06 Ιουλίου 201021 Αρκετά..

Αγαπητέ συμπολίτη αστυνομικέ των M.A.T.
Έκανες τα πάντα να μπείς στο δημόσιο. Και καλά έκανες.
Έβαλες βύσμα να μπείς στα ΜΑΤ. Δικαίωμά σου.
Ξέχασες όμως κάποια πολύ βασικά πράγματα, και αυτό το δικαίωμα, του να ξεχνάς τόσο βασικά πράγματα, δεν το έχεις.
Να τι ξέχασες.


Εργοδότης σου είναι μόνο ο λαός. Αυτός σε πληρώνει με τον ιδρώτα του και τους φόρους που του φορτώνουν καθημερινά, για να μπορείς εσυ και η οικογένειά σου να ζείτε αξιοπρεπώς. Ένας λαός, που ο ίδιος ζει στην φτώχεια και την ανέχεια, για να ζείς εσυ -σε σύγκριση μ' αυτόν- πλουσιοπάροχα. Και λαός φίλτατε αστυνομικέ των ΜΑΤ, σημαίνει ο "κάθε" Έλληνας πολίτης αυτής της γαμημένης χώρας. Δεν είναι αφεντικό σου ο εκάστοτε υπουργός Αστυνόμευσης και καταπίεσης του πολίτη.
Αυτός έρχεται και φεύγει, όταν ο λαός το αποφασίσει. Ο λαός όμως, πάντα μένει.Εργοδότης σου δεν είναι η εκάστοτε κυβέρνηση. Και αυτοί ακόμη οι κυβερνώντες, υπάλληλοι αυτού του ταλαιπωρημένου λαού είναι. Ο λαός αυτός τους πληρώνει με τον μόχθο και τον ιδρώτα του, κι αυτοί αντί ευχαριστώ, τον αδίκησαν άπειρες φορές, τον κατάκλεψαν δίχως ντροπή, δεκαετίες τώρα, και το γνωρίζεις καλά.
Στον ίδιο λαό ανήκεις, η οικογένειά σου κι εκείνη κομμάτι αυτού του λαού είναι, δεν μπορεί να μην βλέπεις και να μην γνωρίζεις κάποια οφθαλμοφανή πράγματα. Εκτός κι αν σου έκαναν τέτοια πλύση εγκεφάλου, που εκτελείς εντολές δίχως δεύτερη σκέψη. Εκτός κι σε έκαναν ανεγκέφαλο λόγω πλύσης, και ανεγκέφαλος αστυνομικός, είναι τρομερά επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια του πολίτη.
Μην ξεχνάμε και το γεγονός, ότι σε έχουν οπλισμένο σαν αστακό, απέναντι σε άοπλους γέροντες, παιδιά, γυναίκες και πανό.

Εάν δεν σου αρκούν τα χρήματα που παίρνεις, άλλαξε επάγγελμα, η κάνε και δεύτερη δουλειά, όπως κάθε οικογενειάρχης που δεν βγαίνει οικονομικά.

Δεν είναι όμως δουλειά σου, ούτε τάχθηκες για τέτοιο σκοπό, να δέρνεις αλύπητα και αδιάκριτα πολίτες όλων των ηλικιών. Να προκαλείς με την στάση και την συμπεριφορά σου, για να κάνεις κατόπιν επίδειξη ισχύος. Την ισχύ ο λαός σου την έδωσε, και αυτός αν το αποφασίσει την καταργεί, όπως καταργεί και τα αφεντικά σου αν το θελήσει.


Δεν μπορείς να τρέχεις ιλιγγιωδώς για να δείρεις πολίτες μόλις σε προστάξουν οι ανώτεροί σου, κι όταν σε καλούν για κάποια ανάγκη οι πολίτες να κωφεύεις.
Τάχθηκες να υπηρετείς και να προστατεύεις τον λαό, όχι να τον τρομοκρατείς, να του κάνεις αφαίμαξη με πρόστιμα, η να τον χτυπάς.


