για ΟΛΟΥΣ τους έφηβους,διότι επηρεάζει την κρίση τους.

Θα κάνω μια ανάρτηση γιαυτο :) σε ευχαριστώ.


DaisyCrazy είπε... Best Blogger Tips

Διαφωνώ! Γιατί δηλαδή να μην μπορεί ο καθένας να εκφράσει την αγάπη που αισθάνεται; Είτε γκέι είτε όχι; Γιατί ο γκέι να πρέπει να την κρατά για πίσω από κλειστές πόρτες; Αν αισθάνεται ότι αγαπά τον σύντροφο του γιατί να μην το φιλήσει; Και γιατί είναι ανώμαλο όλο αυτό; Υπάρχει στο ζωικό βασίλειο κι είμαστε μέρος του είτε το παραδεχόμαστε είτε όχι..
Δυστυχώς το παιδί σου Νίκο μου και τα παιδιά όλου του κόσμου βομβαρδίζονται καθημερινά με εικόνες ασύλληπτης βιας και φρίκης καθημερινά απ'τις ειδήσεις (απλό πρόσφατο παράδειγμα η δολοφονία του Καντάφι) σε ώρες που παρακολουθούν αμέριμνα τηλεόραση κι αυτό ποτέ κανένα δεν τον ενόχλησε αρκετά για να αντιδράσει ώστε ν'αλλάξει κάτι, αλλά όταν βλέπουμε αγάπη να εκφράζεται απ'όποιαδηποτε πηγή, μας ενοχλεί και την καταδικάζουμε;


AATON είπε... Best Blogger Tips

@Ντόρα, παρατηρώ τελευταία πως διαφωνείς γενικά. Τα επιχειρήματα όμως που αντιπαραθέτεις, δεν μπορούν να ανατρέψουν γνώμες εύκολα.

1ον, ΔΕΝ ανήκω -εγώ τουλάχιστον- στο βασίλειο των ζώων, αλλά των ανθρώπων. Δεν ασπάζομαι την θεωρία πως κατάγομαι απο τους πιθήκους.

2ον, άλλο αγάπη, και άλλο ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις. Ας αρχίσουν να πηδιούνται λοιπόν φανερά, αφού εγώ την αγάπη μου έτσι την εκφράζω, κι όχι μονάχα με φιλιά..

3ον, συμφωνώ απόλυτα για τον παιδικό βομβαρδισμό με σκηνές φρίκης, και τον θεωρώ καταδικαστέο.
Δεν είναι μόνο ο θάνατος του Καντάφι, μα και κάθε σκηνή που βλέπουν, τα κάνει κακό, ακόμη και οι "δήθεν" παιδικές εκπομπές, είναι γεμάτες κρυφά μηνύματα.

Οπότε, για να κλείσω το σχόλιο, η ανάρτηση σήμερα δεν μιλάει για αυτά που έγραψες, μα για το "φυσιολογικό η όχι" του όλου πράγματος.


Σάββας είπε... Best Blogger Tips

Νίκο εγώ θα ανατρέξω πολλά χρόνια πριν και συγκεκριμένα στην δημιουργία του σύμπαντος. Όπως λοιπόν ξέρουμε ο θεός έπλασε τον Αδάμ και τη Εύα με απώτερο σκοπό να διαιωνίσουν το είδος. Θα μπορούσε κάλλιστα να πλάσει τον Ηλία και τον Τρύφων αλλά αν γινόταν αυτό, τότε θα έμεναν οι δυο τους να παίζουν κυνηγητό μέχρι να πεθάνουν.

Δεν έχω τίποτα με τους ομοφυλόφιλους,θεωρώ πως πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους straight, αλλά από την άλλη δεν θεωρώ και φυσιολογική την τάση τους. Δηλαδή σκέψου ο μισός πλανήτης να αποτελούταν από ομοφυλόφιλους, τι θα γινόταν μετά από 100 χρόνια που δεν θα υπήρχαν γεννήσεις. Κάποια στιγμή, με μαθηματική ακρίβεια θα φτάναμε στο σημείο μηδέν, από εκεί που ξεκίνησαν όλα.

