26 Μαΐου 201013 Σώπα ορε τσίφτη;

Έλαβα ένα αγανακτισμένο eMail (και με το δίκιο του) απο έναν φίλο, το οποίο γράφει τα παρακάτω ενδιαφέροντα.

Έχω να κάνω μία δημόσια ερώτηση, προς τον Κύριο Γεώργιο Παπανδρέου, αλλά και σε όλους τους κυρίους του ΠΑΣΟΚ: Αυτός ο "κύριος" που μας αποκαλεί κουφάλες είναι η δεν έιναι μέλος του Ε.Σ. του Πασοκ? Σε ποιούς απευθύνεται και ποιούς απειλεί? Αυτό έιναι το ήθος σας? Δηλαδή δεν φτάνει τα όσα τραβάμε έτσι πως καταντησατε την Ελλάδα μας, αμολύσατε και τα κοματόσκυλα και απειλούν δημοσίως τον κόσμο? Περιμένω μια εξήγηση, όπως επίσης θα περιμένω και μία απολογία απο τον Κύριο Σωκράτη Ξυνίδη για τα μέλη του οργάνου που είναι γραμματέας.
Και ιδού η επίμαχος εικών:Ψάχνω λιεπόν εις στο αραχνοδίκτυον, βάνω το όνομα του ταραξία, και βλέπω πως έχει και Φατσομπούκιον.. αμέ; Και τι γράφει ορέ Έλληνες κάφροι μου στο Μπίο-γραφικό του; Διαβάστε να δείτε να γελάσωμαν εντεύθεν κι εκείθεν του Ατλαντικού, ομού, πιασμένοι χέρι χέρι..

Bio: Λάτρης, της καλής παρέας, που συναντιέται σε μέρη με ωραία θέα, με μεζέ και ποτό

Μα φυσικά, μαλάκας είναι;
Aφήνει κανένας τέτοιες ηδονικές απολαύσεις;
Αυτές κάφροι μου, είναι για εμάς, το λαό. Να, σαν κι εκείνον τον μαλάκα που έγλυφε τον Γιωργάκη, λέγοντάς του πως θυσιάζει το μισθό του, κι ο "λεβέντης" τον πίστεψε, και πήγε την άλλη μέρα κι έκοψε τον μισθό όλων των Ελλήνων.
Για κάτι σαν κι αυτόν, εσένα και μένα δηλαδή. Με πιάνς;

Όχι όμως και για τα μέλλη του ΠΑΣΟΚ γαμώτο μου, ε, όχι που να πάρει και για τους δοιηκούντας η έχοντας πιάσει την "καλήν"!!
Δεν μπορεί να είναι στα "έσωθεν της μαρμίτας" ένας.. 'ούτε 40ρης' και να απέχει απολαύσεων με καλό μεζέ, καλό ποτό, κι ωραίες θέες.. άντε μην τα πάρω.
Πολλά ζητάτε.

Αφήστε τον νέο να αναπαυθεί, να μπορεί να αποδώσει. Και σας πληροφορώ, αποδίδει!! Μπαίνει και ακούει Γιάννη Πάριο, και τα παίρνει απο κέφι, και ξεσπά απο την υπερκόπωση φωνασκώντας εγγράφως, "Κουφάλες, ερχόμαστε, σας αρέσει δεν σας αρέσει.."

Τώρα βέβαια, το 'κουφάλες ερχόμαστε', δεν το πολυκατάλαβα να σε πώ την αμαρτία μου. Μου δημιούργησε δε, εκτός απο τρόμο κι ανορεξία, και κάποια ακόμη εύλογα ερωτήματα, όπως:

Απο πού έρχεται;
Πόσοι είναι και μιλάει στον πληθυντικό; (μετράει μαζί και τη σκιά του; )
Πού πάει; (η πού πάνε; )
Πού βρίσκονται και ζούν οι "κουφάλες;"
Πού δεν υπάρχουν "κουφάλες;"

Αυτοί μάγκα μου Έλληνα, δεν αλλάζουν χούγια παλληκάρι μου. Αυτοί μόνο φάτσες και ονόματα αλλάζουν, τίποτε άλλο.
Ο μάγκας λέει, ο τσαμπουκάς, ο "Παντελής ο Καμάς"..
Δεν μας .."Καμάς" ορε τρισμέγιστε λέω εγώ;

"Γειά σου,Εάν βρέθηκες για πρώτη φορά στο Blog μου, και εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Είσαι Twitter user; τότε μπορείς επίσης να με κάνεις Follow στο Twitter. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις,"

Οι Σπόνσορες του Blog

Print this postRelated Posts :13 σχόλια:

