28 Νοεμβρίου 200824 Έχεις δύο επιλογές..

Τι θα έκανες εσύ; Θα διάλεγες, σίγουρα..
Μην κοιτάξεις για κάτι αστείο σ' αυτό το κείμενο, δεν υπάρχει, μα διάβασέ το. Η ερώτηση είναι: Θα έκανες την ίδια επιλογή ;

Σε ένα δείπνο, για φιλανθρωπικό σκοπό, ενός σχολείου για παιδιά με ειδικές ανάγκες, ο πατέρας ενός αυτιστικού παιδιού διηγήθηκε την παρακάτω ιστορία, που δεν θα την ξεχάσει κανείς απο όσους την άκουσαν εκείνη τη μέρα.

Μετά την τελετή, έκανε μια ερώτηση.
"Όταν η φύση δεν παρεμποδίζεται απο εξωτερικές επιρροές, όλα γίνονται τέλεια. Ακόμα ο γιος μου, ο Shay, δεν μπορεί να μάθει τα πράγματα όπως τα άλλα παιδιά. Δεν μπορεί να καταλάβει τα πράγματα όπως τα άλλα παιδιά. Πού είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων στο γιο μου;"

Όλοι στην αίθουσα αναρωτιόνταν σιωπηλά και γεμάτοι απορία. Ο πατέρας συνέχισε. "Όταν ένα παιδί σαν τον Shay που είναι πνευματικά ανάπηρο, έρχεται στη ζωή, η ευκαιρία να καταλάβεις την αληθινή ανθρώπινη φύση είναι, το πώς οι υπόλοιποι άνθρωποι θα συμπεριφερθούν σ' αυτό το παιδί."
Και αφηγήθηκε την παρακάτω ιστορία, που θα σας παρακαλέσω θερμά να διαβάσετε μέχρι το τέλος της..

Ο Shay κι εγώ, περάσαμε έξω απο ένα πάρκο, όπου κάποια αγόρια που γνώριζαν τον Shay, έπαιζαν μπέιζμπολ. Ο Shay με ρώτησε, "μπαμπά, νομίζεις ότι θα μ' αφήσουν να παίξω μαζί τους;" Εγώ ήξερα ότι τα περισσότερα αγόρια, δεν θα ήθελαν κάποιον σαν τον Shay στην ομάδα τους. Μα ήξερα, και καταλάβαινα σαν πατέρας, ότι αν του δινόταν η ευκαιρία να παίξει, θα του έδινε πολύ μεγάλη χαρά και επίσης ένα αναγκαίο αίσθημα ένταξης, μαζί με κάποια εμπιστοσύνη που θα γινόταν αποδεκτός από τα άλλα παιδιά, παρά την αναπηρία του.

Πλησίασα λοιπόν ένα απο τα παιδιά, και το ρώτησα χωρίς βέβαια να περιμένω και πολλά, αν ο Shay θα μπορούσε να παίξει μαζί τους. Το αγόρι κοίταξε γύρω του σαν να ζητούσε κάποια υποστήριξη, μα στο τέλος απάντησε, "χάνουμε έξι γύρους, και το παιχνίδι είναι στον όγδοο γύρο. Γιατί όχι, μπορεί να παίξει στην δική μας ομάδα, και θα προσπαθήσουμε να τον βάλουμε να παίξει στον επόμενο γύρο, να αποκρούσει τις βολές αν το θέλει.

Ο Shay πήγε με δυσκολία μέχρι τον πάγκο της ομάδας, για να φορέσει την μπλούζα της ομάδος. Τον παρακολουθούσα με μάτια δακρυσμένα και μια θέρμη στην καρδιά μου. Τα αγόρια της ομάδας, είδαν την χαρά μου, που τον αποδέχτηκαν στην ομάδα τους.

