23 Απριλίου 200921 Λίγο νερό...

Παρακαλώ, δείτε το μέχρι το τέλος, και αναδημοσιεύστε το κι εσείς..

Σπύρο Φούντα, σε ευχαριστώ που μου το έστειλες..

Print this postRelated Posts :21 σχόλια:

Oι Αστρο - Συμμορίτες είπε... Best Blogger Tips

Καλησπέρα ξανά.
Είναι πράγματι πολύ ανθρώπινο αυτό το blog με κοινούς φίλους.
Παρακολουθούμε ανελλειπώς, ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.


kaliteros είπε... Best Blogger Tips

Προφανώς και είμαι ενημερωμένος και συμφωνώ πως ο άνθρωπος καταστρέφει τον πλανήτη και οτι μια μέρα θα οδηγηθούμε στη καταστροφή της γης-ζωής (όπως τη μάθαμε).
Απο ΄κει και πέρα όμως, πιστεύω οτι και αυτό το βιντεάκι είναι μια ακόμα δακρύβρεχτη μπαρούφα, που είναι ένα πιστό αντίγραφο των "λόγων των πολιτικών", μιας και ακολουθεί την πεπατημένη των πολιτικών. Δηλαδή, αραδιάζουμε δέκα όμορφα λογάκια, κατόπιν κυνδινολογούμε και μοιρολατρούμε και "διανθίζουμε" αυτά τα όμορφα λογάκια με μια όμορφη "επική" μουσικούλα και έτσι χαιδευουμε τα αυτάκια των προβάτων που απευθεινόμαστε. Κια φυσικά έτσι "κερδίζουμε" τα θετικά ανούσια σχόλια.
Και εξηγω,
ο αφηγητής το 2070 είναι 50 χρονών άρα γεννήθηκε το 2020. Λέει οτι όταν ήταν 5 χρονών (δηλ. το 2025) έκανε ντους για 1 ώρα (άρα πολύ σπατάλη) και οτι ο μπαμπάς του έπλενε το αυτοκίνητο με το λάστιχο (άρα πάλι πολύ σπατάλη). Δηλαδή ο αφηγητής ενώ γνώριζε το προβλημα του ελλείμματος νερού αθτός βοηθούσε στη διόγκωση του προβλήματος.
Και συνεχίζει να λέει,
-δεν υπάρχουν δουλειές
-πληρώνονται με νερό αντί για μισθό
-γίνονται επιθέσεις για ένα μπιτόνι νερό
-η τροφή είναι συνθετική
-επιτρέπεται μόνο μισό ποτήρι νερό την ημέρα
-τα σώματά μας είναι ασθενικά και πληγιασμένα
-το οξυγόνο έχει μειωθεί
-γεννιούνται παιδιά δυσμορφικά
-πληρώνουμε τον αέρα που αναπνέουμε
ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΙΔΙ??? (Άρα κάνουμε το παιδί για να υπεδιογκώσουμε το πρόβλημα και να μεγαλώσει ο πληθυσμός των προβάτων, δηλ. το μήνυμα που περνάει υποσυνείδητα είναι να κάνετε παιδιά-δε πειράζει που θα είναι και αυτό δυστυχισμένο).
Το βίντεο, ενώ θέλει να μας πει για το νερό, "μπλέκει" στην αφήγηση και άλλα όπως το φαινόμενο του θερμοκηπίου, όξινες βροχές, μόλυνση του περιβάλλοντος,
πράγμα που αποδυναμώνει την ισχύ του αρχικού του σκοπού δηλ. της έλλειψης νερού και κα΄νει τον αναγνώστη να συμφωνεί οτι κάποτε θα καταστραφούμε αλλά να ξεχνάει οτι σκοπός της ανάρτησης ήταν η προειδοποίηση για την υπερκατανάλωση νερού.
Θέλω να πω οτι και αυτό το βίντεο είναι άλλη μία δακρύβρεχτη έκθεση σκόρπιων ιδεών η οποία θα επιφέρει τον επιφανειακό θαυμασμό προς τον αφηγητή (ακριβώς οτι επιφέρει ένας πολιτικός λόγος) και δεν θα συνεισφέρει τίποτα στην αντιμετώπιση του όποιου προβλήματος.


