07 Νοεμβρίου 20108 Προς Ζιμπαμπουίνους επιστολή ΑΑΤΟΝ 4η

Αδελφοί εν Ελλάδι, Ζιμπαμπουίνοι.
Έχων αποστείλει ήδη τρείς επιστολάς εις ημάς, (ίδε Επιστολήν 1ην, Επιστολήν 2αν και Επιστολήν 3ην)
και ιδών ότι η ιστορία δεδικαίωτέ μοι, αποστέλλω εις ημάς και τετάρτην επιστολήν, ίνα ενθυμήσω εις ημάς, πως ΑΑΤΟΝ ήξερε τι έλεγε.

Είμεθα δέσμιοι.
Δέσμιοι μερίδας ανθρώπων βολεμένων, οίτινες κατέστησαν τον ήδη διαιρεμένον λαόν, αιχμάλωτον αυτών.
Εναν λαόν, όστις, απο εβδομήκοντα τοις εκατόν ποσοστόν που θα ήτο εάν ήτο ηνωμένος, κατήντησεν να δυκνύει ποσοστά 15 και 20%, διασπασθείς εις κόμματα.
Τουτέστιν, κομματόσκυλα και γλυψιματίαι, κυβερνούσιν με ευτελή ποσοστά της τάξεως του 25 και 30% ολόκληρον λαόν, να καταστρέφωσιν ολόκληρον χώραν.

Οσήμερον είχαμε εκλογάς. Τεραστία η αποχή, μα Γεώργιος, ο τελευταίος των Τρωϊκανών, ελάλησεν εις τον λαόν, τον οποίον επρόδωσεν πολλάκις μην ξεχνώμεν βεβαίως βεβαίως, λέγων. "Ελάβομεν ξεκάθαρον εντολήν απο του λαού τούτου, ίνα συνεχίσωμεν το έργον υμών".

Και ουδείς ηυρέθη ειπείν αυτώ, "Τι λές ορέ μαλθακούλικον, και πρωίμως απογαλακτισθέντα μόσχε; Οποίαν εντολήν έλαβες ορέ τυρόγαλον, όταν το 40% απείχεν, το 7% πίνει καφέν μετα του ΑΑΤΟΝ εις Τορόντον, και μόνον ένα τριάκοντα τοις εκατό του λαού, οι λεγόμενοι "Τριάκοντα Αργύρηδες" ή "κομματόκυνες" (η κομματόσκυλα εις δημοτικήν) σε εψήφισαν;

Και ουδείς είχεν το σθένος να είπει εις το Πάγχονδρον ζαγάριον, (κατά κόσμον Πάγκαλον), "Αφού τα εφάγαμε μαζί, έλα να πάμε μαζί και εις την στενήν, όχι συ όξω και εμείς μέσα".
Σθένος.. ΟΥΔΕΙΣ σας λέγω!

Αμήν λέγω υμίν,
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, θέλει ίδετε το χάος επερχόμενον εις κεφαλάς ημών. Θέλει ίδετε πενίαν και περίοδον ισχνών αγελάδων να περιέρχεται η χώρα και ο λαός αυτής. Θέλετε λάβει αυτό που ανήκει εις εσάς. Έκαστος τον οβολόν αυτού θέλει λάβει. Τουτέστιν, ο λαός, έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του.

Και πολύ ορθώς εποίησεν, διότι οφθαλμούς είχεν, μα δεν έβλεπε. Ώτα είχε, μα δεν ήκουε. Λαλίαν είχεν, μα ουκ ωμίλει. Ανέμενεν πάντα τα έτη, τα ψιχία, τα πίπτοντα εκ της τραπέζης του πλουσίου, ως κύων. Και με ταύτα εξηγοράζετο και ουκ ελάλη.
Ανοίγων μόνον το στόμαν αυτού δια να λαλεί τρανάς αερολογίας και αφθάστας παπαρίας, και πάντοτε εκ του ασφαλούς, μόνον ανωνύμως, και πάντοτε μετά φόβου, φοβούμενος και τον ίσκιον αυτού.