Στο τέλος του όγδοου γύρου, η ομάδα του Shay νικούσε μερικούς πόντους, αλά ήταν ακόμη πίσω τρείς πόντους για να κερδίσουν τον γύρο. Στην αρχή του ένατου γύρου, ο Shay έβαλε το γάντι και έπαιξε δεξιά στο γήπεδο. Αν και οι μπαλιές δεν ήρθαν προς την κατεύθυνσή του, έδειχνε ενθουσιασμένος, δείχνοντας την χαρά του, και μόνο που βρισκόταν εκεί, χτυπώντας όλο χαρά τα χεράκια του. Το χαμόγελό του ήταν απο το ένα αυτί στο άλλο, όταν με κοίταζε που τον χαιρετούσα απο την εξέδρα.

Προς το τέλος του ένατου γύρου, η ομάδα του Shay πήρε κι άλλους πόντους. Με δύο παίκτες έξω, και τρείς έξω απο την βάση, οι πιθανότητες να κερδίσει γύρους, ήταν κοντά στην βάση, και ο Shay καθορίστηκε σαν ο επόμενος για να αποκρούσει τις βολές. Σ' αυτό το κρίσιμο σημείο, αναρωτήθηκα αν θα αφήσουν τον Shay να δοκιμάσει να αποκρούσει, και να χάσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν το παιχνίδι.

Για μεγάλη μου έκπληξη, ..τον άφησαν!
Όλοι γνωρίζανε ότι ήταν αδύνατον να χτυπήσει ο Shay την μπάλα, τη στιγμή που δεν ξέρει καν, πώς να κρατήσει κατάλληλα το ρόπαλο, πόσο μάλλον να στοχεύσει την μπάλα. Εντούτοις, ο Shay πήρε θέση. Ο αντίπαλος παίχτης, που πετάει την μπάλα, αναγνώρισε ότι η ομάδα του Shay έβαλε την νίκη του παιχνιδιού σε δεύτερη μοίρα, για να δώσουν την ευκαιρία στο παιδί αυτό, να χαρεί αυτήν τη στιγμή, γι αυτό και ήρθε πιο κοντά, προσπαθώντας να τον βοηθήσει να τα καταφέρει ρίχνοντας την μπάλα απαλά στον Shay.

Στην πρώτη προσπάθεια, ο Shay κούνησε αδέξια το ρόπαλο και αστόχησε. Ο αντίπαλος παίκτης, ήρθε ακόμη πιο κοντά του λίγα βήματα, για να του πετάξει ακόμη πιο απαλά την μπάλα. Ο Shay κούνησε πάλι αδέξια το ρόπαλο, μα αυτή τη φορά βρήκε τυχαία την μπάλα, στέλνοντάς την πολύ κοντά, και μάλιστα σε έναν αντίπαλο.

Το παιχνίδι τώρα, κανονικά θα είχε τελειώσει. Ο αντίπαλος όμως, σήκωσε την μπάλα, και, ενώ θα μπορούσε να την πετάξει στην πρώτη βάση, βγάζοντας τον Shay έξω απο το παιχνίδι, πέταξε επίτηδες την μπάλα πολύ ψηλά, πάνω απο το κεφάλι του συμπαίκτη του, και μακρυά κι απο τους άλλους συμπαίκτες του.

Όλοι στις εξέδρες, και απο τις δύο ομάδες, άρχισαν να φωνάζουν, "Shay τρέξε στην πρώτη βάση, τρέξε, τρέξε..." Ποτέ στη ζωή του ο Shay δεν έτρεξε τόσο μακρυά, μα έφτασε στην πρώτη βάση γεμάτος ενθουσιασμό και με ορθάνοιχτα απο χαρά μάτια, κοιτώντας γύρω του απορημένα και σαστισμένα, να καταλάβει τι άλλο πρέπει τώρα να κάνει...

Η εξέδρα συνέχισε τότε, "Shay, τρέξε στη δεύτερη βάση, Shay τρέξε..τρέξε.." Με την ανάσα κομμένη και άτσαλα, έτρεξε προς τη δεύτερη βάση. Μέχρι όμως να φτάσει ο Shay στη δεύτερη βάση, ο δεξιός αντίπαλος είχε ήδη πιάσει την μπάλα. Ήταν ο μικρότερος της αντίπαλης ομάδας, και είχε πλέον όλη την ευκαιρία, να γίνει ο ήρωας της ομάδας του. Θα μπορούσε να πετάξει την μπάλα στον συμπαίκτη της δεύτερης βάσης, όπου θα έβγαζε έξω τον Shay, μα κατάλαβε τις προθέσεις του συμπαίκτη του που έριχνε τις βολές, και την έριξε ψηλά, πρός τον συμπαίκτη της τρίτης βάσης.