Μην απορείς λοιπόν που ολοένα και περισσότερο, μέρα με την ημέρα, χάνεις φίλους και κερδίζεις μίσος κι αντιπάθειες.
Φρόντισε να αλλάξεις στάση, συμπεριφορά και νοοτροπία, πριν είναι πολύ αργά.
Γιατί αν ο λαός αυτός έρθει στο αμήν, αλήθεια σου μιλάω..
θα παρακαλάς να είχες γίνει λαχειοπώλης."Γειά σου,Εάν βρέθηκες για πρώτη φορά στο Blog μου, και εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Είσαι Twitter user; τότε μπορείς επίσης να με κάνεις Follow στο Twitter. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις."


Οι Σπόνσορες του Blog
Print this postRelated Posts :21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Φίλε μου, οι εκφράσεις "έκανες τα πάντα για να μπείς στο Δημόσιο", και "έβαλες βύσμα" με βρίσκουν προσωπικά αντίθετο. Δηλαδή έβαλε βύσμα για να μπεί στα ΜΑΤ για να τον βρίζουν? Έκανε τα πάντα για να μπεί στα ΜΑΤ για να τρώει τις μολότοφ? Για να κυνδινεύει η ζωή του? Πιστεύω πως οι ποιό πολλοί εκεί μέσα ακούνε απλά τις εντολές που τους δείνουν οι ανώτεροι και κάνουν τη δουλειά τους. Υπάρχουν όμως δυστηχώς κάποιοι, οι οποίοι το παρακάνουν κάνοντας κατάχρηση εξουσίας επέναντη στο λαό που είναι η πηγή του μισθού τους μαυρόνοντας έτσι την εικόνα της μονάδας τους.

Αυτό που θέλω να πώ, είναι ας μή τα "τσουβαλιάζουμε" όλα. Υπάρχουν αυτοί που κάνουν σωστά τη δουλειά τους και έχουν πάρει αυτή τη θέση τίμια, και μερικοί που έχουν μπεί με βύσμα και γλύψιμο.


AATON είπε... Best Blogger Tips

Ανώνυμε φίλε, γι αυτόν ακριβώς τον ίδιο αστυνομικό μιλάμε και οι δύο, κακώς διαφωνείς.
Επίσης, δεν μπορώ πλέον να δεχτώ το χιλιομασσημένο, "ο καημένος αστυνομικός" και "που τρώει μολώτωφ" και "τον βρίζουν". Δεν είναι υποχρεωτικό, όπως ο στρατός, το να γίνεις αστυνομικός.
Εξηγώ άλλωστε στην ανάρτησή μου, τους λόγους ακριβώς που κανείς πλέον δεν θα τον συμπαθεί σε λίγα χρόνια τον οποιονδήποτε αστυνομικό.
Επίσης, το να υπακούς τυφλά σε διαταγές, έχοντας την συνήδεισή σου ήσυχη, πως απλά εσυ έπραξες το καθήκον σου, εσένα σε ικανοποιεί σαν δικαιολογία;
Και πίστεψέ με, δεν μιλάω μόνο για τον Έλληνα αστυνομικό, μα τον αστυνομικό γενικώς σε κάθε κράτος της γής. Ξέρεις (ίσως είσαι κι εσυ αστυνομικός, δεν ξέρω :) οι αστυνομικοί -λένε- είναι πάρα πολύ μεγάλη οικογένεια.
Σίγουρα υπάρχουν και τα καλά, φιλότιμα και νοήμονα παιδιά. Θα είναι αδικία να μην το αναγνωρίσουμε.
Μπορείς να μου πείς με βεβαιότητα, πόσα τοις εκατό είναι σε σύγκριση με τους 'κακούς';
Καλή σου μέρα φίλε μου :)


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Καλά! Και τώρα "σκιάχτηκε" κάποιος από αυτούς...

