16 Απριλίου 20112 Βγάλτε απο την μύγα ξύγκι

Βγάλτε απο την μύγα ξύγκι" είναι η εντολή απο τα ψηλά κλιμάκια. Μεταφραζόμενο σημαίνει, "όπου μυριστείτε χρήμα, ξαφρίστε το".
Στου βοδιού το κέρατο βρήκατε; Ξεριζώστε αμέσως το κέρατο. Βγάλτε χρήμα, πάση θυσία.

Είναι η νέα μέθοδος για να δικαιολογήσει ο Γιωργάκης το "λεφτά υπάρχουν". Σου λέει, μια μέρα θα φάω πολύ ξύλο, και οι Έλληνες όταν πετάξουν παπούτσι, βρίσκει πάντα στόχο, ας μαζέψω μερικά εκατομμυριάκια απο οπουδήποτε βρώ.

"Νέα βοϊδότρυπα, τα "φρουτάκια". Κάποτε τα ξήλωναν με περισσή σπουδή ως ανήθικα (και πολύ καλά έκαναν), τώρα τα θεωρούν "ηθικά". Σου λέει, αφού ο τζόγος υπάρχει, τι μας χαλάνε μερικά εσσοδούλια επιπλέον ; Σκασίλα μας αν χάσουν μερικές δεκάδες χιλιάδων ακόμα το σπίτι τους. Δεν τους αναγκάσαμε να παίξουν, ας πρόσεχαν. Εμείς το κέρδος μας κοιτάμε.

Ναι, και η πορνεία υπάρχει, γιατί δεν την νομιμοποιείτε. Και τα ναρκωτικά υπάρχουν, γιατί δεν τα νομιμοποιείτε. Και πολλά άλλα υπάρχουν, που τα θεωρείτε παράνομα, γιατί δεν τα νομιμοποιείτε.
Όπως νομιμοποιήσατε (παγκόσμιο θα μου πείς φαινόμενο) τα Καζίνα και τις τράπεζες.. Τους μεγαλύτερους κλέφτες παγκοσμίως δηλαδή, τους κάνατε νόμιμους.
Νομιμοποιήσατε εξ άλλου και κάθε παρανομία δική σας, με την πολιτική ασυλία σας. Τα φρουτάκια θα σας χαλάσουν;
Χαλασμένοι είστε κύριοι, εσείς που τα προτείνατε. Χαλασμένοι και ανήθικοι. Πάτε να εξοντώσετε τελείως οικονομικά τον ήδη εξαθλιωμένο λαό.

Αν κατασχέσετε τις παράνομες περιουσίες και λογαριασμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, όλων εκείνων των πολιτικών που τα έτρωγαν μαζί με τον Πάγκαλο, θα μαζέψετε το μισό ποσόν του χρέους της χώρας. Ξεκινήστε απο πολιτικούς που είναι εν ζωή ως σήμερα, και πιάστε τους όλους, απο το 1900 μέχρι τώρα, μην εξαιρώντας κανέναν. Και όσοι πέθαναν, πιάστε τα παιδιά και τα εγγόνια τους, ζητώντας τους το πόθεν έσχες.

Και όσοι ανήκαν στους "ανέντιμους", κλείστε τους ισόβια, όπως κάνατε με κάποιους, που τους ονομάζατε Χουντικούς, μα αποδείχθηκαν πιο δημοκράτες και πιο πατριώτες απο σας. Δεν τα λέμε εμείς, η ιστορία είναι που μας διδάσκει.
Καταντήσατε το λαό να επαναλαμβάνει "μια χούντα θα μας σώσει". Φανταστείτε πόσο ανίκανοι είστε.

Δεν θα πιάσετε όμως κανέναν ανέντιμο, γιατί δεν σας συμφέροι. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Κάνατε τόσο ντόρο με τον Ψωμιάδη, αφήνοντας έξω τους αυτουργούς με το χρηματιστήριο; Τον Πάγκαλο που ομολόγησε πως έτρωγε παρέα κι αυτός; Εδώ έχετε ομολογία και δεν κουνάτε το δαχτυλάκι σας. Τον Ψωμιάδη βρήκατε να πιάσετε;

Μου θυμίζει κάτι μεγάλες επιχειρήσεις της αστυνομίας, όπου συλλαμβάνουν μερικά "βαποράκια" και μερικούς "χρήστες" για τα μάτια, μα οι μεγαλέμποροι ποτέ δεν συλλαμβάνονται.
Έλεος! Εκκαθαριστές της χώρας.. έλεος! Καθαρίστε πρώτα τη χώρα απαλλάσοντάς την απο την ανίκανη και επικίνδυνη παρουσία σας, κι ύστερα βλέπουμε.Print this postRelated Posts :2 σχόλια:

