15 Σεπτεμβρίου 20113 CSS Creator

Το html απλό. To CSS καλύτερο. Τι εννοώ:

CSS (Cascading Style Sheets-Διαδοχικά Φύλλα Στυλ) ή ( αλληλουχία φύλλων στύλ ) είναι μια γλώσσα υπολογιστή που ανήκει στην κατηγορία των γλωσσών φύλλων στυλ που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της εμφάνισης ενός εγγράφου που έχει γραφτεί με μια γλώσσα σήμανσης. Χρησιμοποιείται δηλαδή για τον έλεγχο της εμφάνισης ενός εγγράφου που γράφτηκε στις γλώσσες HTML και XHTML, δηλαδή για τον έλεγχο της εμφάνισης μιας ιστοσελίδας και γενικότερα ενός ιστοτόπου. Η CSS είναι μια γλώσσα υπολογιστή προορισμένη να αναπτύσσει στυλιστικά μια ιστοσελίδα δηλαδή να διαμορφώνει περισσότερα χαρακτηριστικά, χρώμματα, στοίχιση και δίνει περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με την html. Για μια όμορφη και καλοσχεδιασμένη ιστιοσελίδα η χρήση της CSS κρίνεται ως απαραίτητη." (wikipedia)

  Oμολογώ ότι ούτε εγώ αντέχω το μπλέξιμο με τη συγκεκριμένη γλώσσα. Για αυτό το λόγο θα μοιραστώ μαζί σας ένα δωρεάν tool το οποίο δημιουργεί CSS κώδικα from scratch ,δίνοντας μας έτσι τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τις σελίδες μας. Υπάρχουν και άλλα αλλά το συγκεκριμένο παρέχει βοήθεια (πατώντας το ? κάθε φορά), και προεπισκόπηση από την οποία αντλούμε και τον κώδικα. The generator Form λοιπόν για τις δημιουργίες και αν δεν βρίσκετε τους κωδικούς για τα χρωματάκια τι ποιο ενημεωρμένο από την Wikipedia?  Λίστα χρωμάτων εδώ.

Music: Gackt - Returner | Mood: Sleepless
Print this postRelated Posts :3 σχόλια:

GackTa είπε... Best Blogger Tips

καλημέρα είπα? δεν είπα! ντροπή μου!


astazzia είπε... Best Blogger Tips

Καλησπέρα και δεν το θεωρώ καθόλου ντροπή μου να σου πώ... .δεν καταλαβαίνω τίποτα....το'χω πει είμαι στούρνος...αρχάρια...
Ο γιός μου όμως βρήκε την ανάρτησή ενδιαφέρουσα.Εκ μέρους του,λοιπόν,ευχαριστώ και απο μένα καλή συνέχεια.


GackTa είπε... Best Blogger Tips

@astazzia ντροπή είναι να λέτε τον εαυτό σας στούρνο! κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας! θετική σκέψη πάνω από όλα! ευχαριστώ κι εγώ!


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next