30 Ιανουαρίου 200915 Αν είναι δυνατόν βρε παιδιά..

Είναι κάποιο άτομο, που κάνει ζαβολιές. Το παρατήρησα και στο Blogos.com, το παρατήρησα και εδώ, και μου το επεσήμανε και ένας φίλος μας εδώ μέσα σε ένα σχόλιό του. Κάποιος πατάει τα πρώτα αστεράκια της βαθμολογίας, αν όχι το πρώτο, δηλώνοντας πως ψηφίζει "χάλια" και ντεμέκ. Έτσι με τον τρόπο αυτό, δεν πά να ψήφισαν πόσα άτομα με άριστα, με ένα κλίκ στο 1ο αστεράκι, χαλάει η όλη εικόνα των ψήφων. Γιατί το κάνω θέμα; Να γιατί.. Είναι πολύ κουραστικό, να βλέπεις να σε ακολουθεί κάποιος κακόβουλος, που το μόνο που ψάχνει είναι τα λάθη σου. Είναι κουραστικό να ξέρεις πως κάποιος, ενώ δεν σε διαβάζει, ούτε έκανε ή θα κάνει ποτέ τον κόπο, σε βαθμολογεί με τον χειρότερο τρόπο. Άκουσον μέν, πάταξον δε. Διάβασε πρώτα, και μετά σκέψου αν πρέπει να βγάλεις χολή. Βλέποντας κάποιος αναγνώστης τις ψήφους, και κοιτώντας την χαμηλή βαθμολογία, θα αναλογισθεί, και με το δίκιο του, τι να καθήσω να ασχοληθώ, δεν θα αξίζει.. και το προσπερνάει. Το θεωρώ άδικο. Ακόμα και μια χαζομάρα κάποιου, πέντε γραμμές όλες κι όλες, δεν παύει να είναι κάτι που αφιέρωσε χρόνο..τον δικό του χρόνο. Γιατί ρε συ του το χαλάς με την κακία σου; Και άντε, την έκανες την κακία σου, μία, δύο, δέκα..δεν βαρέθηκες; σου προσφέρει τόση πια ικανοποίηση; έλα ρε γαμώτο, λές και είμαστε μικρά μωρά, μην χάσουμε την πρωτιά ή ποιός ξέρει τι. Έλεος ρε συ, δεν κάνουν έτσι..

Print this postRelated Posts :15 σχόλια:

dreamer-angel είπε... Best Blogger Tips

Ωραία αν και είναι ανεγκέφαλος το έκανε οκ
Και τι κέρδισε;;;;;Κοιτάζεται με καμάρι στον καθρέφτη του και λέει με περηφάνεια
"έκανα άλλη μία μαλακία σήμερα"
Συγχαρητήρια


AATON είπε... Best Blogger Tips

Το μόνο εύκολο είναι να τα βγάλω τα αστεράκια, και να απαγορεύσω σε ανώνυμους τα σχόλια.
Μα τον/την τιμωρώ αλλοιώς..
Για να μπορέσει να κάνει τη μαλακία του/της, πρέπει να μπεί στο Blog πρώτα, άρα μας ανεβάζει τα κλίκ του μετρητή.
Άρα, πάλι ευχαριστώ θα του/της πώ. ;-)


apneagr είπε... Best Blogger Tips

Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να τα αφαιρέσεις νομίζω ότι δεν έχει καμιά σημασία...


christine είπε... Best Blogger Tips

Αατον καλή καρδιά γλυκέ μου, όσοι σε διαβάζουμε το κάνουμε χωρίς να κοιτάμε αστεράκια! Μην δίνεις σημασία, είναι λίγα τα αστεράκια μα η αγάπη μας πολλή!
Φιλί!


ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε... Best Blogger Tips

Ρε συ αατον, πάλι θα γκρινιάξω, και συμφωνεί κι ο Ιαβέρης. Τι σημασία έχουν οι βαθμολογίες των επισκεπτών, τα κλικ σε μια ανάρτηση; Αν υπάρχει κάτι που αξίζει είναι το πόσο αγγίζει τον αναγνώστη το κείμενό σου και τι λέει στο σχόλιό του (αν αφήσει). Αν εσύ είσαι ικανοποιημένος από τις αναρτήσεις σου, με το να τις υποβάλεις σε βαθμολόγηση από τον καθ'ένα μας, νομίζω οτι αφαιρείς από την αξία που έχουν για σένα.
(τι έγραψα πάλι ο μπιπ μπιιιιπ)!
Βγάλ' το το σχετικό μπιχλιμπίδι
Φιλικά, Γιάννης Αγιάννης