Όσο για την τηλεόραση, έχω αναφερθεί και σε παλαιότερα σχόλια. Πιστεύω πως η ποιότητα των ΜΜΕ είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη. Μας πασάρουν ότι σαβούρα διαθέτουν και μας έχουν σε μια πλήρη κατάσταση νιρβάνας. Αυτός βέβαια είναι και ο σκοπός τους. Όπως πολύ καλά ανέφερες κι εσύ, σχεδόν σε όλα υπάρχουν κρυφά μηνύματα.


astazzia είπε... Best Blogger Tips

Καλήσπέρα,
μια ερώτηση και όποιος έχει την καλοσύνη μου απαντάει....πού κολλάνε οι Μογγόλοι στο όλο θέμα????
Και τέλος πάντων,γιατί τρελαινόμαστε με τις αδερφές τις ξαδέρφες τις γλάστρες και τις υπόλοιπες καρακαλτάκες???
Η τηλεόραση κάνει την δουλειά της,για τα νούμερα και το κέρδος,εμείς γιατί δεν κάνουμε την δική μας? Και εννοώ,οτιδήποτε σχολιάζεις,ακόμα και αρνητικά,το "θρέφεις",το δίνεις έναν λόγο να υπάρχει,ενώ, η αδιαφορία φέρνει ανυπαρξία.Όσο λοιπόν πιο αδιάφορα αλλάξεις κανάλι,τόσο αδιάφορες θα είναι και οι ερωτήσεις του παιδιού.Ενώ αν αρχίσεις..."τους παλιοπ....τι δείχνουν..και μη σε δώ να παρακολουθείς αυτούς τους παλιομ..."τότε,φορτίζεις την περιέργειά του και ας μου πει ενας απο σας,(και 'γω μαζί),όταν του απαγόρευσαν κάτι,οτι δεν έπεσε με τα μούτρα...
Οπότε,εμείς αυτό που πρέπει να μάθουμε στα παιδιά μας,είναι να μάθουν να ξεχωρίζουν,το σωστό ανάμεσα απ'το "σωρό",το φυσιολογικό απο το αφύσικο.
Εκ πείρας,για ένα είμαι απόλυτα σίγουρη,
κανένα παιδί δεν κάνει "ηλίθιες" ερωτήσεις,ας φροντίσουμε να μή δίνουμε "ηλίθιες" απαντήσεις και όλα θα πάνε καλά...
Καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλους.


AATON είπε... Best Blogger Tips

@Σάββας οι ομοφυλόφιλοι, πιστεύουν πως τα δικαιώματα που τους δίνουν απλόχερα, είναι γιατί τους αγαπάνε. Χεσμένους τους έχουν, όπως έχουν και εμάς τους υπόλοιπους.

Η όλη ιστορία, έχει να κάνει με τον έλεγχο της αύξησης του πληθυσμού της γής.

Τα ομόφυλα ζευγάρια ΔΕΝ ΓΕΝΝΑΝΕ.


AATON είπε... Best Blogger Tips

@Αστάζια καλή μου φίλη, αγνοείς κάποια πράγματα, και λογικό, δεν ζεις εδώ Καναδά, όπως εγώ.
Προσπαθούν λοιπόν (και το λέω, γιατί θα συμβεί και στην Ελλάδα σύντομα) να περάσουν το μήνυμα στα παιδάκια του δημοτικού, προτρέποντάς τα να παίζουν ρόλους, τα αγοράκια να παριστάνουν δηλαδή τα κοριτσάκια, και να κάνουν μέσα στο σχολείο Gay Parade όπως κάνουν και οι ενήλικες.
Άντε μετά κάνε εσυ το κορόϊδο και ΜΗ δίνεις σημασία... Μπορείς;


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Αν δεν κάνω λάθος, το πρόβλημα του υπερπληθυσμού παρουσιάζεται στην Ασία και την Αφρική και όχι τόσο σε πιο ανεπτυγμένες χώρες που είναι πιο ανοιχτές σε θέματα ομοφυλοφιλίας. Μία άλλη φορά είχα διαβάσει ότι το AIDS επίτηδες μεταδόθηκε για να εμποδίσει την αύξηση του πληθυσμού. Δε νομίζω ότι τα πάντα είναι καθοδηγούμενα...

Jim


AATON είπε... Best Blogger Tips

@Jim, ο υπερπληθυσμός της γής συντελείται βασικά σε δύο χώρες πρωτίστως, Κίνα και Ινδία.
Το θέμα είναι πως εγώ πιστεύω στο ότι τα πάντα είναι προγραμματισμένα και καθοδηγούμενα, τίποτε δεν γίνεται στην τύχη. Γνώμη μου φυσικά.


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ο υπερπληθυσμός επίσης συντελείται και στην Αφρική όπου (όπως είχα διαβάσει) αν δεν υπήρχε το AIDS θα είχε μεγαλύτερο πληθυσμό από την Ασία.

Πάντως με αυτό που είπες αναιρείς τα προηγούμενα λόγια σου αφού οι gay προβάλλονται σε πιο ανεπτυγμένες χώρες που δεν έχουν προβλήματα αύξησης του πληθυσμού.

