21 Φεβρουαρίου 200918 Αυτό δεν λέγεται Blogging, λέγεται αλητεία..

Αντιγράφω απο το "Ζούγκλα" 'Μνημείο αγοραίας δημοσιογραφίας, κιτρινισμού και επαγγελματικής απρέπειας αποτελούν τα δημοσιεύματα του blog «pressmme» για τον πρώην υφυπουργό Υγείας και βουλευτή της ΝΔ, Γ. Κωνσταντόπουλο. Με την κόκκινη ένδειξη «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» και τίτλους όπως «ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΜΟΡΕ» , «Γ(Κ)ΑΜΑΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ» και «Ο ΛΙΓΟΥΡΗΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ», το blog, μας «ενημερώνει» ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος εμφανίστηκε «με καινούργιο αμόρε» στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου. Μάταια, ο βουλευτής, που είναι και καθηγητής Πανεπιστημίου, προσπάθησε να εξηγήσει στο διαχειριστή του blog ότι πρόκειται για μία φοιτήτριά του με την οποία απλώς βάδισαν μαζί για λίγα μέτρα, όταν συναντήθηκαν μετά από χρόνια.' Την «ευθύνη» του «pressmme» ως γνωστόν, έχει αναλάβει ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης. Άλλος ένας λοιπόν δημοσιοκάφρος, κρυμμένος πίσω απο τον τίτλο του "Blogger", ασχημονεί δυσφημίζοντας τον τίτλο του Blogger και την έννοια του Blogging. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι κάφροι, γιατί απο κάφρους Blogger δεν πάμε πίσω. Μα τον Blogger τον συγχωρώ. Τον δημοσιοκάφρο όχι. Γιατί ο Blogger, δεν είναι ούτε επαγγελματίας, ούτε και έχει υποχρέωση να γράφει ΜΟΝΟ αλήθειες. Άμα θέλει το κάνει, δεν έχει αυτήν την υποχρέωση, άσχετα αν μετά θα κριθεί και ανάλογα. Μα ο δημοσιογράφος, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να γράφει μόνο την αλήθεια, και μόνο ουσιώδεις ειδήσεις. Το αν κάποιος πολιτικός, η οιοσδήποτε επώνυμος, περπατάει στο δρόμο με κάποια, δεν μας αφορά ρε μαλάκες. Μας αφορά αν ο πολιτικός είναι σωστός στις υποχρεώσεις του απέναντι στο λαό, όχι ποιάν συνοδεύει ούτε ποιάν πηδάει επιτέλους. Δεν θα μας κάνετε με το ζόρι κατίνες, ούτε ματάκηδες, να κρυφοκοιτάμε απο την δική σας κλειδαρότρυπα την ιδιωτική ζωή των άλλων. Πάρτε το είδηση, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, κρατήστε τα για σας. Και επιτέλους, αρκετά με τους καραγκιόζηδες "επαγγελματίες" που παριστάνουν τους Bloggers. Αρκετά με τις στημένες και δήθεν "αποκλειστικές" ειδήσεις τους. Αρκετά με την αλητεία που πλασσάρουν απο την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν. Καιρός να πάρουν τον πούλο σιγά σιγά, αρκετά κακό κάνανε, και αϊ σιχτίρ στο φινάλε..
Print this postRelated Posts :18 σχόλια:

gatodiakritikos είπε... Best Blogger Tips

Πεστα Χρυσοστομε!!!!!!!!!!!Ακριβως ετσι ειναι!!


pentanostimi είπε... Best Blogger Tips

οταν μαλωνουν τα βουβάλια.....


truth around us......... είπε... Best Blogger Tips

po po etsi bravo pesta gia na min mas perasoun gia mpountalades ta fila mou na eisai kala


NANTIA-BAD RELIGION 7 είπε... Best Blogger Tips

Καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα,λέει ο σοφός λαός μας!
Καλά τα λές φίλε μου Νίκο,ν'αγιάσει το στόμα σου,αλλά οι κάφροι παραμένουν κάφροι.


ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε... Best Blogger Tips

Σωστός ! Ο δημοσιογράφος πρέπει να βγάζει είδηση με ουσία κι όχι να παίζει ........
Θα μου πεις άλλο τί πρέπει και άλλο τί συμβαίνει!
Σέβομαι τον άνθρωπο, που τρέχει ολημερίς για να δώσει την είδηση !Αυτόν που τον αμοίβουν με 800 ευρώ , για να βγει μετά ο 'σοβαρός' - ο κυριλάτος-'το μεγάλο κεφάλι' των χιλιάδων ευρώ να την παρουσιάσει στο λαό !
ΦΡΙΚΗ-ΑΗΔΙΑ , ΓΙ ΑΥΤΌ ΚΑΛΈ ΜΟΥ ΦΊΛΕ ΣΟΥ ΛΕΩ .....ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΥΤΗ Η 'ΙΣΤΟΡΙΑ' !
ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑ !


