02 Μαΐου 201112 Ντροπή μας..

Αν μιλήσω, θα γίνω κακός.
Αν δεν μιλήσω, θα σκάσω..
Μα κι αν μιλήσω, ποιόν θα αγγίξουν τα λόγια μου;
Σκασίλα μου, θα τα βγάλω από μέσα μου, κι ότι θέλει ας γίνει.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ! ΣΙΧΑΘΗΚΑ! ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ!

Μέσα σε αυτές τις τρεις λέξεις συνοψίζονται όλα όσα αισθάνομαι, κι όσα θέλω να πω.

Κάποτε είπα κάτι για τους λαθρομετανάστες, και άκουσα τα χίλια μύρια. Ρατσιστή με είπαν, φεύγω από το Blog σου μου είπαν, δεν θέλω να σε ξέρω μου είπαν, φασίστα με είπαν, ..κι εγώ δεν ξέρω πόσα άλλα μου 'σουραν.

Κάθομαι και βλέπω στο YouTube κάτι Video, με παχυλούς τίτλους, και που ακούγονται στ' αφτιά μου, σαν κραυγές απόγνωσης, αγωνίας, απελπισίας.
Προσπαθώ να το δω πιο εικονικά, ώστε να κατανοήσω κάποια πράγματα.
Δείτε το λοιπόν, σαν μια σκακιέρα, σαν ένα παιχνίδι Σκάκι.

Οι Έλληνες πιστεύαμε στην αρχή, πως είμασταν οι Βασιλιάδες, άντε οι Βασίλισσες το πολύ.
Αργότερα, μας κατέβασαν λίγο τα αφτιά, και την είδαμε Αξιωματικοί.
Μετά από αλλεπάλληλες σφαλιάρες, καταλάβαμε πως, όχι μόνο πύργοι δεν είμασταν, μα ούτε καν αλογάκια..

Ασήμαντα πιόνια είμαστε στην διεθνή σκακιέρα. Πιόνια που θυσιάζονται για να επιβιώσουν οι μεγάλοι. Αν και θεωρείται όντως σημαντικό το κάθε πιόνι μιας σκακιέρας, είναι παρ' όλη την σημασία του, το πρώτο που θα θυσιαστεί σε κάθε παιχνίδι.
Πιόνια λοιπόν.. πρόβατα επί σφαγήν!

Κάποιοι όπως καταλαβαίνω με τις πενιχρές μου γνώσεις, παίζουν στην σκακιέρα τους, έχοντας ως πιόνια την χώρα μας και τον λαό της.
Ασήμαντη απώλεια μας θεωρούν, μη γελιέστε.

Φέρνουν ξένους σωρηδόν σε κάθε κράτος, για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, πάντως όχι απο συμπόνοια. Χεσμένους τους έχουν αν υποφέρανε στην πατρίδα τους ή όχι.
Σάμπως, κι εδώ που ήρθανε περνάνε καλύτερα;
Μαντρωμένοι σε γκέτο, με συμπεριφορές βίαιες, συνθήκες απάνθρωπες, περίθαλψη ανύπαρκτη..
Για ποιά συμπόνοια μιλάνε;
  • Για ψηφοθηρικούς λόγους,
  • για να κρατάνε χαμηλά τους μισθούς,
  • και για να αλλοιωθεί η ομογένεια του πληθυσμού της χώρας που τους δέχεται τους φέρνουν. Τίποτε άλλο.
Και τότε εμφανίζονται νέες προεκτάσεις στο πρόβλημα.
  • Οι ρατσιστές
  • οι ξενοφοβικοί
  • και οι ξενοπατέρες
Οι πρώτοι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Μετανάστης είμαι, δεν μπορώ να γίνω -και να θέλω- ρατσιστής, οπότε, τα σχόλια κάποιων που με αποκάλεσαν ρατσιστή, τους τα επιστρέφω στη μούρη, μαζί με δύο βαρβάτα φάσκελα.