Jim


AATON είπε... Best Blogger Tips

Προβάλλονται εκεί, γιατί, σε μια Αφρική που λιμοκτονεί, η τηλεόραση σπανίζει Jim.


DaisyCrazy είπε... Best Blogger Tips

Νίκο μου η διαφωνία μου δεν είναι θέλω να πιστεύω στείρα αλλά οδηγεί στο διάλογο. Δεν είναι γόνιμο να διαφωνούμε; :)
Ο καθένας άλλωστε σ'αυτά τα θέματα έχει τις απόψεις του και ωραίο είναι να τις εκφράζει σωστά;
Καλή σου μέρα!


AATON είπε... Best Blogger Tips

Ντόρα, γνωριζόμαστε χρόνια τώρα και ξέρεις καλά πόσο μου αρέσει ο διάλογος, απλά δεν έπιασες το νόημα της ανάρτησης και διαφωνείς δίχως λόγο. Βασικά, λέμε το ίδιο πράγμα αν το ξαναδείς απο την πλευρά μου.


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Διαφωνώ κάθετα με το άρθρο... Ομοφυλοφιλικές τάσεις υπάρχουν στη φύση αποδεδειγμένα. Απο τη στιγμή που υπάρχουν και στο ανθρώπινο είδος, είναι φυσιολογικές. Δεν μπορείς να πεις στο άλλο τι θα νιώθει και με ποιον τρόπο θα το εκφράζει. Ο τρόπος που παρουσιάζει τους ομοφυλόφιλους η τηλεόραση απο την άλλη, είναι άρρωστος και αποτέλεσμα της γενικότερης άρρωστης φύσεως της σημερινής τηλεόρασης.

Επίσης, όσο και να μην πιστεύεις πως ο πίθηκος είναι συγγενής του ανθρώπου, είναι... Δεν είναι πρόγονος του! Αν είσαι παραπληροφορημένος μην παραπληροφορείς και τους υπόλοιπους. Κανείς δεν είπε πως ο άνθρωπος κατάγεται απο το σημερινό πίθηκο.. Σε κάποια φάση της εξέλιξης όμως υπήρξε ένας κοινός πρόγονος, ανθρώπου και πιθήκου. Μετά απο αυτόν και με διάφορες μεταλλάξεις εμφανίστηκε ο σημερινός άνθρωπος και ο σημερινός πίθηκος. Ακολούθησαν διαφορετική πορεία, είναι πλέον διαφορετικά είδη(φαίνεται νομίζω). Η επιστήμη κάνει καλά τη δουλειά της σε κάποια θέματα..

Επίσης τα επιχειρήματα με το Θεο και τη δημιουργία του ανθρώπου είναι τελείως αβάσιμα. Κανείς δε μπορεί να ξέρει ούτε να "νιώθει" πως υπάρχει Θεος.. Και εγω μπορώ να "νιώθω" π.χ. πως μας δημιούργησαν τα μπαρμπούνια για να μας κάνουν πειράματα... Δε στέκει σαν επιχείρημα όμως... Αυτά που στέκουν είναι όσα κουτσά στραβά ξέρουμε αποδεδειγμένα απο τις επιστήμες οι οποίες δεν είναι κάτι μακρινό κ απρόσιτο, πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με αυτές.. Οι γλώσσα κάθε λαού πχ είναι κ μια επιστήμη.. Δε μπορούμε να μην τις λαμβάνουμε υπόψη, είναι η προσπάθεια κατανόησης του κόσμου εδώ και αιώνες.. Αλλιώς η "σοφία" των αρχαίων ελλήνων είναι μια βλακεία και μισή.. Οπότε το παραμυθάκι με Αδαμ και Ευα εξυπηρετεί την εξιστόρηση της ιστορίας και ηταν απαραίτητη για να "στέκει" η θρησκεία.. Όλες οι θρησκείες έχουν ένα μυθικό ξεκίνημα της ιστορίας γιατί δε μπορούν να εξηγήσουν τη δημιουργία. Εγώ πχ αν θελήσω να διαδώσω κάποιες πεποιθήσεις μου, θα πω πως ο κόσμος δημιουργήθηκε απο το Μπαρμπούνι Χ μέσα σε 5 λεπτά και έφτιαξε πρώτα το Μπάμπη και μετά 1 τράγο να του κάνει παρέα... Οι οπαδοί μου θα πιστεύουν τυφλά σε αυτό, όπως και σε κάθε θρησκεία..

