03 Ιουλίου 20093 Δωρεάν Tool : HTML Color v1.4

HTML color V.1.4Είσαι web, blog designer, ή έχεις σαν hobby να σκαλίζεις το blog template σου, κάνοντας συνεχώς πειράματα και αλλαγές; Τότε, ίσως να χρειάζεσαι αυτό το μικρό, πανάλαφρο και πανεύκολο εργαλείο. Το όνομα απο αυτό το tool είναι "HTML Color v1.4". Με το HTML Color V1.4 μπορείς να πάρεις το HTML color code πανεύκολα, γιατί το HTML color v1.4, μπορεί να κάνει 'record' το χρώμα απο μια εικόνα, απο κάποιο εικονίδιο στην οθόνη σου, η οποιοδήποτε χρώμα που θα βρεθεί επάνω του το mouse του computer σου, και τότε το HTML color v1.4 θα σου δώσει τον ακριβή HTML κώδικα του χρώματος όπως είπαμε.. Δές την εικόνα κλικάροντάς την να μεγαλώσει, να καταλάβεις πώς λειτουργεί:

Κατάλαβες τώρα; πιστεύω ναι. Είναι ένα δωρεάν tool, και δεν χρειάζεται καν install, Απλά άνοιξέ το και τρέχει αυτόματα. Το file έχει μέγεθος μόνο 184 KB. Θέλεις να το δοκιμάσεις; Κάνε click στο παρακάτω link :

"Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, έχε υπ' όψη πως μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνεις εγγραφή με email, λαμβάνοντας απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στα Εισερχόμενά σου, κάνοντας εγγραφή στο Newsletter μου Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις," Νικόλας
Print this postRelated Posts :3 σχόλια:

Πρέσβης είπε... Best Blogger Tips

Α μπράβο, και έψαχνα κάτι τέτοιο... Ευχαριστώ!


Dorothea είπε... Best Blogger Tips

Άλλη μια απίστευτα χρήσιμη ανάρτηση! Ευχαριστώ!


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Κανένα πρόγραμμα γιά νά κάνει αὐτόματα ὁ ὑπολογιστής ὅτι σκεφτόμαστε ἔχεις; ΑΥΤΟ θά ἦταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρήσιμο.


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next