17 Φεβρουαρίου 20095 the “Koobface” virus

Δοσοληψίες με τον “Koobface” virus> Όλο και περισσότεροι Η/Υ γίνεται γνωστό πως μολύνονται καθημερινά, λόγω της συχνότητας που στέλνονται καθημερινά πλέον με αβρότητα τα διάφορα προσωπικά μηνύματα απο τα διάφορα Facebook accounts. To Facebook θορυβήθηκε και συμβουλεύει: Σκανάρετε αμέσως τον Η/Υ που έχει προσβληθεί με ένα πρόγραμμα antivirus, καθαρίστε τον απο τον ιό, και οπωσδήποτε μετά, αλλάξτε το Password σας στο Facebook. Και κάτι ακόμη. Μην δεχθείτε καμία προσφορά για αναβάθμιση του Flash Player σας. Κάντε το μόνοι σας απο την σελίδα της Adobe, και επαναλαμβάνω..ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Αφήστε τους αυτοματισμούς και τις υπηρεσίες άλλων σελίδων η προγραμμάτων. Αλλιώς, ψάχνεστε για σοβαρά προβλήματα και φασαρίες..
Print this postRelated Posts :5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Τό πρόβλημα γίνεται σοβαρότερο μέ τά ἠλίθια chain letters πού στέλνει πολύς κόσμος, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ τίς διευθύνσεις ἐκείνων πού τοῦ τό ἔστειλαν καί ἐπίσης ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ "Ἰδιαίτερη κοινοποίηση".
Ἔτσι μόλις σήμερα μου ἦρθε ἕνα τέτοιο, ὅπου χωρίς ὑπερβολή ὑπῆρχαν πάνω ἀπό 500!!! ἠλεκτρονικές διευθύνσεις.
Μέ λίγα λόγια ἡ χαρά ἐκείνων πού θέλουν νά κάνουν ζημιά γιά τόν χαβαλέ τους ἤ γιά νά κονομήσουν.
Εἰδικά στό Space τά πράγματα ἔχουν φτάσει στό ἀπροχώρητο.
Και μοῦ ἀρέσει πού ἡ χαζή μηχανή τῆς Microsoft δέν σέ ἀφήνει νά στείλεις μήνυμα σέ πάνω ἀπό 50 διευθύνσεις ταυτόχρονα, ἐνῶ κάθε τόσο σου ζητάει ἐπιβεβαίωση, ἀλλά δέν ἐνδιαφέρεται καθόλου γιά τίς συνημμένες διευθύνσεις πού προκαλοῦν καί τήν μεγαλύτερη ζημιά.


truth around us......... είπε... Best Blogger Tips

tin exo patisei mia fora kai pleon ola moni mou ta kano tin kalispera mou kai ta filia mou


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

nice work nikola!tha to xw ypopsin m! ;)


hackaday είπε... Best Blogger Tips

Καλησπέρα... Υπάρχει μια παραλλαγή του Koobface που είναι ότι χειρότερο για το λόγο ότι πάει και φωλιάζει στη registry κια ο μόνος τροπος για να βγει είναι ο χεορικίνητος, μα έλα που η microsoft δε λέει να μας απαλλάξει από το χάος του μητρώου. Πρέπει να γίνεις Χουντίνι για να τα καταφέρεις, να σπαταλήσεις πολλές ώρες και να έχεις απεριόριστη υπομονή. Σου έστειλα email... δεν ξέρρω αν το πήρες...


117 είπε... Best Blogger Tips

πολύτιμη η βοήθειά σου για μια ακόμα φορά αατον.
να είσαι καλά. θα τα ξαναπούμε σύντομα


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next