Λένε πως ο Χριστός ήταν υπαρκτό πρόσωπο όμως απο αυτά που ξέρουμε ήταν ένας απλός άνθρωπος που πρέσβευε κάποιες ιδέες και είχε κάποιους πιστούς μαθητές απο τους οποίους έχουμε μάθει και τα περισσότερα(καθόλου αμερόληπτες πηγές δηλαδή). Δεν υπάρχουν αποδείξεις απο κανέναν άλλο εκτός απο οπαδούς του Χριστού, πως αυτός ήταν ο υιός του Θεού.. Ήταν απλά μια ιδεολογία που εξελίχθηκε σε θρησκεία λόγω συγκυριών, λόγω του ότι ήταν η κατάλληλη για να εμπιστευθούν οι άνθρωποι εκείνη την εποχή... Δεν έχω δει όμως κάποιον άθεο ή αγνωστικιστή κτλ. να τιμωρείται κάπως.. Και τον αν πηγαίνει στην κόλαση ή στον παράδεισο δε μπορώ με τίποτα να το ξέρω οπότε μέχρι να το μάθω δε θα το φέρνω ως επιχείρημα...

Μακρυγόρησα γιατί προσπάθησα να καλύψω πολλά θέματα τα οποία έχουν βαθύτερες προεκτάσεις και δεν είναι απλά το αν συμπαθούμε ή οχι τους ομοφυλόφιλους γιατί αυτό συμβαίνει με όλους, στρεϊτ κ ομοφυλόφιλους.. Επίσης, αναφέρθηκα με τα περί θεού και σε ένα σχόλιο που ανέφερε τη δημιουργία του Αδαμ ως επιχείρημα...

Δε θέλω να προσβάλλω κανέναν, απλά παραθέτω τις απόψεις μου.. Καλή συνέχεια!!

Miko


alik4000 είπε... Best Blogger Tips

Χα χα, ωραιο θεμα εφτιαξες Νικολαε!
Εγω θελω να ρωτησω κατι που ειχε ρωτησει ο μεγας παπαργυροπουλος, ευθεως στην τηλεοραση.
Αφου οι πουστιδες δεν γεννανε πως πολλαπλασιαζονται?
Ε οχι ρε παιδια! Μας εχετε πεθανει με τις μαλακιες σας μερικοι, οχι ολοι. Αλλοι το ριχνουν στην αγαπη, αλλοι στο συναισθημα και αλλοι στο επαγγελμα.
Και μεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι. Και για να ξηγηθω εντελως, εχω και φιλο που ειναι gay. Αλλα ητο στορυ ειναι πως το παρουσιαζουνε, οχι το τι κανουνε. Αυτο ειπε ο νικος στην αρχη. Και εγω εχω ενα αγορι 10 ετων και ειναι μοναχογιος. Ε δεν θελω να τον δω να ειναι gay. Αλλο τωρα αμα γινει, θα τον αγαπαω και θα τον στηριζω οπως και να γινει. Αυτο σημαινει γονιος για εμενα, αλλα οχι να μου τον κανουνε με το ζορι. Γιατι οπως ξερετε ολοι τα παιδια ειναι περιεργα, και μπορει να θελει στην εφηβεια του να δοκιμασει απο περιεργια. Τι στο διαολο ολοι αυτοι στην τηλεοραση το παιζουν καλα και ευτυχισμενοι? Μηπως να δοκιμασω και εγω μπας και ειναι καλυτερα? Μας τους πλασαρουνε μεσα στην καλη χαρα, κανεις δεν μας λεει τι κανουνε στο σπιτι τους οταν κλεινει η πορτα και τους τρωει η μοναξια και η αγωνια της ζωης. Και μην πειτε οτι λεω μαλακιες γιατι οπως ειπα εχω τετοιο φιλο και περναει τα πανδεινα. Ολη η τηλεοραση γυρω απο αυτους εχει στηθει, γιατι ολα τα σεναρια τα γραφουν τετοιοι. Μην πω ονοματα, ολοι οι σεναριογραφοι στην τηλεοραση ειναι πουστιδες, τι θα γραψουνε? Ετσι εχουμε αφομιωση ολες τις μαλακιες και δεν εχουμε ουτε ηθος ουτε ουτε φραγμους πουθενα. Πουστιδες, λεσβιες, ανταλλαγη ζευγαριων! και μετα λες και εσυ ομορφα ομορφα, ε αμα μου γαμηθει και η γυναικα τι να πω? εδω αλλοι το κανουνε οικιοθελως, αυτοι ειναι μαλακες οχι εγω που μου συνεβει μια φορα και δεν θα το μαθουνε κιολλας. Τελος παντων ξεφυγα, συγνωμη μπορει να τα ειπα λιγο μπερδεμενα αλλα ελπιζω να καταλαβατε το ρεζουμε σε αυτα που ειπα.


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

drop dead malaka


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next