21 Σεπτεμβρίου 20103 HTML Tricks

Σήμερα θα σας δώσω 3-4 HTML tricks γιά όσους τα χρειάζεστε. (Επαναλαμβάνω, δεν είναι για όλους, μόνο για όποιον τα χρειάζεται. 1. Πως να κάνετε Redirect κάποιον σε άλλη σελίδα αυτόματα.
<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="0; url=http://www.yourdomain.com">
Αλλάζοντας το 0 σε όποιον αριθμό θέλετε, αυξάνετε τον χρόνο σε δευτερόλεπτα, μέχρι να προωθηθεί ο επισκέπτης σας στην σελίδα που θέλετε να τον οδηγήσετε, και την οποία θα βάλετε στη θέση του http://www.yourdomain.com 2. Κάντε να ανοίγουν όλα τα Link σας, σε νέο παράθυρο Για να το πετύχετε, απλά τοποθετήστε τον παρακάτω κώδικα ανάμεσα στα <HEAD> και </HEAD> tags του προτύπου σας.
<base target="main">
3. Προστατέψτε το Email σας απο τα Spam Robots Εάν αποφασίσατε να εμφανίσετε το email σας μέσα στην ιστοσελίδα σας, αλλά φοβάστε μην την πάρουν τα Spam robots και γεμίζει κατόπιν το ταχυδρομείο σας με Spam mails, μπορείτε να προστατευθείτε με έναν εύκολο τρόπο. Αντί το συνηθισμένο: mailto:you@yourdomain.com χρησιμοποιήστε τον παρακάτω κώδικα HTML
<A HREF="mailto:you&#64;yourdomain.com">Contact Us</A>
Η αντικατάσταση του @ με το &#64; θα σας προστατεύει, μιάς και τα Spam Robots δεν μπορούν πλέον να εντοπίσουν κάποιο Email, γιατί λείπει το @. 4. Χρωματίζοντας ένα link. Μπορείτε να του δώσετε όποιο χρώμα θέλετε, χρησιμοποιώντας τον παρακάτω κώδικα
<A HREF="http://www.yourdomain.com"><FONT COLOR="#FF0000">Το Link σου</FONT></A>
α)Αντικαταστήστε το http://www.yourdomain.com με το link που θέλετε να δημιουργηθεί, β) Αντικαταστήστε το Το Link σου με το κείμενο που εσείς θέλετε να δείχνει σαν Link γ)και αντικαταστήστε το FF0000 που είναι για το κόκκινο χρώμα, με όποιο χρώμα εσείς θέλετε Παράδειγμα με τον παραπάνω κώδικα: Θα σας εμφανιστεί αυτό: Το Link σου Καλή επιτυχία.
"Γειά σου, Εάν βρέθηκες για πρώτη φορά στο Blog μου, και εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Είσαι Twitter user; τότε μπορείς επίσης να με κάνεις Follow στο Twitter. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις."
Print this postRelated Posts :3 σχόλια:

Angel είπε... Best Blogger Tips

Αχ, αυτά τα τρικς.
Εγω εχω μπλέξει με ένα κώδικα που ήρα για dropdown menu, που για κάποιο λόγο μο βγάζει error....

Τέτοια τρικς θέλω :) :)


kiriakosGR είπε... Best Blogger Tips

γιατί δεν μου βγαίνει αυτό με το λινκ σε νέο παράθυρο;;


Ioannis / eBooks4Greeks.gr είπε... Best Blogger Tips

Πολύ χρήσιμα tricks!
Μήπως υπάρχει κάποιο που κάνει ανανέωση (refresh) στη σελίδα, μία μόνο φορά, όταν φορτώνεται για πρώτη φορά η σελίδα;


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next