07 Ιουνίου 20101 Απο δω κι απο κει

Θεαματική λέει παρέλαση στη Νέα Υόρκη απο Γκέυ και λεσβίες.
Η πλάκα είναι πως άδειασε η πόλη κατά 95%, γιατί σχεδόν όλοι ήταν στην παρέλαση.
(Καλά πόσοι είναι..?  κανένας καλός ρεεεϊ..!!)
Όταν μάλλιστα σε κυβερνάνε κάτι τέτοιοι, άντε να δείς άσπρη μέρα εσυ ύστερα. Δείτε λίγο ανα τον κόσμο όσοι δεν με πιστεύετε, και πείτε μου αν τους βλέπετε να μας κυβερνάνε η όχι.
Δεν τους βλέπετε; 
..Στραβωμάρα;
Ξανακοιτάξτε...!!
Τελικά νομίζω πως με την νέα τάξη πραγμάτων, οι Γκέυ και οι λεσβίες είναι οι μόνοι ευτυχισμένοι στον πλανήτη.
Έχουν αναγνωριστεί πλήρως, έχουν αποκτήσει του κόσμου τα δικαιώματα και έγιναν για χάρη τους (και προστασία τους) ένα σωρό νέοι νόμοι.
Φυσικά οι συνταξιούχοι δεν έχουν να φάνε, ο κόσμος δεν έχει δουλειές, και ο μαρασμός της κοινωνίας είναι εμφανέστατος παγκοσμίως, αλλά οι γκέυ..
..στην καρακοσμάρα τους.


Κάποτε στο Μόναχο της Γερμανίας, ζούσε ένας φτωχός, και μόνος καουμπόυ, που είχε ρημάξει στην τράκα τους γύρω του (ζούν ακόμη, ευτυχώς, και ξέρω προσωπικά αρκετούς απο δαύτους). Μετά, και βλέποντας κάπως μακρυά, κόλλησε δίπλα σε έναν λαοπλάνο παραμυθατζή, που φώναζε "η Ελλάδα στους Έλληνες" και οι Έλληνες τον πίστευαν, μα που ποτέ δεν κατάφερε την Αμερικλάνα σύζυγό του να μιλήσει ελληνικά. Σήμερα λένε, πως έχει αποκτήσει όλως περιέργως, μεγάλη περιουσία γενικώς.
Μετά μου λένε εμένανε για κάτι γεννιές του Πολυτεχνίου, και έτσι μου 'ρχεται να πάω να το κατεδαφίσω κανένα βράδυ με γκασμάδες.

Ελλάδα: Γίναμε τώρα και παράδειγμα πρός αποφυγή.
"Η περίπτωση της Ελλάδος, μάς προειδοποιεί για το τι μπορεί να πάθουν χώρες που χάνουν την
αξιοπιστία τους, ή των οποίων οι κυβερνήσεις προσποιούνται (pretend) ότι οι δύσκολες αποφάσεις μπορούν με κάποιον τρόπο να αποφεύγονται", είπε ο κ. Κάμερον σε ομιλία του στο Μίλτον Κέινς της κεντρικής Αγγλίας
"Ως παράδειγμα του τι μπορεί να πάθει μία χώρα με μειωμένη αξιοπιστία και με κυβερνήσεις που προσποιούνται ότι οι δύσκολες αποφάσεις μπορούν πάντα με κάποιον τρόπο να αποφεύγονται", ανέφερε την Ελλάδα ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέϊβιντ Κάμερον.
Φιλαράκο Κάμερον, ξέχασες να πείς, πως αυτά παθαίνει κάθε λαός, που έχει πρόβλημα μνήμης, και αρέσκεται στις ρεμούλες, όπως ο ελληνικός λαός. Δεν έχει να κάνει μόνο με ανίκανες κυβερνήσεις, αλλά, και με ακόμη πιο ανίκανους ψηφοφόρους.


