03 Νοεμβρίου 200912 Δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!

Την ώρα που έχει γίνει ζήτημα πρώτης προτεραιότητας αν θα γίνει τζαμί στην Αθήνα για να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα οι μουσουλμάνοι που ζουν ανάμεσά μας νόμιμα ή όχι -μάλιστα το θέμα έφτασε και στη Βουλή- και τη στιγμή που αφήνουμε τους μουσουλμάνους στη Θράκη να... αλωνίζουν ανενόχλητοι και να δρουν ακόμα και αντεθνικά, καθοδηγούμενοι από πράκτορες της Άγκυρας, κάποια άλλα κράτη δεν έχουν τέτοια προβλήματα, γιατί δεν τα αντιμετωπίζουν ως προβλήματα! Αντίθετα, τα αντιμετωπίζουν με βάση τη λογική, όπως θα αντιμετώπιζαν, στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας, μια τροχαία παράβαση! Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του αυστραλού πρωθυπουργού Κέβιν Ραντ, ο οποίος δέχθηκε τις επικρίσεις των μουσουλμάνων μεταναστών στην Αυστραλία, όταν υποστήριξε πως τα τζαμιά που λειτουργούν στη χώρα του θα πρέπει να επιτηρούνται από τις μυστικές υπηρεσίες, γιατί ενδεχομένως να μετατραπούν από κάποιους φανατικούς σε άντρα τρομοκρατών. Αντί λοιπόν να «τα μαζέψει» ο αυστραλός πρωθυπουργός και να πει ότι δεν εννοούσε αυτό αλλά κάτι άλλο, όπως κάνουν συνήθως οι δικοί μας ιθύνοντες, απευθυνόμενος στους μουσουλμάνους μετανάστες που τον κατηγορούσαν, αλλά και σε κάθε... κουλτουριάρη που έσπευσε να τους συμπαρασταθεί, τόνισε: «Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτήν τη χώρα μήπως προσβάλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Μπαλί, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού. Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στον Θεό. Δεν έγινε οργανωμένα, αλλά είναι γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτήν τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει λοιπόν να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σάς προβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου για να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχθείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε για τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που κι εσείς δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω και τον τρόπο ζωής μας, να ξέρετε ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και άλλη μία μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας, το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δεν σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!» Αναδημοσίευση απο: «Το παρόν » (Σχόλιο ΑΑΤΟΝ: Να αγιάσει το στόμα του!)
"Γειά σου, Εάν βρέθηκες για πρώτη φορά στο Blog μου, και εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Είσαι Twitter user; τότε μπορείς επίσης να με κάνεις Follow στο Twitter. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις,"
Print this postRelated Posts :12 σχόλια:

ανεστης είπε... Best Blogger Tips

Η Ελλάδα όμως έχει και μουσουλμανικό πληθυσμό.
Κι επίσης το οτι έχεις κακή αντικατασκοπία (αυτό που λες για τη Θράκη), θα πρέπει να ισοσκελιστεί με το αν επιτρέπεις να υπάρχει μουσουλμανικό τζαμί;
Μπερδεμένα τα βλέπω ή μπερδεμένα τα γράφεις;


AATON είπε... Best Blogger Tips

Φίλε μου Ανέστη, αν προσέξεις κάτω ακριβώς απο το κείμενο, γράφω: Αναδημοσίευση απο: «Το παρόν »
Όπως καταλαβαίνεις δεν είμαι ο συντάκτης του κειμένου, αλά συμφωνώ απόλυτα μαζί του.
Το σημείο που με ενδιαφέρει είναι η αντιμετώπιση των αλλοδαπών στην Αυστραλία, εκεί εστίασε την προσοχή σου φίλε μου.


Εύα Νεοκλέους είπε... Best Blogger Tips

Κατά τη γνώμη μου είναι ατυχής η σύγκριση με την Αυστραλία.Η Ελλάδα είναι χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ως εκ τούτου είναι υποχρεωμένη να εναρμονίζεται με τις αντίστοιχες νομοθεσίες σε ό,τι αφορά τους μετανάστες.Διαφωνώ επίσης με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται στο άρθρο το όλο θέμα.


AATON είπε... Best Blogger Tips

Δηλαδή πώς θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί το θέμα στο άρθρο Εύα;


AATON είπε... Best Blogger Tips

Κατ' αρχάς, να πώ κάποια πράγματα, για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.

1. Δεν είμαι εναντίων των μεταναστών, γιατί κι εγώ μετανάστης θεωρούμαι.
Είμαι εναντίων του "μπάτε σκύλοι αλέστε, κι αλεστικά μη δίνετε".