Τον ξενοφοβικό, δεν τον παρεξηγώ.
Όλοι μας φοβόμαστε κάτι το άγνωστο, όπως φοβόμαστε για παράδειγμα τα άγνωστα μέρη, τους άγνωστους ανθρώπους, τα άγνωστα φαγητά, το αύριο, που δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει..
Φοβάμαι τους ξένους λοιπόν, δεν σημαίνει υποχρεωτικά πως τους μισώ, ή δεν τους βοηθάω αν παραστεί ανάγκη, απλά, μέχρι να βεβαιωθώ για το ποιόν κάποιου, είμαι επιφυλακτικός.
Ποιο το λάθος ;

Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι αξιόλογοι ανάμεσα στους μετανάστες, λαθραίους και μη, μα σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι που αμαυρώνουν την εικόνα των συμπατριωτών τους.

Αυτούς που ποτέ δεν χώνεψα, είναι οι αυτοδιοριζόμενοι "προστάτες των αδυνάτων" και των απανταχού μεταναστών.
Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας.
Και σε μία κοινωνία, όπου κανένας δεν δίνει ούτε του αγγέλου του νερό, που κανένας δεν νοιάζεται για κανέναν, τέτοιους προστάτες τους φοβάμαι. Είναι πράκτορες που παίζουν διπλό παιχνίδι. Ποτέ δεν χάνουν, πάντα κερδίζουν, σαν λύκοι, στο κέντρο ενός κοπαδιού.

Αν δεν είχαν προσωπικό όφελος, δεν θα παρίσταναν τους σωτήρες κανενός, δεν θα κούναγαν ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι. Θα κοίταγαν απλά τη δουλειά τους, όπως κάνει όλος ο κόσμος.
Και ναι! Για προσωπικό όφελος παριστάνουν ότι παριστάνουν, για τίποτε άλλο.
Μη σας γελάει κανένας.

Αν πείτε σ' έναν από δαύτους, πάρε έναν μετανάστη σπίτι σου, εσύ που κόπτεσαι τόσο γι αυτούς και τα δικαιώματά τους, θα λακίσει στη στιγμή. Από την μια στιγμή στην άλλη θα χαθεί από τα μάτια σου, ούτε την μυρωδιά του θα αφήσει πίσω του. Γι αυτό σε λέω, μην τους πιστεύεις..

Δέστε τώρα αυτό το αγγελικό video, το γεμάτο ειρηνικό παλμό, σαν ένα δείγμα ανθρωπιάς και πολιτισμού από την πλευρά των καημένων μεταναστών, που τόσο πολύ κάτι παλιορατσιστές σαν και μένα έχουμε τόσο πολύ αδικήσει.. Σαν δεν ντρεπόμαστε!!


Print this postRelated Posts :12 σχόλια:

Σάββας είπε... Best Blogger Tips

Φίλε Νίκο καλά κάνεις και γράφεις αυτά που αισθάνεσαι χωρίς να σε ενδιαφέρει το οποιοδήποτε κόστος. Εμείς αυτόν τον Νίκο αγαπήσαμε και αυτόν τον Νίκο θέλουμε. Το θέμα που θίγεις είναι τεράστιο και χωράει πολύ κουβέντα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια πίσω από την πλάτη μας. Σίγουρα θα γνωρίζεις πως υπάρχει Ευρωπαϊκή οδηγία πάνω στο θέμα των λαθρομεταναστών η οποία λέει ότι αν συλληφθεί λαθρομετανάστης στην χώρα μας, θα πρέπει καταρχήν να τον απογράψουμε και ύστερα να του παρέχουμε όλα τα απαραίτητα για την διαβίωσή του. Σε περίπτωση δε που κάποια στιγμή αποφασίσει ο λαθρομετανάστης και φύγει για άλλη χώρα και συλληφθεί, τότε τον στέλνουν πίσω στην χώρα που έχει απογραφεί δηλ. στην Ελλάδα. Υπάρχει ένα μεγάλο σχέδιο το οποίο σίγουρα το ξέρουν τα μεγάλα κεφάλια από την στιγμή που το ξέρουμε κι εμείς. Κάποιοι έχουν σκοπό να γεμίσουν όλη την Ευρώπη με λαθρομετανάστες και ιδιαίτερα μουσουλμάνους. Ας σκεφτεί ο καθένας μας ποιον εξυπηρετεί αυτό το σχέδιο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε λαθρομετανάστης όταν συλλαμβάνεται βγάζει αμέσως από την ζελατίνα όλα τα απαραίτητα έγγραφα καθώς και την Ευρωπαϊκή οδηγία μεταφρασμένη μάλιστα και στα Ελληνικά όπου τον νομιμοποιούν. Έτοιμοι έρχονται δηλαδή και απολύτως ενημερωμένοι. Δεν είμαι ρατσιστής απλά θα πρέπει κάποιοι να σκεφτούν ότι αυτό το Κράτος δεν αντέχει άλλους αλλοδαπούς. Στο τέλος θα είμαστε μειοψηφία στο δικό μας Κράτος. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου πως αν επρόκειτο κάποιοι από αυτούς που φωνάζουν και κόπτονται για τους λαθρομετανάστες να τους λέγανε να φιλοξενήσουν κάποιους από αυτούς σίγουρα θα λάκιζαν και θα άλλαζαν δρόμο. Αλλά φίλε Νίκο έτσι είναι ο σημερινός Έλληνας. Το ξέρεις πολύ καλά κι εσύ ο ίδιος. Οπότε μην φοβάσαι το τι θα πει ο καθένας. Δεν γίνεται να είμαστε σε όλους αρεστοί.