Να' σαι καλά φίλε μου


Johnpatra είπε... Best Blogger Tips

Κοίτα αν το πάρουμε θεωρητικά, τα λες σωστά Νίκο.
Αλλά στην πράξη δεν είναι ακριβώς έτσι.
Στην πράξη ο αστυνομικός πληρώνεται από την κυβέρνηση και όχι από τον λαό. Γιατί ο λαος, όπως λες έχει το δικαίωμα να ψηφίσει όποια κυβέρνηση θέλει. Αλλά όλες οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να έχουν υπάκουα όργανα της τάξης? Επομένως το σωστό είναι ο αστυνομικός να ακούει τον εκάστοτε κυβερνήτη του. Ο λαός δεν κρίνει τον αστυνομικό, αλλά κρίνει τον εντολέα του. Γιατί η αστυνομία δεν είναι ανεξάρτητοι όπως οι δικαστές. Είναι υπάλληλοι της κυβέρνησης. Και όταν γίνεται κατάχρηση εξουσίας δεν φταίει ο αστυνομικός, αλλά ο ανώτερός του που του δίνει αυτό το δικαίωμα. Για αυτό σου λέω ότι στην πράξη οι αστυνομικοί είναι σκοπίμως ανεγκέφαλοι στη δουλειά τους. Και είναι καλύτερα ετσι, γιατί αν ήταν πιο σκεπτόμενοι, τότε δεν θα μπορούσαμε να τους εμπιστευόμαστε την ασφάλειά μας, γιατί θα επρατταν με γνώμωνα τη θέληση τους κι αυτό είναι πολύ χειρότερο.
Τώρα αν έχει σχηματιστεί μια γενικευμένη αντίληψη κατά της αστυνομίας είναι λαθος, γιατί εχθρός όλου αυτού του κοσμάκη δεν είναι η αστυνομία, αλλά ο καπιταλισμός. Σκοπίμως οι καπιταλιστές θέλουν αυτη την διαρκή κόντρα ανάμεσα στους εξοργισμένους πολίτες και τους αστυνομικούς για να έχουν ελεύθερο πεδίο οι ίδιοι για να δράσουν.


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** ΟΔΟΙΠΟΡΕ, ειλικρινά χάρηκα που σε είδα να περνάς και πάλι. Δεν ήταν στόχος μου να σκιάξω κανέναν, μα να κάνω έστω και έναν να αναλογιστεί τι του λέω. Να 'σαι πάντα καλά :)

*** Γιάννη, όταν πληρώνεται απο την κυβέρνηση, που πληρώνεται απο τον λαό, γιατί δεν είναι ο λαός αφεντικό και των δύο; Και ποιός είπε πως η αστυνομία είναι η προσωπική φρουρά των εκάστοτε κυβερνώντων; εκτός κι αν έχουμε ακόμη χούντα και μας το κρύψαν.
Η αστυνομία είναι σώμα "ασφαλείας του λαού" πρώτα, και ύστερα όποιων άλλων. Σίγουρα δεν θα επιτρέψει να βλάψει ο λαός κάποιον πολιτικό, αλλά όχι πως είναι φερέφωνο των πολιτικών. Και πολύ καλά θα κάνει να γίνει κάποτε ανεξάρτητη, να μην δέχεται διαταγές απο πολιτικούς, μα απο τους αρχηγούς της.


vorini είπε... Best Blogger Tips

Kαλημέρα.!!


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΤ ΠΟΥ...
-ΔΟΥΛΕΥΕΙ 10 12 ΑΚΟΜΑ Κ 14 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η' ΣΤΕΚΩΜΕΝΟΣ ΟΡΘΙΟΣ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΩΣ ΣΚΟΠΟΣ...
-ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ(ΚΡΗΤΗ-ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΜΦΙΣΣΑ)ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΓΙΑ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑΥΤΟ...
-ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ 200 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ!!!
-Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ Τ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ(ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ-ΓΟΥΔΙ)
-ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η' ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ...
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...