Theodosia είπε... Best Blogger Tips

Μην κρίνεις εξ`ιδίων τ`αλλότρια,πολύ σοφά λέει το ρητό.Μόνο που στο ΠΑΣΟΚ μπερδεύτηκαν κι ονόμασαν όλους εμάς κουφάλες κοιτώντας όμως τον εαυτό τους στον καθρέφτη.
Είναι απίστευτη η γραφή σου.
Πότε θα σου μοιάσω έστω και λίγο;


Theodosia είπε... Best Blogger Tips

Αναλαμπή και άσχετο με το κείμενο.
Το Α! μπε μπα μπλόκ σου (μας-μου επιτρέπεις;)είναι στην θέση 69 στα 100 πιο δημοφιλή ελληνικά blog κατά την alexa.
Πολύ χάρηκα ειλικρινά.:)


AATON είπε... Best Blogger Tips

Δεν έχεις ανάγκη να μοιάσεις κανενός, έχεις την δική σου γραφή και το δικό σου ύφος που σε αντιπροσωπευουν, και είναι μια χαρά.
Για τις κατατάξεις, όπως του Sync, Tehnoratti, και ειδικά της Αλέξας, δεν πολυσκοτίζομαι Θεοδοσία μου, στο έχω πει άλλωστε και παλιότερα. Σε ευχαριστώ πολύ όμως που χαίρεσαι, δεν με συνήθισαν και πολλοί σε τέτοιου είδους χαρές :)


Apokalipsis999 είπε... Best Blogger Tips

Για μια χαζομάρα στο facebook, ολόκληρη αναστάτωση! Λες και έβαλε κανένα κείμενο που να γράφει περίεργεσ και ύποπτες θέσεις! Μια χαζομάρα κάτω από ένα τραγούδι του Πάριου! Τι φοβερή ανακάλυψη!!! Μήπως να πάμε και... σε εκλογές γι' αυτό;
Το ότι εχθές βγήκε ανοιχτά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο Μαντέλης και δήλωσε ευθαρσώς στην εξεταστική της Βουλής, πως λαδόνονταν από τη Simens, δεν ενόχλησε καθόλου;;;;

Μου φαίνεται πως βλέπουμε το φυλλαράκι και χάνουμε το δέντρο! Γιατί το δάσος το έχουμε ήδη απωλέσει....


DaisyCrazy είπε... Best Blogger Tips

Apokalipsis999 αυτό σκέφτηκα κι εγώ. Ο Μαντέλης βγήκε και το είπε ευθαρσώς όχι γιατί έχει τα κότσια αλλά γιατί ξέρει ότι τίποτα δε θα συμβεί και αυτό θα ξεχαστεί και επιπτώσεις δε θα'χει. Πόσοι άραγε κλέβουν ακόμα και σήμερα, ακόμα και τώρα...


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** Apokalipsis999, μιλάς σοβαρά; Θεωρείς την δήλωση του Μαντέλη "είδηση"; Πίστευες δηλαδή ως τώρα πως υπάρχει αδιάφθορος έλληνας πολιτικός..

Και το να σε αποκαλούν κουφάλα σε αφήνει ανενόχλητο..
Κατά τα άλλα, σε ενοχλεί αν γράφω το "αλλά" με ένα η με δύο λάμδα!! Μάλλιστα..

Κοίτα, το να διαφωνώ τρείς την ώρα με όλλους και όλλα, απλά για να διαφωνώ, δεν σημαίνει πάντα ότι έχω και άποψη.


Apokalipsis999 είπε... Best Blogger Tips

Η είδηση Νικόλα, είναι πως παρότι δήλωσε ο Μαντέλης πως τα έπιανε, η δικαιοσύνη δεν του άσκησε καμία ποινική δίωξη!

Όσο για τις δηλώσεις στο facebook, αυτές αφορούν τους εκεί «φίλους» του, που μπορούν να βλέπουν το τι γράφει.
Εγώ φίλος του δεν είμαι στο f/b οπότε αδιαφορώ για το τι γράφει, όπως και αυτός δεν μπορεί να δει το τι γράφω για το συνάφι του!
Εξάλλου το f/b είναι κυρίως για αργόσχολους, και όχι site για σοβαρές δηλώσεις!
Στη φωτο που έβαλες δεν λέει πως όλοι οι Έλληνες είναι κουφάλες, αλλά «ερχόμαστε κουφάλες». Όλοι μας
λίγο πολύ την έχουμε πει αυτή την κουβέντα μεταξύ των φίλων μας. Βάλε καμιά φωτό από επίσημη δήλωση,
να κρίνουμε αναλόγως! Μη δίνουμε και μεγάλη αξία στο f/b! Εκεί εξάλλου ο καθείς γράφει ότι του καπνίσει!


AATON είπε... Best Blogger Tips

Φίλε μου Apokalipsis999, δεν διαφωνώ με όσα είπες και πρίν και τώρα, απλά, δεν έπιασες το νόημα που εγώ ήθελα να τονίσω, ή όπως το λέμε κι εδώ, "you didn't get the point", και που είναι το ήθος και οι ασχολίες αυτών που κυβερνάνε, ή έχουν κάποια θέση.