Nassis είπε... Best Blogger Tips

Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν να τους νομιμοποιούμε τους μετανάστες και μάλιστα να τους πηγαίνουμε με C130 κι εκεί που θέλουν να πάνε Σουηδία, Γερμανία ή όπου θέλει να πάει ο καθένας, για να μην μας τους γυρίζουν πίσω δηλαδή... Όσο και για τα αίτια που υπάρχει η μετανάστευση οι Έλληνες μόνο αθώοι δεν είναι και στο Αφγανιστάν πήγαν και στο Ιράκ, όπου μας φωνάζουν πρώτοι και καλύτεροι. Όσο για την μετανάστευση στην Δύση έχω να πω ότι χωρίς αυτούς δεν βγαίνουν τα νούμερα. Η Ευρώπη δεν κάνει παιδιά και χωρίς την μετανάστευση θα καταρρεύσει το ασφαλιστικό και το εργασιακό της μοντέλο. Οπότε το πρόβλημα είναι για μια ακόμη φορά στους πολιτικούς μας που υπέγραψαν τις συμφωνίες να παγιδεύονται οι μετανάστες στην χώρα μας και να ελέγχουν την ροή τους προς την Ευρώπη. Τώρα τι θα τους κάνουμε εμείς... Ρωτήστε τους...


mary είπε... Best Blogger Tips

dhlwnw ratsistria!! nai den to kryvw exw tous logous mou !!! ti 8a poun oi alloi? pote den me provlhmatizei!! kalhmera niko!!


ria είπε... Best Blogger Tips

θα συμφωνήσω με την προλαλίσασσα!!!
και σε όποιον αρέσουμε!


PiciFriki είπε... Best Blogger Tips

σωστός!


Nassis είπε... Best Blogger Tips

Συμφωνώ με την Mary, ο πλανήτης ανήκει στους Έλληνες, είναι γνωστό αυτό, οι υπόλοιποι μας προέκυψαν από λάθος. Στον πολιτισμένο κόσμο μας τα πάντα διακινούνται ελεύθερα εκτός από τους ανθρώπους. Μόνο που η φύση δεν γνωρίζει από ράτσες, σύνορα, έθνη κλπ. Η πείνα κατευθύνει τα πάντα εκεί που υπάρχει τροφή και αυτό δεν αλλάζει όσο και αν εμάς τους χορτάτους δεν μας αρέσει. Όταν πηγαίνεις τον πόλεμο σε μια χώρα και δεν μιλάς, τότε πάρε τους πρόσφυγες και σκάσε γιατί είσαι συνυπεύθυνος και η πλειοψηφία των μεταναστών από τέτοια μέρη προέρχεται κυρίως. Στη Αφρική με μισθούς 20$ το μήνα ελάχιστοι μεταναστεύουν. Όταν ξυπνήσουν κι αυτοί να δούμε που θα κρυφτούμε...


EGERSIS είπε... Best Blogger Tips

Εγώ θα ήθελα να σχολιάσω το παρακάτω:
''Ασήμαντα πιόνια είμαστε στην διεθνή σκακιέρα. Πιόνια που θυσιάζονται για να επιβιώσουν οι μεγάλοι. Αν και θεωρείται όντως σημαντικό το κάθε πιόνι μιας σκακιέρας, είναι παρ' όλη την σημασία του, το πρώτο που θα θυσιαστεί σε κάθε παιχνίδι.
Πιόνια λοιπόν.. πρόβατα επί σφαγήν!''