AATON είπε... Best Blogger Tips

Καλημέρα φίλε Τάκη


AATON είπε... Best Blogger Tips

Φίλε ανώνυμε, σε πληροφορώ πως έχω φίλους αστυνομικούς στα ΜΑΤ, τον Θοδωρή τον συμμαθητή μου, τον Χρήστο στην Λάρισσα, που ίσως τον γνωρίζεις κι εσυ, και πολλούς ακόμη.
Διαφέρουν φίλε μου όμως σε κάτι όλοι τους απο τον αστυνομικό που εγώ αναφέρομαι στην ανάρτησή μου.
Δεν μπήκαν στην αστυνομία για να δείρουν και να παραστήσουν τους θεούς, και δεν είναι πειθήνια όργανα που υπακούν εντολές χωρίς να τους έμεινε συναίσθημα. Παρέμειναν άνθρωποι.
Τώρα με καταλαβαίνεις τι λέω και σε ποιούς απευθύνομαι;
Και δεν δέχομαι τις δικαιολογίες που μου προσάπτεις για κάθε αστυνομικό. Είπαμε να μην τους βάλουμε όλους σε ένα τσουβάλι, σωστά; Να μην τους βάλουμε λοιπόν. Οπότε, δεν χωράνε οι "σωστοί" στο ίδιο με τους "ανάξιους". Έτσι όπως το έγραψες το σχόλιό σου, μου ζητάς να δώσω συγχωροχάρτι σε όσους δεν το αξίζουν, επειδή δουλεύουν πολλές ώρες και λοιπά. Δεν μπορώ.. δεν μου βγαίνει.
Βλέπω εκατοντάδες σκηνές καθημερινά, με βιαιοπραγίες εκ μέρους αστυνομικών εναντίων πολιτών, και με πνίγει η οργή. Με καταλαβαίνεις;


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΩΝ ΜΑΤ...ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ...
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙ-ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΕΣ-ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ-ΤΟΝ ΦΤΥΣΕΙΣ-ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΣΤΟ 8ΩΡΟ ΤΟΥ...
ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ...ΚΑΤΕΒΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥ Κ ΣΥ ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Τ ΑΙΔΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Μ Ο (''ΠΟΥ...ΗΣ'') Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ Κ ΜΟΛΟΤΟΦ...ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ???ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΜΟΛΟΤΩΦ???ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ...ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΥΦΛΟΣ...


Ε.Π είπε... Best Blogger Tips

Καλησπέρα σας..
καλό είναι να μην τα ισοπεδώνουμε ολα και όλους.. Σε κάθε χώρο και σε κάθε εργασία υπάρχουν αυτοί που κάνουν έντιμα την δουλειά τους αλλά και αυτοί που δεν την κάνουν..
Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που αστυνομικοί κάνουν κακή χρήση της "εξουσίας" που έχουν.. αλλα πιστεύω οτι στις περισσότερες των περιπτώσεων για να φάει κάποιος ξύλο μάλλον το πήγαινε "φιρι φιρι"..
Δυστυχώς λείπει η παιδεία και η σωστή ανατροφή απο την οικογένεια.. γι΄αυτό προκαλούνται τέτοια γεγονότα ( με ξύλο κλπ)..
Λείπει ο πολιτισμός.. γενικότερα..
Καλό βράδυ.


AATON είπε... Best Blogger Tips

Κι εγώ θα απαντήσω αυτή τη φορά, όχι με λόγια, αλά με εικόνες, και μετά συζητάμε.

1. Ομάδα "Ζ"

2. USA

3. Αυτός ο άστεγος πιοόν πέταξε καδρόνι η τον έβρισε;