Dorothea είπε... Best Blogger Tips

@kaliteros συμφωνώ..


NANTIA-BAD RELIGION 7 είπε... Best Blogger Tips

Έχουμε ξεφύγει κάπως ή μου φαίνεται;
Καλό το βίντεο και όποιο βίντεο καταγράφει τέτοια ποβλήματα,στην πράξη τι γίνεται,τί λύσεις προτείνουν,τί σκοπεύουν νά πράξουν οι διάφοροι ανευθυνοϋπεύθυνοι κρατούντες.
Εδώ στη Κύπρο πάντως υπάρχει πρόβλημα τεράστιο μέ το νερό,αλλά αντιμετωπίζεται,πρός το παρόν.


Palirroia είπε... Best Blogger Tips

Είδα το βιντεακι και με επηρέασε πολύ γιατί εγώ σίγουρα δεν θα ζω αλλά ίσως ζουν τα παιδιά μου ή τα εγγόνια μου και προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ σα μονάδα το μετέφερα και στο μπλογκ μου και θέλω να ελπίζω ότι θα προλάβουμε να κάνουμε κάτι ομαδικό σα πλανήτης πριν είναι αργά
Και κάτι άσχετο κάθε φορά που ανοίγω το μπλογκ σου, ανοίγει και το windows media player μου είναι τυχαίο;


Carina είπε... Best Blogger Tips

Πάντως εγώ όταν το είχα δει είχα συγκλονιστεί. Όσα ακραία και αν είναι όλα αυτά, σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι οι επόμενες γενιές θα περνάνε όλο και πιο δύσκολα...

Μπείτε να δείτε αυτό. Μου το έδειξαν σήμερα και πραγματικά έμεινα...
http://videos.gaia.com/495341/chicken_a_la_carte_-_a_short_film_about_the_hunger_and_poverty_br


dreamer-angel είπε... Best Blogger Tips

Είναι υπέροχο
Η πραγματικότητα τρομακτική!
Χρόνια πολλά Νίκο
Φιλιά πολλά


edelweiss ✿ margarita είπε... Best Blogger Tips

Moυ το στείλανε και μένα, και στην αρχή σοκαρίστηκα Νικόλα..μα τελικά πιστεύω ότι ο kalliteros έχει δίκιο.

Καλό βράδυ


Γιάννης Παππάς είπε... Best Blogger Tips

το τί θα γίνει ακριβώς στο μέλον κανένας δεν ξέρειεκεί μπορεί να φτάσουμε μόνο μετά απο κάποα καταστροφή πυρηνική ίσως
σίγουρα την εποχή των παγετώνων αν ζούσαμε θα λέγαμε και θα ψάχναμε αιτίες πάλι στον άνθρωπο
κανείς δεν ξέρει το μέλον δηλαδή το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα πιστεύω πως ο άνθρωπος θα βρεί τη λύση πριν να κατασραφεί


Foyntas Spiros ( F.S.78) είπε... Best Blogger Tips

NIKO ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ !!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ BINTEAKI (ΑΠ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ )ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ "ΑΚΡΑΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ" ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ 2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ .
1.ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ ΑΣΚΟΠΑ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΚΑΙ
2.ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΝΕΡΟ

( ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΊΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΔΩ, ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΞΙΝΗΣ ΒΡΟΧΗΣ, ΑΦΟΥ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ...)

ΦΙΛΙΚΑ ΣΠΥΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ
απο το http://aboutmylamia.blogspot.com/


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** Αστρο - Συμμορίτες, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια σου. Και το δικό σας blog είναι υπέροχο και αγαπημένο.