Δεν είμαι εναντίων των μουσουλμάνων/Ισλαμιστών, Βουδιστών κ.λ.π.
Είμαι καθέτως ενάντιος σε κάθε έναν φανατισμένο, που ζητάει με κάθε μέσον να σεβαστώ τα πιστεύω του, μα αδιαφορεί ή χλευάζει τα δικά μου.

Δεν είμαι εναντίων της νομιμοποίησης "υγειών μεταναστών" και λέγοντας υγειών, εννοώ ανθρώπους οικογενειάρχες, ή φιλήσυχους που προσφέρουν στο σύνολο.
Είμαι καθέτως ενάντιος, σε κάθε εγκληματικό στοιχείο που βρίσκει άσυλο στην χώρα μου, για να συνεχίσει και εδώ τα ίδια, μην έχοντας τίποτε να χάσει. Είμαι επίσης ενάντια στον κάθε τετραπέρατο, που εδώ ζητάει πολιτικό άσυλο και μονιμότητα, χρησιμοποιώντας έναν ολόκληροκρατικό μηχανισμό για εφαλτήριο την έξοδό του σε άλλα κράτη κατόπιν, όπως και γίνεται μέχρι τώρα.

Έχω κουραστεί αφάνταστα με το ελληνικό στυλάκι της "αλληλεγγύης" και "ευαισθησίας" που συχνά φτάνει σε σημείο αποβλάκωσης.
Φιλότιμοι ναι, είμαστε. Μαλάκες δεν είμαστε, και δυστυχώς μαλάκες μας θεωρούν.

Ζώ σε μια χώρα (Καναδάς) όπου το μεγαλύτερο μέρος του ληθυσμού είναι μετανάστες απο κάθε γωνιά της γής.
Οι προβληματικοί λοιπόν σας πληροφορώ (και μιλάω σαν σύνολο, και σαν ποσοστό) είναι οι μαύροι, οι Πακιστανοί, Ινδοί, Αλβανοί, Ιρακινοί, Ιρανοί.
Γιατί να μην είναι και οι Έλληνες; οι Ιταλοί; Οι Άγγλοι; Οι Εβραίοι; Οι Γερμανοί;
Γιατί πάντα οι τριτοκοσμικοί να ναι απο τη φύση τους τέτοιοι; Γιατί έτσι έμαθαν και έτσι πορεύονται. Ξυπνήστε, και πάψτε να βλέπετε στο πρόσωπο καθ' ενός που εκφέρει (και με το δίκιο του) κάποιους φόβους σε θέματα μεταναστών αμέσως δήθεν τον ρατσιστή και δήθεν κάποιον ακραίο ναζιστή.

Όσοι είδατε την ταινία "Γοργόνες στο Αιγαίο" θα είδατε την σκηνή στην παραλία με τους λαθρομετανάστες.
Προσωπικά η ταινία για μένα ήταν ένα μάτσο χάλι.
Η σκηνή εκείνη όμως, είχε δόσεις αλήθειας. Όλοι αυτοί οι εξ ανατολών, πρίν καν πατήσουν στο έδαφος κάποιας χώρας που θα τους φιλοξενήσει, γνωρίζουν απ' έξω κι ανακατωτά όλα τους τα δικαιώματα, τα οποία και κάνουν άμεση χρήση απειλώντας Θεούς και δαίμονες αν κάποιος προσπαθήσει να καταπατήσει.
Το μόνο που δεν γνωρίζουν και ΠΟΤΕ τους δεν ΘΕΛΟΥΝ να μάθουν, είναι οι ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ΅τους απέναντι στη χώρα αυτή, τους νόμους, τα ήθη, τα έθιμα και το λαό της. Έγινα τώρα αντιληπτός;
Ελπίζω ναι, ειδεμή τσάμπα το σεντόνι..


hackaday είπε... Best Blogger Tips

Καλησπέρα... Το παραπάνω σχόλιο είναι άλλη μια ανάρτηση από μόνη της. Εγώ έχω μια απορία: Γιατί στα αραβικά κράτη και γενικότερα όπου υπάρχει ισλάμ αν πάει κάποιος δυτικός ως μετανάστης υποχρεούται να πηγαίνει με τα νερά των ντόπιων; Γιατί οι γυναίκες οι δυτικές να βάζουν μαντίλα στο κεφάλι; Γιατί δε σέβονται και το δυτικό τρόπο ζωής όπως απαιτούνε να γίνει στην Ευρώπη, την Αυστραλία τις Η.Π.Α.; Καλά δε μιλάμε για χτίσιμο εκκλησίας. όχι ότι δεν υπάρχουν μερικές αλλά υπάρχουν γιατί μέρος των ντόπιων είναι χριστιανοί. Δε νομίζω όμως να χτίσουν εκκλησία αποκλειστικά για τους δυτικούς μετανάστες αποκλειστικά.