arta mou είπε... Best Blogger Tips

Εγω θέλω να πω ότι είναι τόσο επιστημονικά φτιαγμένα όλα που δεν μπορούν να ξεφύγουν οι απλοί άνθρωποι. Έζησα και εγώ έξω Νίκο και στην αρχή νόμιζα ότι έχουμε προβληματικό DNA οι Έλληνες. Αλλά δεν φταίνε οι απλοί άνθρωποι.
Οι πολιτικοί εδώ, όπως και παντού, λειτουργούν επιστημονικά.
Μπορείς να πεις "θα κάνω επανίδρυση του κράτους" όπως είπε ο Καραμανλής.
Μπορείς να πεις "λεφτά υπάρχουν" όπως είπε ο Παπανδρέου.
Κάθε λόγος και κάθε κίνηση τους είναι επιστημονικά φτιαγμένη απο "επιτελεία" και ειδικούς συνεργάτες. Η μάζα θα ακολουθήσει θέλει δεν θέλει. Δεν φταίνε οι άνθρωποι. Όπου και να γυρίσω μεροκαματιάρηδες βλέπω, δεν είναι ούτε τόσα πολλά τα λαμόγια ούτε τόσο άχρηστοι. Άνθρωποι σαν εμάς είναι οι περισσότεροι που ούτε κλέφτες είναι, ούτε έχουν πραγματική κακία ή τεμπελιά εκ φύσεως.

Θα δώσω ένα απλό παράδειγμα πως χειραγωγείται η μάζα. Αν ρωτήσεις σε όλο τον κόσμο το 85% των ανθρώπων πιστεύει στα ζώδια. Έγινε ένα πείραμα το οποίο ξαναγίνεται κάθε χρόνο. Ένας καθηγητής έγραψε ένα κείμενο που λέει περίπου:

"Έχεις αρκετούς φίλους όχι όσους θα ήθελες. Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι έχεις δυνάμεις αλλά δεν βρίσκεις το κατάλληλο περιβάλλον να δημιουργήσεις......" και άλλα τέτοια αόριστα.

Μετά το μοίρασαν στους ανθρώπους και τους είπαν ψέματα ότι ανάλογα με το ζώδιο τους τους έδωσαν και την κατάλληλη περιγραφή του χαρακτήρα τους. (ενώ το κείμενο ήταν ίδιο για όλους!). Τους ρώτησαν αν συμφωνούν με αυτή το κείμενο Το 85% των ερωτηθέντων είπε ότι συμφωνεί με την περιγραφή. Αυτή η έρευνα γίνεται κάθε χρόνο από το 1960 και ελέγχουν κάθε χρόνο τα ποσοστά. Όπως φαντάζεστε τα ποσοστά δεν αλλάζουν.

Κάθε κίνηση των πολιτικών κάθε λέξη έχει δημιουργηθεί με ένα σκοπό. Να υποκινεί τον κόσμο στα συμφέροντα αυτών που υπηρετούν οι πολιτικοί (προφανώς οικονομικά).

Έτσι αν ρωτήσεις τώρα έξω τους ανθρώπους αν τους πειράζει ή δεν τους πειράζει που θα μπουν μηχανήματα τζόγου και φρουτάκια οι περισσότεροι θα πουν ούτε κρύο ούτε ζέστη μας κάνει αφού θα ελέγχονται από το κράτος και δεν θα υπάρχει ασυδοσία, και ίσως και μερικοί φτωχοί κερδίσουν και τα κέρδη θα δίνονται και στο κράτος...

Ολόκληρη η παιδεία που μας έχουν δώσει οι γονείς μας και εμείς στα παιδιά μας ότι ο τζόγος είναι από τις μεγαλύτερες πληγές που μπορεί να χτυπήσει έναν άνθρωπο, πάει περίπατο, μπρος στις μεθοδευμένες πολύ επιστημονικά κινήσεις τους.

Να ξέρεις Νίκο και κάθε ένας που διαβάζει ότι δεν φταίνε οι απλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να τα βάλουν με την απίστευτα εξελιγμένη και επιστημονική προπαγάνδα που γίνεται.

Οι Γερμανοί πολιτικοί το ίδιο κάνουν άλλα έχουν την δική τους κατεύθυνση που στηρίζει την οικονομία τους.

Εμείς στην Ελλάδα μπλέξαμε με ανθρώπους που δεν θέλουν να στηρίξουν την οικονομία μας.

Να θυμάστε ότι ή μάζα κινείται με τον ρυθμό που θέλουν οι πολιτικοί που σε αυτούς την υπαγορεύουν οι οικονομικοί κύκλοι κάθε τόπου. Κάθε κίνηση κάθε λέξη από τα στόματα των πολιτικών είναι τόσο έξυπνα και διαβολικά δημιουργημένη που μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο.


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** arta mou, δεν θεωρώ υπεύθυνο το λαό φίλε μου. Σίγουρα θύμα πέφτει και εύκολα εξαπατώνται οι μάζες. Το θέμα είναι πως βλέπει τι του κάνουν, και τι πάνε ακόμη να του κάνουν, και δεν αντιδρά, λές και τον υπνώτισαν.


Next Next Next