17 Νοεμβρίου 20107 Οι 5+ καλύτερες πηγές για δωρεάν Freeware Download

Η καλή είδηση είναι, πως, υπάρχουν εκεί έξω εκατοντάδες software developers που δίνουν καθημερινά προγράμματα δωρεάν, τα οποία όμως κάνουν ακριβώς και ότι κάνουν τα αντίστοιχα επι πληρωμή προγράμματα. Ξεχώρισα τις 5 καλύτερες πηγές (και μια [η 6η] για κινητά τηλέφωνα) για download freeware προγραμμάτων, δείτε τις.

1. CNET

Η CNET έχει μια τεράστια συλλογή απο freeware προγράμματα για κάθε πλατφόρμα (Windows, macOS κ.λ.π.) και σχεδόν 100,000 απο αυτά, είναι δωρεάν. ¨Εχει επίσης και μια active community όπου θα βρείτε comments πάνω στο κάθε software Reviews και βαθμολογήσεις των προγραμμάτων απο άλλους χρήστες που τα δοκίμασαν. Μια πολύ καλή πηγή εμπειριών απο άλλους χρήστες, πρίν δοκιμάσετε να κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα.

freeware programs

2. ZDNet downloads

Η ZDNet έχει επίσης τεράστιο αριθμό για downloads, και επιλέγοντας εσείς “free” σαν μια απο τις επιλογές αναζήτησης, θα σας δώσει μια λίστα απο freeware προγράμματα. Η ZDNet δεν έχει όμως όπως η CNET, active community και user feedback, αλλά διαφημίζει τον εαυτό της πως κατέχει την πρώτη θέση ως Web’s largest library για software downloads.

freeware downloads

 

3. Tucow’s Butterscotch

Εδώ θα βρείτε ξανά βοήθεια απο τους χρήστες των προγραμμάτων πρίν τα δοκιμάσετε εσείς. Μια επίσης καλή σελίδα.

freeware downloads

 

4. Brothersoft

Και η Brothersoft έχει μια πολύ μεγάλη λίστα με free downloads. Δεν έχει μεγάλες διαφορές απο τις πιο πάνω σελίδες, εκτός απο το Editor’s Blog, που μπορεί να σας φανεί μια πολύ καλή πηγή πληροφοριών για τα software που σας ενδιαφέρουν.

freeware downloads

 

5. FreewareFiles

Και αυτή η σελίδα θα σας αρέσει σίγουρα, καθώς όλα τα προγράμματα που έχει στην λίστα της είναι δωρεάν, δηλαδή freeware.

freeware software

 

6. Get Jar 

Η Get Jar είναι μια απο τις καλύτερες websites για freeware προγράμματα για κάθε mobile device, δηλαδή, κινητή συσκευή τηλεφώνων. Τα προγράμματα αυτά μπορείτε να τα χειριστήτε απ' ευθείας απο το κινητό σας, άσχετα αν είναι η όχι smartphone, και χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε phone browser. Μέχρι στιγμής έχει μια συλλογή με περισσότερα απο 70,000 applications και games, και πολλά απο αυτά είναι εντελώς δωρεάν. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή, είναι πως, εάν την χειριστείτε μέσω του κινητού σας, αυτόματα ανακαλύπτει τι τύπο κινητού έχετε, και σας εμφανίζει εκείνα τα software που λειτουργούν στο δικό σας μοντέλο τηλεφώνου.

freeware programs


Να προσέχετε πάντα με τα freeware, να είναι όντως το πρόγραμμα εντελώς δωρεάν.
Ακόμη και στις πιο πάνω σελίδες που σας έδωσα, να προσέχετε κάθε φορά πως βλέπετε καθαρά την ετικέτα, “Free” ή “Freeware”. Γιατί, μερικά software μπορεί να έχουν ετικέτα που λέει “Free to Try”, και το οποίο βασικά σημαίνει πως είναι απλά δοκιμαστική έκδοση μόνο, μα όχι δωρεάν (trial version, απο 15 μέχρι και 90 μέρες)  και κατόπιν πρέπει η να τα απεγκαταστήσετε, η να τα αγοράσετε αν σας ενδιαφέρουν.

Πολλά freeware προγράμματα που θα βρείτε, έχουν φιαχτεί απο ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να τα μοιραστούν μαζί μας δωρεάν. Ας είμαστε λιγάκι γεναιόδωροι. Εάν πραγματικά μας αρέσει η δουλειά κάποιου και το δωρεάν του software, και αν πράγματι μας βοηθάει σε κάτι, ας κάνουμε μια επίσκεψη στο website του δημιουργού και ας κοιτάξουμε γύρω, αν μπορούμε να κάνουμε κάποιο donate 2-3 δολάρια ή ευρώ. Βοηθάει εκείνους που τα δημιούργησαν, να τα κρατήσουν για πάντα δωρεάν, να φτιάξουν νέα, και να αισθανθούν μια μικρή ικανοποίηση.

Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο freeware; Απο πού κάνετε download συνήθως εσείς; έχετε κάποια σελίδα που θεωρείτε επίσης αξιόλογη να την προσθέσουμε στις πέντε της ανάρτησης;
Αφήστε ένα σχόλιο και πείτε μας, να μαθαίνουμε περισσότερα.


Διαφήμιση
Print this postRelated Posts :7 σχόλια:

Δέσποινα είπε... Best Blogger Tips

Πολύ χρήσιμη ανάρτηση , Νίκο!
Ευχαριστούμε!


DaisyCrazy είπε... Best Blogger Tips

Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες και συμβουλές Νίκο :)

Τα freeware πολλές φορές είναι και παγίδα για να δώσεις τα στοιχεία σου και να σε κατακλίζουν μετά με σπαμ. Προσοχή γιατί ό,τι πραγματικά αξίζει σπάνια είναι δωρεάν δυστυχώς.


RIRI είπε... Best Blogger Tips

Νίκο ,εγώ κατεβάζω συνήθως απο katz download, και θα ηθελα την γνώμη σου σχετικά με το katz!
καλό βράδυ!


Ὁ πάροικος είπε... Best Blogger Tips

Γιατί ὅλα στὰ ξένα; Κανα ἑλληνικὸ δὲν ὑπάρχει; Πάντως εἶναι ὅλα πολὺ ἐνδιαφέροντα, ἀφοῦ στὴν Ἑλλαδίτσα τοῦ ''βουλιάζουμε συνεχῶς καὶ περισσότερο'' τὸ τζάμπα πάντα θὰ ἐλκύῃ καὶ θὰ ἔχῃ πέραση. Στὸ τζάμπα ποτὲ κανεὶς δὲν λέει ὄχι.


kiriakosGR είπε... Best Blogger Tips

Φίλε πάροικε ζητάς ελληνικό;;; οριστε: wwww.dwrean.net

Νικο αν δεν παινέσεις το σπιτι σου, θα πεσει να σε πλακώσει..χιχιχιιχ


AATON είπε... Best Blogger Tips

Συμφωνώ απόλυτα Κυριάκο, και πολύ καλά έκανες, σ΄ευχαριστώ :))


iheartSakurai είπε... Best Blogger Tips

φίλε μου, εγώ κατεβάζω απο warrez το forum. πως και δεν το τσίμπησες!?


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next