05 Ιανουαρίου 20107 Link Bounch

Θα σας έτυχε συχνά να θέλετε να μοιραστείτε (email, IM, Twitter, η ακόμη και με mobile phone SMS) κάποια link σας, μα είναι κόπος να τα στείλετε ένα ένα. Υπάρχει λοιπόν μια δωρεάν εφαρμογή, σε μια σελίδα, την Link Bounch όπου γράφετε όλα σας τα Link με τη σειρά, το ένα κάτω απο το άλλο, και στην συνέχεια σας δίνει ένα και μοναδικό link, που οδηγεί σε μια υποσελίδα, και στην οποία περιέχει όλα σας τα links. Όποιος το πατήσει τα βλέπει με τη σειρά, και μπορεί με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, να τα ανοίξει όλα ταυτόχρονα και αυτόματα την ίδια στιγμή στον browser του. Δοκιμάστε το, πιστεύω πως σε κάποιους που στέλνουν συχνά μαζικά κάποια link τους, θα τους φανεί χρήσιμο. Εδώ για παράδειγμα, σας δίνω ένα μου Link, το οποίο περιέχει 4 άλλα δικά μου. http://linkbun.ch/jfxn Πειραματιστείτε λίγο, να καταλάβετε πως λειτουργεί. Καλή σας μέρα.
"Γειά σου, Εάν βρέθηκες για πρώτη φορά στο Blog μου, και εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Είσαι Twitter user; τότε μπορείς επίσης να με κάνεις Follow στο Twitter. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις,"
Print this postRelated Posts :7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Αρκετά χρήσιμο!!


Μαιρη Σάββα είπε... Best Blogger Tips

Σα δύσκολο μου φαίνεται αυτό εδώ βρε παιδάκι!
Μπορεί τη νέα χρονιά να γίνω καλύτερη blogger, πού ξέρεις.....

Νίκο Αατον, ακούραστο στήριγμα των απανταχού διαδικτυωμένων αλλά με πενιχρές γνώσεις bloggers, (σαν κι εμένα εννοώ), σου εύχομαι να είσαι καλά και να χαμογελάς πάντα! Η χρονιά αυτή να σου φέρει όσα δεν σου έδωσε η προηγούμενη και σίγουρα πρώτα απο όλα υγεία και αγαπημένα πρόσωπα γύρω σου!
Καλή Χρονιά και Παραμυθένια!


Το Θολό Τοπίο...με ξεκάθαρη ματιά. είπε... Best Blogger Tips

Αστροπελέκι παρούσα.Θα το προσπαθήσω κι εγώ ελπίζω να το καταφέρω αλλά δεν ξέρω ακόμη αν μου είναι απαραίτητο.Δεν έχω και τα πολλά link.:)
Εσύ ξέρεις καλύτερα τι εννοώ.:)


irizaar είπε... Best Blogger Tips

Νίκο, σε πρωτοδιάβασα με λινκ από την "μαμά" μου Βικυ TOXOTIS. Προχθές μεταξύ κεφτεδακίου και κόκκινου κρασιού, μίλησε με πολύ ενθουσιασμό για σένα η παραπάνω Τρελοθολοτοπίο. Ξέρω ότι σε ενημέρωσε σχετικά γιατί σε είδα ξαφνικά στους αναγνώστες μου και πήδηξα από ευχάριστη έκπληξη. ΝΙΚΟΟΟΟ ΣΟΟΟΟΣ. Είμαι πανάσχετη αλλά έχω πολλά να πω. Φαίνεται τα 2,5 χρόνια ψυχοθεραπείας δεν ήταν αρκετά. Όποτε μπορεις απάντησε


AATON είπε... Best Blogger Tips

Γράψε μου τι σε απασχολεί, πατώντας επάνω στο οριζόντιο Μενού, στο κόκκινο κουμπάκι που λέει "Contackt Admin" και στείλε μου ένα αναλυτικό email απο εκεί. Καλώς σε γνώρισα :)


irizaar είπε... Best Blogger Tips

δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα, ενώ γράφω σωστά τον κωδικό, μου βγαίνει μήνυμα wrong code entered


AATON είπε... Best Blogger Tips

Άνοιξε το πρόγραμμα του εμαιλ σου παιδί μου, αντέγραψε το εμαιλ μου που σου δίνω παρακάτω, και στείλε μου ένα γράμμα, πού είναι το δύσκολο;
Το μαιλ μου είναι αυτό:
p.i.d.agency@gmail.com
Αντέγραψέ το και στείλε μου.


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next