AATON είπε... Best Blogger Tips

Πολύ σωστά τα είπες Τζίμη. Και προσθέτω, η μαντήλα στις γυναίκες, δεν έχει να κάνει με θρησκείες όπως το πλασσάρουν, αλά είναι προς εμέ, σύμβολο καταπίεσης της γυναίκας. Ας πάει κάποιος να διαμαρτυρηθεί σε ισλαμικό κράτος, ότι τον ενοχλεί η φωνή του Χότζα πάνω στο τζαμί όταν καλεί για προσευχή, να δούμε ποιά θα 'ναι η τύχη του κατόπιν.
Άντε γιατί χορτάσαμε απο μονομερή κατανόηση και πολιτισμό μου φαίνεται, καιρός να πούμε και κανένα "Όχι, κι αν δεν σ' αρέσει, σπίτι σου" όπως ο Αυστραλός.


hackaday είπε... Best Blogger Tips

Αν θέλεις δες εδώ: http://webomentary.blip.tv/ Είναι διάφορα videos που βρήκα στο διαδύκτιο και τα ένωσα. Για να το δεις πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι για πάνω από μια ώρα (τόσο διαρκεί το video). Εκεί να δεις πόσο διαδεδομένος είναι ο φανατισμός στο ισλάμ.


AATON είπε... Best Blogger Tips

Σκληρές εικόνες ομολογώ. Μετά μου μιλάνε για ευαισθησίες μερικοί και τα παίρνω στην κράνα..


socyaclist είπε... Best Blogger Tips

Όταν έχεις τσιμπήσει σε θέματα ρατσισμού είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς από ΨΕΜΑΤΑ. Όλα αυτά είναι ψέματα που αναπαράγουν ανόητοι δημοσιογράφοι επειδή έτσι τους συμφέρει (ή τόσο καταλαβαίνουν). Μια εφημερίδα δημοσιεύει "κουριάδες" στο πνεύμα του αυριανισμού (η εφημερίδα που γκρέμισε τον καραμανλισμό υπερασπίζεται τώρα κάθε Καραμανλή ή Σαμαρά) και δεν αρκεί να αναφέρεις την πηγή...
http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml
Διαβάστε εδώ πώς δημιουργήθηκε το ψέμα...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΗΘΗΚΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥΣ. (ο ΥΠΕΞ σήμερα Κέβιν Ραντ κατάγεται από κατάδικο για κλοπή ενός σάκου ζάχαρης το 1800...)
Η μετανάστευση γεννιέται από κοινωνικές πιέσεις, ενώ οι ρατσιστικές απόψεις έχουν μυθικό υπόβαθρο και μικρή σχέση με την λογική (πχ: οι Έλληνες δώσαν τα φώτα στον κόσμο ΑΛΛΑ ΚΑΙ οι Έλληνες είμασταν πάντα ....). Γι' αυτό οι εθνικιστές (που συνήθως είναι και ρατσιστές) βρίσκουν κάτω από κάθε κοινωνικό πρόβλημα μια "ανθελληνική" συνομωσία: πχ η μετανάστευση γίνεται για να αλλοιωθεί ο εθνικός ή ο χριστιανικός χαρακτήρας του κράτους.


AATON είπε... Best Blogger Tips

Το ότι η Αυστραλία ήταν τόπος για καταδίκους και εξορίστους το γνωρίζουμε φίλε μου socyaclist.
Και καλά έπεσε ο Καραμανλισμός, δεν βλέπω να έχουν τη δύναμη η την θέληση να ρίξουν και τον Παπανδρεϊσμό, που ήταν και είναι ακόμη πιο καταστροφικός απο κάθε οικογενειοκρατία στην Ελλάδα.

Δεν κατάλαβα όμως με ποιό πράγμα διαφωνείς.
Με το "ή σεβαστείτε την χώρα που σας φιλοξενεί, ή γυρίστε σπίτια σας" ;
Το βρίσκεις ρατσιστικό; Γιατί; Δηλαδή, τι θα πρέπει να τους πούμε, μπείτε και αλέστε, να φύγουμε εμείς;


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Αυτοι οι ταχα μου αντιρατσιστες, καλα θα κανουν να παρουν μερικους μεταναστες μεσα στα σπιτια τους, και μετα να πουλησουν εξυπναδες. Εξω απο το χορο ευκολα τα λες. Δεν εχω συναντησει πιο μεγαλους υποκριτες. Προτιμω καποιον που λεει ναι ειμαι ρατσιστης, απο καποιον που παριστανει τον αντιρατσιστη εκ του μακροθεν και εκ του ασφαλους


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next