17 Οκτωβρίου 20106 Ήθελα μια μέρα

Ήθελα μια μέρα να μπορούσα να μπω στην Βουλή των Ελλήνων, και να βγάλω λόγο εγώ στους 300 εκεί μέσα. Να τους πω αυτά που έχω στην ψυχή μου μέσα, και να ξεσπάσω. Μετά ας με εκτελούσαν στα πέντε μέτρα.
Τι θα τους έλεγα; Πάνω κάτω αυτά..

"Κυρίες κύριοι αντιπρόσωποι του λαού.

Είμαι αφάνταστα εξοργισμένος μαζί σας, και δεν είμαι ο μόνος. Αφάνταστα εξοργισμένος και με όλους όσους κάθισαν μέχρι σήμερα σ' αυτά τα έδρανα, από την εποχή του Βενιζέλου και εντεύθεν.
Τα έδρανα αυτά, υπάρχουν για να τα τιμήσουν 300 επιλεγμένοι των Ελλήνων.
Και επιλεγμένοι σήμαινε,
ικανοί,
έξυπνοι,
ηθικοί,
έντιμοι,
ευέλικτοι,
επαγρυπνούντες,
σταθεροί,
πατριώτες,
αλύγιστοι
ευθείς..

Τα έδρανα αυτά, όλα αυτά τα χρόνια, φιλοξένησαν ανθρώπους με ακριβώς αντίθετα προσόντα, με μειονεκτήματα μόνο και κανένα προτέρημα.
Κι αν κάποιοι ξεκίνησαν με οράματα, στην πορεία αφομοιώθηκαν, και έχασαν το δρόμο, ακολουθώντας τον πλατύ, εύκολο δρόμο της διαφθοράς.
Κανένας, όσο έντιμος κι αν ήθελε να δείξει πως είναι, δεν τόλμησε να πετάξει το αξίωμα, την καρέκλα και τα προνόμια/ωφέλη που συνεπάγονταν, και να πει "φτάνει".
Το πολιτικό κόστος και οι κομματικοί εκβιασμοί, ήταν πάντα σε υψηλότερο βάθρο από την ίδια την πατρίδα, και τον όρκο προς αυτήν και τον λαό.

Πρώτοι στο να δράξετε ευκαιρίες προς ίδιον όφελος, βλάπτοντας την πατρίδα και τον λαό.
Πρώτοι στο να συγκαλύψετε τους ανέντιμους, με κάθε τρόπο, φτάνοντας μέχρι του να θεσπίσετε νόμους, που να προστατεύουν εσάς, από τον λαό και την δίκαιη οργή του. Άρα, φοβάστε την οργή του λαού, μα δεν το δείχνετε, να μην το καταλάβει και ξεσηκωθεί μια μέρα. Αμ ελάτε που το κατάλαβε.. και ότι θα ξεσηκωθεί να το περιμένετε, είναι τόσο βέβαιο, όσο το ότι ξημερώνει κάθε πρωί.

Η ανικανότητά σας, και η έλλειψη πατριωτισμού που σας διέκρινε ως τώρα, μας έφτασαν σήμερα να κινδυνεύουμε από όλες τις μεριές, να χάσουμε την γη των προγόνων μας.
Να μην μας σέβεται κανείς.
Να μας θεωρούν οι γείτονες κλέφτες και απατεώνες ως λαό, μηδενός εξαιρουμένου.

Αυτή σας η αχορτασιά, ο ατομισμός σας, η ανικανότητα και ηλιθιότητα σας, μας έφτασαν σήμερα, να μην έχουμε πατρίδα αυτόνομη και ελεύθερη, μα σκλαβωμένη απο ξένους ελεγκτές και ταμεία.

Θέλω να σας πω όμως κάτι, και να το θυμάστε.
Ο λαός αυτός, τους προδότες τους κρεμάει από ένα ψηλό κλαδί, τόσο ψηλό, ώστε να τους φτάνουν μόνο τα κοράκια.
Όταν ο λαός ξεσηκωθεί, δεν θα μπορέσετε να κρυφτείτε πουθενά, όσοι ήσασταν στα έδρανα αυτά, από τότε μέχρι σήμερα, και διαπράξατε εθνική προδοσία, η βλάψατε με οποιονδήποτε τρόπο την πατρίδα και προδώσατε την εμπιστοσύνη του λαού αυτού.