Έλληνα,
Δεν ξέρω αν σου αξίζει η θεομηνία που έρχεται κατά πάνω σου με καλπασμό, κι ας μην την βλέπεις.
Εγώ την βλέπω όμως, και πάντα την έβλεπα, γιατί ήμουν μακρυά και δεν με τύφλωνε με την σκόνη της, μα εσυ ποτέ δεν την είδες καθαρά.
Το κακό όμως με σένα, είναι πως, δεν θέλησες και ποτέ σου να τη δείς..
Κράτα απο σήμερα τα μάτια και τα αφτιά σου ανοιχτά και να 'σαι έτοιμος, έρχεται κάτι πολύ μεγάλο, θυμήσου τα λόγια μου αυτά.
Καλή σου νύχτα..!!


"Γειά σου, Εάν βρέθηκες για πρώτη φορά στο Blog μου, και εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Είσαι Twitter user; τότε μπορείς επίσης να με κάνεις Follow στο Twitter. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις."

Print this postRelated Posts :8 σχόλια:

Theodosia είπε... Best Blogger Tips

Εσύ καλά τα λές αλλά δυστυχώς φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Και ξανά προς την δόξα (πήδημα) τραβάει ο Έλληνας. Χθές ήμουν εκλογική αντιπρόσωπος. Το μόνο που δεν περίμενα είναι να δω να ψηφίζουν για περιφερειάρχες τους υποψηφίους των 2 μεγάλων κομμάτων. Κι όμως... τους ψήφισαν!!!


ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε... Best Blogger Tips

Καληνύχτα μας βεβαίως, νύχτα μακρά και θεοσκότεινη.
Αλλά όπως λένε, ότι τραβάει κανείς, από το κεφάλι του τα τραβάει. Ένα χρόνο κανείς τους δεν κατάλαβε τίποτα. Στα τέσσερα λοιπόν...
Χαιρετίσματα φίλε...


donasonora είπε... Best Blogger Tips

Καλημέρα Νίκο,καλημέρα σε όλους.Μία φράση.Και πάλι όμηροι.


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** Θεοδοσία, όταν έλεγε ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ "αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτε" κάτι ήξερε. Λίαν προφητικός!

*** Φίλε απο τα παλιά "ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ" χαίρομαι που σε ξαναβλέπω μετά τόσο καιρό. Κι αν όχι στα τέσσερα όπως λές, γονατιστοί σίγουρα, και είναι ντροπή. Νοιώθω σαν Έλληνας του εξωτερικού προδωμένος απο τους συμπατριώτες μου. Λυπάμαι, πολύ λυπάμαι. Τουλάχιστον, εγώ εδώ έξω ζω αξιοπρεπώς, εκείνοι επέλεξαν τον δρόμο της ανέχειας και της φτώχειας. Ας πάθουν λοιπόν ότι τους αξίζει.

*** donasonora, όμηροι κάποιων λίγων και ο λαός και η πατρίδα. Μα οι πολλοί είναι δειλοί και ανεγκέφαλοι.


bill είπε... Best Blogger Tips

μπράβο φίλε πολύ σωστό άρθρο, ότι και να γράψεις όμως οι νεοέλληνες δεν καταλαβαίνουν, είναι πολύ μαλάκες. είμαι πολύ απογοητευμένος, και με αυτά που έρχονται θα πάθουν ΟΛΟΙ σοκ.


Ὁ πάροικος είπε... Best Blogger Tips

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΑΑΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ.
ΤΕΛΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ.
ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕΙΕΤΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, Ε, ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΛΕΝΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΕΡΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΟΛΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ.
ΕΔΩ, ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (5,5 %, ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ;) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΨΙΝΑΚΗ, ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, Κ.ΛΠ. ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΤΕ.


ANGEL είπε... Best Blogger Tips

ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΙΛΗΣΕΣ!!!!!!!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ .. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ .. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΤΑΡΑΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΗΣΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ... ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ..
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΕΙ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.


ANGEL είπε... Best Blogger Tips

ΣΟΡΥ........ ΠΡΕΠΕΙ.


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next