Με άλλα λόγια ακριβώς επειδή η γεωπολιτική ισχύς της Ελλάδας είναι τεράστια και επειδή η χώρα αυτή κατοικείται από έναν λαό που σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας του (από το σταμάτημα των Περσών στο δρόμο για την Ευρώπη μέχρι τη καθυστέριση του Χίτλερ το 1941 στο δρόμο για τη Ρωσία) προκαλεί πολλών ειδών ''προβλήματα'' στα παγκόσμια αφεντικά έχουν βαλεί με τον δούρειο ίππο της λαθρομετανάστευσης να μας εξοντώσουν. Σαφέστατα σε συνδιασμό με την αντικατάσταση της Εθνικής Παιδείας από την πολυπολιτισμική, την υποκουλτούρα και αλλά πολλά. Πιόνια συνεπώς είναι οι πολιτικάντηδες και ο λαός που οι μεν πρώτοι τα εφαρμόζουν, οι δε τα ανέχομαστε.
Ως πότε;
Απαντάει ο ποιητής στο επόμενο σχόλιο...


EGERSIS είπε... Best Blogger Tips

Με τι πέτρες, τι αίμα και τι σίδερο
και τι φωτιά είμαστε καμωμένοι
ενώ φαινόμαστε από σκέτο σύννεφο
και μας λιθοβολούν και μας φωνάζουν
Αεροβάτες
το πως περνούμε τις μέρες και τις νύχτες μας
ένας θεός το ξέρει.

Φίλε μου, όταν ανάβ' η νύχτα την ηλεκτρική σου δύνη
βλέπω το δέντρο της καρδιάς που απλώνεται
τα χέρια σου ανοιχτά κάτω από μιαν Ιδέα ολόλευκη
που όλο παρακαλείς
κι όλο δεν κατεβαίνει
χρόνια και χρόνια
εκείνη εκεί ψηλά, εσύ εδώ πέρα.

Κι όμως του πόθου τ' όραμα ξυπνάει μια μέρα σάρκα
κι εκεί όπου πριν δεν άστραφτε παρά γυμνή ερημιά
τώρα γελάει μια πολιτεία ωραία όπως τη θέλησες
κοντεύεις να τη δεις, σε περιμένει
δώσε το χέρι σου να πάμε πριν η Αυγή
την περιλούσει με ιαχές θριάμβου.

Δώσε το χέρι σου - πριν συναχτούν πουλιά
στους ώμους των ανθρώπων και το κελαηδήσουνε
πως επιτέλους φάνηκε να 'ρχεται από μακριά
η ποντοθώρητη παρθένα Ελπίδα!

Πάμε μαζί κι ας μας λιθοβολούν
κι ας μας φωνάζουν αεροβάτες
φίλε μου, όσοι δεν ένιωσαν ποτέ με τι
σίδερο με τι πέτρες τι αίμα τι φωτιά
χτίζουμε ονειρευόμαστε και τραγουδούμε!

Oδ. Ελύτης - Ήλιος ο Πρώτος, XVI
Αυτή θαρρώ πως είναι μια καλή απάντηση


nikos tzaferis είπε... Best Blogger Tips

Το αυτοκίνητό μας είναι Ιαπωνέζικο. Η πίτσα μας είναι Ιταλική. Η μπύρα μας Γερμανική. Η δημοκρατία μας εεεε... αυτή είναι Ελληνική. Ο καφές μας Βραζιλιάνικος. Το τσάι μας Κινέζικο. Το ρολόι μας Ελβετικό. Η μόδα μας Γαλλική. Το μπλουζάκι μας Κινέζικο. Τα παπούτσια μας Ταϊβανέζικα. Η βότκα μας Ρώσσικη. Μήπως το πρόβλημα δεν είναι ο μετανάστης; λέω μήπως...


AATON είπε... Best Blogger Tips

Κοιτάξτε να δείτε το πως το βλέπω εγώ.
Ζω στον Καναδά όπως όλοι γνωρίζετε, σε μια χώρα εξ ίσου πολυ-πολιτισμική.
Προσπάθησαν να φτιάξουν ένα μοντέλο, ώστε να γεμίσουν κατ' αρχάς τον άδειο (σχετικά με την έκτασή και το μέγεθός του) Καναδά, με μετανάστες μουσουλμάνους, και εν γένει μετανάστες απο τρίτες χώρες, όπως Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ινδία κ.λ.π.

