22 Αυγούστου 200914 Παπούτσι απο τον τόπο σου..

Διαφορετικά ραντεβού με διαφορετικές γυναίκες. Σίγουρα δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες, και σίγουρα διαφέρουν σε συνήθειες απο χώρα σε χώρα. Δείτε λοιπόν μερικά χαρακτηριστικά, που τα συναντάμε στην πλειοψηφία των γυναίκών, αναλόγως τόπου καταγωγής. Παρακαλούνται οι γυναίκες που θα το διαβάσουν να βάλουν τα όπλα στις θήκες τους. Πλακίτσα κάνουμε..

Αμερικανίδα λευκή:

Πρώτο ραντεβού: Το πολύ να πείς καληνύχτα με ένα φιλί. Δεύτερο ραντεβού: Θα πασπατεύεις μοναχά, και ίσως πάρεις μερικά φιλάκια. Τρίτο ραντεβού: Μπορεί να έχει sex μα μόνο αν το θέλει, όταν το θέλει και όπως το θέλει. ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Ιρλανδέζα:

Πρώτο ραντεβού: Σουρώνετε και οι δυό κάνοντας sex. Δεύτερο ραντεβού: Σουρώνετε και οι δυό κάνοντας sex. 20ή επέτειος: Σουρώνετε και οι δυό κάνοντας sex. ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Ιταλίδα:

Πρώτο ραντεβού: Την πηγαίνεις σε ένα ακριβό και επώνυμο εστιατόριο. Δεύτερο ραντεβού: Γνωρίζεις τους γονείς της, και η μητέρα της σου μαγειρεύει μακαρόνια και κεφτεδάκια. Τρίτο ραντεβού: Κάνετε sex, εκείνη θέλει να σε παντρευτεί, και επιμένει σε ένα δαχτυλίδι 3 Καράτια. 5η επέτειος: Έχεις ήδη 5 παιδιά, και το sex το μισείς και σαν σκέψη. 6η επέτειος: Έχεις ήδη άλλη γκόμενα. ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Κινέζα:

Πρώτο ραντεβού: Πληρώνεις ένα πανάκριβο γεύμα. Δεν συμβαίνει τίποτε άλλο. Δεύτερο ραντεβού: Πληρώνεις ένα ακόμη πιο πανάκριβο γεύμα. Δεν συμβαίνει τίποτε άλλο ούτε αυτήν την φορά. Τρίτο ραντεβού: Δεν πάς καθόλου στο τρίτο ραντεβού. Έχεις ήδη καταλάβει, πως ούτε τώρα θα συμβεί κάτι. ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Ινδή:

Πρώτο ραντεβού: Γνωρίζεις τους γονείς της Δεύτερο ραντεβού: Αποφασίζεται η ημερομηνία γάμου Τρίτο ραντεβού: Πρώτη νύχτα του γάμου. ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Έγχρωμη Αμερικανίδα:

Πρώτο ραντεβού: Πληρώνεις ένα πραγματικά ακριβό δείπνο. Δεύτερο ραντεβού: Πληρώνεις σ' αυτήν και την φίλη της, ένα πραγματικά ακριβό δείπνο. Τρίτο ραντεβού: Πληρώνεις το νοίκι της. Δέκατο ραντεβού: Είναι έγκυος με άλλον. ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Μεξικάνα:

Πρώτο ραντεβού: Πληρώνεις ένα πανάκριβο δείπνο, σουρώνεις με Tequila, και κάνετε sex στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου. Δεύτερο ραντεβού: Είναι ..έγκυος. Τρίτο ραντεβού: Μετακομίζει στο σπίτι σου. Μία βδομάδα μετά, μετακομίζουν στο σπίτι σου επίσης, ο πατέρας της, η μητέρα της, η γιαγιά της, η αδερφή της, ο φίλος της αδερφής της με τα τρία τους παιδιά, κι εσύ κοιμάσαι στο διπλανό χωράφι για την υπόλοιπη ζωή σου, η σε κανένα μπαλκόνι, ενώ εσύ θα έχεις συνεχώς την εντύπωση πως, το σπίτι σου μοιάζει με καραβάνι. –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Εβραία:

Πρώτο ραντεβού: Ξοδεύεις όλα σου τα υπάρχοντα για να την εντυπωσιάσεις. Δεύτερο ραντεβού: Κάνεις δάνειο για να κρατήσεις το image. Τρίτο ραντεβού: Βρήκε άλλον με περισσότερα. ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Γυναίκα απο Αραβία:

Πρώτο ραντεβού: Μάννα, πατέρας, αδέρφια, αδερφές, ξαδέρφια, θείοι, θείες, φίλοι και η υπόλοιπη Αραβική κοινότητα του χωριού, το μαθαίνουν σε μιάμιση ώρα το πολύ. Δεύτερο ραντεβού: Είσαι νεκρός. Σε πυροβόλισαν. Δεν υπάρχει "Τρίτο ραντεβού" : !!! –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