117 είπε... Best Blogger Tips

είναι απαράδεκτο πώς ορισμένοι ευηπόληπτοι και με κύρως δημοσιογράφοι θέλουν να πουλήσουν χρησιμοποιώντας αυτά τα μέσα... θα έπρεπε να ντρέπονται που γράφουν τετοια ασχρά πράγματα και τα πλασάρουν ως γεγονότα... μπράβο σας, που δε διστάζετε να τα πείτε με το όνομά τους. πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει όλο αυτό. οι δημοσιοκάφροι όμως, δεν πρόκειται να σταματήσουν. πρέπει εμείς να τους σταματήσουμε, γυρνώντας τους την πλάτη, μέχρι να καταλάβουν πως υπάρχει και ένα όριο στην παπαρολογία


tsaousa είπε... Best Blogger Tips

Εγώ επιμένω στην άποψη μου: ο καθένας πρέπει να είναι και να νιώθει ελεύθερος να γράφει ό,τι του αρέσει.
Το γιατί δε χρειάζεται βέβαια να το εξηγήσω.

Αν διαφωνούμε μαζί του δε χρειάζεται ούτε να τα διαβάζουμε, ούτε να τα αναπαράγουμε.
Αυτή είναι η δική μας ελευθερία.


Γιάννης Παππάς είπε... Best Blogger Tips

εκτός απο τους νόμους υπάρχουν και οι νόμοι της ηθικής(όχι αυτής της ηθικής των δημοσιογράφων που είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία)
δεν μπορούμε να γράφουμε ότι θέλουμε και ούτε ο κάθε ανέραστος μπορεί να νοιώθει ελευθερία
γράφοντας ψέματα.
τα γραπτά μένουν και κρίνονται


AATON είπε... Best Blogger Tips

Φίλη Τσούχτρα, δεν κατάλαβες νομίζω τι λέω. Δεν μιλάω για Bloggers και το ξεκαθάρισα τι πιστεύω για τους Blogger. Μιλάω για δημοσιογράφους, οι οποίοι είναι ταγμένοι στην "σωστή, και αντικειμενική" ενημέρωση του κόσμου. Όχι στο καφριλίκι που πουλάει, όχι στην αλητεία που μας έχει πλέον πνίξει, όχι στην κατινιά που επίσης πουλάει. Δεν απαγορεύεται να παριστάνει "και" τον Blogger ένας δημοσιογράφος. Μα απαγορεύεται -όντας δημοσιογράφος- να μην συμπεριφέρεται ανάλογα με τον κώδικα ηθικής της δημοσιογραφίας. Ειδ' άλλως, να αρχίσει η επιτροπή ελέγχου να τους ελέγχει και στα Blog. Αυτό πάνε να καταφέρουν; να δημιουργήσουν επεισόδιο μια μέρα, που να δικαιολογήσει κατόπιν νόμους για την φίμωση υμών των υπολοίπων; Και σίγουρα θα συμβεί κάποια στιγμή, και να μου το θυμηθείτε. Τότε όμως, σίγουρα δεν θα σου αρέσει φίλη μου Τσούχτρα, όπως και σε κανέναν απο μάς που δεν έχουμε σχέση με το αντικείμενο της δημοσιογραφίας.
Διαφωνείς η συμφωνείς;


AATON είπε... Best Blogger Tips

Θα σας πρότεινα να διαβάσετε επίσης, την ανάρτηση του κοινού μας φίλου hackaday, που έχει αναρτήσει θέμα με παραπλήσιο πάνω κάτω περιεχόμενο, μα που αναλύει σε βάθος και πολύ εμπεριστατωμένα.


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Σέ ἕνα χωριό στήν Κρήτη γίνονται ἐκλογές γιά τήν κοινότητα. Κάποια παρέα προτείνει σέ ἕναν ἀπό τούς φίλους (πού ἔχει κάποιο λέγειν) νά βάλει ὑποψηφιότητα. Ἐκεῖνος μέ τό σκεπτικό ὅτι δέν πρόκειται νά βγεῖ, ἀποφασίζει νά δεχθεῖ γιά νά κάνουν καί λίγη πλάκα. Νά οἱ συγκεντρώσεις, νά οἱ ὁμιλίες, νά τά «πέστα ἀρχηγέ» ἔρχεται ἡ κρίσιμη μέρα καί μετρᾶνε τά κουκιά καί ὁ τύπος βγαίνει πρόεδρος.
Θέλοντας καί μή ἀναλαμβάνει τήν προεδρία τῆς κοινότητας καί οἱ φίλοι του τόν βάζουν νά τούς τραπεζώσει γιά τό καλορίζικο. Σφάζει αὐτός μία κατσίκα πού εἶχε, ἄρχισε τό φαγοπότι καί φυσικά οἱ μαντινάδες. Ὅποτε σηκώνεται σέ μία στιγμή καί λέει:
«Τά πορτοκάλια τοῦ χωριοῦ
γεμίζουνε βαπόρι,
ὅτι ΣΚΑΤΑ ‘ναι ὁ πρόεδρος
εἶναι κι οἱ ψηφοφόροι».
Ἔχουμε τούς «δημοσιογράφους» καί τούς «πολιτικούς» πού μας ἀξίζουν.


