15 Μαΐου 201111 Η Ελλάδα του τρόμου

Πάντα πέντε τουλάχιστον πάνω
σε έναν, ποτέ λιγότεροι!
Όταν ένα κράτος, για να επιβάλλει την τάξη, εξαπολύει τα ΜΑΤ, επιβεβαιώνει εμπράκτως, πως επικρατεί χάος, αναρχία και αταξία. Όταν ένα κράτος για ψύλλου πήδημα στέλνει τα ΜΑΤ, επιβεβαιώνει περίτρανα, πως έχασε τον έλεγχο τελείως.

Αν κάποιος ηγέτης θέλει να μην υπάρχει βία, τότε κάνει τα πάντα να ελαχιστοποιήσει τα αίτια που θα την προκαλούσαν.
Παράδειγμα, κυβερνάει δίκαια, δεν επιτρέπει κλεψιές κι απάτες εις βάρος του λαού απο τα στελέχη του, βάζει φυλακή τους ενόχους δίχως να υπολογίζει πολιτικό κόστος, και δεν προκαλεί το αίσθημα οργής του λαού.

Η ιστορία μέχρι σήμερα, μας έδειξε άλλα. Ακριβώς τα αντίθετα.
Τρείς τέσσερις οικογένειες να αλλάζουν την μπάλα πάσα-πάσα, να σκούζουν "έξω ο βασιλιάς" και να μιλάνε για ανύπαρκτες δημοκρατίες.
Όλοι μαζί, χαντάκωσαν τη χώρα και το λαό της, σε σημείο να βρεθούν υπόδουλοι αναίμακτα, δίχως να ανοίξει ρουθούνι. Ποιοί; Οι απόγονοι εκείνων που κράτησαν Θερμοπύλες, Σαλαμίνες και οχυρά Μεταξά. Οι απόγονοι των Μυρμιδόνων, του Κολοκοτρώνη και των ηρώων του 40.

Έκαναν έναν περήφανο λαό, να έχει σκύψει το κεφάλι από ντροπή, να έχει πνιγεί στα χρέη και γεμάτος
Η κοπέλα έτρεχε να βρει καταφύγιο
και αυτοί την σάπισαν στο ξύλο
ηττοπάθεια, να τραβά τον Γολγοθά του.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, να τον χλευάζουν και να τον ειρωνεύονται, κατηγορώντας τον κι από πάνω ως κλέφτη και ως κλεπταποδόχο. Ποιοι; Οι "μαζί τα φάγαμε"..

Για όσους δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα για τα περιβόητα ΜΑΤ, ας πούμε λίγα περιληπτικά.

Τα ΜΑΤ, είναι ειδικές μονάδες καταστολής της βίας, ..δια της βίας.
Από μόνο του δηλαδή, είναι κάτι το παράλογο. Ποτέ δεν πολεμάς την βία με βία. Απλά την φουντώνεις περισσότερο. Σαν να λέμε, πολεμάμε τα ναρκωτικά, πουλώντας ναρκωτικά.

Ως γνωστόν φυσικά, τα ΜΑΤ είναι το ΠΡΟ-τελευταίο χαρτί κάθε κυβέρνησης.
Μετά από τα ΜΑΤ, έρχεται ο στρατός, ο οποίος είναι ο "Άσσος στο μανίκι" κάθε κυβερνήτη μιας χώρας. Ο στρατός και ο στρατιωτικός νόμος που επιβάλλει, η λεγόμενη χούντα.

Επειδή γνωρίζω από παραγωγικές σχολές του στρατού, το τι πλύση εγκεφάλου δέχονται όσοι είναι δόκιμοι των σχολών αυτών, μπορώ εύλογα να φανταστώ και την πλύση εγκεφάλου που γίνεται στους αστυνομικούς των ΜΑΤ, ειδικά όταν δεν έχουν και πολύ απο δαύτο. Ξεπλένεται πολύ γρήγορα, που μοιάζει αόρατο
Με μια όμως διαφορά.