4. Η βία και ο σαδισμός είναι η μόνη γλώσσα που ξέρουν κάποιοι

Και επειδή εδώ νομίζω πως οι εικόνας τα λένε όλλα, και θα μπορούσα να βρώ δεκάδες εκατοντάδων απ' όλο τον κόσμο και φυσικά και απο την Ελλάδα, θα σταματήσω εδώ να απολογούμαι γιατί έγραψα αυτο το κείμενο, και γιατί αισθάνομαι οργή.
Και να θυμάστε επίσης, πως ο αστυνομικός, που φοράει κράνος και αλεξίσφαιρα, με ασπίδες, περιβραχιόνια και κνημίδες, δεν φοβάται ένα καδρόνι, ούτε πονάει. Ο πολίτης όμως, σφαδάζει απο κάθε χτύπημα με glob και κάθε κλωτσιά με αρβύλα.
Κόψτε λοιπόν το κλάμα, δεν δακρύζω με τέτοιες δικαιολογίες. Και επιμένω! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ. Μονοι τους γίνανε, και είχαν επίγνωση των κινδύνων. Αν δεν τους αρέσει, αλάζουν επάγγελμα. Αν πληρώνονται λίγα, αλάζουν επάγγελμα. Αν τους βρίζουν τα ιερά τους, αλάζουν επάγγελμα.
Ένας υδραυλικός, ένας οικοδόμος, ένας ηλεκτρολόγος, ένας ναυτικός, ένας πιλότος, ένας αγρότης, ένας εργάτης οπουδήποτε, ίσως να περνάει πολύ χειρότερα, να δέχεται μεγαλύτερες προσβολές, μεγαλύτερες αδικίες, να κινδυνεύει επίσης στον χώρο εργασίας του και δεν έχασαν λίγοι τη ζωή τους εν ώρα εργασίας, ανησυχούν και οι δικοί τους άνθρωποι κάθε φορά που κλείνουν πίσω τους την πόρτα χαράματα, φεύγοντας για ένα αβέβαιο και ισχνό μεροκάμματο, δεν είναι του δημοσίου ("βρέχει χιονίζει, η καραβάνα γεμίζει") μα δεν δέρνει ποτέ κανέναν.
Δεν δικαιολογώ ποτέ έναν που θα πετάξει μολότωφ, καδρόνια, πέτρες η που θα βρίσει έναν αστυνομικό αναίτια.
Μην πατε λοιπόν ούτε εσείς να μου δικαιολογίσετε τα αδικαιολόγητα.

ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.
ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟ ΖΩ, ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ, ΣΑΔΙΣΤΗΣ, ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ, ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ.

Κακώς λοιπόν εξανίστασθε αγαπητοί φίλοι με το κείμενό μου, και λυπάμαι αν το πήρατε προσωπικά.
Δεν είχατε κανέναν λόγο στο φινάλε, αν δεν σας εκφράζει προσωπικά, και ανήκετε στους "καλούς".
Ούτε χρειάζονται υποστήριξη όσοι "απεικονίζονται" στο κείμενό μου, γιατί πολύ απλά, δεν μπορεί κανένας να μας αλάξει γνώμη γι αυτούς.
Συνεχίστε να είστε σωστοί εσείς, δίνοντας το καλό παράδειγμα πάντοτε, και μακάρι να αλάξετε έστω και έναν απο δαύτους. Μόνο μην γίνετε κι εσείς μια μέρα σαν και δαύτους..
Βλέπεις, τον στραβό τον μιμούμαστε ευκολώτερα..


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Γραφετε μπουρδες!ο αστυνομικος υπικεινται στον στρατιωτικο κωδικα ...ειναι στρατιωτης...αν εχεις υπηρετησει αριστεροθολοκουλτουριαρι μου...καταλαβαινεις...η μηπως προτιμας η φρουρηςη της εννομου ταξεως να ανατεθει στον στρατο ? αργα αλλα σταθερα..οδευουμε προς τα εκει και τοτε...λοιπον κατω τα χερια και μεσα η γλωσσα για τους ενστολους..φρουρους της ερμης πατριδας..και μην ξεχνας ανα πασα στιγμη παρατασονται διπλα στην αστυνομια τουλαχιστον 100000 καραμπινες - αδελφια , πατεραδες , ξαδελφια ,θειοι και γενικως πατριωτες που κρατανε ορθια αυτη την χωρα μαζι τους.που ζειτε και υπαρχετε ακομα εκει στας αθηνας που δεν σας εσφαξαν, ληστεψαν , βιασαν κ.λ.π ακομα εσας και την οικογενειες σας οι λαθρομεταναστες, οι εγκληματιες των βαλκανιων ...οφειλετε στην παρουσια της αστυνομιας...αν ειστε μαγκες φατε οποιονδηποτε κουρελι απο τους πολιτικαντηδες..χωρις να εμπλεξετε την αστυνομια...ιδου η ροδος...ακριτες χιου