Ο Shay έτρεξε πρός την τρίτη βάση σαν ξετρελαμένος, καθώς οι παίκτες της ομάδας του έτρεξαν κι εκείνοι προς τη βάση. Όλοι φωνάζαμε, "Shay, Shay, Shay!!!" Ο Shay έφτασε στην τρίτη βάση, αλά με την κρυφή βοήθεια του αντίπαλου παίχτη της τρίτης βάσης, ο οποίος σταμάτησε να τρέχει να προλάβει την μπάλα, για να δείξει στον Shay την σωστή κατεύθυνση, το πού ήταν η τρίτη βάση, λέγοντάς του "απο δώ, απο δώ Shay.."

Καθώς ο Shay πέρασε απο την τρίτη, τα αγόρια και των δύο ομάδων και οι θεατές στις εξέδρες, ξεσηκώθηκαν φωνάζοντας "Shay, τρέξε στη βάση ένα τώρα, τρέξε στη βάση ένα.."

Ο Shay έφτασε τρέχοντας αδέξια στη βάση, πάτησε στον βατήρα, κερδίζοντας το παιχνίδι, και όλοι τον ζητωκραύγασαν σαν τον ήρωα, που βοήθησε να νικήσει η ομάδα.

Εκείνη την ημέρα, συνέχισε με δάκρυα ο πατέρας, τα αγόρια και απο τις δύο ομάδες, και ο κόσμος στις εξέδρες, βοήθησαν να φέρουν ένα κομμάτι αληθινής αγάπης και ανθρωπιάς σ' αυτόν τον κόσμο, να δώσουν χαρά σε μια ψυχούλα, που τόσο την λαχταρούσε και που τόσο την είχε ανάγκη.

Ο Shay δεν τα κατάφερε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, πέθανε εκείνο τον χειμώνα, χωρίς όμως να ξεχάσει ποτέ, πώς ήταν ο "ήρωας" που με έκανε τόσο χαρούμενο εκείνη την ημέρα, και την χαρά που έδωσε στην μητέρα του, και που με δάκρυα αγκάλιασε τον μικρό της ήρωα σαν πήγαμε σπίτι.

Και τώρα, κυρίες, κύριοι, ...ο επίλογος..
Υπάρχουν χιλιάδες ανέκδοτα που στέλνονται δια μέσου internet, χωρίς δεύτερη σκέψη. Μα όταν πρόκειται για ιστορίες που έχουν να κάνουν με επιλογές ζωής, οι άνθρωποι διστάζουν.

Το ακατέργαστο, το χυδαίο, και συχνά άσεμνο, περνάει ελεύθερα μέσω του κυβερνοχώρου, αλλά η δημόσια συζήτηση για την ευπρέπεια, πάρα πολύ συχνά καταστέλλεται, ακόμη και στα σχολεία η και τους εργασιακούς χώρους μας.

Εάν σκέφτεσαι να προωθήσεις αυτό το κείμενο, πιθανότατα θα επιλέξεις κι εσυ, τα άτομα στα οποία θα το στείλεις. Θεωρώ προσωπικά πως ανήκω σ' εκείνους, που πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Όλοι έχουμε χιλιάδες ευκαιρίες στην καθημερινή μας ζωή, να καταλάβουμε την φυσική τάξη των πραγμάτων. Τόσες πολλές, φαινομενικά τετριμμένες αλληλεπιδράσεις μεταξύ δύο ανθρώπων, μας δίνουν μια επιλογή: Περνάμε κατά μήκος ενός μικρού σπινθήρα αγάπης και ανθρωπιάς; ή παραβλέπουμε κάθε ευκαιρία, αφήνοντας αυτόν τον κόσμο ακόμη πιό κρύο;

Ένας είπε κάποτε, "κάθε κοινωνία κρίνεται, από το πώς μεταχειρίζεται τους πιό αδύναμους ανάμεσά της"

Τώρα κι εσύ, έχεις δύο επιλογές για το κείμενο που διάβασες..
Διαγραφή, δηλαδή δεν του δίνεις σημασία, ή.. Προώθηση, δηλαδή, αναδημοσίευσέ το...