"Φίλε αναγνώστη, φίλη αναγνώστρια, Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, έχε υπ' όψη πως μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνεις εγγραφή με email, λαμβάνοντας απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στα Εισερχόμενά σου, κάνοντας εγγραφή στο Newsletter μου Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις," Νικόλας
Print this postRelated Posts :14 σχόλια:

GioGiz είπε... Best Blogger Tips

χαχαχα...ότι καλύτερο έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό!!! (εξαιρούνται οι αναρτήσεις στο δικό μου blog lol )


VaD είπε... Best Blogger Tips

Πότε πρόλαβες και απόκτησες όλες αυτές τις εμπειρίες;:)))
Η Τζένη το ξέρει;Σκύψεεεεεε,παντόφλαααααα:))))


Βουλα είπε... Best Blogger Tips

:) :) :) :)


athinovio είπε... Best Blogger Tips

Και οι Ελληνίδες, λόγω πολιτισμικών επιρροών, είναι ρώσικη ρουλέτα τι από όλα θα σου ξημερώσει.
:)


συνvεφάκι είπε... Best Blogger Tips

Πολύ καλό!Για τις ελληνίδες δεν μας είπες


Το Θολό Τοπίο είπε... Best Blogger Tips

Μπράβο Νίκο μ`έκανες και γέλασα,και το είχα ανάγκη
μέσα σ`αυτή την μαυρίλα που ζω δύο μέρες τώρα με τις φωτιές που καταστρέφουν το μέρος που μένω κι αγαπώ......
Για τις Ελληνίδες τίποτα?
Είμαστε οι καλύτερες το ξέρω....
Αν δεν παινέσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει...χα χα χα


AUTOCARNET BLOGGER είπε... Best Blogger Tips

Και πάνω που περιμέναμε να μας πετάξεις κάτι για τις ελληνίδες διαψευστήκαμε.


Palalos είπε... Best Blogger Tips

αχ τι γυναίκες!!!!!!!!καλησπέρα Νικόλα!!!


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** GioGiz χαίρομαι που σου άρεσε

*** VaD, στα 46 όλο και κάτι μαθαίνει κανείς. Τις παντόφλες της τις έχω πετάξει προ πολλού ;-)

*** Βούλα, φιλιά

*** athinovio/συννεφάκι/Θολό Τοπίο, Autocarnet blogger, όπως προσέξατε, τις Ελληνίδες δεν τις ακούμπησα, είναι "καυτό" το θέμα βλέπετε.. :Ρ

*** Παλαλέ μου, μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε, συμφωνείς. Όπως έλεγε και ο αείμνηστος στην ταινία του, "αχ βρε παλιομισοφόρια, τι τραβάν για σας τα αγόρια.."

Θέλω να πω μόνο το εξής.
Μου γράφετε οι περισσότεροι, "για τις Ελληνίδες τίποτα;"
Λάθος! Απλά δεν το είδατε.
Ο τίτλος "παπούτσι απ τον τόπο σου" δεν σας λέει τίποτε;


Dorothea είπε... Best Blogger Tips

χαχαχαχα καλό είναι.
ναι συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες, δεν αναφέρεις τις ελληνίδες. άλλωστε το παπούτσι από τον τόπο σου μετά λέει.. κι ας είν’ και μπαλωμένο.. άρα;
επιβάλλεται να μας πεις και τις ελληνίδες! ;)


aivreS είπε... Best Blogger Tips

:-) χαχαχαχα
Νίκο,
με την άδειά σου πάντα, αναδημοσιεύω....


AATON είπε... Best Blogger Tips

***Δωροθέα, τις Ελληνίδες δεν τις συγκρίνεις ποτέ με άλλες γυναίκες, είναι μοναδικές.

***aivreS, την έχεις πάντοτε, και σε ευχαριστώ


AATON είπε... Best Blogger Tips

Κάποιας πουτάνας ξέβγαλμα, στο Blog του φίλου aivreS, κατάφερε να με συγχίσει, ανώνυμα φυσικά, με τα αρχικά μόνο Χ.Ε.
Λοιπόν μπάσταρδο, ναι, τα κατάφερες και θύμωσα.
Αν νομίζεις πως είμαι λελές που δεν βρίζει, σε γέλασαν κωλοπαίδι.
Αν δεν σου αρέσω, στα τέτοια μου, και δεν σε υποχρέωσα ούτε εγώ ούτε κανένας να με διαβάζεις.
Απο κομπλεξικά Ελληνάκια χόρτασα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γής. Δεν αποτεέις μοναδικότητα, ούτε έχει τελειωμό το είδος σου.
Σάλτα λοιπόν και γαμήσου αγάμητο ελεεινό καθίκι, μην τυχόν μάθω ποτέ τι σημαίνει το Χ.Ε. και σε Χ.Ε.σω πατόκορφα, και δεν θα σε ξεπλένει ο Νέστος..
Αρκετά με τα δήθεν 'επίπεδα' και τις δήθεν ευγένειες, μερικοί καταλαβαίνουν μόνο μια γλώσσα.. Αί σιχτίρ τσογλάνια.


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Χαχα :) Πολύ καλό :D


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next