AATON είπε... Best Blogger Tips

-Εν πρώτοις γράφεις σαν ανώνυμος, άρα δεν βλέπω gats! οπότε άσε το πήδημα της Ρόδου για μετά.
-Δεύτερον γράφεις ασυναρτησίες ("ο αστυνομικος υπικεινται") οπότε άσε τα της μπούρδας σε μένα.
-Τρίτον, δεν μένω Αθήνα, δεν κατάγομαι απο Αθήνα (εσυ δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις καν το προφίλ μου, έ; ) δεν είμαι (κι ούτε ποτέ θα γίνω) 'αριστεροθολοκουλτουριάρης, και υπηρέτησα 8 χρόνια (κι όχι 12 η 24 μήνες που ίσως έκανες εσυ) οπότε άσε τα της θητείας σε μένα, ειδικά σε μένα.

Εντολές όπως "κάτω τα χέρια και μέσα η γλώσσα" μου θυμίζουν εποχές, "μείνε σκυφτός με κατεβασμένο παντελόνι και σώβρακο", εάν εσένα σε τιμά και σε εκφράζει, δικαίωμα και άποψή σου, εμένα όμως, με αηδιάζουν κάτι τέτοια. Ελπίζω να μου παραχωρείς αυτό το δικαίωμα.

Θα συμφωνήσω όμως σε κάτι μαζί σου. Στο ότι "οδεύουμε ολοταχώς σε στρατοκρατία" και μάλλιστα απανταχού στον πλανήτη θα έλεγα. Δεν νομίζω να σε κάνει χαρούμενο μια τέτοια προοπτική, σωστά; η έπεσα έξω;

Δεν καταλαβαίνω όμως, όσο κι αν προσπάθησα, αυτό εδώ: "και μην ξεχνας ανα πασα στιγμη παρατασονται διπλα στην αστυνομια τουλαχιστον 100000 καραμπινες - αδελφια , πατεραδες , ξαδελφια ,θειοι και γενικως πατριωτες που κρατανε ορθια αυτη την χωρα μαζι τους"..

Δηλαδή, απέναντι σε ποιούς παρατάσσονται; Ποιός είναι ο εχθρός; Ποιούς θα πυροβολήσουν με τις 100000 καραμπίνες; Αν υπάρχει εχθρός, να τρέξω κι εγώ εθελοντής να γίνουν 100001 οι καραμπίνες. Αν υπάρχει εχθρός, και με σφεντόνα θα έρθω. Ποιός είναι; πούν' τος;

Για σκέψου το λιγάκι και μου απαντάς, και ίσως πιο ..ήρεμος ελπίζω την επόμενη φορά :)


Johnpatra είπε... Best Blogger Tips

Αμ εδώ είμαστε! Ακρίβως αυτό εννοώ Νίκο. Οτι δεν εχουμε τόση δημοκρατία όσο νομίζουμε.

Θεωρητικά συμφωνώ απολύτως μαζί σου και όντως θα ήταν καλύτερα να γίνει ανεξάρητη η αστυνομία, αλλά διαπιστώνω με λύπη μου ότι δυστυχώς είναι φερέφονο τον εκάστοτε κυβερνήσεων.


Johnpatra είπε... Best Blogger Tips

Κατά τα άλλα πάντως συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Είδα και τα παραπάνω videos και για αυτά δεν υπάρχει αιτιολογία για τίποτα. Αλλά αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι ότι κάποιοι δίνουν το δικαίωμα στην αστυνομία να κάνει αυτά που κάνει.


Blackened είπε... Best Blogger Tips

πολύ εύστοχη αναρτηση. Εχει γίνει και στην πράξη με πολύ καυστικό τρόπο που ούτε 100 μολότωφ δεν θα το πετύχαιναν δες εδώ