Όχι όμως με τον γελοίο τρόπο κάποιων, που χρησιμοποιούν παρόμοια eMail, που θυμίζουν κάποιες "ανόητες απειλές", του στύλ: στείλτο σε τόσα άτομα, αλοιώς θα έχεις κακή τύχη και παρόμοιες μ@λ@κίες..
Νομίζω πως κάτι τέτοιο, θα πρόσβαλε κάθε έννοια νοημοσύνης και την μνήμη του Shay..

Να έχεις μια χαρούμενη ημέρα, να έχεις μια "Shay day!"

Κάνε το σωστό, απλά προώθησέ το μέσα απο το blog σου, ή δώσε το Link και σε άλλους αν σου άρεσε, δώσε μια ακόμη μικρή ελπίδα στο να καλυτερέψει ο κόσμος μας, να γίνει πιο ανθρώπινος, πιο συμπονετικός, πιο αγνός..

...και, χαμογέλα!!! ...μας παρακολουθούν παιδιά.

Νίκος Ράμμος (ΑΑΤΟΝ)


(Υ.Γ. Ξέρω πως θα το δω να αναδημοσιεύεται αρκετές φορές, σε αρκετά ιστολόγια. Πολλοί θα το θεωρήσουν φανταστική ιστορία, άλλοι θα το θεωρήσουν Spam και άλλοι σαν κάποιο συνηθισμένο Chain-mail.
Ελπίζω, ότι κι αν το θεωρήσουν, τουλλάχιστον να αισθανθούν το νόημα..
την πηγή έτσι κι αλλιώς δεν θα την αναφέρουν οι περισότεροι, και με το δίκιο τους, οι πιο πολλοί δεν με γνωρίζουν καν, μα δεν πειράζει, αρκεί "να νοιώσουν")
Print this postRelated Posts :24 σχόλια:

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε... Best Blogger Tips

Φίλε Νίκο καλημέρα ! Μάθημα ζωής , συμπεριφοράς και ανθρωπιάς.


Jparalias ή απλά...Γιάννης είπε... Best Blogger Tips

Επιτέλους, να που το διαδίκτυο μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης, για να γίνει ο σπινθήρας αγάπης και ανθρωπιάς ολόκληρη φωτιά ανεξέλεγκτων διαστάσεων!! Συγχαρητήρια για την ανάρτηση, Νίκο!! Μακάρι, να βρεις κι άλλες τέτοιες ιστορίες και να τις δημοσιεύεις κατά διαστήματα!! Είναι σίγουρο, ότι η κοινωνία μας χρειάζεται μια αφύπνιση και η κατάσταση δεν έχει ξεφύγει ακόμη από τον έλεγχό μας (ευτυχώς, αν και πρέπει να βιαστούμε)...Με συγκίνησες πολύ!! Να'σαι καλά!!


AATON είπε... Best Blogger Tips

Χαίρομαι Γιάννη που σκέφτεσαι τόσο ώριμα και οπτιμιστικά. Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο


ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε... Best Blogger Tips

@Νίκο, κανένα σχόλιο δεν χρειάζεται... ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ με υπερηφάνεια το αναδημοσιεύουν.
Σ' ευχαριστώ πολύ


ο φιλος του οικονομου είπε... Best Blogger Tips

Σκούζι, αλλά το σχόλιο δεν έχει σχέση με το κείμενο αλλά με το banner που έχεις στα αριστερά... αυτό με τους δημοσιογράφους και τους γνήσιους blogger...

Πως ακριβώς ορίζεται ο blogger?

Ακούμε για κίνημα των bloggers, για bloggers που αντικαθιστούν τους δημοσιογράφους, για δημοσιογράφους που γίνονται bloggers κλπ...