Καμία χώρα στη γη, δεν θα μπορεί να σας προστατέψει. Τους προδότες κανείς δεν τους συμπαθεί, ούτε τους εμπιστεύεται. Τους χρησιμοποιεί μόνο προς όφελός του, και μετά τους πετάει.
Και φυσικά μαζί με σας, θα έχουν την ίδια τύχη οι υφιστάμενοί σας, και που είναι δέκα φορές άλλοι τόσοι και περισσότεροι.

Αρχίστε να χτίζετε ξανά την Ελλάδα.
Αρχίστε να πράττετε αυτό για το οποίο ταχθήκατε
Γυρίστε σήμερα σελίδα, και σηκώστε το ανάστημά σας, να σηκώσει και ο λαός το κεφάλι του με περηφάνεια ξανά.. μια περηφάνεια που εσείς του κλέψατε, και δεν είχατε το δικαίωμα.
Αρχίστε να αισθάνεστε Έλληνες,
αρχίστε να ενεργείτε σαν Έλληνες..
αλλιώς παραιτηθείτε όσο είναι καιρός..
γιατί, τα έδρανα αυτά, δεν τα τιμήσατε, τα ατιμάσατε"


"Γειά σου, Εάν βρέθηκες για πρώτη φορά στο Blog μου, και εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Είσαι Twitter user; τότε μπορείς επίσης να με κάνεις Follow στο Twitter. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις."

Print this postRelated Posts :6 σχόλια:

Theodosia είπε... Best Blogger Tips

Καλημέρα Νικόλα μου. Αχ φίλε μου όσα γράφεις είναι όσα θα θέλαμε να πούμε όλοι εμείς που ζούμε εδώ.
Δυστυχώς όμως η πολιτική δεν συνάδει με την αξιοπρέπεια. Δεν θα πώ περισσότερα. Θα σε αντιγράψω να το βάλω στο θολό το βράδυ.


DaisyCrazy είπε... Best Blogger Tips

Νίκο ν'αγιάσει το στόμα σου! Στείλε τους το στη Βουλη να το διαβάσουν μπας κι ανοίξουν τα ερμητικά κλειστά μάτια κι αυτιά τους!

Καλή βδομάδα!


ellasAZ είπε... Best Blogger Tips

Είναι πολύ αργά για να αλλάξουν δρόμο οι πολιτικοί, η μάλλον θα έλεγα πως αυτόν τον δρόμο τον χάραξαν οι ίδιοι, προφανώς διότι δεν αισθάνονται, η δεν είναι Έλληνες, εδώ κολάει το θέμα, εδώ πρόκειτε να μας αποκαλλέσουν και ρατσιστές, αν και το δεύτερο για πολλούς είναι πιό κοντα στην πραγματικότητα διότι δεν κάνουν το παραμικρό για να καλυτερέψουν τα πράγματα, αντιθέτως, κάνουν τα πάντα κατά του Ελληνισμού για ξένα συμφέροντα.


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** Να με αντιγράψεις ευχαρίστως Σία μου

*** Daisy, δεν θέλω να τους το στείλω, γιατί δεν θα το διαβάσουν, κι αν το διαβάσουν, θα γελάσουν δίχως να κοκκινίσουν. Να τους τα πω ο ίδιος θέλω..

*** Ακριβώς φίλε ellasAZ, κάνουν τα πάντα να χειροτερέψουν την κατάσταση στην οποία αυτοί οδήγησαν τον κόσμο. Οι πιο αδιάντροποι πολιτικοί του κόσμου. Όχι ότι στα άλλα κράτη είναι καλύτεροι, μα εκεί δεν προστατεύει ο κλέφτης τον κλέφτη... τον ξεσκεπάζει και τον τιμωρεί.


Βάσσια είπε... Best Blogger Tips

Ξέρεις, εμείς σε κατανοούμε απόλυτα.
Οι 300 όμως θα χρειαστούν "μεταφραστή" γιατί έχουν πάψει να μιλάνε τη γλώσσα μας χρόνια τώρα.

Εξαιρετική διαμαρτυρία.
Καλησπέρα


AATON είπε... Best Blogger Tips

Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο Βάσσια :)


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next