η Τοξότισσα είπε... Best Blogger Tips

Καμιά φορά βαριούνται οι φίλοι να γράψουν σχόλιο, οπότε το αστεράκι δείχνει ένα κάποιο στίγμα, του πως αντιλαμβάνεται ο άλλος αυτό που γράψαμε. Φυσικά δεν έχει καμία άλλη αξία για τον γράφοντα. Για να μπει μια ανάρτηση, πέρα από το χρόνο που διαθέτει κανείς, σαφώς και είναι
κομμάτι της σκέψης του.

Αλίμονο αν περιμέναμε να δούμε πολλά αστεράκια για να εκφραστούμε ή να το βουλώσουμε αν δεν δούμε κανένα...

Έλεος με την μικροπρέπεια των ανεγκέφαλων!

Και για να λέμε την αλήθεια τι τρέλα είναι αυτή με τις πρωτιές? Π.χ. το τρωκτικό εμφανίζεται σε πολλές καταστάσεις ανάμεσα στα πρώτα σε χιτς... (και καλά κάνει) Ε, και?
Λέω εγώ τώρα, αφού το μόνο που κάνει είναι να ανεβάζει τα πάντα και να μη υπάρχει προσωπικό στίγμα...

Στην ενημέρωση σαν ποσότητα κολλήσαμε? Εδώ χάνεσαι στις πληροφορίες. Γιατί η συλλογή κάθε "νέου" θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει τόσο?

Κι ανάθεμα αν βγάζεις άκρη από ένα τέτοιο μάζεμα...

Καλύτερα λίγα και καλά, κι ας μην έχει τααα Ηιτς και τααα Αστεράκια...

Φτάνει που μαζεύει αστέρια αναγνώστες και δημιουργεί φιλίες...

Θα' ναι σαν κι αυτόν που βαθμολόγησε με χάλια το δικό μου και έριξε το σύνολο εκτίμησης της αξιολόγησης...

Δε βαριέσαι θα φοβήθηκε μη χάσει τα πρωτεία πουθενά...
Ας με ρώταγε θα του τα χάριζα... :))


παλαλός είπε... Best Blogger Tips

ΝΕΠΕ ΑΦΣΑ ΤΟΝ ΝΑ ΣΕΖ ΑΠΕΣ....ΚΙ ΠΕΙΡΑΖ ΨΥΚΑΜ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΝ ΕΣΕ!!!

ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟΣ...ΝΤΟ ΝΑ ΦΤΑΜΕ ΜΕ ΑΟΥΤΟΥΣ?....


ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ είπε... Best Blogger Tips

Εμ τά 'θελε κι εσένα ο πισινός σου. Βγάλτα να πάνε στην ευχή. Και πού 'σαι; Αν τον πετύχεις τον μπαγάσα τράβα του μια σφαλιάρα να δει αστεράκια σαν κι αυτά που πατάει!

Τα φιλιά μου σε όλους,
βλέπω πολλούς παλιούς γνωστούς στο σπίτι σου.


laminore είπε... Best Blogger Tips

Θεωρώ πως όταν διαβάζεις τις αναρτήσεις κάποιου.. δε σε ενδιαφέρουν τα αστεράκια!! Όπως και να'χει όμως.. μην πτοείσαι!


J. Luna [X-GoteEngeL] είπε... Best Blogger Tips

Φίλε Νίκο, έγραψα για το ίδιο πράγμα εδώ

Το άσχημο είναι πως τα αστεράκια αποσκοπούν σε έναν σχολιασμό χωρίς λόγια - θες επειδή ο άλλος βαρέθηκε, θες επειδή δεν ήξερε τί να πει, αλλά του άρεσε αυτό που έκανες ανάρτηση.. Είναι βολικό...


kakos lykos είπε... Best Blogger Tips

Μόνο από κακία ή από complex μπορεί κάποιος να κάνει μία τέτοια ηλίθια πράξη.
Εκτός αν είναι κανένα πεντάχρονο...στο μυαλό, ή κάποιος θρασύδειλος που δεν έχει τα κότσια (να μη πω τίποτ' άλλο) να πει ανοιχτά την γνώμη του και κρύβεται πίσω από μία ψηφοφορία.
Γράψε τον στα παλαιότερα των υποδημάτων σου Νίκο, εμείς και να διαβάσουμε ξέρουμε και να κρίνουμε το τι διαβάζουμε, έχουμε δική μας γνώμη και σου την λέμε, δεν μας την επιβάλλουν τα αστεράκια όπως κι αν είναι αυτά, κι ας βάζει αυτός ότι θέλει, η κακία θα του μείνει, το τι λένε τα σχόλια μετράει.