Εμένα όλα αυτά μου ακούγονται ολίγον τι (και ο-πολύν τι αμα θες) φούμαρα...

Η πράξη του blogging δεν μπορεί να οριστεί πιο συγκεκριμένα από την ανάρτηση κειμένων, φωτογραφιών και λοιπόν μπιχλιμπιδιών στο internet με την ευγενική χορηγία της google ή κάποιας άλλης. (Αν έχεις βρει κάτι καλύτερο θα ήθελα τη γνώμη σου)

Και αυτός ο ορισμός είναι ακριβώς τόσο γενικός όσο χρειάζεται για να μην προσδιορίζει τπτ.

Ένας δημοσιογράφος μπορεί να είναι και blogger και από το blog του να αντλεί αναγνωσιμότητα. Ένας blogger που το χε απωθυμένο να γίνει reporter ή απλά βλέπει πράγματα και θέλει να τα γράψει μπορεί να γίνει κάποιο είδος δημοσιογράφου. Δεν βλέπω το κακό.

Αυτό που με ενόχλησε στο banner είναι το "γνήσιος" blogger... κάπου νομίζω οτι αυτό δεν ορίζεται...


molemou είπε... Best Blogger Tips

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pout... ZOH


Μάγισσα Κίρκη είπε... Best Blogger Tips

Εγώ πάλι αυτό που διάβασα στο κειμενάκι σου είναι κάτι που θεωρώ πως δεν υπάρχει στην καθημερινότητά μας.
Οι άνθρωποι δεν υποβοηθούμε-ενισχύουμε την διαφορετικότητα του άλλου ούτε καν προσπαθούμε να την κατανοήσουμε.
Καταφεύγουμε δε συχνά στο Ελληνικό λεξικό για να δώσουμε έναν από τους εύκολους χαρακτηρισμούς (όπως ομοφυλόφιλος, ψυχοπαθής, ανάπηρος κλπ.) ώστε να νιώσουμε σπουδαίοι που δεν ασχοληθήκαμε με κάτι που δεν άξιζε (διότι αυτό το κάτι ήταν ομοφυλόφιλος, ψυχοπαθής, ανάπηρος κλπ.)


AATON είπε... Best Blogger Tips

ο φιλος του οικονομου, αρχικά να σου πώ καλώς όρισες στο Blog μου, και δεύτερον, ένα ευχαριστώ για τον χρόνο που διέθεσες, για να θίξεις κάτι που δεν σου έκατσε καλά όπως λές. Σεβαστόν.

Η έννοια λοιπόν για μένα "γνήσιοι Bloggers", δεν έχει να κάνει με αυτό που κατάλαβες.

Για μένα και για πάρα πολούς σαν κι εμένα, ΜΗ γνήσιος, σημαίνει κάποιος ο οποίος, φτιάχνει Blog για να πεί όλλα εκείνα που δεν μπορεί να πεί φανερά και επώνυμα.

Πολλοί λοιπόν φίλε μου απ' αυτούς, είναι δημοσιογράφοι, είτε επώνυμοι είτε ανώνυμοι και αφανείς.
Θα έλεγα μάλον το 2ο.
Τυχαίνει να βρίσκονται καθημερινά μέσα στον χώρο των ειδήσεων, τις οποίες εκμεταλλεύονται σαν "αποκλειστικές" αναδημοσιεύοντάς τες στα ιστολόγιά τους, πρίν ακόμη εκτυπωθεί η εφημερίδα.
Τους βλέπεις λοιπόν μετά, να αναρτούν κάτι τεράστιους τίτλους του στύλ "Πανελλήνια αποκλειστικότητα του τάδε.blogspot.com..."
Η γλώσσα επίσης που χρησιμοποιούν, είναι ψεύτικη φίλε μου.

Το να εκφράζεσαι κατά κάποιου δημοσίου προσώπου, ανώνυμα και αποκαλώντας τον "καραγκιόζη, καργιόλη, μαλάκα" και ντουζίνα ακόμη υποκοριστικών και χαϊδευτικών, κρυμμένος πίσω απο την ανωνυμία του ιστολογίου σου, δεν σε κάνει ήρωα.

