22 Αυγούστου 20113 Φυλάξτε τους σελιδοδείκτες σας online.

  Περνάμε ώρες ολάκερες στο pc και είναι φυσικό να συναντάμε σελίδες που θέλουμε είτε να τις δούμε αργότερα είτε και να τις αποθηκεύσουμε για άμεση χρήση. Τα bookmarks ή αλλιώς σελιδοδείκτες είναι το εργαλειάκι στον firefox ( για firefox μιλάω πάντα, εκτός και αν το αναφέρω), πάνω στην μπάρα εργαλείων που κάνει αυτή τη δουλειά.

 Θέλω όμως να έχω πρόσβαση σε αυτά τα link ανα πάσα στιγμή. Δεν θα τρέξω στο σπίτι να πάρω τον υπολογιστή, ούτε θα ξαναπεράσω ΤΑ μαρτύρια, για να τα εντοπίσω, αν τα χρειαστώ.

 
 Ναι, αυτό. Με λίγα λόγια: Μια ιστοσελίδα η οποία συχγρονίζει ουσιαστικά τον υπολογιστή μας με το server της έτσι ώστε κάθε φορά που εμείς σώζουμε ένα bookmark σώζετε αυτόματα και στο δικό μας folder εκεί. Έχουμε δημιουργήσει το λογαριασμό μας. Οπότε? Τι χρειαζόμαστε κάθε φορά που είμαστε έξω και θέλουμε να δείξουμε στους φίλους μας το αγαπημένο μας blog? Ένα login στο συγκεκριμένο λογαριασμό.

  Στην εγγραφή μπορείς επίσης να δηλώσεις αν οι σελιδοδείκτες σου είναι ιδιωτικοί ή τους μοιράζεσαι , χωρίς φυσικά να αναφέρετε το όνομα σου. Είναι ήδη τικαρισμένη η επιλογή "δημόσιο". Απο-επιλέξετο για να να τα βλεπεις μόνο εσυ. Με το που γίνεις μέλος, κατεβάζεις το extension  που χρειάζεσαι το οποίο διατίθεται σε Αγγλικά και Ιταλικά. Στο παραθυράκι που εμφανίζετε επιλέγεις τις ρυθμίσεις του συγχρονισμού και είσαι έτοιμος. Happy Browsing!

Music: Gackt: Metamorphoze | Mood: DayDreamer

Print this postRelated Posts :3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Υπάρχει και το Xmark που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά και συνεργάζεται με όλους τους γνωστούς browser's.


iheartSakurai είπε... Best Blogger Tips

@Άνεργοι Δημοσιογράφοι αν θυμάμαι καλά όμως έχει κατέβει σαν site. Είχα χάσει όλους τους δικούς μου εξαιτίας του.


iheartSakurai είπε... Best Blogger Tips

@Άνεργοι Δημοσιογράφοι δίκιο έχεις .. αλλά συγνώμη προσωπικά.. δεν θα το εμπιστευτώ ξανά. Ευχαριστώ!


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next