Εδώ συμφωνείτε μεταξύ σας κάποιοι φίλοι:
*** kaliteros,
*** Dorothea,
*** edelweiss ✿ margarita

Καλά κάνετε και διαφωνείτε με το μύνημα του βίντεο, μα θα πω το εξής.
Δείτε το σαν ένα μικρό λιθαράκι, και όχι σαν τρομολαγνεία.
Δείτε την εξέλιξητου ανθρώπου τεχνολογικά, μέσα σε έναν και μόνο αιώνα, για να καταλάβετε το πόσο ραγδαία κινούμαστε.
Ο 20ς αιώνας, κατάφερε πράγματα μέσα σε περίπου 60 χρόνια, που πρίν αποτελούσαν επιστημονικές φαντασίες μονάχα.
Απο την ανακάλυψη της πενικιλίνης, του τηλεφώνου, του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης, της πυρηνικής ενέργειας, του αυτοκινήτου, του αεροπλάνου, των ηλεκτρονικών τσίπ, του διαδικτύου, μέχρι την αποστολή στο φεγγάρι και τον Άρη..Όλα αυτά, μέσα σε έναν μονάχα αιώνα.
Φανταστείτε λοιπόν, το πόσο γρήγορα και σε ποιά κλίμακα θα φτάσει η τεχνολογία τον επόμενο αιώνα.
Μα όλα αυτά, έχουν το κόστος τους στη ζωή μας.
Πόσο στοιχίζει λοιπόν σήμερα ένα λίτρο βενζίνης; 1 Ευρώ; Σε μία παραλιακή καφετέρια, ένα πλαστικό μπουκαλάκι νερό των 220 γραμμαρίων, πόσο πουλιέται; Μήπως ίδια η και πολύ πιο ακριβά; Υπολογίστε το λοιπόν πόσο κάνει ένα λίτρο, δηλαδή 5 περίπου μπουκαλάκια, και πείτε μου αν το νερό δεν έχει ήδη αρχίσει να γίνεται ένα απο τα ακριβώτερα -σαν πιο απαραίτητα- για τον άνθρωπο αγαθά.
Θυμηθείτε κάθε καλοκαίρι, που κλείνουν τα υδραγωγεία σε πάρα πολλά σημεία της χώρας μας, γιατί υπάρχει έλλειψη νερού, με αποτέλεσμα να μην έχουμε να πιούμε, να πλυθούμε η να μαγειρέψουμε. Κάνω λάθος;
Κατάγομαι απο ένα χωριό, που ήταν κάποτε ξακουστό για τα άφθονα νερά του. Σήμερα όλα αυτά είναι "περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαίς". Καλά κάνετε και διαφωνείτε, έχετε κάθε δικαίωμα να διαφωνείτε, μα προσπαθείστε να δείτε και απο άλλες οπτικές γωνίες ένα θέμα. Ίσως τότε δείτε κάτι το τελείως διαφορετικό.
Και για να μην παρεξηγηθώ, τα γράφω όλα αυτά, πάντα με φιλική διάθεση.

*** Γιάννη, επειδή θέλω να ανήκω στους αισιόδοξους ανθρώπους, θέλω να πιστέψω σ'αυτό που γράφεις, πως "ο άνθρωπος θα βρεί τη λύση πριν να κατασραφεί".
Μήπως όμως χρειάζεται "ΟΛΙΚΗ, σύσσωμη προσπάθεια" αντί να περιμένουμε απο άλλους και εντελώς αόριστα να κάνουν κάτι;
Οι λαοί αποτελούνται απο άτομα "μονάδες". Μόνο όταν ενώνονται οι μονάδες για έναν κοινό στόχο πετυχαίνουν κάτι. Αλλιώς, λέγονται "σκορποχώρι" που λένε και στο χωριό μου, και δεν καταφέρνουν το παραμικρό.

Σας ευχαριστώ όλους για την συμμετοχή σας.


AATON είπε... Best Blogger Tips

*** Carina, σε ευχαριστώ για την αναφορά στο επόμενο βίντεο και για την επίσκεψή σου.
Είναι όπως το έγραψες, οι επόμενες γεννιές, θα υποφέρουν πολλά.
Μα επειδή το γνωρίζουμε, δεν σημαίνει φίλοι μου πως δεν πρέπει να κάνουμε παιδιά όπως λέει ο φίλος μας 'Καλύτερος'. Τα παιδιά είναι σκοπός ζωής, δεν τα κάνουμε απο ευχαρίστηση μονάχα.
Και σ' αυτά πάνω στηρίζουμε τις ελπίδες μας για καλύτερο αύριο.