Στην εφημερίδα όπου εργάζονται, γιατί δεν γράφουν τα ίδια υποκοριστικά στους εν λόγω βαλλόμενους;

Πές μας λοιπόν τι το γνήσιο βλέπεις στην όλη τους πορεία και στις πράξεις τους.

Τώρα, για να σου λύσω κάπως την απορία, δές καλά επάνω στο Banner στην κορυφή της σελίδας μου, τι γράφω εγώ: "Γράφει και επιμελείται, ο Νίκος Ράμμο"
Φίλε μου, ο Νίκος Ράμμος, είναι πρόσωπο υπαρκτό, δεν είναι ψευδώνυμο, και σαν τραγουδιστής που τυχαίνει να είμαι, με γνωρίζουν αρκετές χιλιάδες κόσμου σε Γερμανία, Ελλάδα και Καναδά..

Ότι γράφω εδώ μέσα, είναι δικό μου, ή είναι η πηγή του εμφανής, μα γράφεται απο εμένα, ΕΠΩΝΥΜΑ.

Τώρα μπορείς να ξεχωρίσεις καλύτερα την έννοια "Γνήσιοι Bloggers;" ή δεν βοήθησα;
Θα χαρώ να μου πείς και θα χαρώ να τα λέμε, διότι πέρα απ' όλα τα άλλα, έχεις δική σου γνώμη και μου αρέσει που την εκφράζεις.


AATON είπε... Best Blogger Tips

Μάγισσα Κίρκη, ναι, όντως αυτή είναι η αλήθεια. Είμαστε σκληροί τελικά με τους διαφορετικούς απο μάς και τους πιο αδύναμους.
Πιστεύω πως φοβόμαστε κι όλας κάτι, τι; δεν το αναλύω τώρα, μα υπάρχει κι ένας ενδόμυχος φόβος πάντοτε ανάμεσα στα συναισθήματα σκληρότητας και αδιαφορίας.


Μαρία είπε... Best Blogger Tips

popo niko h istoria me ton shay eitan api8anh..... dakrisa otan tin diavasa... giati na min einai olos o kosmos etsi opos ta paidia kai apo tis dio omades?


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ανθρωπιά φίλε μου! Ανθρωπιά. Αυτό μας λείπει. Άψογη η ανάρτηση σου, δάκρυσα, Έυγε!


ο φιλος του οικονομου είπε... Best Blogger Tips

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μιλάς για "γνήσιους" και "μη γνήσιους" ανθρώπους (που συμπτωματικά είναι και blogger...

Αν είναι έτσι μάλλον συνενοηθήκαμε


AATON είπε... Best Blogger Tips

φιλος του οικονομου, έχω την εντύπωση πως, ειδικά εσύ, ΔΕΝ θέλεις να καταλάβεις, ή πάς να κάνεις λογοπαίγνιο.


ο φιλος του οικονομου είπε... Best Blogger Tips

Δεν πήγα να διαφωνίσω...
εννούσα αυτό που είπα. Οτι δλδ κατάλαβα.

Είπα οτι το "γνήσιος" πάει στον χαρακτήρα τους. Που τους χαρακτηρίζει ως ανθρώπους και όχι μόνο ως blogger.

Αυτά!


AATON είπε... Best Blogger Tips

Φίλε μου.
Προσωπικά, δεν θέλω να πω ότι δεν είναι όλοι τους γνήσιοι σαν άνθρωποι και σαν χαρακτήρες, θα ήταν κάπως βαρύ, ίσως πάλι αδικούμε πολλούς, έτσι δεν είναι;
Σαν Bloggers, θα τους παραδεχόμουν, εάν έγραφαν επώνυμα, και εάν τα κείμενά τους είχαν την υπογραφή τους, άσχετα αν συμφωνούσα η διαφωνούσα μ' αυτά.
Το ότι κρύβονται αφ' ενός γράφοντας ανώνυμα, και αφ' ετέρου, δημοσιεύοντας "έτοιμες ειδήσεις στο πιάτο", και στις οποίες έχουν πρόσβαση πανεύκολα, λόγω επαγγέλματος, άρα δίχως να ιδρώσουν, αυτό δεν το θεωρώ "εγώ", ούτε Blogging, ούτε δημοσιογραφία.
Ούτε κι οι ίδιοι δεν ξέρουν τι είναι και πού ανήκουν τελικά.
Μοιάζουν με διχασμένες προσωπικότητες.