Ενώ στις στρατιωτικές σχολές, ο εχθρός είναι πάντα ο τακτικός (η και άτακτος) στρατός από κάποιο άλλο κράτος, στα ΜΑΤ ο εχθρός, είναι ο ίδιος τους ο συμπολίτης.  Τι άτακτος και τι φρόνιμος.. Δεν είσαι ΜΑΤατζής; είσαι εχθρός!
Ενώ στο στρατό δίνεις όρκο να προστατεύεις τους αμάχους, (γυναικόπαιδα και άοπλους ηλικιωμένους) στα ΜΑΤ ορκίζεσαι να  χτυπάς ασύστολα ότι κινείται μπροστά σου, αδιακρίτως φύλου, ηλικίας, επαγγέλματος, θέσης και χρώματος.

Δεν φτάνανε οι ροπαλιές, έπρεπε
να τον κλωτσήσει και στο πρόσωπο
Πλέον μιλάμε για μια τυφλή βία. Μια βία, η οποία μόνο βία μπορεί να φέρει, τίποτε άλλο, και σίγουρα ποτέ κάτι το καλό.
Εγώ πάντως, προσωπικά, ποτέ δεν είδα κάτι το καλό να βγαίνει από ένα ανοιγμένο κεφάλι, εκτός από αίματα.

Κρυμμένοι πίσω από κράνη και μάσκες, καλυμμένοι πίσω από ασπίδες, οπλισμένοι σαν αστακοί, χτυπάνε όποιον φτάνει το ρόπαλό τους, αδιαφορώντας αν τον  πονέσουν μέχρι λιποθυμίας με το χτύπημά τους, αν τον σκοτώσουν, η αν τον τραυματίσουν.
Αυτό δε που κάνει σε όλους τρομερή εντύπωση όταν βλέπουμε σκηνές σε διάφορα Video εδώ κι εκεί, είναι το μίσος με το οποίο χτυπάνε τα θύματά τους, γιατί περί θυμάτων μιλάμε.

Αν κάποιος τους πει οτιδήποτε, θα σου απαντήσουν με το χιλιομασημένο πλέον και άνοστο "εμείς που βάζουμε τα κορμιά μας μπροστά στον κίνδυνο", και "κάνουμε επικίνδυνο επάγγελμα".
Χέστηκα!

Δεν σας υποχρέωσε κανένας να διαλέξετε αυτό το επάγγελμα. Ας γινόσασταν οικοδόμοι. Γιατί πήγατε και γίνατε αστυνομικοί; Με ποια κριτήρια; Γιατί αστυνομικοί και όχι κάτι άλλο;
Και από τη στιγμή που αποφασίσατε να πάτε στην αστυνομία, δεν γνωρίζατε πως έχει κινδύνους το επάγγελμα; Γιατί δεν αλλάξατε γνώμη;

Κάποιοι επίσης λένε πως, στα ΜΑΤ δεν σε ρωτάνε αν θέλεις να πας, απλά σε στέλνουν και πας.
Ξαναχέστηκα!
Υπάρχει πάντοτε η λύση της παραίτησης κύριοι. Δεν θέλεις; Δεν πας, και απλά παραιτείσαι. Γιατί κανένας σας δεν παραιτείται όμως; Το ψωμάκι και η καραβάνα από το δημόσιο; Και τόσες χιλιάδες λαού που ΔΕΝ είναι στο δημόσιο, πως ζουν; Πεινάνε; Πεινάστε και σεις. Τουλάχιστον θα είστε με το κεφάλι ψηλά. Δεν θα χρειάζεται να χτυπάτε γυναικόπαιδα, ούτε θα δολοφονείτε άοπλους νέους και νηστικούς γερόντους, για να ζήσετε εσείς και οι οικογένειές σας, βυθίζοντας τις οικογένειες άλλων στο πένθος.

Γιατί ως τώρα, δεν σας είδαμε να πιάνετε κανέναν αναρχικό. Μαθητές, κοπέλες, παιδιά και γερόντια βαράτε. Ειδικά με τις γυναίκες και τους μαθητές, βλέπουμε ένα ιδιαίτερο μίσος.. Γιατί;

Πιάνετε κάποιον, και επειδή τον κυνηγήσατε για 4-5 λεπτά και λαχανιάσατε, μόλις τον πιάσετε, τον σαπίζετε στο ξύλο για να βγάλετε το άχτι σας.
Η λύση είναι πιο απλή.
Κόψτε το τσιγάρο, και εξασκηθείτε περισσότερο στο τροχάδην.