Ξεκινά η απογραφή των εργαζομένων στο δημόσιο που θα πραγματοποιηθεί εντός του Ιουλίου.
Απο τώρα ξέρω πως θα βγεί ένας αριθμός περίπου 65% του πληθυσμού της χώρας ως δημόσιοι υπάλληλοι. Μέχρι και οι καθαρίστριες στους σηδηροδρομικούς σταθμούς και τα νοσοκομεία δημόσιοι υπάλληλοι είναι. Απορώ ειλικρινά, τους περιπτεράδες, γιατί δεν τους κάνανε ακόμη;
Κάποτε για να πάρεις περίπτερο, έπρεπε να είσαι είτε ανάπηρος, είτε "εθνικός αντιστασιακός ήρωας" (αυτό το τελευταίο ας μην το αναλύσω περισσότερο γιατί θα συγχιστώ ξανά).
Σήμερα βλέπω μέσα στα περίπτερα, νέους και νέες, κι αναρωτιέμαι, "ποιά αναπηρία έχουν;" ή, "πού πολέμησαν;". Σίγουρα θα έχετε δει πολλοί απο εσάς, την φωτογραφία μιας Corvette με πινακίδα "ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΝ". Πλάκα δεν έχει;
Η σαν μιας Porsche, ενός γιατρού στην Αθήνα, που στο πλάϊ έγραφε "ΑΓΡΟΤΙΚΟΝ".
Δίνανε και στους πολύτεκνους περίπτερα, αλλά μάλλον το έκοψαν, γιατί δεν υπάρχουν, και θα έπρεπε να γίνουν περιπτεράδες οι μισοί Έλληνες.
Γιατί το "πολύτεκνος 4 ταχυτήτων" στην Ελλάδα δεν μετράει. Πολύτεκνοι βλέπεις, πρέπει να θεωρούνται, βάση στατιστικών, όλοι όσοι έχουν δύο παιδιά και πάνω, αφού σχεδόν κανένας δεν κάνει δεύτερο. Διότι η κυρία Πιπίτσα, δεν θέλει δεύτερο παιδί, μη χαλάσει η σιλουέτα της, η μη μείνει νηστικό το μωρό και πεθάνει απο την πείνα..
Άσε που τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα και οι πιστωτικές κάρτες απλήρωτες.
Για παιδιά είμαστε τώρα;

Σύνταξη στα 75 θα πρότεινα, για να βγεί η χώρα απο το αδιέξοδο.
Απο την άλλη πάλι, απορώ με κάτι.
Σπάνια θα δείς άνθρωπο να φτάνει τα 65. Οι περισσότεροι πεθαίνουν στα 64.
Μάλλον θα 'ναι απο τη χαρά τους, που φτάσανε στο κατώφλι της σύνταξης, και δεν αντέχουν το Shock!.
Απο την άλλη, τα ταμεία είναι άδεια λένε.
Πώς γίνεται ορε κλεφτόπουλα, να παίρνετε απο κάποιον
ένα κάρο χρήματα, να πεθαίνει νωρίς και να μην προλαβαίνει να τα χαρεί, και απο την άλλη να λέτε πως δεν υπάρχουν συντάξεις; Πού πάνε τόσα χρήματα; Ποιός τα παίρνει; Πώς αδειάζουν αυτά τα ταμεία; Και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα ρε σεις.. παντού το ίδιο ακούς, "λεφτά δεν υπάρχουν για συντάξεις".
Στα 75 λοιπόν. Θα έλεγα μάλλιστα, να πληρώνουν τα παιδιά, η σύζυγος (γιατί σπάνια πεθαίνει πρώτη) και τα εγγόνια του απελθόντος πρόωρα εις Κύριον (δηλ. πρίν τα 75), τις συνδομές της σύνταξης που πλήρωνε εν ζωή ο φευγάτος, μέχρι να έφτανε θεωρητικά στην ηλικία συνταξιοδότησης. Χαράς ευαγγέλια για τα ταμεία, αν κάποιος αποδημήσει στα 40 του. Η χήρα και τα ορφανά, θα πληρώνουν για άλλα 35 χρόνια. Καλή ιδέα, έ;
Μην το αναδημοσιεύσετε πουθενά μονάχα, και το δεί "το Γιωργάκη", γιατί αυτό το ζαβό, είναι ικανό να το υλοποιήσει εν μιά νυκτί, και μετά θα ψάχνουμε όλοι αντάμα το βοτάνι της ζωής.

Και σαν επίλογος, ένα σύνθημα που απευθύνεται στα τσακάλια της βουλής, που έγραψαν κάποιοι κάπου και μου άρεσε:
"Ζητάω τα προβλεπόμενα, 
δεν τα ζητιανεύω, 
σ΄ αντίθεση μ΄ εσάς, 
έμαθα να δουλεύω"
Κι εγώ θα πω απλά,
"δούλευε μαύρε, δούλευε, για να έχουν άλλοι παχυλότατους μισθούς και περίτρανες συντάξεις, κινητά κι ακίνητα, βίλες κι αυτοκίνητα, την ώρα που εσυ θα ψωμολυσσάς απο φτώχεια και ανέχεια.
Δούλευε και κάνε μας τη χάρη, πεθαίνοντας λίγο πρίν την σύνταξη, για να γεμίσεις τα ταμεία που κάποιοι φροντίζουν να είναι πάντα άδεια, σαν τη γνωστή λίμνη, με τα παγούρια.
Μόνο που εκείνη δεν άδειαζε ποτέ, ενώ αυτά, δεν γεμίζουν ποτέ
".

"Γειά σου, Εάν βρέθηκες για πρώτη φορά στο Blog μου, και εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Είσαι Twitter user; τότε μπορείς επίσης να με κάνεις Follow στο Twitter. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις,"Οι Σπόνσορες του Blog
Print this postRelated Posts :1 σχόλια:

Apokalipsis999 είπε... Best Blogger Tips

Από την πτώση... στην κατάπτωση! Μετά τον πάτο το υπέδαφος! Εκεί καταντήσαμε.


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next