*** Σπύρο φίλε μου, αφού απο εσένα το έλαβα, το θεώρησα υποχρέωσή μου να κάνω σχετική αναφορά σε σένα.
Ανα καιρούς μου έχεις στείλει και εσυ, όπως κι άλλοι πολλοί φίλοι και φίλες -και που σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι αυτό-, πολύ και υπέροχο συνάμα υλικό. Μα λίγες φορές αποφασίζω να αναρτήσω κάποια απο αυτά, για λόγους που είχα εξηγήσει σε μια παλιότερή μου ανάρτηση.
Όταν όμως κάτι "ΠΡΕΠΕΙ" να αναρτηθεί, τότε το κάνω δίχως δεύτερη σκέψη.


kaliteros είπε... Best Blogger Tips

Νίκο, το ξέρω οτι αυτα τα γράφεις με φιλική διάθεση. Αλλά είναι δυνατόν να έχεις καταλάβει οτι είμαι άνθρωπος που δεν βλέπει τα πράγματα σφαιρικά?
1)Το θέμα το είδα απο όλες τις γωνίες (πράγμα που κάνω για καθετι στη ζωή μου - ίσως σε σπαστικό βαθμό) και ξαναλέω οτι (εκτός του οτι συμφωνώ σε οτι μου γράφεις - αφού τα θεωρώ αυτονόητα) το βίντεο δεν μεταδίδει το μήνυμα που λέει οτι θέλει να μεταδώσει.
2)Αλήθεια, το περιβάλλον που περιγράφεται στο βίντεο (και εγώ στο πρώτο σχόλιό μου), είναι κατάλληλο για τεκνοποίηση???? Εγώ σε τέτοιες συνθήκες θα έβρισκα σωστή/σοφή επιλογή την μη τεκνοποίηση.
3)Δεν στηρίζουμε πάνω στα παιδιά τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αυριο, αλλά, τα παιδιά στηρίζουν τις ελπίδες τους επάνω σε μας για ένα δικό τους καλύτερο αύριο. Εμείς δημιουργούμε το κόσμο για να μεγαλώσουν και να ζήσουν αυτά.


tiktos είπε... Best Blogger Tips

@ kaliteros
συμφωνώ και στα δύο σχολιά σου.Εγώ πιστεύω περισσότερο στην ψύξη παρά στην υπερθέρμανση του πλανήτη.Όσο για την έλειψη νερού το καλοκαίρι αυτό οφείλετε στις δεξαμενές οι οποίες κατασκευάστηκαν πριν αρκετά χρόνια για να εξυπηρετούν ορισμένο αριθμό ανθρώπων.Και επειδή έχω ένα πηγάδι κάθε χρόνο βλέπω μιά αύξηση του νερού.Και εγώ όταν το είχα δει τρόμαξα,αλλά με λίγη σκέψη με οδηγεί σε ένα άλλο σβήσιμο λάμπας για τη σωτηρία του πλανήτη.


παλαλός είπε... Best Blogger Tips

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ VIDEO, ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.Κ Α Ν Ε Ι Σ.ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΗ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Κ Α Ι ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ...ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΑ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΥΘΑΡΤΟ?


ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ , ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΩΝ....


Eva Neocleous είπε... Best Blogger Tips

Μπορεί να μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο είναι μια φωνή που εκπέμπει SOS.Ακραία; Ίσως. Όμως ο πλανήτης μας κινδυνεύει και γι΄αυτό ευθύνεται ο άνθρωπος.
Είναι δε πολιτικό το θέμα, αφού, κυρίως ο αναπτυγμένος Δυτικός κόσμος έχει υπερεκμεταλλευτεί τη φύση στο βωμό της ανάπτυξης.Το νερό είναι ένα από τα πολύτιμα αγαθά που συνεχώς εξαντλούνται.
Ας κάνουμε ό,τι μπορεί ο καθένας, ατομικά και συλλογικά, να το προστατεύσουμε.Κυρίως αντιδρώντας στις πολιτικές που ενθαρρύνουν την αλόγιστη χρήση των φυσικών πόρων.


