19 Ιανουαρίου 20103 Πρόβλημα με "Sign In" στην Blogger

Έχεις φτιάξει ένα Google Blogger account και άρχισες να blogάρεις όλος χαρά, μέχρι που μια μέρα η Google Blogger δεν σ' αφήνει να κάνεις sign in. Μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι που δεν μπορείτε να κάνετε sign-ing στο Blogger account σας, όπως για παράδειγμα, λάθος username, λάθος password, ή προβλήματα στον browser σας. Προβλήματα Username Το πρώτο πράγμα που πρέπει να τσεκάρετε όταν προσπαθείτε να κάνετε log in στο Blogger account σας χωρίς επιτυχία, είναι το username σας. Σιγουρευτείτε πως αυτό που βάζετε στο login box είναι το σωστό. Το username σας, είναι το ίδιο με το e-mail address που χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε το original Google account σας. Και δεν είναι υποχρεωτικό να είναι gmail. Απλά θυμηθείτε με ποιό email φτιάξατε λογαριασμό στην Google. Εάν παρ' όλα αυτά, δεν μπορέσατε να θυμηθείτε ποιόν λογαριασμό χρησιμοποιήσατε, επισκευθείτε την σελίδα Google Accounts Password Assistance page, όπως δείχνει και η εικόνα απο κάτω..
image0.jpg

Κάθε φορά (και απο μία διεύθυνση τη φορά), βάλτε στο Email text box που βλέπετε, κάθε μία πιθανή διεύθυνση που θα μπορούσε να είχατε χρησιμοποιήσειόταν στήνατε το Google account σας, και κατόπιν κάντε click στο Submit button κάθε φορά. Μετά την κάθε αποστολή, θα βλέπετε ένα μήνυμα, που θα σας λέει "an account doesn’t exist for that e-mail address", άρα δεν είναι αυτό το σωστό email, ή αν βάλατε το σωστό επιτέλους, θα σας πεί "an e-mail has been sent to that address with a link for you to click to reset your password". Αληλούια!!

Προβλήματα με το Password Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε το password του Blogger account σας, κάντε απλά click στο σύμβολο με το ερωτηματικό (?) στο Password link. Βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία του Blogger home page, όπως σας δείχνει η επόμενη εικόνα.
image1.jpg
Ανοίγει τότε η φόρμα του "Forgot Your Username or Password", όπως βλέπετε στην επόμενη εικόνα. Συμπληρώστε την φόρμα, και κάντε click στο "Lookup" για να σας σταλθούν οι πληροφορίες για τον λογαριασμό σας. Το password σας αποστέλεται αυτόματα με e-mail στην e-mail address του Blogger account σας.
image2.jpg
Προβλήματα του Browser Οι ρυθμίσεις του browser σας, μπορούν να σας δημιουργήσουν μεγάλες δυσκολίες στο να κάνετε log in στο Blogger account σας. Για να διορθώσετε ένα πρόβλημα στον browser, πρώτα κάντε έναν καθαρισμό στο browser’s cache και στα cookies. Επίσης βεβαιωθείτε πως το πρόγραμμα antivirus και ο firewall είναι σωστά ρυθμισμένα ώστε να δέχονται τα Blogger cookies και επιτρέπουν τα JavaScript, και που είναι βασικά στοιχεία για την Blogger και την σωστή λειτουργία του blog σας. Ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα κάποια μέρα, αν και εύχομαι ποτέ να μην τα χρειαστείτε
"Γειά σου, Εάν βρέθηκες για πρώτη φορά στο Blog μου, και εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Είσαι Twitter user; τότε μπορείς επίσης να με κάνεις Follow στο Twitter. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις,"
Print this postRelated Posts :3 σχόλια:

Vaggelis είπε... Best Blogger Tips

Καλησπέρα Νίκο, πολύ καλό και χρηστικό το άρθρο, σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς ιδιαίτερα τους νέους bloggers..


Το Θολό Τοπίο...με ξεκάθαρη ματιά. είπε... Best Blogger Tips

Μέχρι τώρα αν και είμαι ξεχασιάρα,δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.Φτου να μην ματιαστώ.
Αλλά επειδή ποτέ μην λες ποτέ σ`ευχαριστώ που με ξεστραβώνεις.


Γιώτα είπε... Best Blogger Tips
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next