Όπως έγραψε πολύ εύστοχα ο Σάββας, έρχονται πανέτοιμοι, γνωρίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια όσον αφορά δικαιώματα και συμφέροντα. Πληρώνονται βασικά πρίν ακόμη πατήσουν το πόδι τους εδώ, απολαμβάνοντας διευκολύνσεις και προνόμια που ο γεννημένος εδώ δεν έχει, κι ούτε θα 'χει. Πιάνουν τις καλύτερες θέσεις εργασίας, και δεν μπορεί να τους αρνηθεί την πρόσληψη καμία υπηρεσία, διότι είναι minority (μειοψηφία) και θα θεωρηθεί "Ρατσιστικό".

Πήγε ο Βαγγέλης -γεννημένος εδώ- πριν ένα μήνα να ζητήσει δουλειά σαν οδηγός στα λεωφορεία. Η απάντηση ήταν, λυπόμαστε μα προσλαμβάνουμε μόνο Minorities.
Σε λίγα ακόμη χρόνια σας πληροφορώ, με τον ρυθμό που τους φέρνουν και με τον ρυθμό που πολλαπλασιάζονται, οι Minorities θα είναι οι λευκοί κάτοικοι του Καναδά, οι γεννημένοι εδώ.

Όμως είναι αργά, δεν μπορούν να το αλλάξουν, το μόνο που τώρα κάνουν, είναι να δηλώνουν στην βουλή πως απέτυχε σαν ιδέα, και πως ήταν πέρα για πέρα λάθος. Το ίδιο δηλώνει και η Γερμανία και η Γαλλία φυσικά, μόνο που δεν το φωνάζουν δυνατά, μην ξυπνήσουν και οι άλλοι.

Αυτό θα πάθει λοιπόν κάθε χώρα που ακολουθεί μοντέλο πολυ- πληθυσμιακό. Και όταν γονατίζουν κράτη όπως ο Καναδάς, η Γερμανία και η Γαλλία, μια χώρα φτωχή όπως η Ελλάδα, σίγουρα δεν είναι για τέτοια πειράματα. Δεν έχουμε τα εφόδια να αντέξουμε τέτοιες πιέσεις, ούτε τους σωστούς πολιτικούς να διαχειριστούν σωστά τόσο μεγάλα θέματα, όπως το μεταναστευτικό. Εδώ πάνε να καταντήσουν εμάς τους ίδιους μετανάστες σε άλλες χώρες.. τι να λέμε τώρα.


