26 Ιανουαρίου 20104 NannyCam στο Skype

Σήμερα θα σας κάνω ντέτεκτιβς. Θα σας δείξω πώς να ρυθμίσετε μια μικρή κάμερα, και να παρακολουθείτε το σπίτι η την επιχείρησή σας μέσω του υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας το Skype.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Skype για να κάνετε set up μια "NannyCam" η μια surveillance (παρακολούθησης) camera. Τοποθετώντας στο Skype μια camera για video surveillance, η NannyCam σας, θα σας βοηθήσει για παράδειγμα να σιγουρευτείτε ότι τα παιδιά σας κοιμήθηκαν στις 8:00 το βράδυ. Ορίστε ένας απλός και γρήγορος τρόπος να κάνετε set up μια surveillance camera κατ' οίκον.

1. Δημιουργήστε ένα ξεχωριστό Skype Name για την NannyCam σας (όχι αυτό που ίσως ήδη έχετε, φτιάξτε νέο).

Σιγουρευτείτε ότι ρυθμίσατε το Skype στα Sign In settings, το να συνδέεται κάνοντας αυτόματα "Sign me in when Skype starts" και στο "Start Skype when thε Computer starts". Έτσι, εάν τυχόν το computer σας κάνει reboot (επανεκίνηση) για κάποιο λόγο, η NannyCam σας θα ξεκινήσει πάλι αυτόματα να λειτουργεί.

2. Εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι στο Skype, μπορείτε να αλάξετε αυτά τα settings επιλέγοντας: Skype→Sign Out απο το μενού του Skype.

Εμφανίζεται η login σελίδα, όπου μπορείτε να κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις.

3. Μετά που θα κάνετε sign in με το νέο NannyCam Skype όνομα, κάντε add το ήδη υπάρχον (εάν έχετε ήδη) Skype Name σας στην Contacts list.

Η Contacts list για την NannyCam αποτελείτε μόνο απο ένα άτομο, εσάς. Φυσικά, ίσως θα θέλατε να προσθέσετε και το Skype όνομα του/της συντρόφου σας μαζί με το δικό σας. Όποια απόφαση και να πάρετε, η λίστα είναι και πρέπει να παραμείνει πολύ μικρή. Εδώ δεν βάζετε τους φίλους σας!!

4. Πηγαίνοντας στην NannyCam, και συγκεκριμένα στο privacy options (Tools→Privacy), σιγουρευτείτε πως επιλέξατε το "Only allow people in my Contact list to contact me".

Κάνοντας αυτήν την ρύθμιση, σιγουρεύεστε πως μόνο εσείς (ή και ο/η σύντροφός σας) θα συνδεθείτε με την NannyCam, και κανένας τρίτος.

5. Κάντε Click στο Tools→Options→Calls. Κάντε Click στο "Show advanced options" κουμπί. Μαρκάρετε το "Answer incoming calls automatically" και το "Start my video automatically when I am in a call". Κάντε Click στο Save.
6. Δοκιμάστε την NannyCam σας, με το να συνδεθείτε μαζί της μέσω Skype μέσω ενός άλλου υπολγιστή που τυχόν έχετε στο σπίτι, ή απο την δουλειά σας. Κάντε Log in με το κανονικό σας Skype name και καλέστε το Skype NannyCam όνομα.

Θα πρέπει να μπορείτε πλέον να δείτε τον χώρο, στον οποίο εστιάζει η NannyCam σας.

Εστιάστε την webcam σας σωστά, να καλύπτει τον χώρο που σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε, καθώς και για επαρκή φωτισμό του χώρου. Να θυμάστε, οι περισότερες webcams δίνουν ένα οπτικό σινιάλο πως εκείνη την στιγμή λειτουργούν και καταγράφουν, κάτι όπως ένα LED λαμπάκι για παράδειγμα, που ανάβει η και αναβοσβήνει καθ' όλη την ώρα λειτουργίας τους. Κάντε επίσης τις ανάλογες ρυθμίσεις στα ηχεία του υπολογιστή σας, ή κλείνοντας εντελώς τον ήχο.

Στο εξωτερικό, κάνουν χρήση της κάμερας μέσω Skype, για να ελέγχουν τις γυναίκες που προσέχουν παιδιά να μην τα κακομεταχειρίζονται, ζώα, τις επιχειρήσεις τους, το σπίτι τους όταν πάνε διακοπές κ.λ.π. Ελπίζω κάποιοι να την βρείτε χρήσιμη σαν ανάρτηση, καλή σας μέρα.

"Γειά σου, Εάν βρέθηκες για πρώτη φορά στο Blog μου, και εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Είσαι Twitter user; τότε μπορείς επίσης να με κάνεις Follow στο Twitter. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις,"
Print this postRelated Posts :4 σχόλια:

Το Θολό Τοπίο...με ξεκάθαρη ματιά. είπε... Best Blogger Tips

Eπιτέλους την βρήκα την λύση να παρακολουθώ τις παληοπατσαβούρες (τα σκυλάκια μου)αν τρώνε το σπίτι
όταν λείπω.
Έχω skype θα ακολουθήσω τις οδηγίες σου κι ελπίζω να επιτύχω στην κατασκοπεία πατσαβουριών.


Jeronimo είπε... Best Blogger Tips

Πολυ καλο!! Βολικο, να εχεις τον ελεγχο του σπιτιου σου οταν λειπεις...


Anima3D είπε... Best Blogger Tips

Πολύ Χρήσιμο... ότι ακριβώς ήθελα


iheartSakurai είπε... Best Blogger Tips

ωραίο κολπάκι. από το να στήνεις κάμερες και εργαλεία για την γκουβερνάντα..


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next