Και αυτό το τελευταίο, να το προσέξετε ιδιαίτερα, γιατί με την ειδεχθή συμπεριφορά σας, θα έρθει η μέρα, που το μόνο που θα σας σώσει απο κανένα γερό λιντσάρισμα, θα είναι τα πόδια και η αντοχή σας.
Ο καιρός έχει περίεργα γυρίσματα, μην το ξεχνάτε!
Αν οι δημοκρατίες σας επιβάλλονται με τα ΜΑΤ, προτιμώ να έχω έναν Βασιλιά, με το στρατό του, που σίγουρα θα μου στοίχιζε και λιγώτερα απο τους Έλληνες πολιτικούς ως τα σήμερα.
Ή έστω μια χούντα. Τουλάχιστον ο στρατιώτης, έχει περισσότερο μυαλό και φιλότιμο.
Print this postRelated Posts :11 σχόλια:

bill είπε... Best Blogger Tips

αστυνομία και ναζί το ίδιο μαγαζί, μπάτσοι είστε δούλοι μέχρι το μεδούλι.


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Διάβασα ένα πολύ καλό σύνθημα αναρχικών σε ένα τοίχο:
"ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΥΚΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ"

Η κατάσταση στην Ελλάδα, είναι τουλάχιστον τραγική, από όλες τις πλευρές.
Είναι η πρώτη φορά, που σκέφτομαι σοβαρά να πάρω την οικογένειά μου και να αλλάξω χώρα.

(Συγχαρητήρια για το blog σου)Άκης


yannidakis είπε... Best Blogger Tips

το κείμενο το βρίσκω άτοπο. Τι πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε την δημόσια και ιδιωτική περιουσία από τις αναρχικές επιθέσεις; Να βγούμε εμείς στους δρόμους κρατώντας κατσαρόλες για ασπίδες;
Και αναρωτιέμαι αν η λύση για το σάπιο πολιτικό σύστημα, είναι να καίμε, να κλέβουμε, να καταστρέφουμε :[


MARY είπε... Best Blogger Tips

ENA KOUVARI XILIOBERDEMENO ANTE NA VRE8EI H AKRH TOU KALHMERA NIKO NA EISAI KALA


Ὁ πάροικος είπε... Best Blogger Tips

Κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ ὐποχρεώσῃ κανέναν νὰ κάνῃ κάτι παρὰ τὴν θέλησή του.
Ἀκόμα καὶ Ματατζή.

Ἐὰν κάποιοι τὸ ἔχουν ξεχάσει αὐτὸ νὰ τοὺς θυμήσω ὅτι ὑπάρχει καὶ ἡ παραίτηση, ἐὰν θέλουν νὰ ἔχουν τὴν συνείδησή τους ἤσυχη.
Ἀλλιῶς ἂς κάτσουν νὰ παίρνουν καταραμένα λεφτά, μὲ τὸ νὰ βαράνε (ὁλόκληρα γαϊδούρια) γυναίκες καὶ συνταξιούχους γέρους, ποὺ θὰ μπορούσαν νὰ ᾖταν οἰ μανάδες καὶ οἱ πατεράδες τους, ὐπακούοντας σὲ ἀπάνθρωπες ἐντολές.
Δουλεύοντας πάντως ἔτσι, τόσο ὐπάκουα αὐτὸ τὸ σύστημα νὰ ᾖναι σίγουροι πὼς ἡ δικαιοσύνη τοῦ Θεοῦ θὰ ἐπιτρέψη, ὅταν κι αὐτοὶ γεράσουν, νὰ τρώνε κλωτσοπατινάδες καὶ γκλοπιὲς ἀπὸ τὰ Μ.Α.Τ. τοῦ μέλλοντος.

