15 Ιουνίου 20099 Προβλήματα με Explorer

Αρκετοί φίλοι με ειδοποίησαν για ένα πρόβλημα που συναντήσαν προσπαθώντας να ανοίξουν το Blog μου με τον Internet Explorer. Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή στο εξής. Ο Internet Explorer, άσχετα αν για κάποιους είναι 'αναντικατάστατος', δεν έχει την ευελιξία του Firefox, ειδικά όσον αφορά τα blogs. Κάποια widgets που χρησιμοποιούμε, τα διαβάζει είτε λάθος είτε αδυνατεί να τα επεξεργαστεί, με αποτέλεσμα, να μην φορτώνει το blog και στο τέλος να κλείνει βγάζοντας ένα μήνυμα σφάλματος. Σε όλους λοιπόν εσάς που ασχολείστε με το blogging, είτε ενεργά σαν bloggers είτε μη ενεργά, σαν αναγνώστες δηλαδή, θα σας πρότεινα να έχετε στον υπολογιστή σας 'και' τον Firefox οπωσδήποτε, για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας απρόσκοπτα, και δίχως σαχλά μηνύματα σφάλματος. Όσοι δεν τον έχετε ήδη, μπορείτε να τον κατεβάσετε πατώντας την παρακάτω εικόνα:
Σας ευχαριστώ που με ενημερώνετε πάντοτε για ότι λάθος συναντάτε.
"Εάν σε ενδιαφέρουν οι αναρτήσεις μου, έχε υπ' όψη πως μπορείς να εγγραφείς στο RSS feed του Blog. Μπορείς επίσης να κάνεις εγγραφή με email, λαμβάνοντας απ ευθείας κάθε μου ανάρτηση στα Εισερχόμενά σου, κάνοντας εγγραφή στο Newsletter μου Σε ευχαριστώ που με διαβάζεις," Νικόλας
Print this postRelated Posts :9 σχόλια:

bill είπε... Best Blogger Tips

φιλε νικο καιεγω ειχα αυτο το προβλημα και εβαλα το οπερα και τωρα ειμαι μια χαρα με εκτιμηση billtaxi


Tyler Durden είπε... Best Blogger Tips

υπάρχουν ακόμα άτομα που χρησιμοποιούν explorer;

μόνο ένα δευτερεύον ελαττωματάκι έχω εντοπίσει στο firefox, όταν κάνω μπανεράκια δεν λειτουργεί το αυτόματο εικονίδιο που σου δείχνει τι είναι αυτό το μπάνερ μόλις βάλεις το ποντίκι πάνω του, ενώ λειτουργεί στον explorer. Ισως βέβαια να χρησιμοποιώ αρχαίο htlm κωδικα


Γιάννης Παππάς είπε... Best Blogger Tips

έβαλα και mozzila παρουσιάζει κάποια προβλήματα
ζητάει κάποια προσθετα στοιχία όταν δεχτείς να τα εγκαταστήσει λέει ότι δεν είναι διαθέσιμα

το καλο είναι ότι δεν κλείνει τη σελίδα
καλά να είναι να βάζουμε στα μπλόγκ καλούδια που διαβάζονται απο όλους μέότι κιάν χρησημοποιούν
γιατί όλοι δεν ασχολούνται ώστε να μας δουν σόνει και καλά
ας δούμε ποιά καλούδια δημηουργούν προβλήματα και ας τα αποχωριστούμε νομίζω είναι η καλυτερη λύση
καλή σου νύχτα


EYA είπε... Best Blogger Tips

Κι εγώ Mozilla έχω και σε βλέπω μια χαρά :) με τον explorer είχα σοβαρό πρόβλημα με όλες τις σελίδες. Καλό σου βράδυ!


AATON είπε... Best Blogger Tips

Φίλε Γιάννη, δεν έχει να κάνει με τα καλούδια, τα καλούδια είναι για να τα χρησιμοποιούμε. Ο Explorer δεν κάνει καλά τη δουλειά του. Άλλωστε είναι νομίζω αρκετά 'ξεπερασμένος' σε σύγκριση με τους νεώτερους που τον 'έφαγαν' στη στροφή.
Δικαίωμα καθενός όμως να χρησιμοποιεί όποιον σελιδοδείκτη του αρέσει και τον βολεύει, εγώ θα προσπαθήσω να βρώ τον 'δράστη' και να τον αυτοκτονήσω όπως και να 'χει.


Dorothea είπε... Best Blogger Tips

Ναι ο "αλεπουδας της φωτιας" (firefox) είναι πολυ ξηγημενος περιηγητης (browser)! :)) O explorer τα έχει φτύσει κατ’εμε.. άσε που τίθονται πολλά θέματα ασφάλειας κωδικών από τη χρήση του...


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Firefox καί πάλι Firefox. Εἶναι πιό γρήγορος καί μέ μερικά πρόσθετα γλυτώνεις καί ἀπό διαφημίσεις. Ἔχει καί λεξικό μέ κάποιες βασικές λέξεις γιά νά μήν κάνεις λάθη.


kiki είπε... Best Blogger Tips

Με τον εξπλόρερ χώρισα οριστικά πριν 2 χρόνια. Με είχε σκάσει με το μπλόγκιν. Δεν ανεβαζε σχόλια, δεν ανέβαζε ποστ κλπ κλπ. Με τον firefox σώθηκα. Είναι πολύ πιο φιλικός γενικοτερα και όχι μόνο με τα μπλογκς..


tvorini είπε... Best Blogger Tips

Νίκο είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τις παροχες σου και σε ευχαριστώ πολύ για όλα αυτα τα ωραία που μας λές..
Να είσαι πάντα καλά...


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next