117 είπε... Best Blogger Tips

πολλές είναι οι φωνές που μιλάνε για τη δύσκολη ως μη αναστρέψιμη κατάσταση του πλανήτη μας. ειδικά τώρα τελευταία είναι πολύ της μόδας. δεν είναι λίγο υποκριτικό όλο αυτό; όλοι δίνουν συμβουλές για να φερθούμε πιο φιλικά στο περιβάλλον. συμφωνώ απόλυτα. πιστεύω πως μόνο αν αλλάξουμε λίγο τον τρόπο ζωής μας θα σωθεί η κατάσταση. από την άλλη, η περιβαλλοντική μας παιδεία είναι ανύπαρκτη, στα σχολεία το θέμα δεν αναφέρεται καθόλου, δεν υπάρχουν πουθενά κάδοι ανακύκλωσης... και οι μεγάλες εταιρίες με τα εργοστάσιά τους μένουν απείραχτες... το βάρος έχει πέσει στις πλάτες του απλού κόσμου, και είναι μεγάλο. πρέπει όλοι μας να αλλάξουμε λίγο το lifestyle μας. μπορούμε να το καταφέρουμε, αλλά δεν έχει μείνει πολύς χρόνος... καλημέρα


edelweiss ✿ margarita είπε... Best Blogger Tips

"Ο 20ς αιώνας, κατάφερε πράγματα μέσα σε περίπου 60 χρόνια, που πρίν αποτελούσαν επιστημονικές φαντασίες μονάχα.
Απο την ανακάλυψη της πενικιλίνης, του τηλεφώνου, του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης, της πυρηνικής ενέργειας, του αυτοκινήτου, του αεροπλάνου, των ηλεκτρονικών τσίπ, του διαδικτύου, μέχρι την αποστολή στο φεγγάρι και τον Άρη.."

Πολύ σωστά όλα αυτα Νίκο και με βρίσκεις σύμφωνη σε όλα..την γνώμη για την προστασία
του περιβάλλοντος την ξέρεις.
Και επειδή κι εγω πιστεύω στον άνθρωπο,δεν πιστεύω ότι θα αφήσει να συμβεί αυτο που είδα στο βίντεο..γιατί αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα
αυτο το βίντεο να βγει αληθινό..ναί,θα συμβούλευα τα παιδιά μου,να μην κάνουν παιδιά!
Τα παιδιά είναι το μέλλον..τους ανήκει το μέλλον,ένα μέλλον υγιή,όσο μπορεί να είναι στις μέρες μας,αλλα σε εναν κόσμο χωρίς λουλούδια, χωρίς δέντρα,με τόσα χωρίς..μα πάνω απ'όλα χωρίς ζωή,πραγματικά όσο σκληρό και να ακούγεται δεν θα έφερνα στον κόσμο ποτέ παιδί..όπως έκανε ο άνθρωπος του βίντεο.(αλήθεια, το σκέφτηκε καλά πριν)?

Πιστεύω λοιπόν, μα πάνω απ'όλα ελπίζω..να μη δούμε ποτέ τον πλανήτη μας έτσι,ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας..

Καλημέρα Νικόλα


ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε... Best Blogger Tips

Το έχω λάβει στο μαίηλ !
Προβληματισμός από τους πολλούς -
απάθεια από τους λίγους,που εν τέλει
είναι και οι ρυθμιστές !
ΚΑΛΟ Σ/Κ ΝΙΚΟΛΑ


Ανεστης Θ. Κετσετζιδης είπε... Best Blogger Tips

Ναί.
Ψηφίζω kaliteros
Στο όνομα της οικολογίας και του περιβάλοντος έχει στηθεί μια τεράστια βιομηχανία με διακίνηση εξωπραγματικών χρημάτων.
Νάσται καλά.


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ τά λέει τό βιντεάκι. Προϋποθέτει ὅτι τότε θά ὑπάρχουν ἀκόμα ἄνθρωποι ζωντανοί…


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next