Βέβαια καὶ στὰ Μ.Α.Τ. κυττοῦν νὰ παίρνουν συνήθως ἀνθρώπους χοντρόπετσους, οἱ περισσότεροι τῶν ὁποίων μὲ τὴν ἐκπαίδευση γίνονται ἀκόμη πιὸ ''κρέατα''. Ἀλλὰ δὲν ἀνησυχῶ, ἔχει ὀ Θεὸς γιατρικὸ γιὰ τὸν καθένα. Κι Αὐτὸς δὲν κουράζετε νὰ στέλνῃ, καὶ νὰ ξαναστέλνη συνεχῶς. Ἐμεῖς θὰ ταλαιπωρούμαστε ἀπὸ τὴν ἀνοησία μας μέχρι νὰ καταλάβουμε ὅτι πρέπει σ' αὐτὸν τὸν κόσμον νὰ ζοῦμε μὲ συναίσθηση, μὲ συνείδηση, μὲ ὑπευθυνότητα.


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** bill, σίγουρα όχι όλοι, μα όταν οι "σωστοί" κλείνουν το στόμα και τα μάτια, δίχως ποτέ να παίρνουν θέση όταν οι "χαλασμένοι" ασχημονούν, τότε σίγουρα τους παίρνει η μπόρα όλους.

*** Άκη το να πάρεις την οικογένειά σου και να φύγεις, είναι ένα το κρατούμενο. Το πού θα πάς όμως, το έχεις σκεφτεί καλά; Πιστεύεις πως εκεί που θα πάς θα είναι όντως καλύτερα και πιο ασφαλές;
Σε ευχαριστώ για το κοπλιμέντο :)


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** Φίλε μου yannidakis, γιατί βρίσκεις άτοπη την ανάρτηση; Πουθενά δεν έγραψα πως υπερασπίζομαι αναρχικά στοιχεία.
Μιλάω αντίθετα για ξυλοδαρμούς μαθητών, γυναικών, και γερόντων.
Ένας συνταξιούχος γέροντας που διαδηλώνει επειδή του έκοψαν την μισή απο την ήδη πενιχρή του σύνταξη, θεωρείται κακοποιό στοιχείο; Αναρχικός; Γιατί δεν θέλετε να δείτε αυτό που σας δείχνω και καταλαβαίνετε άλλα;
Ποτέ δεν θα συμφωνήσω πως είναι σωστό και δίκαιο να καίμε, να κλέβουμε, να καταστρέφουμε οτιδήποτε.
Μόνο που, αυτούς που επιδίδονται σ' αυτά, δεν τους πιάνει κανένας.
Και άλλο πάλι σημαίνει "πιάνω", και άλλο "λυντσάρω". Να ξέρουμε τι λέμε.


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** Μαίρη, πρέπει να βρούμε την άκρη, αλλιώς είμαστε χαμένοι απο πρώτο χέρι.
Φιλιά Μαράκι μου.

*** Πάροικέ μου, τι θα μπορούσα να προσθέσω εγώ στο σχόλιό σου; Μονάχα ένα ΑΜΗΝ! :)


AATON είπε... Best Blogger Tips

Αυτό που θέλω να πω, είναι το εξής.
Σίγουρα (και το εννοώ) δεν είναι όλοι "χαλασμένοι" στην αστυνομία και τα ΜΑΤ.
Πάντα θα υπάρχουν οι "σκεπτόμενοι", οι ψύχραιμοι, οι φιλότιμοι και οι λογικοί.
Έχω καλούς φίλους στα ΜΑΤ, όπως είναι ο Θοδωρής ο γείτονάς μου, όπως είναι ο Χρήστος στη Λάρισσα, όπως είναι ο Νίκος στην Θεσσαλονίκη..

Όσα γράφω, αφορούν όλους αυτούς, που δεν αξίζουν τον σεβασμό κανενός, και που αμαυρώνουν την τιμή και την υπόληψη των οικογενειών τους, και των ίδιων των συναδέλφων τους.
Αυτά για να ξηγιόμαστε.


yannidakis είπε... Best Blogger Tips

"καταχώρηση τσι μέρας" για την Κυριακή σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η καταχώρηση σου τούτη.
Καληνωρίσματα :[


DaisyCrazy είπε... Best Blogger Tips

Μακάρι να μην είχες δίκιο Νίκο μου... Έλα όμως που έχεις και πολύ μάλιστα!
Και το πιο σπαστικό είναι που βγαίνουν οι δημοσιοκάφροι και στηρίζουν αυτή τη βία.


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next