~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε... Best Blogger Tips

http://go.sync.gr/z7U3pY ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΙΑ ΨΥΧΟΥΛΑ..


~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε... Best Blogger Tips

Λάθος διεύθυνση...sorry!http://ekati-e.blogspot.com/2009/02/blog-post_22.html


thesikaleon είπε... Best Blogger Tips

Τώρα ανακάλυψε ο κύριος Ζούγκλας την αγοραία δημοσιογραφία, τον κιτρινισμό και την επαγγελματική απρέπεια;
Κύριε Ζούγκλα κοίτα πρώτα τα δικά σου χάλια γιατί σε όλα τα παραπάνω είσαι σημαιοφόρος!

Μία γροθιά με το μεσαίο δάχτυλο σηκωμένο, αφιερωμένη εξαιρετικά σε κάθε "αγωνιστή" δημοσιογράφο που ανακάλυψε και το blogging για να μας σερβίρει αηδίες.

"Αϊ σιχτίρ στο φινάλε.." που λες και συ φίλε Νίκο ;)


AATON είπε... Best Blogger Tips

Στέλιο, δεν τον διαβάζω τον Ζούγκλα σχεδόν ποτέ, απλά έπεσα τυχαία πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, το οποίο με ενδιαφέρει πολύ καιρό τώρα, γιατί βλέπω σε βάθος χρόνου όλα όσα έγραψα πως φοβάμαι, και θυμήσου με, θα γίνουν.

Θα γίνουν και θα φταίνε και οι τρείς πλευρές.
1. Θα φταίνε οι δημοσιοκάφροι, οι οποίοι απαξιώνουν τα πάντα στο βωμό της επισκεψιμότητας, και κατ' επέκταση της πώλησης διαφημίσεων,
2. Θα φταίνε οι bloggerss που αφ ενός είναι άσχετοι με το αντικείμενο, αφ εταίρου παριστάνουν τους δημοσιογράφους, με τον χείριστο τρόπο, και
3. θα φταίμε κι εμείς σαν απλοί blogger, που ανεχόμασταν και τους μέν και τους δε, χωρίς ποτέ να τους απομονώσουμε ή να τους "την πούμε" κατάφατσα και με θάρρος.

Πιστεύεις πως κάνω μεγάλο λάθος; Εύχομαι ο χρόνος και τα γεγονότα να με διαψεύσουν, που δεν το πιστεύω..και λυπάμαι γι αυτό απο τώρα.
Καλή σου μέρα Στέλιο.


Μάγισσα Κίρκη είπε... Best Blogger Tips

Ο καθένας έχει το ελεύθερο να εκφράζει την αποψή του αλλά στο όνομα αυτής της ελευθερίας, ορισμένοι το γαμάνε το θέμα τελείως! Η ελευθερία έχει και όρια και στην τελική εδώ δεν εκφράστηκε μια απλή αποψη αλλά μια -και καλά-ειδηση που αφορούσε τα προσωπικά ενός ανθρώπου με την ελπίδα ότι θα γίνει ντόρος επειδή τυγχάνει ο άνθρωπος αυτός να είναι πολιτικός. Αλλά από κάτι δημοσιογράφους τύπου Παπαγιάννης, Χίος κλπ. δεν είναι να περιμένεις τίποτα καλύτερο, έτσι ζουν!


Jparalias ή απλά...Γιάννης είπε... Best Blogger Tips

Πολύ φοβάμαι, ότι οι δημοσιοκάφροι θα υπάρχουν πάντα και επαφίεται σε εμάς να κάνουμε τη διαλογή βάζοντας αυστηρά κριτήρια. Το θέμα είναι πώς θα ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος προς αυτήν την κατεύθυνση, όταν οι κατινοεκπομπές προωθούν το συγκεκριμένο είδος εδώ και χρόνια ακάθεκτες!! Φυσικά και δε μιλάμε σε αυτές τις περιπτώσεις για δημοσιογραφία!! Μιλάμε για τον τύπο της κακοπροαίρετης κουτσομπόλας της γειτονιάς με επίφαση "επαγγελματία"... Ευτυχώς που έχουμε επιλογές, που με λίγο ψάξιμο θα μας ικανοποιήσουν την ανάγκη της πραγματικής και σφαιρικής ενημέρωσης!!


AATON είπε... Best Blogger Tips

Κίρκη, αυτό λέω κι εγώ. Μετά κλαίγονται σαν κατίνες, όταν τους σέρνουν σε αυτόφωρα και δικάζονται. Οι ίδιοι το προκάλεσαν.

Γιάννη, σίγουρα δεν έχουν τελειωμό οι δημοσιοκάφροι, μα τουλάχιστον εμείς ας μην τους μιμούμαστε.
Την καλημέρα μου, και σας ευχαριστώ


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next