17 Σεπτεμβρίου 20105 Επανακτήστε το διαγεγραμμένο blog σας

Επανακτήστε το σβησμένο σας Blog, εάν η Blogger το χαρακτήρισε άδικα ως splog, ή πως είναι ενάντια στα TOS (με τους όρους) της.

Η Blogger σβήνει πράγματι blogs τα οποία θεωρεί ως splogs (spam blogs) ή εκείνα που δεν συμμορφόνονται με τους όρους της  (Blogger Terms of Service) κάτι όμως που συχνά είναι άδικο, και έχει πάρει η μπάλλα και αθώα blogs μαζί (blogs διαγράφηκαν δίχως να είναι στην ουσία splogs).
Πολλοί φίλοι μας έχασαν με τον τρόπο αυτό κάποιο blog τους, το οποίο διαγράφηκε, μετά που μαρκαρίστηκε ως ανεπιθύμητου περιεχομένου, ή ότι παρέβαινε τους όρους ("TOS violation") ενώ δεν ήταν έτσι.

Εάν επισημάνθηκε και το δικό σας έτσι, και το θεωρείτε λάθος, ακολουθήστε τα (επίπονα όντως, μα 98% αποτελεσματικά) παρακάτω βήματα, για να επανακτήσετε και πάλι το βlog σας:

Βήμα 1ο. Τις πιο πολές φορές, θα έχετε λάβει ένα email που σας ενημερώνει πως το blog σας, έχει επισημανθεί η έχει διαγραφεί.
Γράφει ως συνήθως κάτι τέτοιο:
"Your blog at http://χχχ.blogspot.com/ has been reviewed and confirmed as in violation of our Terms of Service for: SPAM. In accordance to these terms, we've removed the blog and the URL is no longer accessible.
For more information, please review the following resources:
Blogger Terms of Service: http://blogger.com/terms.g
Blogger Content Policy: http://blogger.com/content.g "

Πηγαίνετε στον Πανόπτη σας, και κάντε scroll στο τέρμα κάτω, όπου θα δείτε, δίπλα στο όνομα του blog που διαγράφηκε, μαζί και ένα link Restore (δείτε το screen shot απο κάτω):

Κάντε Click πάνω σ' αυτό το Restore link και συμπληρώστε την captcha (λεκτική επαλήθευση) στο resulting παραθυράκι, που αποτρέπει τα spam robots.

Βήμα 2ο.
Πατήστε Submit an entry στο Appeal Spreadsheet και βάλτε το URL του blog σας στο λευκό πλαίσιο (δείτε το παρακάτω screen shot) και πατήστε SUBMIT:Βήμα 3ο
: Γράψτε ένα report στο Blogger Help Forum: Something is broken και περιμένετε 2 ημέρες. Θυμηθείτε οπωσδήποτε να αποθηκεύσετε την σελίδα αυτή στα "Favorite" Google Forum star for favoriting a thread  σας, ή κάντε copy-paste το URL της ανάρτησης αυτής της σελίδας σε ένα Notepad file αποθηεύοντάς το κάπου, ώστε να το έχετε ανα πάσα στιγμή μπροστά σας, αν χρειαστεί και σας ζητηθεί, ή να μπορείτε να επιστρέψετε στο ίδιο σημείο, να δείτε τυχόν απάντηση απο ανθρώπους της Blogger.Στο κείμενό σας, γράψτε πως το περιεχόμενο του ιστολογίου σας, δεν αποτελεί "υποκλοπή ξένων κειμένων", και πως δεν θα ζημιωθούν με κανέναν τρόπο οι επισκέπτες του blog, αν ξαναγίνει restored.

Βήμα 4ο. Εάν μετά 2 μέρες, συνεχίζει το blog σας να μην έχει γίνει restored, πηγαίντε πίσω σε εκείνο το κείμενο που είχατε γράψει (και που την διεύθυνσή του την αποθηκεύσατε κάπου) και ξαναγράψτε τους, παρακαλώντας οποιονδήποτε Blog*Star να βοηθήσει, ώστε να ασχοληθεί κάποιος εργαζόμενος στην Blogger, και μετά περιμένετε πάλι 2 μέρες, και ..κάντε την προσευχή σας.

Πάντως, με τον τρόπο αυτό, έχουν σωθεί ως τώρα πάρα πολλά αδικοσβησμένα ιστολόγια.
Δεν χάνετε τίποτε να προσπαθήσετε.. και αν δεν πετύχει, τουλλάχιστον δεν μείνατε με τα χέρια σταυρωμένα, πολεμήσατε.

"Γειά σου, Εάν βρέθηκες για πρώτη φορά στο Blog μου, και εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Είσαι Twitter user; τότε μπορείς επίσης να με κάνεις Follow στο Twitter. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις."

Print this postRelated Posts :5 σχόλια:

Eva F. είπε... Best Blogger Tips

Νικόλα μου θέλω να σου πω την ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ και να σε ρωτήσω γιατί τώρα τελευταία ΔΕΝ έρχονται οι αναρτήσεις σου στο e-mail μου?....
Εγώ πάντως δεν έχω κάνει τίποτα κακό..... στ΄ορκίζομαιιιιιιι.......:)
Μήπως εσύ?......


TwistedTool είπε... Best Blogger Tips

Ενδιαφέρον!

Για πες τώρα βρε Νίκο, υπάρχει ελπίδα όταν μας έχει αποκλείσει η Google από το AdSense λόγω invalid clicks για τα οποία δε φταίγαμε; :)


kiki είπε... Best Blogger Tips

Χρήσιμο!


Suspect είπε... Best Blogger Tips

Αχρειαστες να ναι αυτες οι δουλειες αλλα να σαι καλα που το αναφερεις Νικο!


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** Εύα μου το ρύθμισα να στέλνεται κάθε βδομάδα κι όχι πλέον με κάθε νέα ανάρτηση, δεν έκανες τίποτε εσυ λάθος.

*** TwistedTool, Αν σε απέκλεισαν απο τις διαφημίσεις, δεν στις ξανα ανοίγουν απο όσο ξέρω.

*** Καλημέρα Κική

*** Suspect. "Αχρείαστο να ναι, όπως είπες πολύ σωστά, όντως


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next