16 Ιουνίου 20102 Προς Ζιμπαμπουίνους Επιστολή ΑΑΤΟΝ (τρίτη)

Αδελφοί εν Ελλάδι, Ζιμπαμπουίνοι.
Έχων αποστείλει ήδη δύο επιστολάς εις ημάς, (ίδε Επιστολή 1η και επιστολή 2α) και ιδών ότι η ιστορία δεδικαίωτέ μοι, αποστέλλω ημάς και τρίτην επιστολήν, ίνα ενθυμήσω εις ημάς, πως ΑΑΤΟΝ οίδε α ελάλη.

Εξεδίωξεν τον ανικανότερον, και έδωκεν την ψήφον αυτού εις τον επικινδυνότερον, πιστεύσας εις μίαν και μόνον προεκλογικήν φράσιν αυτού, οίτις ήτο, "λεφτά υπάρχουν".

Ουαί ημίν πρόβατα απολωλότα, που πιστεύετε άπαντας τους ψευδομένους εις ημάς, άπαντας τους τάζοντας έργα μεγάλα, και αναμένοντες δια μέσω των ρεμουλών και μηχανοραφιών αυτών να ίδετε προκοπήν.

Ουαί ημίν νωθροί, οίτινες πιστεύετε ότι είσθε ελεύθεροι, έχοντες προνόμια ελευθέρων πολιτών και τα δικαιώματα αυτών, διότι σκλάβοι θα είσθε ημείς και τα τέκνα ημών εις τους αιώνας, δι όσον θα παραμένετε νωθροί και άπραγοι, άτολμοι και χλιαροί, φωνασκούντες και μη πράττοντες ουδέν, αλλά συμπράττοντες μετά των κλεπτών.

Ουαί ημίν απόγονοι επιφανών ηρώων, κατοικούντες εις χώραν πάλαι σοφών, επιτρέποντες τον εκφυλισμόν αυτής και το ξεπούλημα αυτής, μη έχοντες πυγμήν και ανάστημα, ουδέ ήθος και τόλμην, δεχόμενοι άπαντα ως πρόβατα επί σφαγήν.

Τινές θα έλθωσι και θα είπουν εις εμέ, ΑΑΤΟΝ δεν γροικώμεν τι λέγεις εις ημάς. ΑΑΤΟΝ δε, εις απάντησιν αυτών λέγει. Να πάτε να μορφωθείτε ορέ κλεφτόπουλα, άλλα κι άλλα τα πιάνετε εις τον αέραν.
Άλλοι δε πάλιν θα είπουν, ΑΑΤΟΝ, τα γραφόμενά σου, κορακίστικα και μεστά λαθών ορθογραφικών εστι και ..ζούμ τριαλαλόμ. ΑΑΤΟΝ δε, θα είπει εις απάντησιν αυτών. Χέστηκα! Λάβετε ημείς το βαθύτερον νόημα εκ των λόγων μου, και άφετε τα της ορθογραφίας εις τους γραμματείς, τα των κοράκων εις τους κόρακας, και τα των εξυπνάδων εις κανέναν άλλον μαλθάκαν. Απο εξυπνάδας ειμί πλήρης, ή άλλως, "εχόρτασα".

Αμήν αμήν λέγω ημίν,
λαός όστις δεν θέλει ιδείν το φώς, τυφλός απομνήσκει και εις κρημνόν απωλέλειται.
Ψεύτης πάντως δεν βγήκα έως την ώραν ταύτην..έτσι;

"Γειά σου,Εάν βρέθηκες για πρώτη φορά στο Blog μου, και εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Είσαι Twitter user; τότε μπορείς επίσης να με κάνεις Follow στο Twitter. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις,"Οι Σπόνσορες του Blog
Print this postRelated Posts :2 σχόλια:

ria είπε... Best Blogger Tips

ούτε τώρα θα βγεις ψεύτης. ψεύτης θα ήσουν αν διεκδικούσες την ψήφο μας, όπως μερικοί άλλοι.

μια χαρά τα λέγεις φίλτατε άατον!


AATON είπε... Best Blogger Tips

Ρία, λές να βγώ στην πολιτική; Λοιπόν, κάντε με πρωθυπουργό για τρείς μήνες μονάχα να δείς πως φέρνω τα πάνω κάτω, και μετά δολοφονήστε με σαν τον Κέννεντυ, δε με νοιάζει, αλλοιώς δεν βλέπετε άσπρη μέρα εκεί κάτω :Ρ


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next