25 Σεπτεμβρίου 20099 Εικόνα Twitter Submit κάτω απο κάθε ανάρτηση

Σήμερα τοποθέτησα την παρακάτω εικόνα στο blog, η οποία μπαίνει κάτω απο κάθε ανάρτησή μου. Πατώντας επάνω της, κάθε ένας που έχει Twitter, συνδέεται αυτόματα με τον λογαριασμό του, βλέποντας μπροστά του έτοιμο ένα κείμενο, με τον τίτλο της ανάρτησης, και το όνομα του Βlog. Το μόνο που έχει να κάνει, είναι να πατήσει το κουμπί απο κάτω και να το στείλει. Τόσο απλό είναι. Ποιόν ενδιαφέρει; Απο κανέναν μέχρι τον οποιονδήποτε που έχει λογαριασμό στο Twitter. Πώς το τοποθετούμε; Το ίδιο εύκολα. 1. ΚΑΝΟΥΜΕ BACKUP ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΣ 2. Μπαίνουμε στις Ρυθμίσεις--> Διάταξη--> Επεξεργασία HTML--> τσεκάρουμε το τετραγωνάκι "προέκταση γραφικών στοιχείων" 3. Πατάμε F και Ctrl, και ψάχνουμε το:
<div class='post-footer'>
Αμέσως απο κάτω απο αυτήν την σειρά κώδικα, τοποθετούμε τον παρακάτω.
<a expr:href='"http://twitter.com/home?status=Reading " + data:post.title + " @YOUR-TWITTER-USERNAME " + data:post.url' title='Tweet it on Twitter'><img src="http://image-host.com/your-image-link.jpg" alt="Tweet This" /></a>
Αλάξτε μόνο τα κόκκινα γράμματα, βάζοντας στο "YOUR-TWITTER-USERNAME" το όνομα που χρησιμοποιείτε στο Twitter, και στο "http://image-host.com/your....." κ.λ.π. τον σύνδεσμο της εικόνας που θα χρησιμοποιήσετε γι αυτόν τον σκοπό. Κοιτάξτε την δική μου, και πάρτε ιδέες, αφήνοντας την φαντασία σας αχαλίνωτη. Πιστεύω πως κάποιοι, σίγουρα θα φτιάξουν αριστουργήματα.. Καλή επιτυχία. (Υ.Γ. εδώ σας δίνω μερικά ακόμη που έφτιαξα, να πάρετε ιδέες!)
"Φίλε, φίλη Blogger, Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του blog μου, να λαβαίνεις απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο email σου. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις,"
Print this postRelated Posts :9 σχόλια:

apneagr είπε... Best Blogger Tips

Νικόλα εγώ πάντως το div class='post-footer' δεν μπορώ να το βρω.
apneagr


βασιλιας της μοναξιας είπε... Best Blogger Tips

Νίκο καλημέρα.
Αν σου είναι εύκολο, πες μου πως θα κάνω τα link που συμπεριλαμβάνω στα κείμενα των αναρτήσεών μου να ανοίγουν σε νέο παράθυρο.
Ευχαριστώ.


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** apnea, ψάξε δίχως div, σκέτο class='post-footer. Δεν μπορεί να μην έχει.

*** Βασιλιά, κάνε το εξής:
<a href="http://εδώ-το-link-url.com" target="_blank">περιγραφή λίνκ</a>


βασιλιας της μοναξιας είπε... Best Blogger Tips

Φίλε Νίκο, δεν μου δουλεύει.
Αν δε σου κάνει κόπο, δώσε μου ένα υπόδειγμα με πραγματικό link και περιγραφή να το δοκιμάσω. Μάλλον κάπου στο εδώ-το-link-url.com τη μπερδεύω τη δουλειά. Συγνώμη για την ταλαιπωρία.


AATON είπε... Best Blogger Tips

Πές πως θέλεις να κάνεις ένα Link σε μένα, οκ;
Πάμε λοιπόν.
Παράδειγμα υποτιθέμενου κειμένου

Μπορείτε να επισκευθείτε το Blog του φίλου μου <a href="http://nikos63.blogspot.com/" target="_blank">ΑΑΤΟΝ</a> και να τον ρωτήσετε πώς μπαίνει το Link.

Σε βοηθάει το παράδειγμα;
Στην θέση του δικού μου Link γράψε όποιο Link θέλεις να επισκέπτεται ο αναγνώστης σου, και στην θέση του "ΑΑΤΟΝ" γράψε την περιγραφή του Link η ότι άλλο θέλεις να φαίνεται, εκτός απο σύνδεσμος. Φυσικά το κείμενο πρίν και μετά τον κώδικα είναι εικονικό, για να καταλάβεις την λειτουργία του.

Πές μου αν τώρα λειτουργεί κανονικά.


βασιλιας της μοναξιας είπε... Best Blogger Tips

Μιά χαρά λειτουργεί τώρα Νικόλα.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ...είσαι μεγάλος :)


AATON είπε... Best Blogger Tips

Χαίρομαι φίλε μου, να σαι πάντα καλά :)


Dorothea είπε... Best Blogger Tips

Από τη μια αυτή είναι μια πολύ όμορφη εικόνα και χρήσιμη για όσους έχουν σχέση με twitter.
Από την άλλη όμως γεμίζει την κάθε ανάρτηση με ένα κάρο πράγματα στο τέλος που κάνουν τη σελίδα να αργεί να φορτώσει παραπάνω και στο τέλος προσφέρουν λιγότερα από ότι αφαιρούν. Άποψη μου φυσικά.
Καλή σου μέρα και καλή εβδομάδα!


Fani Flou είπε... Best Blogger Tips

Πάντα πρακτικός και άμεσος.


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next