Δεν χρειάζεται να είσαι φίλος του για να διαβάσεις αυτά που γράφει, τα διαβάζει ο οποιοσδήποτε.
Θα σταθώ όμως σε δύο σου γραμμές:

1. "Εξάλλου το f/b είναι κυρίως για αργόσχολους, και όχι site για σοβαρές δηλώσεις!"

και 2. "Μη δίνουμε και μεγάλη αξία στο f/b! Εκεί εξάλλου ο καθείς γράφει ότι του καπνίσει!"

Δεν θέλω (μπορώ ίσως, αλλά δεν θέλω) να το δεχτώ, πως ένας επώνυμος, που ασχολείται με τα κοινά απο κάποια θέση, μπορεί να γράφει σαν λιμενεργάτης (δίχως να θέλω να θίξω επ' ουδενί τους λιμενεργάτες), γιατί ο χώρος που γράφει είναι ευτελούς σημασίας.
Όπως δεν θέλω να καταλάβω επίσης, πώς ένας που ασχολείται με τα κοινά, μπαίνει σε τέτοιες σελίδες. Να κάνει τί; Να μαζέψει ψηφοφόρους; Να βρίζει γενικά κι αόριστα κάποιους ως "κουφάλες" ; Να προκαλεί εν μέσω κρίσης που μαστίζει πλέον τον κάθε ένα εργάτη οικογενειάρχη, γράφοντας πώς περνάει τον χρόνο του, με ωραίες παρέες, καλά ποτά και φαγητά, σε ωραίες θέες;
Όταν ο εργάτης δεν μπορεί να πάει να πιεί ένα φραπέ στην καφετερία με τη γυναίκα του, ο κύριος να γράφει προκλητικότατα τις παπαριές του;

Φαντάζεσαι να γίνει κάποια μέρα "κάποιος" με "κάποια" μεγάλη θέση, τι θα γράφει μετά; Και ας πάει στο διάολο τι γράφει.. το τι θα κάνει, μπορείς να το φανταστείς;

Και στην τελική φίλε μου Apokalipsis999, δεν δέχομαι άτομα με λεξιλόγιο πεζοδρομίου "πάνω απο το κεφάλι μου", και η φράση "κουφάλες ερχόμαστε", για μένα είναι έκφραση πεζοδρομίου.
Διαφωνείς;
Ας αλάξει επάγγελμα ο κύριος, για πολιτικός δεν μας κάνει.


DaisyCrazy είπε... Best Blogger Tips

Νίκο μου αυτό το τελευταίο Ας αλάξει επάγγελμα ο κύριος, για πολιτικός δεν μας κάνει. ξαναπέστο και ξαναγράψτο για όλους όμως τους πολιτικούς. Ελάχιστοι έχουν καθαρή τη φωλιά τους άλλωστε.


AATON είπε... Best Blogger Tips

Ίσως υπάρχουν τρια τέσσερα άτομα.
Πάντως, δεν είχατε δίκιο για την δικαιοσύνη.. ο Μαντέλης πάει για κακούργημα.


Apokalipsis999 είπε... Best Blogger Tips

Νικόλα, άσε μωρέ το άτομο να ρηλαξάρει στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ... μπορεί να είχε πιει κανένα ποτηράκι και να είχε κέφια! Μην τον αρπάζουμε από τα μούτρα! Θεός 'σχορέστον!

Πάντως για το ότι κάποιοι είναι πολιτικοί, φταίμε κι εμείς που τους ψηφίζουμε. Διότι αν τους μαυρίζαμε στις εκλογές συνεχώς, τότε θα στρέφονταν σε άλλα επαγγέλματα!

Μετά την κατακραυγή, αναγκάστικαν να απαγγείλουν κατηγορίες στο Μαντέλη. Ακ και νομίζω πως πίσω από αυτόν πάνε να κρυφτούν πολλοί, και κάποιοι που είναι τώρα υπουργοί...


AATON είπε... Best Blogger Tips

Ο Μαντέλης έκανε την αρχή ομολογώντας, ας κάνει και τη συνέχεια, δείχνοντας ευθέως και τους άλλους, όποια θέση κι αν είχαν η έχουν ακόμη.
Εκτός και αν ομολόγησε αρχικά, μετά απο πιέσεις και εκβιασμούς.. που δεν θα με ξάφνιαζε καθόλου μετά την τόση διαφθορά των (περισσότερων) Ελλήνων πολιτικών και του πολιτικού βίου εν γένει.


1612. είπε... Best Blogger Tips

καπιταλισμός=καπιταλισμός.
σοσιαλισμός=σοσιαλισμός.
γιαλαντζί σοσιαλισμός=ΠΑΣΟΚ='νόμιμος'φασισμός.


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next