Ὁ πάροικος είπε... Best Blogger Tips

Πρέπει νὰ φτιαχθοῦν Φυλακὲς ἐργασίας σὲ τόπους μέσα στὴν Ἑλλάδα ὅπου ὐπάρχουν πολύτιμα μεταλεύματα καὶ πετρέλαιο.
Ὅποιος συλλαμβάνεται νὰ ἐγκληματῇ, εἴτε Ἕλληνας εἴτε ξένος λαθρομετανάστης, εἴτε τραπεζίτης, εἴτε φτωχαδάκι, εἴτε πολιτικός, θὰ τοῦ ἀφαιροῦνται τὰ ἀνάλογα περιουσιακά του στοιχεῖα (κινητὰ ἢ, καὶ, ἀκίνητα), γιὰ νὰ ξεχρεώνῃ τὰ ἀνάλογα χρέη του καὶ μάλιστα μὲ πολὺ μεγάλη ἐπιπλέον ἐπιβάρυνση. Ἐὰν τὰ περουσιακά του στοιχεῖα δὲν ἐπαρκοῦν διὰ νὰ ξεχρεώνῃ τὴν ὀφειλήν του αὐτὴ θὰ πηγαίνῃ ἀμέσως στὶς Φυλακὲς αὐτὲς γιὰ νὰ ἐκτίῃ τὴν ἀνάλογη ποινή ποὺ τὰ ἑλληνικὰ δικαστήρια θὰ τοῦ ἔχουν καταλογίσει μέχρι ποὺ διὰ τῆς ἐργασίας του ἐκεῖ θὰ ἔχῃ ἀποκαταστήσει πλήρως εἴτε τὸ ἑλληνικὸ δημόσιο εἴτε κάθε Ἔλληνα πολίτη, ποὺ ἔχει ὑποστεῖ ἀπ᾿ αὐτὸν κάποια ζημιά.
Γιὰ τὴν διαμονή, τὴν σίτιση καὶ τὰ ὑπόλοιπα ἔξοδά του θὰ τοῦ ἀφαιρεῖται κάποιο ποσὸ καθημερινῶς ἀπὸ τὸ μισθό τῆς ἐκεῖ ἐργασίας του γιὰ τὰ ἔξοδα ποὺ καταβάλει διὰ τὴν παραμονή του ἐκεῖ τὸ ἑλληνικὸ δημόσιο.
Ἐκεῖ θὰ δουλεύει γιὰ λογαριασμὸ τοῦ ἑλληνικοῦ δημοσίου, εἴτε προλάβει νὰ ξεχρεώσῃ πρὶν πεθάνει, εἴτε πεθάνει πρὶν ξεχρεώσει, εἴτε τὸν βγάλουν οἱ συγγενεῖς του πληρώνοντας τὸ ὀφειλόμενον ποσὸν εἴτε ἀπὸ τὸ ἐξωτερικὸν εἴτε ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα.
Ἀκόμη πρέπει νὰ χαρακτηριστῇ ἡ παράνομη εἴσοδος εἰς τὴν Ἑλλάδα ἔγκλημα κατὰ τῆς Χώρας μὲ ἀναγκαστικὴ ἔκτιση ποινῆς εἰς τὶς Φυλακὲς αὐτές καὶ ἔπειτα ἀπευθείας ἀπέλαση διὰ κάθε τολμητίαν.
Ἐπίσης, μὲ νόμο κανένα ἔγκλημα κατὰ τοῦ Ἐλληνικοῦ Κράτους δὲν θὰ παραγράφεται πλέον οὔτε καὶ μετὰ ἀπὸ αἰῶνες. Μόνον ἔτσι δὲν θὰ θέλῃ κανένας πλέον νὰ γίνῃ κομπιναδόρος πολιτικὸς. Μόνον ἔτσι οἱ λαθρομετανᾶσται θὰ ἀκούουν Ἑλλάδα καὶ θὰ τρέχουν μακρυά.
Ἀλλιῶς ἐτοιμάστε ἀπὸ τώρα τοὺς ἐπικήδειους γιὰ τὴν Ἑλλάδα, μ᾿ αὐτὸ τὸ ἀνθελληνικὸ, ἀντιπατριωτικὸ, καὶ προδοτικὸ συνοθύλευμα ποὺ ἔχει μαζωχτεῖ σ᾿ αὐτὸν τὸν πολύπαθο τόπο.


χαζούλης είπε... Best Blogger Tips

''Κάποιοι έχουν σκοπό να γεμίσουν όλη την Ευρώπη με λαθρομετανάστες και ιδιαίτερα μουσουλμάνους''

Παιδιά χαλαρώστε λίγο...αμάν με αυτό το ''κάποιοι''
Επεκτατικοί πόλεμοι γίνονται με οικονομικά κριτήρια, οι χώρες αποκτούν κατεστραμμένες υποδομές και χάνονται τα βασικα οπως η ασφαλεια και η τροφη.
Αρα οι άνθρωποι πάνε οπου βρουν για ενα καλύτερο αυριο.

''κάθε λαθρομετανάστης όταν συλλαμβάνεται βγάζει αμέσως από την ζελατίνα όλα τα απαραίτητα έγγραφα καθώς και την Ευρωπαϊκή οδηγία μεταφρασμένη μάλιστα και στα Ελληνικά όπου τον νομιμοποιούν''

Ποιος νομιμοποιείτε ; όλοι παράνομοι είναι και κυκλοφορούν σα φαντάσματα. Πέρα απο τους νεοεισερχόμενους υπάρχουν παιδιά που ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ εδω και δεν εχουν κάποια βασικά δικαιώματα.

Επιπλέον καλύτερα να φοβαστε περισσότερο αυτούς που σας κυβερνούν που ειναι Ελληνες με Ε κεφαλαίο.


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next