AATON είπε... Best Blogger Tips

Τα αστεράκια για όσους ρωτάνε την σημασία τους, δεν παίζουν σίγουρα μεγάλο ρόλο. Απλά, βοηθάνε εκείνον που είτε δεν έχει χρόνο είτε βαρυέται, είτε δεν έχει διάθεση να σχολιάσει, βάζοντας έναν βαθμό απλά, δείχνοντας αν συμφωνεί και κατά πόσο με την ανάρτηση.
Εάν κάποιος δεν του αρέσει μια ανάρτηση, ή το σύνολο κάποιου Blog, δεν μπαίνει καν. Εδώ μιλάμε για ψυχωτικό άτομο, που μπαίνει με τη σειρά σε όλα τα Blog και τα βαθμολογεί αρνητικά.
Τις προάλες, μπήκε ένας σαν ανώνυμος και σχολίασε μια παλιά μου ανάρτηση, με θέμα "Πώς ρίχνεις γκόμενα".
Η ιστοριούλα ήταν εμπνευσμένη (φανταστική εννοείται) απο ένα ανέκδοτο.
Ήρθε λοιπόν το μαλακισμένο, και σχολίασε έτσι: "Πολύ κακό χιούμορ"
Τα ψιλοπήρα λοιπόν, σχολιάζοντας κι εγώ το σχόλιό του και την ανωνυμία του, ευγενικώτατα και αδερφικά, κάπως έτσι (δλδ ακριβώς έτσι): "Ρε σάλτα και γαμήσου κάκαλο που θα μου κάνεις και μαθήματα χιούμορ ανώνυμα"
Μερικές φορές, κάποιοι το έχουν πραγματικά ανάγκη, μην πω τους τρώγεται ο πισινός να τα ακούσουν.
Το ζήτημα είναι, αν με πετύχουν απόγευμα και ήρεμο, ή την ώρα που μόλις ξύπνησα, πρίν ακόμη πιω καφέ και ανάψω τσιγάρο..hasta na pane!
Τελικά, όσον αφορά τα αστεράκια, όχι, δεν θα τα βγάλω, το αποφάσισα. Θα τα έχω εκεί, να πεδεύεται να βαθμολογεί κάθε μου ανάρτηση με 1, μα θα τα βλέπει, θα είναι πάντα εκεί και θα σκάει.
Την αγάπη μου σε όλους σας, για τα σχόλια και την αγάπη σας, που για μένα, όντως είναι όλα τα αστέρια του κόσμου μαζί..


zoyzoy είπε... Best Blogger Tips

Εγώ προσωπικά δεν δίνω καμία μα καμία σημασία στα αστεράκια όταν μ'ερεθίσει το θέμα(πνευματικά)θα σχολιάσω αν δεν ....δεν πα να'χει 20στα 10 ούτε καν τα κοιτώ.Η κοινωνία μας έχει δυστυχώς και αυτές τους χαρακτήρες ανθρώπων γεμάτοι φθόνο και απωθημένα.Μη χαλιέσαι για κανένα δεν αξίζει.


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ναι φίλε μου και ήμουν αυτός που στο επεσήμανα, αλλά η χολή και η μικροψυχία και η ψυχανωμαλία του κάθε ζηλόφθονου δεν έχει όρια. Βλέπεις και τα αστεράκια σε αυτή την ανάρτηση και καταλαβαίνεις. Αλλά προσωπικά, σχεδόν σε όλα όσα σχολιάζω ή και σε αυτά που απλά διαβάζω δίνω 5* πάντοτε. Άντε κανα 2 φορές το πολύ να έχω δώσει 4*. Άν όλοι οι φίλοι σου και είμαστε πολλοί κάνουμε το ίδιο, και τους προτρέπω να κάνουν αυτό που πράττω δλδ να δίνουν 5* η χολή του θα είναι ανευ σημασίας


Dorothea είπε... Best Blogger Tips
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next