07 Σεπτεμβρίου 20098 Ένα πολύ ενδιαφέρον Blog -Ανακοίνωση

Έλαβα αυτό το γράμμα, και σας το παραθέτω αυτούσιο παρακάτω. Πρόκειται για ένα νέο blog, που αποτελείται και απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν κάνει κάποια μεταμόσχευση. Είχα την τιμή να γραφτώ πρώτος σαν follower, καλώντας και όσα ονόματα μου έδειξε η φόρμα πρόσκλησης φίλων, δίχως να σημαίνει πως δεν ήθελα να καλέσω κάποιους που δεν έλαβαν την πρόσκλησή μου, απλά δεν μου έδειξε περισσότερα ονόματα. Θα είναι μεγάλη μου χαρά, αν το επισκευθείτε όλοι και εγγραφείτε. Αλά, ας αφήσω τον αποστολέα και συντάκτη του να σας τα πεί πιο αναλυτικά, ευχαριστώντας τον για τα κολακευτικά του λόγια, μα πολύ περισσότερο για την ενημέρωση, γνωστοποιώντας μας την ύπαρξη του blog αυτού. Ευχαριστώ επίσης τον φίλο και συνάδελφο blogger "KENTRI" για την άμεση ανταπόκρισή του και την σχετική ανάρτηση που έκανε, αμέσως μόλις έλαβε την πρόσκλησή μου.

"Sender's name : "TransplantLink" Sender's Email : transplantlink@gmail.com Referrer : http://www.greekmaestro.com/html/contakt.html To ιστολόγιο transplantlink.blogspot.com υποστηρίζεται από ανθρώπους που υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση. Σκοπός του είναι η πληροφόρηση και η ανταλλαγή απόψεων πάνω στο ευαίσθητο θέμα της μεταμόσχευσης και σ’ ότι σχετίζεται μ’ αυτό. Επίσης να καταγγέλλει από δημόσια θέση τα κακώς κείμενα που αντιμετωπίζουν οι μεταμοσχευμένοι ασθενείς τόσο στο χώρο της Υγείας όσο και στις επαφές τους με υπηρεσίες του Δημόσιου ή Ιδιωτικού Τομέα, γεγονότα που είναι πολύ συχνά μέσα στη σημερινή ελληνική πραγματικότητα. Αυτή η ανάγκη προέκυψε γιατί η Ελλάδα βρίσκετε στις τελευταίες θέσεις σε όλους τους τομείς της μεταμοσχευτικής διαδικασίας διεθνώς αλλά και γιατί κανένας επίσημος φορέας (Πολιτεία, Εκκλησία, Μ.Μ.Ε.) δεν ενδιαφέρετε ώστε να αλλάξει αυτή η αποκαρδιωτική εικόνα. Σ’ αυτή μας την προσπάθεια το blog “Α! μπε μπα Blog! Το μπινελικοδρόμιο” με συγγραφέα τον ΑΑΤΟΝ μας πρόσφερε μέγιστη βοήθεια με τις αναρτήσεις του σχετικά με τα blogs. Γι’ αυτό το λόγo θα θέλαμε σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σας ζητήσουμε να γίνετε συμπαραστάτες της προσπάθειας μας. Θα χαρούμε πολύ να έχουμε τις παρατηρήσεις σας αλλά και τη βοήθεια σας ώστε να γίνουμε πιο ευρέως γνωστοί στο κόσμο των bloggers. Άλλωστε πιστεύουμε ότι το οφείλουμε σ’ όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που είναι εγκλωβισμένοι σε κάποια λίστα αναμονής, προσμένοντας ένα σωτήριο μόσχευμα. Και πάλι ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ για την πολύτιμη βοήθεια σας. Η ομάδα του transplantlink.blogspot.com"
Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε, σου εύχομαι στο όνομα όλων των φίλων αυτού του ιστολογίου, και απο εμένα προσωπικά, καλή επιτυχία στην τόσο ευγενική και δύσκολη ταυτόχρονα προσπάθειά σου, και δύναμη σε όλους εκείνους τους αδερφούς μας, στον δύσκολο δρόμο που τους χάραξε η ζωή.

"Φίλε αναγνώστη, φίλη αναγνώστρια, Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνεις εγγραφή με email, λαμβάνοντας απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στο Email σου, κάνοντας εγγραφή στο Newsletter του Blog. Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις,"
Print this postRelated Posts :8 σχόλια:

apneagr είπε... Best Blogger Tips

Μπράβο Νικόλα...

Όλοι πρέπει να το υποστηρίξουμε...

apneagr


Aνεμος είπε... Best Blogger Tips

μπραβο νικο το μεταδιδουν ηδη ολοι να σε καλα


magnitis είπε... Best Blogger Tips

Νικόλα, αναδημοσίευσα την ανάρτηση απ' το ΚΕΝΤΡΙ.
http://magnitis.blogspot.com/2009/09/blog-post_62.html
Σ' ευχαριστώ για το ενημερωτικό mail κι όπως θά' χεις προσέξει στο ιστολόγιό μου υπάρχει ήδη σαν μπάνερ, η ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων. Καλό θα ήταν να το διαδώσουμε και αν είναι δυνατόν, να γινόμασταν όλοι δωρητές οργάνων-δωρητές ζωής.
Υ.Γ. προσπαθώντας να προσθέσω το ιστολόγιο TransplantLink στη λίστα, μου έβγαλε μήνυμα πως το rss feed του ιστολογίου δεν δουλεύει.
Αν συνέβει και σε σένα ή σε άλλους, ας βοηθήσει κάποιος "έμπειρος" τα παιδιά να το ενεργοποιήσουν.


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Δεν το ήξερα, ευχαριστώ για την ενημέρωση :)


Palalos είπε... Best Blogger Tips

ΜΠΡΑΒΟ!
ΜΠΡΑΒΟ!
ΜΠΡΑΒΟ!
ΜΠΡΑΒΟ!


patsiouri είπε... Best Blogger Tips

Μπράβο!!!!!
Οντως στην Ελλάδα μιλάμε για μαύρο χάλι σχετικά μ'αυτό το θέμα...


Κατερίνα Ζηκούλη είπε... Best Blogger Tips

Πολύ ενδιαφέρον. Άλλωστε δεν είναι μόνο αυτοί οι άνθρωποι αλλά...... μπορεί να συμβεί σε όποιον δήποτε και μια σωστή ενημέρωση από πρώτο χέρι είναι ότι καλύτερο. Έκανες πολύ καλά Νίκο και μας ενημέρωσες. Έκανα σχετική ανάρτηση


JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε... Best Blogger Tips

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΙΚΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next