Σ' ευχαριστώ πολύ που σχολιάζεις.


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Το συγκεκριμένο μήνυμα έφτασε στα μάτια μου μέσα από chain mail. Ευτυχώς το URL παρέμεινε στον σύνδεσμο. Και λέω ευτυχώς διότι είχα την ευκαιρία να δω κι άλλους να σκέφτονται όπως εγώ.
Μερικές φορές η καθημερινότητα σκοτώνει τον άνθρωπο μέσα μας. Όμως είναι ιστορίες και λέξεις όπως αυτές που μας θυμίζουν να μένουμε άνθρωποι και να κρατάμε λίγο χώρο στην καρδιά μας, να τον κρατάμε για όποιον τον έχει ανάγκη.
Χαίρομαι που δεν είμαι μόνος.

Καλή συνέχεια.
Κάποιος που μεγάλωσε μικρός


AATON είπε... Best Blogger Tips

Όχι φίλε μου, δεν είσαι μόνος, και είμαστε πολλοί. Απλά δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Χαίρομαι που "γνωριστήκαμε", και παρεπιμπτόντως, πολύ όμορφο το ιστολόγιό σου. Συγχαριτήρια.


softcore είπε... Best Blogger Tips

Κ εγω απο chain mail,και στα τοσα χρονια της δικτυακης μου περιηγησης ειναι το πρωτο σχολιο που αφηνω ποτε σε blog!Αυτο ισως λεει κατι!

Και να θα κρατησω την αισοδοξια μου οτι οντως ειμαστε πολλοι.....απαραιτητη δυστυχως για να εξισσοροπισει την απαισιοδοξια μου οτι ποτε δε θα ειμαστε .... "ολοι"!

www.softcore.net.gr


dreamer-angel είπε... Best Blogger Tips

Θέλω να σε ενημερώσω ότι θα αντιγρλαψω αυτή σου την ανάρτηση στο blog μου!!!
Σ ευχαριστώ


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Καταντήσαμε να δακρύζουμε για κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητο... Ευχαριστώ γιατί ένιωσα ότι δεν είμαι μόνη!
Μια εκπαιδευτικός
ατόμων με αναπηρία


Johnpatra είπε... Best Blogger Tips

ρε συ...και εμενα μου το εχουν στειλει αυτο και μαλιστα αυτοι που μου το εστειλαν δεν ειναι απο το περιβαλλον των bloggers.ειναι τελειως ασχετοι.πρεπει να εχει σταλθει σε δεκαδες χιλιαδες μαιλς..


vorini είπε... Best Blogger Tips

ΓΕΙΆ ΣΟΥ ΝΙΚΟΛΑ..


Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

τι όμορφα που'ταν τότε που απαντούσες και στα σχόλια...


AATON είπε... Best Blogger Tips

Ανώνυμε φίλε (η φίλη) μερικές φορές το να απαντήσεις είναι περιττό, ειδικά όταν τα σχόλια είναι τόσο μεστά απο νόημα, η αν πάλι είναι, παντελώς εκτός θέματος, οπότε τι να απαντήσεις.
Πάντως, πρέπει να παραδεχτείς, πως απαντάω στο 99% των σχολίων μου, έτσι δεν είναι;
Καλή σου μέρα και ευχαριστώ για την παρατήρηση, ειλικρινά το εκτιμώ που την εξέφρασες. Την παίρνω σαν "καμπανάκι για το μέλλον". :)


Δημοσίευση σχολίου

Πες πως δεν έχεις χρόνο να σχολιάσεις.. να 'χεις πάρει όμως σοβαρό ύφος, καλά;

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Next Next Next