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ Κ ΜΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΣΧΟΛΙΟ 10)...ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ...
ΦΙΛΕ ΑΑΤΟΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ...
ΥΓ...Ο ΑΣΦΑΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΦΑΔΑΖΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ Δ-Ε-Κ-Α-Δ-Ω-Ν Π-Ο-Λ-Ι-Τ-Ω-Ν ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΣ ΕΙΧΕ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ???ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ(99,5% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ) ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ 0,5% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ...
ΥΓ 2...ΦΙΛΕ ΑΑΤΟΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΕΝΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ!
-ΔΕΝ ΘΕΣ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤ!ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!ΕΛΕΟΣ!!!ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ...
-ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ!!!ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΧ ΑΠΟ ΤΙΣ 5.30 ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΣΤΕΚΟΜΕΝΟΣ 4 ΩΡΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ,ΜΑΣΚΑ Κ 10 ΚΙΛΑ ΒΑΡΟΣ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΟΡΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ(ΣΧΟΛΑΣΑ 3.15)...ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΙΔΡΩΣΕ???ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΩ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΩ???
-ΠΟΤΕ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η' ΟΧΙ???ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 2 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΠΟΘΗΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΔΡΟΝΙΑ...
-ΑΓΝΟΕΙΣ ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ Φ-Ω-Ν-Α-Ζ-Ο-Υ-Ν ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ...!ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ...ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ...
-(ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ)ΤΟ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΠΤ...ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΠΟΛΛΟΥΥΥΥΥΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ...ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΔΙ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΥΠΟΚΙΝΕΙΤΑΙ...
-ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΑΣΦΑΛΙΤΗ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ...


Johnpatra είπε... Best Blogger Tips

Πάντως ανώνυμε αστυνομικές συμφωνείς ότι υπάρχουν και μεγάλα καθάρματα μέσα στην αστυνομία ή τους δικαιολογείς όλους?


AATON είπε... Best Blogger Tips

Χμμμ... Έχεις δίκιο. Όντως δεν χρειάζεσαι βύσμα για να μπείς στα ΜΑΤ.
Το βύσμα το χρειάστηκαν οι περισσότεροι για να μπούν στην αστυνομία. Στα ΜΑΤ πάνε μετά απο το ενδιαφέρον τους για τα 65 Ευρώ επιπλέον επίδομα επικινδυνότητος, άρα γνωρίζουν καλά τον κίνδυνο.
Φίλε, κανένας μας δεν θα σου πεί για τον αστυνομικό που λές, κάτι διαφορετικό απο σένα, το να γίνει καλά, και πως καταδικάζουμε τέτοιες και παρόμοιες ενέργειες.
Δεν θυμάμαι όμως ποτέ οι αστυνομικοί συνάδελφοί σου, κι εσυ μαζί, να είπατε ποτέ πως λυπάστε, για τα τόσα θύματα των ροπάλων σας στα νοσοκομεία, με σπασμένα κεφάλια, κάποιοι άλλοι με μόνιμες αναπηρίες, και κάποιοι νεκροί. Το αφτί σας δεν ίδρωσε, κάποιοι κάνατε και αστειάκια μεταξύ σας λέγοντας, ένα καθίκι λιγώτερο, και υπάρχουν σε βίντεο αυτά και το ξέρεις.

Όπως και να έχει, δεν θεωρούμε εχθρό μας τον αστυνομικό. Λάθο το πήρες.
Εχθρός μας (αλλά και δικός σου εχθρός) είναι ο ανίκανος, ανεγκέφαλος, διεφθαρμένος και επικίνδυνος αστυνομικός.
Και αυτό είναι δικαίωμά μας.


AATON είπε... Best Blogger Tips

Και κάτι ακόμη, εντελώς πληροφοριακά.
Το κράνος φίλε μου, φτιάχτηκε και φοριέται για να σε σώζει απο χτυπήματα και απο καδρόνια, κι αν ακόμη "πονέσεις" όπως λές, δεν ματώνεις και δεν τραυματίζεσαι. Έχεις δει τι κάνει ένα γκλομπ στο κεφάλι ενός που φοράει το πολύ μια κουκούλα; Έχω μια φωτογραφία στην ανάρτηση. Δεν διάβασα όμως πουθενά στα σχόλιά σου να λές, κρίμα το παληκάρι, εύχομαι να έγινε καλά. Για τον συνάδελφό σου όμως φωνάζεις και εύχεσαι. Εμείς, σε αντίθεση με σένα, ευχόμαστε να γίνει καλά και ο κάθε αστυνομικός.
Είσαι σίγουρος πως δεν έχεις αρχίσει ήδη να πορώνεσαι;


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next